View Full Version : към момичетата по
igoinsane
05-26-2008, 16:30
по какъв тип момчета си падате 8) 8) :-) :-)
Няма определен тип,по който да си падам.
TheMaggie
05-26-2008, 16:42
Може би по по-екстравагантни,оптимисти,и дейни и ярки личности като цяло. :)
angelcheeee_93
05-26-2008, 16:43
az li4no haresvam mom4eto da e s hubav harakter,da se darji milo s men,da e gotin,da me razbira,kogato imam nujda,da e djentalmen.da me obi4a i da me obgra6ta s lubov. ne haresvam mom4eta,koito se pravqt na ne6to pove4e ot ostanalite i se tejkareqt.ne haresvam i ligliovcite. vse pak vseki ima razli4ni predpo4itaqni.tova bqha moite :)
Mn0go_SexY
05-26-2008, 17:07
Trqbva da e neshty pove4e, da ima s kakvo da me vpe4atli OPREDELENO! Da NE E dreben, sportisti haresvam ... 8) 8) 8) :razz:
TheMaggie
05-26-2008, 17:09
Trqbva da e neshty pove4e, da ima s kakvo da me vpe4atli OPREDELENO! Da NE E dreben, sportisti haresvam ... 8) 8) 8) :razz:
О.о,значи Пищова,ма малко по-стегнат е прекрасен за теб. :razz:
Martini_Chick
05-26-2008, 17:14
нз защо аз винаги си ги избирам едни и същи 8-) ...зелени очи,тъмна коса,горе-долу на моя ръст и със яки мускули :D гаджето ми е точно такъв :grin: и бившия беше същия..
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
05-26-2008, 17:18
по спортисти :oops:
ioancheto
05-26-2008, 17:18
нз защо аз винаги си ги избирам едни и същи 8-) ...зелени очи,тъмна коса,горе-долу на моя ръст и със яки мускули :D гаджето ми е точно такъв :grin: и бившия беше същия..
+1 PriliChame si s tebe :D xax
vilinanova
05-26-2008, 17:35
Ми по леко пулнички момчета!Със хубави усмивки и естествено-поносими характери :D
i'm so excited!
05-26-2008, 17:38
по лоши :D
DisciplineAndOrder
05-26-2008, 17:42
синеоки
но това,че имам слабост към синеоки момци,не означава,че не харесвам и тъмнооки.
нямам точен тип,пък и външността не е критерият ми за качество 8-)
MiLeNcHeToO
05-26-2008, 17:51
hmm az si padam po visoki mom4eta,za predpo4itane sportisti :grin: ne haresvam zadrusteni mom4eta,haresvam mom4etata s gotin harakter,koito imat 4yvstvo za hymor,durjat se milo i t.n.Za men vun6nostta ne e ot golqmo zna4enie,stiga samo da ne me pla6i :D :grin: :-)
Obsession
05-26-2008, 17:55
На първо място по такива, които не пускат тъпи безсмислени теми, които се повтарят 200 пъти... Другото е съдба!
Ама ще си кажа, че снеоките винаги са ме привличали най-силно!
igoinsane
05-26-2008, 18:07
аз си падам по високи не мускулести забавни и най важното да са тъмнооки
Mn0go_SexY
05-26-2008, 18:59
Neeee... trqbva da ima muskul4eta...iii mozuk Pishtova nema monzuk!:P:P:P:P:P:P
TheMaggie
05-26-2008, 19:00
Така,като чета написаното,ме съмнява дали ти имаш...за него не знам. :razz:
Mn0go_SexY
05-26-2008, 19:02
Така,като чета написаното,ме съмнява дали ти имаш...за него не знам. :razz:
IIII tova 4e haresvam silni mom4eta typa li ma prai ? :O:O:O:O banalno e da kaam 4e trqq da se durjat OK` s mene... ne mislish li...? :O:O:O
MartyParty
05-26-2008, 19:02
Малко са тези,които биха ме понесли и нямам много голям избор..
