Влез

View Full Version : Две спешни въпросчета

h0lh0l
05-24-2008, 11:58
Такамз... както знаете вече идва лято, идва време за море. Аз мисля след няколко дена да ходя, само че имам косъмчета по гърба и корема и докато не почернея си личат и мнс е притеснявам от това. Можете ли да ме посъветвате как да направя така че да не си личат поне няколко дена? :oops: не искам да ги махам с епилатор или кола маска щот после не ми се махат още 50 пъти... Мислех за кислородна вода ама нз...

Другия ми въпрос е: имам белези по краката и то главно от пъпки дет съм имала алергии. Някой може ли да ме посъветва как да ги махна или поне да направя така че да не си личат? :?

Мерси предварително!

h0lh0l
05-24-2008, 12:14
:?

Wrathchild
05-24-2008, 12:23
Момиче си. Тъмните косми се махат.

sandalki_ot_mola
05-24-2008, 12:23
Ами според мен за коремчето и за гърба е най-добре с лазерна епилация,но тя е много скъпа така че иди на кола маска.Какво те бърка да ги махаш после пак на кола маска.Не е и толкова скъпо.А за белезите по краката немога да ти кажа как да ги закриеш,сорка мацка :)

comics
05-24-2008, 12:28
топи се в кислородна вода, за белезите- нямам никаква идея :?

BaBy_bS
05-24-2008, 12:36
и аз имам косъмчета по корема,но скоро съм на козметик,така че не се притеснявам :) :) :)

i_hate_you_but_i_love_you
05-24-2008, 12:54
косъмчетата по корема ги махам с епилатор ама по гърба не ги махам.. то като отидеш на морето и ше станат русички и няма да си личат :)
Апък белезите.. и аз имах алергия и ми се обринаха и имам малко белези обаче като отидеш на морето като хванеш един хубав тен и ще изчезнат.. знам го от миналото лято щото мойте белези изчезнаха напълно.. за друго не се сещам.. :-o

remember_me
05-24-2008, 13:36
amm 6rom ne iska6 da maha6 kosmite s korena...kypi si rysa boq i gi boqdisai :D posle kato hodi6 na more nqma da si li4at :) a za belezite ti s malko ten na moreto 6te se zali4at

Sunlight-In-Your-Eyes
05-24-2008, 13:41
НЕ си изрусявай космите, от кислородни води, бои и т.н порасват по-дълги. И тогава вече наистина става ужасно. Ако са косми, а не мъхче, значи най-вероятно има някакъв проблем с хормоните. Относно прикриването - недей. Няма да умреш за 3-4 дена докато потъмнееш малко :)

MidnightCreep
05-24-2008, 14:03
С кислородна вода ще си изгориш кожата.Ако толкова ти е зор за няколко дни пробвай с крем за депилация.
Да,тъмните косми се махат.

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
05-24-2008, 14:18
Za korema - spokoino mogesh da gi mahnesh s kola maska, bez da se pritesnqvash. :) Ili s kakvoto to doide, dage i brusnachka da e :D A na gurba, ne znam, az bih polzvala kislorodna voda, no ako naistina stavat po - kofti taka, mogesh da otidesh na kozmetik i taka.. Uspeh i ne se pritesnqvai tolkova :)

h0lh0l
05-24-2008, 16:13
Мерси за съветите! А иначе от крема за депилация стават ли по дълги?

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
05-24-2008, 16:25
Krema za depilacia e = na samobrusnachkata. Tova e. V nikakuv sluchai ne go polzvai za tezi na gurba :!: [-X az sum za koslorodnata voda tam, no nz.. uspeh:)

o0ps
05-24-2008, 16:33
Krema za depilacia e = na samobrusnachkata. Tova e. V nikakuv sluchai ne go polzvai za tezi na gurba :!: [-X az sum za koslorodnata voda tam, no nz.. uspeh:)
+1 А за белезите ако не ти се чака да изсветлеят от слънцето може да пробваш с Контрактубекс. Някой го хвалят, аз лично не съм го ползвала. :)

Playlife_f
05-24-2008, 16:33

M dam krema za depilaciq si e se 1 s samobrusnachka :? otidi spored mene na kozmetik da ti gi mahnat....nai dobre e s lazerna epilaciq....zna4itelno po skapo e no dalgo vreme nqma da gi ima :) a ina4e i kola maska var6i rabota.... zavisi do kolko ti e golqm problema 8) no kislorodna voda ne polzvai moje da ti izgori kojata a i kosam4etata stavat po dalgi...taka sam 4yvala :)

h0lh0l
05-24-2008, 17:29
Една приятелка си изрусява мустаците с кислородна вода и не съм забелязала да й са станали по дълги...

paradiso
05-24-2008, 19:00
Една приятелка си изрусява мустаците с кислородна вода и не съм забелязала да й са станали по дълги... ei to4no tfa 6tqh da pitam 6toto i az mislq da si gi izrusa 4e mi pisna s taq pinseta a nemoga s lenti4ka 6toto imam bemka i mi kazaha 4e e opasno ako gi izrusa nali nqma da porasnat :S

ILY
05-27-2008, 15:55
ми и аз си мислех за кислородна вода защото майка ми е против махането на косми специално на корема .... ако някой знае от личен опит последствията от кислородната вода ( освен че може да изгори кожата ) да сподели :D :D :grin: :D :D

SunSmile
05-27-2008, 16:23
не вярвам да имаш КОСМИ по гърба , може би мъхчета и се комплексираш нещо.... не ги махаи И аз бих те посъветвала да не ги махаш, напразно ги мислиш. Няколко дни докато хванеш тен няма да ти косват нищо, ама ако ги махнеш... те чака голяма разправия да ги махаш постоянно :)

Qnchety
05-27-2008, 17:57
Една приятелка си изрусява мустаците с кислородна вода и не съм забелязала да й са станали по дълги... ei to4no tfa 6tqh da pitam 6toto i az mislq da si gi izrusa 4e mi pisna s taq pinseta a nemoga s lenti4ka 6toto imam bemka i mi kazaha 4e e opasno ako gi izrusa nali nqma da porasnat :S

И аз тфа се чудя :?

