View Full Version : Daniel...
sw3e7_baby
05-26-2008, 09:45
hi taq tema q bqh puskala ma nikoi n6 ne mi kaza i pak pitam na4i stava vapros za 1 mom4e i tva e Daniel vav 2 klas bqhme sau4enici i ot togava mn go haresvm TFA OSTAVI MI ZEH 4E MU KAZAH PO SKYPETY I TOI MI KAZA 4E NQMAM 6ANS T.E. 4UPIRA ME NA MIGA ii sega katgo gledam mn zle e stanal smisal ni ma kefi ve4e :D i se pak si mislq vseki den za nego i nz tfa lubof li e ili ne e
taa nekoi ko ima nekaf podoben slu4ai da mi kaje nqma da e zle ma mai nqma da stani pak i sa zaribqva s edna moq fr ...zdr ne mi kazva pls nekoi da mi pomogne 6tot ve4e izkreizvam taka ne moa pove4e :(
ne samo nego har ma samo za nego si mislq pak toi hi4 ama hi4 ne ma kefi ve4e :( nz ko mi stava :D nqma da prodaljavam 6tot i az sa opletoh ve4e :razz:
tvoqta__me4ta
05-26-2008, 09:54
Кажи на учителката си по български да се гръмне някъде 8-)
sw3e7_baby
05-26-2008, 10:14
Кажи на учителката си по български да се гръмне някъде 8-)
emi tfa go pisah u edna fr nemah vreme pak i sled 5 min 6a hodq na daskalo ne mi e do pravopis :lol:
mi6leto147
05-26-2008, 10:55
spored men ne e trqbvalo da mu kazva6
kato si iskazla e trqbvalo p1kvo samo da namekne6 posle da go porazpita6 tui-onui i taka i toi ako te haresva da ti kaje
uspeh4eta
DiabolicAngel
05-26-2008, 11:01
Казано честно нищо не разбрах! 8-)
valentinka_1990
05-26-2008, 11:05
Отказах се някъде посредата.все едно го е писало съседчето дето е 1 клас. :D
Като е грозен го зарежи. :razz:
gangstata
05-26-2008, 12:09
Явно харесваш грозни..
GregoryHouse
05-26-2008, 12:16
Явно си от групата на слабо образованиете малоумници които май вече преобладават в България...Спечели го сиг съм,че той ще се влюби в теб...щом е грозен и те в резнал значи и ти не си некфа убавица...тъй че ако имате деца ще са неграмотни гаргоилчета...
Lord_Of_The_Night
05-26-2008, 16:42
Явно си от групата на слабо образованиете малоумници които май вече преобладават в България...Спечели го сиг съм,че той ще се влюби в теб...щом е грозен и те в резнал значи и ти не си некфа убавица...тъй че ако имате деца ще са неграмотни гаргоилчета...
Спокойно и те ще се осетят някой ден,обаче ще е късно.
TheMaggie
05-26-2008, 16:53
Казано честно нищо не разбрах! 8-)
Като ми го преведеш на кирилица и го напишеш на разбираем език,ми се обади... :?
vilinanova
05-26-2008, 17:34
Малииииииииииии!!!!!!!!Като ти гледам праеописа направо ми се отщява да чета!По въпроса, явно няма нищо към теб, а ти все още мислиш за него малко като по навик!
sw3e7_baby
05-26-2008, 17:35
sq ae da ne sa ubijdame nesam ot groznite mn molq sq f daskalomoje da
sa tapi ama sas dr fr ne ma ostaqt i srry ama ne sa zadrasteni osven tfa
az ne 6ta da staam izvesna f daskalo kat kurve det sa zaribqa sas si4ki i tn :shock: sq nqma da ma kritikuvate kfo tolkoz az va pitam seriozno
dobre svetnah sa ni ma har ok 6i si sedna na gaza i 6i si mal4a i srry ae
da ni sa ubijdame na 13sam i imam akal v glavata :o hubu prostu za kfo mi pi6ete takiva komentari a iskam savet a ne knsko evangeli :-x :-x
ae ako nekoi 6a pi6e ne6ty svqsnu da pi6e ako ne zaklu4vaite q taq tema
TheMaggie
05-26-2008, 17:42
Добре,сега ще ти напиша един "свестен" коментар.
Ти още го харесваш.По навик си мислиш за него.Ревнуваш го.ИЗБИЙ СИ ГО ОТ ГЛАВАТА.Щом те е отрязал така злобно,нищо няма да стане между вас,да не говорим,че идеята ти е била тъпа.Както и да е. :?
А може би пък,ако е станал толкова грозен,колкото ти си мислиш се е комплексирал и ще ти пусне... :lol:
Happy now..?
п.с Вземи пиши на български език,бе момичеййй...! Може да имаш акъл,ама не го демострираш. :shock:
Obsession
05-26-2008, 18:03
А да си се сетила, че може така като пишеш неграмотно и момчето в Скайпа да не е разбрало какво му казваш?
:lol: :lol:
За протокола: зле си.
Все още го харесваш, това е сигурно, на сърцето очите не могат да заповядват и старите чувства у теб не са заличени. Но нали знаеш, че винаги можеш да отвлечеш вниманието си по някакъв начин. Съветвам те да го направиш чрез запълване на свободното си време с уроци по български език.
TheMaggie
05-26-2008, 18:22
А да си се сетила, че може така като пишеш неграмотно и момчето в Скайпа да не е разбрало какво му казваш?
Все още го харесваш, това е сигурно, на сърцето очите не могат да заповядват и старите чувства у теб не са заличени. Но нали знаеш, че винаги можеш да отвлечеш вниманието си по някакъв начин. Съветвам те да го направиш чрез запълване на свободното си време с уроци по български език.
:razz: Ю рок!
sw3e7_baby
05-26-2008, 18:30
добре де ще пиша на бг
п.с. това го пиша от 5 минути бе !?! :D
Obsession
05-26-2008, 18:31
А ти майтап мислиш, ама има хора, които като започнат да ми пишат редувам само "да" и "не", защото бъкел не им свързвам :D
elena zashto li si mislq 4e tazi tvoq fr koqto go svalq mai sam az . iii za vsi4ki da kaja danito e mn pekan. shte vi go ypisha : t1mno kafevi o4i mn mn mn visok s mn qka kosa iii s straxoten xaratkte aaaa koito kaza 4e denity e grozen da mi se obadi da go nay4a az nego :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x taaaaaa eli zna4i danityyy moje i da te xar otidi i go pitai nqma da e zle :-)
Spider4eto
05-26-2008, 20:25
elena zashto li si mislq 4e tazi tvoq fr koqto go svalq mai sam az . iii za vsi4ki da kaja danito e mn pekan. shte vi go ypisha : t1mno kafevi o4i mn mn mn visok s mn qka kosa iii s straxoten xaratkte aaaa koito kaza 4e denity e grozen da mi se obadi da go nay4a az nego :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x taaaaaa eli zna4i danityyy moje i da te xar otidi i go pitai nqma da e zle :-) Ало, ало Дениту е грозен, на какво ще ме научиш? 8-) Та значи от втори клас го харесваш, сега кой си- 3ти :-o
sw3e7_baby
05-26-2008, 20:29
ei nahalnata ne sam 3 a 6 klas ae da ni sa ubijdame :-x
Spider4eto
05-26-2008, 20:32
Сори грешка, принципно като бях 3ти клас пишех по-правилно 8-) и що реши че съм нахална не разбрахhttp://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/u/biggrinears.gif
sw3e7_baby
05-26-2008, 20:37
aaa misli si kvot iska6 az nqma go komentiram 6tot ti si mn golqma fr s
nego i az nqma sa mesq i da zn ne ti sa svalq6 s nego a toi ot4asti s tebe
pone tova koeto vidqh i prosty da go pitam 6i stane mn konfuzno ii taman
vze da mi kazva pone hi i ne iskam pak da se otdrapne i tova mi stiga
ako ne drugo pone da sam blizo do nego taka ili ina4e za posledna godina sam f tfa daskalo i iskam da imam hubavi spomeni edin den a ne vseki
den da stradam za6toto v mamenta sam mn zabludena i nz no spored
men go obi4am no ne mu e sega vremeto da si vadq takiva izvodi
prosto iskam kolkoto moje po blizo n si misli 4e me razbira6 ne si na
moeto mqsto seki den da reve6 za ne6to i za nqkoi i kogato edna ot na6iq klas kaa na celiq etaj mi stana mn gadno i vsi4ki me pitaha dali go har i az otri4ah i o6te se 4udq koga 6te go priznaq pone pred sebe si :?
