Влез

View Full Version : Отворкото или Срамежливия?

Malka_Taina
05-25-2008, 18:56
Здравейте на всички :) Имам нужда от вашата помощ за объркания ми свят и мислите в него ! Та да започвам а ? :-P При мен винаги е имало нещо,неможе да се обясни мн добре - или никой не си харесвам и в продължение на месеци съм сама ,или се появяват двама и застав
авам на кръстопът ! Единият е наистина мн добър ,винаги има какво да си кажем - не ме оставя и за минута да скучая ...не е от наи-големите красавци ,но има чар.Единственото ,което ме тревожи е ,че е адски притеснителен,просто незнае как да се държи с едно момиче..за приятел е чудесен ,но аз не искам само приятелство.До колкото знам преди мен е имал само 1 приятелка ,а е на 22!
Другият е типичният сваляч ,неможе да му се устои..просто знае какво иска едно момиче ,знае как да я накара да лудне по него! Както се пее в песента на Сантра и Кристо ( ..парите в джоба ми,разходки по магазини,клубове и колата ми). Но този тип мъже ,не са от най-сериозните според мен!Но нали знаете ,че да накараш такъв тип да се влюби е равностойно на голяма победа.
Не съм материалистка ,просто искам любов,а от кого да я получа - от срамежливия или отворкото? Помощ! Благодаря предварително :smt058

BlindedAngel
05-25-2008, 19:02
Еми ако искаш сериозна връзка - срамежливкото.А относно притеснителността предполагам малко ще "поработиш над него" и ще го отракаш.Ако искаш нещо ей така хващай отворкото но да го накараш да се влюби в тебе и да се промени шансовете са 1 на 1 000 000

Boyd
05-25-2008, 19:07
Аз съм за срамежливия. Като го предразположиш няма да се държи така с теб, а то това е целта. Щом можеш да говориш с него и ти е приятно, знае какво да ти каже - това е добре. Малко по малко ще свикне с теб и ще се отпусне.
Успех във взимането на решение и по-натам. :)

w0sh
05-25-2008, 19:08
Понеже всеки ще каже да вземеш по-задръстения, аз ти казвам да вземеш плейбойчето.

PaTeToO
05-25-2008, 19:19
по-добре срамежливкото ,защото според мен за да издържиш отворкото ще ти трябват мн здрави нерви понеже повечето такива момчета имат мн голямо самочувствие 8)

igoinsane
05-25-2008, 19:21
аз съм за отракания

Diam0nD
05-25-2008, 19:23
a be toq sramejliviq kato men be :D:D samo det ne sym na 22 :D:D:D glasuvam za nego :D

LostInYou
05-25-2008, 19:23
Според мен срамежливия след време ще се отпусне и ще се отрака. По вероятно е той да ти даде това което искаш а именно любов :) Успехии :P

LipSoFAnAnGel
05-25-2008, 19:27
Наистина зависи какво искаш ти самата...Ако искаш дълга връзка и спокойствие вземай срамежливия...ако искаш да се изфукаш и краткотрайна връзка вземай плейбоя ;)

dolce_lady94
05-25-2008, 19:29
ami moje sramejlivkoto kakto kazvat nqkoi po gore : toi shte se promeni no puk i otvorkoto ne e za izhvurlqne nz ti triabva da si precenish no spored men idqalno shte e edna smeska mejdy dvamata :D :)

Ivalinka
05-25-2008, 20:07
ами може би срамежливкото е по-добре,но аз лично бих избрала отворкото..нали съм мазохистче и искам да страдам ,като ме зареже... :D

yuyuto
05-25-2008, 20:18
Абе любов май само от срамежливия ще получиш... Ама аз ще съм за отворкото, айде бе... :-P

mickelangelo
05-25-2008, 20:32
Ами .. от едната страна стой ... срамежливкото ... човекът който те кара да се забавляваш и се притеснява ... от теб .. човекът който .. тръпне да те види .. и се изчервява целия .. който .. дава всичко за теб .... " тихите води са най дълбоки " .........................-................... от другата страна .. стои .. той ... отворкото .. който би могъл да си играе с теб .и да си прави каквото иска ... трудния за покоряване .. но все пак и по интересния ... човекът с парите, колите и тнт ..