Нямам критерий, ноо дългокосите мъже определено ме привличат. :oops:
igoinsane
05-26-2008, 19:10
Нямам критерий, ноо дългокосите мъже определено ме привличат. :oops: мене същоооооо
BillyJean
05-26-2008, 19:18
az ne sum momiche no bih vi kazal che nai gotinite momcheta sa kato men :)
SiegHeil
05-26-2008, 19:28
Общителни, отворени ако щеш го речи, забавни, с по нестандартен характер(даже много нестандартен), да бъдат силни личности, да са готови да говорят за всичко, да са пички....такива ми ти работи..
nikemilov
05-26-2008, 20:17
Значи критерия за перфектна мъжка половинка се оформя така: 2 метра, със зелени/сини очи/спортист/мускулест/дълга коса/мил,общителен,джентълмен/много умен...
Успех момичета! :)
П.П.: Аз съм момче, но явно само едно момиче може да ме оцени... :?
Spider4eto
05-26-2008, 20:33
Да е умен, забавен и с хубава усмивка :)
Mn0go_SexY
05-26-2008, 20:40
Значи критерия за перфектна мъжка половинка се оформя така: 2 метра, със зелени/сини очи/спортист/мускулест/дълга коса/мил,общителен,джентълмен/много умен...
П.П.: Аз съм момче, но явно само едно момиче може да ме оцени... :?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
sw3e7_baby
05-26-2008, 20:56
emi za sq kat gledam mai samo takiva koito ne moga da imam posmartno :)
Ако бях гей щях да харесам себе си.
я, за първи път виждам тая тема
gangstata
05-26-2008, 21:03
Нямам точно определени критерий..До този момент съм си падала по различни момчета..Но ми е важно момчето да е умно..,да може да върже две прости в едно сложно изречение..До външност...Там незнам..Но не ми харесват прекалено натоканите момчета..
Може би по по-екстравагантни,оптимисти,и дейни и ярки личности като цяло. :) hah typ otgovor mnogo me symnqva kogato si izbira6 priqtel da puska6 psiho testove na grupa mom4eta vyprosa e s prakti4eska naso4enost vyn6en vid i povedenie
Chefinkaaa
05-26-2008, 21:54
Нямам определин тип...стига определеното момче да ме впечатли и да е различен...да е интересен...да може и на мен да ми е интересно аа и дда е с чувство за хумор.. понеже аз си падам.. от тези.. шегаджийка, а да и да има нещо в главата и добър характер :-D :-) :-D
chocoleptic
05-27-2008, 07:03
По-мургави по външен вид ..
Иначе интелекта също е важен ..
NaNa_SladuRana
05-27-2008, 07:40
Може би по по-екстравагантни,оптимисти,и дейни и ярки личности като цяло. :)
+1
Pliok0019
05-27-2008, 08:47
Да ми бъде интересно с него. Харесвам кафяви очи...
evelinka1122
05-27-2008, 09:07
пффф как може да пускате все едни и същи теми бее... има търсачка! :x
_FaShIoN_
05-27-2008, 12:23
Нямам точно определен тип момче,което да харесвам...той или ще си ме грабне още от първия път с погледа и характера си или няма... :D
BWald0rf
05-27-2008, 12:29
Пф ако беше използвал туй животно дет му викат търсачка нямаше да пишеш тема,дет я има сто пъти :?
OpenedSky
05-27-2008, 12:32
az li4no haresvam mom4eto da e s hubav harakter,da se darji milo s men,da e gotin,da me razbira,kogato imam nujda,da e djentalmen.da me obi4a i da me obgra6ta s lubov. ne haresvam mom4eta,koito se pravqt na ne6to pove4e ot ostanalite i se tejkareqt.ne haresvam i ligliovcite. vse pak vseki ima razli4ni predpo4itaqni.tova bqha moite :)
+1
slun4ice_90
05-27-2008, 12:33
Малко са тези,които биха ме понесли и нямам много голям избор..+1 И мен...хаха :D Понякога съм непоносима... :-D :-P :) Момчето до мен доста ще изперка и с моя темперамент и начина ми на живот.Абе трябва да си пасваме като характери.Да е,симпатичен също така и да се разбираме.Това е.
TheMaggie
05-27-2008, 12:58
П.П.: Аз съм момче, но явно само едно момиче може да ме оцени...
Хауах...моя критерий не е такъв. :x
2м?! Мерси,ама не искам да гледам Крачун и Малчо. :-o
Светли очи? К'во значение има.... :shock:
Спортист и умен - няма такова животно или поне е на изчезване,т.е почти го няма.... :?
Дълга коса..? До кръста и да си я мерим сигурно. :lol:
Мускулест - ще си взема Митьо Крика,мерси. :?
