Влез

View Full Version : Ужасните зодии на родители.Кои са подходящи и кои не са...

ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 23:21
Кажете според вас кои са най-неподходящите зодии за родители ... за мен лично Везни (Татко) и Скорпион (Мама) ... кажете вие какво мислите по въпроса?

5StaR
05-25-2008, 00:37
Мн тъпа тема

jujulinkaa
05-25-2008, 05:55
Мн тъпа тема

+1 :D

ReaLLy_SweeT
05-25-2008, 08:48
Мн тъпа тема4esna l ida pyda :) ne mi puka!

ThunderGoddess
05-25-2008, 12:17
Изобщо везните и близнаците не стават за родители. Никой да не ми се обижда, ма първите са работохолици, а вторите са непостоянни.

_SilveR_MooN_
05-25-2008, 19:39
Изобщо везните и близнаците не стават за родители. Никой да не ми се обижда, ма първите са работохолици, а вторите са непостоянни.

Везни-тати , Близнаци-мама
8-) 8-) 8-)

Wrathchild
05-26-2008, 04:16
Баща ми е везна и е ужасно безотговорен човек. Не се разбирам с него, както и той с мен, поради тази причина не общуваме един с друг.
Но пък майката на приятеля ми също е везна и е прекрасен човек.
Човек ако не става за родител, независимо от зодията си, няма да стане по-добър като родителско тяло...

SuSamka
05-26-2008, 10:27
И от кога везните са работохолици :-D :-D :-D Аз съм везни и съм мноооого голям мързел...

gabi_94
05-26-2008, 12:08
И от кога везните са работохолици :-D :-D :-D Аз съм везни и съм мноооого голям мързел...

аз също! :D :D :D

иначе наще и двамата са телец! питате ли ме какво ми е. Две рогати и то от една зодия, а всъщност са толкова различни. :D

i_hate_you_but_i_love_you
05-26-2008, 12:16
Майка е везни, а бащата водолей и с бащата се разбирам много добре.. ама с майка.. никак :? Те везните по начало са си много емоционални и не се разбират с дева главно.. хах

buttertoast
05-26-2008, 12:25
Мама е козирог,татко е водолей...тотално различни са във всяко едно отношение..майка ми е адски земен човек,а баща ми - пълен въздухар..значи противоположностите все пак се привличат :) :D С мама се разбирам много добре,с татко също(като изключим прекалената му припряност) :)

ReaLLy_SweeT
05-26-2008, 13:36
Мама е козирог,татко е водолей...тотално различни са във всяко едно отношение..майка ми е адски земен човек,а баща ми - пълен въздухар..значи противоположностите все пак се привличат :) :D С мама се разбирам много добре,с татко също(като изключим прекалената му припряност) :)
aaa myj kozirog mnogo myrzel sa4etano sys nepokis :D xha hxkombinaciqta e adska ;] (avera mi e kozirog)

angelofsin
06-08-2008, 21:01
nz kakvi zodii iskam da sa ... no se molete maika vi da ne e Rak ... ujasna e :D se 6te nameri za ne6to da kre6ti ili da marmori.. ponqkoga se 4udq dali e normalna , a ba6ta mi e telec ... pekan e ama ponqkoga mn podivqva i si pokazva inatite :D

ludisuvurshen
06-09-2008, 01:18
Баща ми е скорпион, а майка ми е водолей :D

Iria
06-09-2008, 11:43
Мама е стрелец , тати е рак. Аз също съм рак. Разбирам се и с двамата чудесно.

ThunderGoddess
06-09-2008, 12:57
nz kakvi zodii iskam da sa ... no se molete maika vi da ne e Rak ... ujasna e :D se 6te nameri za ne6to da kre6ti ili da marmori.. ponqkoga se 4udq dali e normalna , a ba6ta mi e telec ... pekan e ama ponqkoga mn podivqva i si pokazva inatite :D
Това не е от рачешкото. Гадното при майка рак е, че са прекалено грижовни и все се трвожат и могат да те побъркат да ти звънят къде си, с кого си, какво правиш. И ако някой те закачи, несъмнено ще отидат в даскало да го опраскат с тигана :D . Бтв, раците много бързо могат да мръднат, тъй че ако я ядосваш много, нормално да е мръднала. Те са с лабилна психика. Аз съм рак. :D
Телците са яки хора, търпеливи такива, ама наистина голяям инат ;)

gothic_angel
06-09-2008, 14:17
Мама:Риби Тате:Козирог
С мама се разбирам мноого добре,но с баща ми...не мога да кажа същото..

pinkbecksbabe
06-09-2008, 14:23
ba6ta mi e kozirog, a mama e telec
s mama se razbiram mn dobre osven kogato po4ne da mi 4ete nekvi lekcii i t.n ama tva e normalno. S ba6ta mi ne se razbiram mn mn za tva ne ob6tuvam s nego samo kogato iskam ne6to, dobroto na nego e 4e ima golqmo 4uvstvo za humor koeto oba4e ne vseki moje da go razbere... lo6oto e 4e mranka za nai-malkoto i pravi ot muhata slon i ponqkoga edva go traq!