: извод. .. парите не са най важното ... а да накараш някой да се промени заради теб е тъпо не мислиш ли ? По добре всеки да е себе си ... моят съвет е ... да обръщаш повече внимание .. на срамежливкото ... той просто не знае как става .. но с времето ще се отпуска все повече и повече ... а пък ... отворкото ... все ще се оправи някак ..

ПС: и все пак най важното е какво искаш ти ... ! просто мисли .. реши какво искаш ... ако не знаеш не лъжи никого ... ;) успех !

tuzaro
05-25-2008, 20:35
Понеже всеки ще каже да вземеш по-задръстения, аз ти казвам да вземеш плейбойчето.подкрепям, ако всички зимат задръстения за такива кат нас няма да останат момичета 8-) 8-)

50cent
05-25-2008, 20:39
аз съм за отворкото

gangstata
05-25-2008, 20:40
Избери този,с който мислиш,че ще си по-щастлива..Помисли кой би ти дал това ,от което се нуждаеш..Дали искаш да си със Срамежливия или с Отворкото..

sweety_but_lonely
05-25-2008, 20:58
mm...pred intresen krustoput si zastanala...na tvoe mqsto 6tqh da izbera sramejliveca-spored men otworkoto samo sega ti hareswa a posle burzo 6te ti omruzne, dokato ot sramejlivkoto ima kakvo da se o4akva... ubedena sam 4e e skrit talant i e vupros na vreme da go razkrie :smt111

5StaR
05-25-2008, 23:48
Понеже всеки ще каже да вземеш по-задръстения, аз ти казвам да вземеш плейбойчето.подкрепям, ако всички зимат задръстения за такива кат нас няма да останат момичета 8-) 8-)

Скромността краси човека нали ? 8-)

MiMcHeToOo
05-26-2008, 06:23
Добре де, как така ние да знаем от кой да получиш любов и кой да избереш?

Malka_Taina
05-26-2008, 08:47
Blagodarq :)

SiegHeil
05-26-2008, 08:50
Отворкото ftw...
С тоя задръстения като изкарате 5 години и кво, да не би ще се ожените..
На 3тия месец ще го замерваш с чинии вече...
С другия ще ти е забавно, ще има тръпка, ще ти е итнересно, кво повече искаш ?
Да ядеш лайна цял живот или пържоли една година, кое е по добре ?
Избора си е твой все пак ама отворкото ftw :)

MaLkaTa_LaDy
05-26-2008, 11:25
Аз бих избрала "отворкото", колкото и всички да казват, че той ще те зареже бързо, не може да слагаме всички момчета под общ знаменател. Със срамежливия няма да ти е интересно. Все ти ще правиш първите стъпки и по едно време ще ти писне. :)

xvd
05-26-2008, 11:31
Както ги описваш излиза, че и двамата са олигофрени - единия е задръстеняк, а другия некъв смотаняк, който се прави на много велик. Естествено, че по-добре да избереш пича, който има чувства към теб и който няма да ти тръгне по гъза и който няма да можеш да разиграваш.
И между другото има страшни гъзари, които не приказват много, обаче като се появи отворко веднага изпъкват тия, дето не се прават на пичове. Гъзара си знае цената и не приказва много за глупости, като в същото време знае как да се държи с момиче, така че на нея да и е хубаво.

scanadal
05-26-2008, 12:18
Вземи си отворения.С него ще има тръпка,може би скандали и много нерви,ама тези неща са като солта и ще добавят повече вкус в отношенията ви.С него определено ще е по-интересно. 8)

GregoryHouse
05-26-2008, 12:22
Нито един от 2мата...с единия е мн трудно и въртеливо с другия несериозно намери си златната среда...

kifla
05-26-2008, 12:25
Срамежливия!Може да го накараш да се поотпусне с течение на времето,докато сваляча.той нямам как да се промени просто ей така.Винаги ще иам нещо от предишното АЗ в него!