Останалите определения,да.
Да не говорим,че горе описания индивид надали се среща. :)
BulgariaZaBulgarite
05-27-2008, 14:27
П.П.: Аз съм момче, но явно само едно момиче може да ме оцени...
Хауах...моя критерий не е такъв. :x
2м?! Мерси,ама не искам да гледам Крачун и Малчо. :-o
Светли очи? К'во значение има.... :shock:
Спортист и умен - няма такова животно или поне е на изчезване,т.е почти го няма.... :?
Дълга коса..? До кръста и да си я мерим сигурно. :lol:
Мускулест - ще си взема Митьо Крика,мерси. :?
Останалите определения,да.
Да не говорим,че горе описания индивид надали се среща. :)
По добре като Крачун и Малчо, отколкото като Малчо и Малчо.
gLoRiOuS_aNGeL
05-27-2008, 14:40
хихи,и аз такива си харесвам...Е,не отказвам и ако е със сини очи или с кафяви,стига да ме кара да се чувствам много готино само с присъствието си... :D
TheMaggie
05-27-2008, 14:48
Може би по по-екстравагантни,оптимисти,и дейни и ярки личности като цяло. :) hah typ otgovor mnogo me symnqva kogato si izbira6 priqtel da puska6 psiho testove na grupa mom4eta vyprosa e s prakti4eska naso4enost vyn6en vid i povedenie
Ярки личности и т.н.Ем,да т'фа са ми предпочитанията - първо гледам излъчване,да.Нима това,че си екстравагантен не си личи по дрехите или че си оптимист.Уоевър.Чудите се с кой да се заядете.
И не,не мисля,че Крачун и Малчо е добре.Предпочитам Малчо и Малчо,но поне да си отиват.
Нямам определин тип...стига определеното момче да ме впечатли и да е различен...да е интересен...да може и на мен да ми е интересно аа и дда е с чувство за хумор.. понеже аз си падам.. от тези.. шегаджийка, а да и да има нещо в главата и добър характер :-D :-) :-D
+1 Обожавам момчето до мен да може да ме разсмива :)
BulgariaZaBulgarite
05-27-2008, 15:02
magi_megi:
Различни хора, различни идеали. :)
Аз като съм 195, това значи ли, че цял живот ще съм самотен? :(
TheMaggie
05-27-2008, 15:04
magi_megi:
Ами не,ама просто не харесвам прекалено високи хора.
BulgariaZaBulgarite
05-27-2008, 16:27
magi_megi:
Ако 195 е прекалено високо, какво да кажем за пичовете по 210+ 8-)
TheMaggie
05-27-2008, 16:32
magi_megi:
Eми за 1.60 е високо...А за тея пичове...или на боклуко или си търсят високи каки... 8-)
Ivalinka
05-27-2008, 16:33
ами тип....да не е много хилав :-D трябва да има някое друго мускулче,за да се усеща разликата помежду ни :) да е или колкото мен висок,или по-висок...да е симпатичен.... ами само това е :) иначе ако е и някой,който да ме разбира и да ме приема такава,каквато съм,ще е просто супер :-)
Chefinkaaa
05-27-2008, 16:33
+1 Обожавам момчето до мен да може да ме разсмива :)
Oпределено :) не само аз да плямпам :D
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-27-2008, 17:01
На първо място по такива, които не пускат тъпи безсмислени теми, които се повтарят 200 пъти... Другото е съдба!
Ама ще си кажа, че снеоките винаги са ме привличали най-силно!
+1, обаче (на външен вид поне) харесвам с кафяви очи и дълги кестеневи коси - приятелят ми е точно така и като прибавим хубавото ни време заедно, все едно съм ударила джакпот.
BulgariaZaBulgarite
05-27-2008, 17:36
magi_megi:
Eми за 1.60 е високо...А за тея пичове...или на боклуко или си търсят високи каки... 8-)
Еми кажи, че си миньонче. :) 8-)
Малко са тези,които биха ме понесли и нямам много голям избор..+1 И мен...хаха :D Понякога съм непоносима... :-D :-P :) Момчето до мен доста ще изперка и с моя темперамент и начина ми на живот.Абе трябва да си пасваме като характери.Да е,симпатичен също така и да се разбираме.Това е.