Miss_Perfekt
06-09-2008, 14:32
Мама е близнаци мразя близнаци :D

SeXyL[!]Nk@
06-09-2008, 15:21
С девите НЕ СЕ ЖИВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....някъ'ф ад е.... 8-) :booooomb: като и двата ми родители са деви.... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CaSsIe
06-09-2008, 18:26
aa nie sme se sybrali vyzmojno nai gadnite zodii v tva semeistvo az sam telec postoqnno neshto vre6ta i se sam nedovolna, puk i sam golqm inat maika mi e skorpion- napraooo na bqloto kazva 4e e 4erno, bashta mi e oven nqkaf nerealen perfekcionnist i golqm inat, a sestra mi e deva s neq prosto opraviq nqma vinagi neinoto trqq stava...taka 4e prosto si predstvete kfo e polojenieto v nas :shock: :lol: :-P

Pedigree
06-09-2008, 18:33
Вие по зодиите ли се водите, бре? :lol:

unfaithful1234
06-10-2008, 07:08

аз също! :D :D :D

иначе наще и двамата са телец! питате ли ме какво ми е. Две рогати и то от една зодия, а всъщност са толкова различни. :D
аз съм везни и съм работохолик,прави сте май :D :D :D :D

Yancheto
06-10-2008, 11:18
Тц,зодиите нямат общо с характера на човек!Както каза някой преди мен,ако един човек е ош родител,зодията му няма да го направи по-добър(или обратното)Така че,не се водете от зодиите!

Briseis
06-10-2008, 12:23
И двамата са раци...Както и брат ми :)

shmurkam
06-10-2008, 13:48
Това не е от рачешкото. Гадното при майка рак е, че са прекалено грижовни и все се трвожат и могат да те побъркат да ти звънят къде си, с кого си, какво правиш. И ако някой те закачи, несъмнено ще отидат в даскало да го опраскат с тигана :D . Бтв, раците много бързо могат да мръднат, тъй че ако я ядосваш много, нормално да е мръднала. Те са с лабилна психика. Аз съм рак. :D
Ми то май се отнася и за рибите :D .
И двамата са ми риби. Постоянно къде си,кога ще се прибираш,студено ли ти е,гладна ли си,ще се разболееш бла бла бла... :D
Аз съм овен и съмн наааааааай-ненормалния човек на света. Инат и някъв перфекционист. Сигурно ще съм ужасен родител. Ще тереоризирам децата. Ще ги наказвам,лицеви опори,бягане в дъжда,катов казармата. Ех,мечти.... :lol: :razz: 8)
Брат ми-скорпион. Самовлюбен и егоист. Няма се учудя ако забрави да си вземе от детската децата...Мисли само за себе си. Пффф.

cS_LaMeRkA
06-10-2008, 15:16
Според мен.... не само защото мама (Стрелец) и тате (Дева) не си подхождат а и тея 2 зодии никога няма да се заобичат.. и да са дълго време заедно ...

SunShinePearl
06-12-2008, 14:56
nz kakvi zodii iskam da sa ... no se molete maika vi da ne e Rak ... ujasna e Very Happy se 6te nameri za ne6to da kre6ti ili da marmori.. ponqkoga se 4udq dali e normalna , a ba6ta mi e telec ... pekan e ama ponqkoga mn podivqva i si pokazva inatite Very Happy

oh naistina mama e rak,NE SE JIVEE S NEQ samo me qdosva i samo se nervi ot ni6to i samo se pritesnqva mn e nervna,slava bogu 4e ba6ta mi e deva s nego mn pove4e se razbiram,nz za vas no poznavam dosta devi mom4eta glavno i mn zemni i razbrani hora mi se vijdat,radvam se 4e tati e deva

moon_flower
06-12-2008, 15:49

Туй са моите и си е истина. :( Как може да се събират такива хора?! :D

Garo
01-20-2017, 18:56
Само да вмъкна ненатрапчиво, че съм Близнак с майка Козирог и баща Скорпион.... :)))

NomNomNom
01-20-2017, 19:09
майките козирози.са специални

divergent
01-20-2017, 22:19
майка везни, която е истински герой и е много премерена в действията си. никога не ме е лишавала от нищо важно, но и не ми е позволявала всичко, за да не ме разглези. не мога да ги понасям жените от тази зодия, ама не мога да отрека, че е страхотен родител.

prosto_chovek
02-05-2017, 10:39
Доста е относително. Бащата е козирог, майка е рак, разведени са, тя винаги е била по - добрият родител. Нейните родители са риби и двамата, дядо ми ми е най - добрият приятел и ми е бил повече баща на моменти от баща ми. Аз също съм козирог, но не смятам, че ще бъда след време и една стотна от това, което е моят баща. Предполагам е от асцендента, който при мен също е риби, а неговият е водолей, ама толкова чак не им разбирам на зодиите. В същото време съм виждал семейства с други риби, които мъжът е алкохолик, малтретира жена си (тя е везни) и шамари децата за добро утро и добър ден, с повод и без повод. Виждал съм семейства с баща телец, който възпитаваше децата си доста по груб начин, но винаги справедливо и нищо не им е липсвало и пак друг баща телец, уникално безотговорен човек, изключителен самогъзник. Един от най - добрите бащи, които познавам, е на един приятел - лъв, както и още един, който е овен, въпреки че и двете зодии по принцип доколкото знам казват обратното. Така че всичко е много, много относително.

