- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чудите се коя спирала или пудра (и т.н) е най-хубава?Пишете
Чудите се коя марка е най-качествена,коя спирала е най-издръжлива пишете тук аз ще помагам(с каквото мога)
![]()
Очевидно не знаеш за какво се използва търсачката .... има мн такива теми !!!!!!!!!!!!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Момичето казва че ще помогне,не пита !!Първоначално написано от -4arovnata-
Спри да се заяждаш !
Аззз искам да попитам каква спирала ми трябва за пооо големи мигли (знам,че за обем ) . Марка..цена ?
Ами аз вчера си взех една страхотна спирала на Голдън Роуз,която струваше мисля,че около 4 лв.,но една приятелка ми каза,че си я е взела за 2,70 от някакво козметично магазинче.На нея пише 4х по-голям обем,а бе то там ше видиш като пише 4х.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Auu, da, strahotna e taq spiralaПървоначално написано от Anabel
Mn q obicham
Gore - dolu e tolkova - 2 - 3 lv i naistina pridava super obem na miglite i gi izdulgava malko
Otkakto sum s neq, nito nqkvi Oriflame, Avon ili kakvito i da e dr, ne sa mi nugni
* Aa, i btw taka i taka da pitam po temata) Ako naistina ima takiva pudri ili fon dio teni, bez da uvregdat kogata, da q pravqt po - meka i t.n... Kakava marka i cena sa?
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Има ги наистина такива пудри и т.н.Според мен най-хубавите са на Манхатън и Мейбълин Ню Йорк...имах една антибактериална преди време и бях доста доволна,но ми беше подарък и май си беше скъпичка...Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Еми , аз пудра , сенки и фон дьо тен не ползвам и не мога да дам компетентно мнение за тях , но ползвам спирала . Според мен най-издръжлива е на Мейбълин за извити мигли . Сега имам нова спирала , но ми я донесоха от Чикаго и тук в България я няма за жалост , но е страхотна ! Много ми харесва !![]()
Пудра на ползвам, следователно не мога да помогна, но ако искаш мога да ти препоръчам фон-дьо тен.
Спирала.. аз лично съм много претенциозна, очите ми са чувствителни, миглите ми са особени и ми е много трудно, когато трябва да си избирам спирала. От край време ползвам на oriflame sensitive mascara, заради малката четчица.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ФДТ и пудра за хубава и мека кожа ползвам на Манхатън. Бях си взела и на Мейбълин за разнообразие, но след 1 седмица го подарих на майка ми... Не ми хареса просто. А иначе от двата продукта съм по-доволна от ФДТ, с пудрата някак си не мога да свикна иначе цената й е добра - 10.50 лв.
Относно спиралите за обем съм изключително доволна от 2000 калории на Макс Фактор ( към 10 лв.). Е и Лореалската е добра, но парите са повечко.
* Aa, i btw taka i taka da pitam po temata) Ako naistina ima takiva pudri ili fon dio teni, bez da uvregdat kogata, da q pravqt po - meka i t.n... Kakava marka i cena sa?
[/i][/quote]
По темата мога да отбележа няма фон дйо тен който да не ти запуши протие и да не ти увреди кожата колкото и да ги хвалят по рекламите все пак увреждат![]()
spirala na bourjois i noviq fon dio ten na l'oreal
L'OREAL Volumissime x5 mn e hubava
за пудра не знам.. но за спирала за мен Телескопик на Л'ореал е просто жестокаааааааааа
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Ами аз съм огромна фенка на спиралите на ейвън ... Адски доволна съм... Може да са малко скъпички ама за сметка на това са доста добриПудра не използвам .... :P
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !