Влез

View Full Version : Текст на немски език-хелп

Helping
05-25-2008, 17:35
ето го и него ако някой има време да го преведе ...а и ето го самия текст
Das kleine Meedchen spielt mit einer schwarzen Katzen.Es ist Lustige.In dem drunen Wald lebt ein brauner Bar(s umoalt).Er steht unter einem alten Baum.Ein grosser schwarze Wal schwimmt in dem blauen Meer.Es ist Fruhling .Die Baume(s umoalt)haben neue grune Blatter(s umoalt).Es ist warmen.Die Vogel(s umoalt) singen frohliche Lieder.Auf den Wiesen wachen scone Blaumen.Greenpeace schutz(s umoalt vyrhu u )die bebrochte Tiere und die gefohredete( s umoalt vyrhu o) Pflanzen.Die Leute machen grosse Mengen Mull und verschmutzen die herrliche Natur.Der Umweltscmutz ist wichtigen fur die grune Erde.

Helping
05-25-2008, 17:51
hora pomo6 priznawam si 4e ni6tooo ne znam :(
PLS

Water_lili
05-25-2008, 18:01
е то бива марзел ,ама пак чак толкова... разбирам ,че не може всичко да не разбираш,ама колкото и да не разбираш тва е толкова просто ,че с един речник и сам ще го преведеш, дори може и да научиш някоя дума така :shock: ](*,)

Helping
05-25-2008, 18:02
ok ,hajde hora pyrwa smqna sam

LostInYou
05-25-2008, 18:25
Малкото момиче си играе с една черна котка. Забавно е. В гората живее една кафява мечка. Тя стои под едно старо дърво. Един голям кит плува в синьото море. Пролет е. Дърветата имат нови зелени листа. Топло е. Птиците пеят весели песни. На поляната растат красиви цветя. Грийнпийс се грижи за застрашените животни и растения. Хората правят голямо количество боклук и замърсяват прекрасната природа. Околното опазване на природата е важно за зелената земя.

И все пак текста е елементарен можеше поне да се опиташ! И да беше го написал/а вярно

hrisence
05-25-2008, 18:40
леле...от кога учиш немски? :-o
скоро,ако ви накарат да пишете съчинения как ще се справиш? Текста наистина е елементарен(може с 2-3 непознати думи, ама има речници).