LoadRunner
02-05-2017, 10:52
майка рак е зле
не става просто поради куп причини

prosto_chovek
02-05-2017, 10:59
Зависи как я научиш. По принцип са типичните майки - орлици, дето ще се пробват да те облекат с пуловер лятото да не изстинеш и ще те гледат от балкона с кой си играеш и ако дойде някой неподходящ, ще те приберат, само че един път покажеш ли им, че си сравнително отговорен и можеш да се справяш със ситуации, съответстващи на годините ти, стават най - толерантните и можеш да им казваш всичко и не ти задирят за нищо. Естествено, майка и до ден днешен се притеснява за абсолютно всичко, но никога не ми се бърка в нещата.

LadyTerrible
02-05-2017, 13:30
майка рак е зле

Моята е раче :D Никога не мога да кажа,че е лоша майка или не става за майка.Напротив.
Карали сме се много,да,като бях тийнче,обаче това не е нeщо невероятно :D
Ако говорим от астрологична гледна точка-положението ни е мъчно,защото аз съм овен :D ,но в момента и от няколко години насам си се разбираме чудесно.

Зависи как я научиш. По принцип са типичните майки - орлици, дето ще се пробват да те облекат с пуловер лятото да не изстинеш и ще те гледат от балкона с кой си играеш и ако дойде някой неподходящ, ще те приберат, само че един път покажеш ли им, че си сравнително отговорен и можеш да се справяш със ситуации, съответстващи на годините ти, стават най - толерантните и можеш да им казваш всичко и не ти задирят за нищо. Естествено, майка и до ден днешен се притеснява за абсолютно всичко, но никога не ми се бърка в нещата.

От балкона не са ме гледали никога мен.Винаги съм имала възможност сама да преценявам както с кого да дружа,така и как да си организирам времето.За това,че когато покажеш,че си отговорен и можеш да се справяш,си абсолютно прав-и при мен нещата станаха така,даже сравнително рано,тъй,че не съм имала проблеми.
С моята майка сме мнооого различни като характер и като личности,направо крайности в някои неща,но имаме добър общ език и съм удовлетворена напълно от нашите отношения.

prosto_chovek
02-05-2017, 16:10
Същата работа. Майка е голям пич, вярно, паника е за всичко, но рядко се среща по - толерантен човек :)

divergent
02-05-2017, 18:10
майка рак е зле

и кои са тези причини?
навсякъде чета, че раците са страхотни майки, познавам такива и лично мога да го потвърдя, а и вътрешно чувствам, че и аз ще бъда добра майка някой ден.

tori
02-05-2017, 19:34
Мама е телец, тати е козирог. Чела съм, че това е най-дълбоката и здрава връзка в зодиака.

adi_po
02-06-2017, 13:40
Spoler Alert! Зодиите не са фактори!

LoadRunner
02-06-2017, 16:10
Spoler Alert! Зодиите не са фактори!

между другото фактори са

LoadRunner
02-06-2017, 16:12
малтретира жена си (тя е везни)

нормално за тях
те понякога са много дразнещи, нахални, натрапчиви, неуважителни, неадекватни и си го търсят
съответно както казваш явно си го получават в някои случаи

Ivaaaaa
02-07-2017, 06:26
Тъй ли?
Мога да кажа, че натрапчиви, нахални и неуважителни везни няма, дори точно обратното. Познавам доста.

divergent
02-07-2017, 12:02
Тъй ли?
Мога да кажа, че натрапчиви, нахални и неуважителни везни няма, дори точно обратното. Познавам доста.

+1

Имам си страхотна мама везни, въпреки че не се разбираме особено напоследък, като майка се е справила перфектно.

draid
02-07-2017, 15:33
Не виждам какво общо имат зодиите с това какви са родителите... Аз от моите никога не съм се оплаквал, а и не мога.

an7raks
02-07-2017, 16:19
Хората и в частност родителите се делят само на две групи - идиоти и не идиоти. Няма смисъл да се раздробяват на 12...

prosto_chovek
02-08-2017, 15:16
нормално за тях
те понякога са много дразнещи, нахални, натрапчиви, неуважителни, неадекватни и си го търсят
съответно както казваш явно си го получават в някои случаи

Като се замисля, повечето ми приятели са водни знаци. С въздушните много рядко се разбирам. Но от познатите ми везни действително съм забелязал, че има нещо дразнещо (за мен) в характера им. Въпреки това не оправдавам побой над жена, ако ще и да е най - дразнещата на сета. Идеята беше, че побойникът в случая е риби, което е супер нехарактерно за тази зодия и го казах в подкрепа на това, че всичко е относително и не е до зодията.