.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Две спешни въпросчета

Такамз... както знаете вече идва лято, идва време за море. Аз мисля след няколко дена да ходя, само че имам косъмчета по гърба и корема и докато не почернея си личат и мнс е притеснявам от това. Можете ли да ме посъветвате как да направя така че да не си личат поне няколко дена? не искам да ги махам с епилатор или кола маска щот после не ми се махат още 50 пъти... Мислех за кислородна вода ама нз...

Другия ми въпрос е: имам белези по краката и то главно от пъпки дет съм имала алергии. Някой може ли да ме посъветва как да ги махна или поне да направя така че да не си личат?

Мерси предварително!

Момиче си. Тъмните косми се махат.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ами според мен за коремчето и за гърба е най-добре с лазерна епилация,но тя е много скъпа така че иди на кола маска.Какво те бърка да ги махаш после пак на кола маска.Не е и толкова скъпо.А за белезите по краката немога да ти кажа как да ги закриеш,сорка мацка

Супер фен
    Град
    Панацея
    топи се в кислородна вода, за белезите- нямам никаква идея
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    и аз имам косъмчета по корема,но скоро съм на козметик,така че не се притеснявам
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

косъмчетата по корема ги махам с епилатор ама по гърба не ги махам.. то като отидеш на морето и ше станат русички и няма да си личат
    Апък белезите.. и аз имах алергия и ми се обринаха и имам малко белези обаче като отидеш на морето като хванеш един хубав тен и ще изчезнат.. знам го от миналото лято щото мойте белези изчезнаха напълно.. за друго не се сещам..

amm 6rom ne iska6 da maha6 kosmite s korena...kypi si rysa boq i gi boqdisai posle kato hodi6 na more nqma da si li4at a za belezite ti s malko ten na moreto 6te se zali4at

НЕ си изрусявай космите, от кислородни води, бои и т.н порасват по-дълги. И тогава вече наистина става ужасно. Ако са косми, а не мъхче, значи най-вероятно има някакъв проблем с хормоните. Относно прикриването - недей. Няма да умреш за 3-4 дена докато потъмнееш малко

С кислородна вода ще си изгориш кожата.Ако толкова ти е зор за няколко дни пробвай с крем за депилация.
    Да,тъмните косми се махат.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Za korema - spokoino mogesh da gi mahnesh s kola maska, bez da se pritesnqvash. Ili s kakvoto to doide, dage i brusnachka da e A na gurba, ne znam, az bih polzvala kislorodna voda, no ako naistina stavat po - kofti taka, mogesh da otidesh na kozmetik i taka.. Uspeh i ne se pritesnqvai tolkova
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мерси за съветите! А иначе от крема за депилация стават ли по дълги?

Krema za depilacia e = na samobrusnachkata. Tova e. V nikakuv sluchai ne go polzvai za tezi na gurba az sum za koslorodnata voda tam, no nz.. uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Krema za depilacia e = na samobrusnachkata. Tova e. V nikakuv sluchai ne go polzvai za tezi na gurba az sum za koslorodnata voda tam, no nz.. uspeh
    +1 А за белезите ако не ти се чака да изсветлеят от слънцето може да пробваш с Контрактубекс. Някой го хвалят, аз лично не съм го ползвала.

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*

M dam krema za depilaciq si e se 1 s samobrusnachka otidi spored mene na kozmetik da ti gi mahnat....nai dobre e s lazerna epilaciq....zna4itelno po skapo e no dalgo vreme nqma da gi ima a ina4e i kola maska var6i rabota.... zavisi do kolko ti e golqm problema no kislorodna voda ne polzvai moje da ti izgori kojata a i kosam4etata stavat po dalgi...taka sam 4yvala
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Една приятелка си изрусява мустаците с кислородна вода и не съм забелязала да й са станали по дълги...

Цитирай Първоначално написано от h0lh0l
    Една приятелка си изрусява мустаците с кислородна вода и не съм забелязала да й са станали по дълги...
    ei to4no tfa 6tqh da pitam 6toto i az mislq da si gi izrusa 4e mi pisna s taq pinseta a nemoga s lenti4ka 6toto imam bemka i mi kazaha 4e e opasno ako gi izrusa nali nqma da porasnat :S
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

ми и аз си мислех за кислородна вода защото майка ми е против махането на косми специално на корема .... ако някой знае от личен опит последствията от кислородната вода ( освен че може да изгори кожата ) да сподели

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    не вярвам да имаш КОСМИ по гърба , може би мъхчета и се комплексираш нещо.... не ги махаи
    И аз бих те посъветвала да не ги махаш, напразно ги мислиш. Няколко дни докато хванеш тен няма да ти косват нищо, ама ако ги махнеш... те чака голяма разправия да ги махаш постоянно
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от paradiso
    Цитирай Първоначално написано от h0lh0l
    ei to4no tfa 6tqh da pitam 6toto i az mislq da si gi izrusa 4e mi pisna s taq pinseta a nemoga s lenti4ka 6toto imam bemka i mi kazaha 4e e opasno ako gi izrusa nali nqma da porasnat :S
    И аз тфа се чудя

emi s pinsketka az minalata godina si gi mahah..a utre utivam na kola..ddz kakto si reshish..tva e kakto s krakata..kato si mahna kosmite ne se li zamisli 4e sled tova pak trqbva da gi mahnesh .. kakto s vejdite racete.. i t.n. normalno e se pak ..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

kosmite s kislorodna voda gi isvetli no ne te suvetvam da gi maha6 za6toto stavat po-zle. a za belezite ... i as suvsem skoro imah super gadna alergia i to4no po krakata mi ostanaha nqkvi gadni belezi maja gi obilno s krem zdrave i NIVEA ...ima malko podobrenie no predpolagam tvoite 6te minat po-burzo ot solenata voda i slunceto!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    По гърба не ги махай. На коремчето може или с кола маска, или с епилатор, ако издържиш. От едно махане нищо няма да им стане. Не стават по-големи или по-черни. После ако пак ходиш на море, пак ще ги махнеш и така.

Нали мама ще плаща,все едно бълха те хапе за лазерната/фото епилацията.
    Кислородната вода се използва за промивка и дезинфекция,убива и нормалната фауна на кожата и чуждата,пак повтарям,ще се изгориш.
    От крема или колата не стават по-дълги,като ги бръснеш ще ти станат като мъжка брада,сама си преценявай.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от MidnightCreep
    Нали мама ще плаща,все едно бълха те хапе за лазерната/фото епилацията....
    И кой е казал, че майка й ще плаща?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си