sw3e7_baby
05-26-2008, 20:39
ne iskam pove4e da se naranqvam ostavete me ve4e ne se zaqjdaite pisna mi ot vsi4ki det me draznqt
Spider4eto
05-26-2008, 20:42
http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/a0/peace.gif сорка, ми след като си за последна година в тва даскало, се опитай да го забравиш, в новото момчетии колко щеш. Аз така си харесвах един от 5ти до 7ми клас, но дойде 8ми и го забравих, и си харесах друг. Като не го виждаш всеки ден лека-полека ще го забравиш
sw3e7_baby
05-26-2008, 20:44
nqmam nujda ot takiva saveti dori da spra nqkoi den da mislq za nego 6te si go spomnq i iskam da se radvam na spomenite si tova e parvata mi lubof i ne iskam da se razo4arovam pove4e
P.S. emi ve4e mn ne6ta kazah i to vmn emocionalen moment t.e. izlqh si du6ata i pone se uspoih malko 4e i dr znae osven men i vse pak nz ve4e kfo da praq i 4akam nekoi da mi kaje ne6to i ne mislq 4e nqkoi 6te mi pomigne mn ama se pak i srry 4e mislq tolkova negativno......VINAGI
Chefinkaaa
05-26-2008, 22:11
добре де ще пиша на бг
п.с. това го пиша от 5 минути бе !?! :D
м тоо има.. GB така наречено латинеца :? .. пишеш с английските букви а излиза на бг.. аз в чужбина го ползвам .. много обичам да пиша на бг 8)
Chefinkaaa
05-26-2008, 22:11
А ти майтап мислиш, ама има хора, които като започнат да ми пишат редувам само "да" и "не", защото бъкел не им свързвам :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chefinkaaa
05-26-2008, 22:12
http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/a0/peace.gif сорка, ми след като си за последна година в тва даскало, се опитай да го забравиш, в новото момчетии колко щеш. Аз така си харесвах един от 5ти до 7ми клас, но дойде 8ми и го забравих, и си харесах друг. Като не го виждаш всеки ден лека-полека ще го забравиш
екзакли 8) :)
Fuck sake, copycat.
sw3e7_baby
05-27-2008, 05:50
(finger) emi tfa e si4ko :-D
Хахаха във втори клас и аз харесвах много един мой съученик Даниел :lol: И той по някакво стечение на обстоятелствата разбра,ама нищо той харесваше тогава друго момиче ... Наскоро го бях видяла .... :shock: Ужас .... :lol: :lol: :lol:
Obsession
05-27-2008, 11:01
Fuck sake, copycat.
Не се сдържах да и го кажа, знам, че съм "първата", която си го е помислила ;) Така, де, по темата, съсредоточи се върху нещо друго, забавлявай се с фр, това поне ще ти остави хубави спомени от тези години, а не само разочарованието. Обаче човек има най-малко спомени от 5-6-7 клас. Дори сега да ви се струват абсолютно бистри, сякаш всичко е било вчера е доказано, че най-мн неща се забравят от този период ;)
Ivalinka
05-27-2008, 16:51
какво можем да кажем ... :? аз си мисля,че ти си втълпяваш подсъзнателно,че трябва да мислиш за него...естествено,няма как да си влюбена само от едното втълпяване..най-хубаво да се огледаш наоколо и да си харесаш някой друг :)
Отказах се някъде посредата.все едно го е писало съседчето дето е 1 клас. :D
+1
sw3e7_baby
05-27-2008, 20:26
vijte kfo klavieturata mi e precakana i nqkoi pat izpuska simvoli a na bg ne moga da pi6a a i ne iskam :-o
em sq ne moa da kaja 4e samo nego har ama nekoi pat prosto ne moa zagreq kak samo za nego mislq i zaklu4ete taq tema ve4e