Malka_Taina
05-26-2008, 12:25
exexe kade da q namerq tazi sreda :) za momenta ne su6testvuva takuv variant

GregoryHouse
05-26-2008, 12:35
Има има просто не си се огледала достатъчно...но ако тряя да избираш...избери отворкото по весело ще ти е поне няма дасе получи и без това с нито един от 2мата...както историята показва крайностите не водят до нищо добро...

А що сеотнася до мненията да избереш сваляче че ще се промени или че срамежливия че ще се промени ще кажа само едно което съм доказвал буквално хиляди пъти PEOPLE DON'T CHANGE

SiNiStEr
05-26-2008, 14:35
Напваих си труда да преброя гласовете.
А ето ги и тях:
Срамежливия: 9 гласа

Отворкото: 7 гласа

И за двамата(тук някой съфорумци не са посочели никой,а просто гледаната точка) 4 гласа

Нито един: 1 глас.

Правете си изводите Вие ;)

TheMaggie
05-26-2008, 14:45
Хмм...и по какъв критерий са квалифицирани като "Отворкото и Срамежливия"...?
Иначе,предполагам,"отворкото" ще се прави на интересен и егото му е прекалено голямо.Т.е "срамежливия" е моят избор.
:?

GregoryHouse
05-26-2008, 14:56
Иначе,предполагам,"отворкото" ще се прави на интересен и егото му е прекалено голямо.Т.е "срамежливия" е моят избор.

Това че имам его чието тегло вече ме задушава и постоянно се прая на интересен ме прави отворко? Уоу я да тичам да свалям мацките довечера шъ сваля сичките мацки в дискотеката...

TheMaggie
05-26-2008, 14:57

Това че имам его чието тегло вече ме задушава и постоянно се прая на интересен ме прави отворко? Уоу я да тичам да свалям мацките довечера шъ сваля сичките мацки в дискотеката...
Пожелавам ти успех.

Malka_Taina
05-26-2008, 19:17
xexexe stoq si az na krustoputq :P~

CuRly_Doll
05-26-2008, 19:23
Бих избрала срсмежливкото.1во,че не съм материално момиче и 2ро,че този човек има какво да ми покаже и да ми даде.Човекът до мен не трябва да ми е само гадже,не е нужно да ми дава само любов,искам и приятел,на който мога да разчитам и да знам,че това е човекът,който няма да ме предаде.Отворкото е този,който не олицетворява тези неща ---> СРАМЕЖЛИВКОТО!

Crafter
05-26-2008, 20:06
А кой фактор определя "срамежливкото", като сигурен залог? Какво му пречи да те прасне два-три пъти и да ти каже "сбогом Патриция"?
Я си купи един вибриращ приятел и си пусни новата песен на Глория, или която там слушаш...

Malka_Taina
05-26-2008, 20:12
Каква е причината да ти е крив света?

kefito
05-26-2008, 20:25
EM i DvaMaTa :D :-D :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :-P :-P

maximalniq
05-26-2008, 21:57
Отворкото ftw...
С тоя задръстения като изкарате 5 години и кво, да не би ще се ожените..
На 3тия месец ще го замерваш с чинии вече...
С другия ще ти е забавно, ще има тръпка, ще ти е итнересно, кво повече искаш ?
Да ядеш лайна цял живот или пържоли една година, кое е по добре ?
Избора си е твой все пак ама отворкото ftw :)Кой каза ,че като си срамежлив , си и беден ??? Каква е тази логика немгоа да разбера?Двете неща нямат нищо общо.Аз съм срамежлив само с този човек,който харесвам ,а иначе в компания е друго...