Пробвай ме :) :)
Ilinkata08
05-27-2008, 18:23
Обичам забавни момчета, с хубав характер, не някъф дето да се отваря много много 8) да е закачлив и ВИСОК :P
абе искам да може да ме разсмива.. да ми каже "не бъди тъжна"когато ми се плаче.. да ми подарява цвете без повод.. и като цяло да си ме обичка :-)
П.П. : Знам че няма такова животно.. 8-) :P
TheMaggie
05-27-2008, 18:55
magi_megi:
Еми кажи, че си миньонче. :) 8-)
Казвам. 8-)
vesinka91
05-27-2008, 18:55
+1
AnChItOoOo
05-27-2008, 18:56
И азз :grin:
soulja_girl4e
05-27-2008, 18:59
miiiii dve ne6ta -
1. VISOK ( BulgariaZaBulgarite 1, 95 zvu4i adski dobre... ne gi slu6ai minion4etata ;) )
2. Da ima hubav nos 8-) nz 6to mom4eta s nos kato kliun ili s4upen s gyrbica me otblyskvat 8-)
ina4e vs drugo e bez zna4enie. E estestveno nqkoe muskul4e e samo v plius :oops:
TheMaggie
05-27-2008, 19:05
miiiii dve ne6ta -
1. VISOK ( BulgariaZaBulgarite 1, 95 zvu4i adski dobre... ne gi slu6ai minion4etata ;) )
2. Da ima hubav nos 8-) nz 6to mom4eta s nos kato kliun ili s4upen s gyrbica me otblyskvat 8-)
ina4e vs drugo e bez zna4enie. E estestveno nqkoe muskul4e e samo v plius :oops:
хахуах...нямам нищо против високите.Просто темата е СПОРЕД НАС.Не обиждам никого,пък и не мисля,че той се е засегнал. :-D
Zna4i :grin: :D Iskam Da e Po-golqm..Po visok..Murgav...s 4ustvo za Humor..sladuk...pe4en..da e mnogo dobyr pone v 1 ne6to :-D da e malko romati4en...da mi otstupva..da dava mn Pregrudki i celyvki :-) da pravi toi pyrvata kra4ka i da me haresva :D :D ima o6te mnnn ama me myrzi da pi6a :) :) :-P :-P :-P
lipsvashh_mi
05-27-2008, 20:08
синеоки
но това,че имам слабост към синеоки момци,не означава,че не харесвам и тъмнооки.
нямам точен тип,пък и външността не е критерият ми за качество 8-)
+1...сините очи в комбинация с тъмна коса са супер :oops:
мм стига да е хубав ама предпочитам сас руса косичка и сини очи ммм муцка :-D ии да е по висок и ...поне с 3-4 години по голям иначе те др не ма кефят :D
Има 100000000000000000000000000000.... такива теми :-x Спрете да трупате мнения по този начин... Неразбирам защо повечето си мислите че за отрицателно време да направите много мнения :-o
Такъв дето джоба му да е като бездънна яма....
Хах В квадрата не шегата
az ne sum momiche no bih vi kazal che nai gotinite momcheta sa kato men :)
пи4а ми изпривари поста :P 8) 8)
+1
+1 :grin: :-D
hrisiiiiii
08-28-2008, 07:10
Ако говорим за външен вид, определено не ми допадат тея по сегашната мода - гелосани, с розовичко и женски очила.. Мъжът е сила, устойчивост, да имаш на кой да се опреш, когато ти е тежко.. Кажете ми когато сте в трудна ситуация, как може да разчитате на нещо такова, облечено по-женствено и от вас? Все пак си е до вкус и предпочитания де :}
А до характер.. Мъжът-мечта според мен трябва да има добро чувство за хумор, за да ни развесели когато ни е тежко. Да е оптимист, за да ни кара да се чувстваме сигурни в това, което казва, а също и да е честен. Може би трябваше да започна с честността, но мисля, че това се подразбира :}
purple__love
08-28-2008, 07:30
ami haresvat mi visoki...zaduljitelno tumna kosa...obicham zeleni i pustri o4i...muskulite nqmat osobeno zna4enie...stiga da ne e mnogo klio6tav...no ne obicham napompeni guzari....vajen e harakterut...razbiraneto mu za djivota...da moga da vodq priqtni razgovri s nego,da me razbira i obicha...za moe golqmo 6tastie moeto sladur4e e to4no takuv!