Ch0c0la73
05-27-2008, 18:39
emi s pinsketka az minalata godina si gi mahah..a utre utivam na kola..ddz kakto si reshish..tva e kakto s krakata..kato si mahna kosmite ne se li zamisli 4e sled tova pak trqbva da gi mahnesh .. kakto s vejdite racete.. i t.n. normalno e se pak ..

TopTa
05-27-2008, 19:45
kosmite s kislorodna voda gi isvetli no ne te suvetvam da gi maha6 za6toto stavat po-zle. a za belezite ... i as suvsem skoro imah super gadna alergia i to4no po krakata mi ostanaha nqkvi gadni belezi :? maja gi obilno s krem zdrave i NIVEA ...ima malko podobrenie no predpolagam tvoite 6te minat po-burzo ot solenata voda i slunceto!

BlueCat
05-28-2008, 10:15
По гърба не ги махай. На коремчето може или с кола маска, или с епилатор, ако издържиш. От едно махане нищо няма да им стане. Не стават по-големи или по-черни. После ако пак ходиш на море, пак ще ги махнеш и така.

MidnightCreep
05-28-2008, 10:55
Нали мама ще плаща,все едно бълха те хапе за лазерната/фото епилацията.
Кислородната вода се използва за промивка и дезинфекция,убива и нормалната фауна на кожата и чуждата,пак повтарям,ще се изгориш.
От крема или колата не стават по-дълги,като ги бръснеш ще ти станат като мъжка брада,сама си преценявай.

BlueCat
05-28-2008, 10:58
Нали мама ще плаща,все едно бълха те хапе за лазерната/фото епилацията....

И кой е казал, че майка й ще плаща?

h0lh0l
05-28-2008, 11:09
kosmite s kislorodna voda gi isvetli no ne te suvetvam da gi maha6 za6toto stavat po-zle. a za belezite ... i as suvsem skoro imah super gadna alergia i to4no po krakata mi ostanaha nqkvi gadni belezi :? maja gi obilno s krem zdrave i NIVEA ...ima malko podobrenie no predpolagam tvoite 6te minat po-burzo ot solenata voda i slunceto!

Няма да се махнат от солената вода и слънцето. Миналата година пак ги имах. Почернях, цяло лято ходех на море, но пак не се махнаха.

А иначе от кислородната вода наистина ли стават по дълги?

sodomicdream
05-29-2008, 22:41
Не си струва за някакви мъхчета да се тормозиш! И аз имам косми (тоест мъхче) по гърба и маалко по-космат корем от нормалното, но ако тръгна да ги премахвам и изрусявам койз нае на какво чучело ще заприличам =)
Имам си и мустаци дори :razz: Отглеждам си ги, защото ме е страх да ги махна. Не се бъзикам, напълно сериозна съм. Дразнят ме, искам да ги махна, но знам, че няматакава процедура за премахване вовеки и.. спрях да търся начини за премахване. =)
Като те пусне пубертета ще видиш как няма да те притесняват косъмчетата толкова много.

Qnchety
05-30-2008, 08:34
Не си струва за някакви мъхчета да се тормозиш! И аз имам косми (тоест мъхче) по гърба и маалко по-космат корем от нормалното, но ако тръгна да ги премахвам и изрусявам койз нае на какво чучело ще заприличам =)
Имам си и мустаци дори :razz: Отглеждам си ги, защото ме е страх да ги махна. Не се бъзикам, напълно сериозна съм. Дразнят ме, искам да ги махна, но знам, че няматакава процедура за премахване вовеки и.. спрях да търся начини за премахване. =)
Като те пусне пубертета ще видиш как няма да те притесняват косъмчетата толкова много.

Ми като те дразнят мустаците що не си ги махаш с кола маса? Аз така ги махам. Ходя на козметик, не е скъпо, не е болезнено и дори гледам че май са уредяли :) .

И аз да питам: наистина ли от кислородната вода космите се удължават? :-o

sodomicdream
05-30-2008, 19:35
Защото остава и там да започна да се скубя :D
Като се замисля реално това са само косъмчета.. още не съм тръгнала да тровя хората с тях. Като тръгна, тогава ще му мисля :razz:

Jessika_MG
05-30-2008, 19:54
не вярвам да имаш КОСМИ по гърба
Лелеее, аз какви съм виждала..цели масури. Да знаеш наистина има хора с такива проблеми. Мисля, че кола маската е решението.
П.П Белезите по краката ще трябва да ги изтърпиш докато не хванеш тен :?

sweet_baby_cool
05-30-2008, 20:10
otidi na dermatolog za da ti predpi6e za tvoqta koja nqkakvi mazila ili ddz. toi 6te ti pomogne pove4e ot nas

a za kosam4etata trqbva da ni kaje6 goleminata i da preceniq dali i kato mah4e ili sa qsno izrazeni. pri parvoto ne gi mahai a za vtoroto ... nz