Malka_Taina
05-27-2008, 18:23
#-o

Malka_Taina
#-o

Malka_Taina
#-o

Ilinkata08
05-27-2008, 18:25
Според мен срамежливия след време ще се отпусне и ще се отрака. По вероятно е той да ти даде това което искаш а именно любов :) Успехии :P

Давай за срамежливияяяяяя :grin: :grin: :grin:

жУси
05-27-2008, 19:06
хахахахахах и двамата

dedoviq
05-29-2008, 00:54
Гошо !

psychopath
05-29-2008, 02:41
плейбойо :)

Malka_Taina
06-24-2008, 20:20
Pak sum az :((((((( Izbrah otvorkoto ........... i sega mai iskam sramejliviq :( Izlizam i s dvamata i balansiram po ostrieto ........(kakto maika mi kazva na dva stola ne se sqda.nakraq padash ) Molq vi pomognete mi kak moje da iskam 2 mom4eta i kum 2 da imam ednakvi 4uvstva.

GregoryHouse
06-24-2008, 20:23
Има има просто не си се огледала достатъчно...но ако тряя да избираш...избери отворкото по весело ще ти е поне няма дасе получи и без това с нито един от 2мата...както историята показва крайностите не водят до нищо добро...

А що сеотнася до мненията да избереш сваляче че ще се промени или че срамежливия че ще се промени ще кажа само едно което съм доказвал буквално хиляди пъти PEOPLE DON'T CHANGE

Както обичам да казвам винаги съм прав когато кажа нещо...и то не трябва да стане...или хората не искат да стане като пророк съм :D

258
06-24-2008, 20:39
Аз бих избрала отракания...ама се пак тфа си е тфое решение...

Malka_Taina
06-24-2008, 20:39
Толкова не ми е смешно ,че не е истина!!! Такова нещо за пръв път ми се случва..... не искам да падам от столовете ........но как да избера :(

GregoryHouse
06-24-2008, 20:40
]Аз бих избрала отракания...ама се пак тфа си е тфое решение...

Чети темата бе...тя го избра мн отдавна просто разясни кфо е станало :) За теб: СТАРА ТЕМА Е :D

suny18
06-24-2008, 20:40
според мен не се определя за един човек какъв е от това дали има коли,пари и тн. или няма.искам да кажа че понякога "оворкото" всашност може да се окаже и най-срамежливото момче пред момичето което харесва.
ако повече ти допада срамевлижия извери него ,но не се опитваи да го променяш той е такъв какъвто е и може би ако ти не си момичето което го харесва с всичките му недостатъци и тн.,остави съдбата да го срешне с момичето което ще го хареса заради това което той наистина е . :)
решиш ли да избереш "оторкото" както го определяш ,първо си помисли добре дали просто не искаш да се изфукаш с него и после да го зарежеш,защото ти не би се почувстжала добре на негово място нали?
е както и да е..ти решаваш а и това не е вапрос на йивот и смърт кой знае може да имаш и втори шанс
успех :-D ! :)

MonSitY
06-24-2008, 20:42
незнам от кого ще получиш любовта която търсиш и искаш но на тове място бих избарала първия защото е сериозен човек който най вероятно е държал на образованието и е изостанал с гаджетата се пак е на 22 сега с теб може да навакса :) а вторият е момче от което може единствено да получиш болка едва ли ще успееш да укротиш!!! незнам ти решашваш :P

just_m3
06-24-2008, 20:42
m zavisi kakva vraska iskash :) seriozna- sramejlivkoto :) :-o :D a pak za zabavllenie -otvorkoto obaa4e da znesh 4e vseki moment trqqsi podgotvena za vsi4ko 8)

suny18
06-24-2008, 20:44
опа сажаляван ,не бях прочела до край темата.. :oops:

Malka_Taina
06-24-2008, 20:48
Голяма картинка съм напоследак аз и моя живот....стават едни засечки и най -странното е ,че срамежливкото продължава да се бори и сякаш не му пука мн за отворкото!

258
06-24-2008, 21:12
]Аз бих избрала отракания...ама се пак тфа си е тфое решение...

Чети темата бе...тя го избра мн отдавна просто разясни кфо е станало :) За теб: СТАРА ТЕМА Е :D
Аз ако трагна да чета сичко...