View Full Version : "сефтето"
Dehumanization
05-27-2008, 16:22
някой би ли ми обяснил какво е приживяването... какво се случва с теб... боли ли ?? (момче съм) ами ако не отцеля правилното място.. моля ви даите ми повече информация ... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:grin: то освен там и в дупето няма къде да влезне е мойто момче :) но не се бърка дупката така лесно така че споко :) момичетата някой ги боли някой не,но по принцип боли при първия път,преживяването е върховно,чети из инернет..да се образоваш малко :)
vij sq kato doide momenta 6te vidi6 4e 6te uceli6 samo vnimavai v koq dupka 6te vlezne....4e da ne stane gaff :D :D :-D :-D
как пък ше сбърка дупката ей тва не ми е ясно.. :?
как пък ше сбърка дупката ей тва не ми е ясно.. :? mi vij kfo e napisal "ako ne ucelq pravilnoto mqsto.."
ем щот не е пробвал пък и виш че по тва което е написал все едно си мисли че има сто дупки :) и той си има дупка на дупето така че би треало да знае каде се намира тя,и по тая логика остава само една :)
i ti si prav.az re6ih malko da se po6eguvam......
щом пък съм прав,а не права :D
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-27-2008, 17:27
Преди да се пробваш да "отцелиш" каквото и да било, малко порасни на акъл (че сигурно и физически ще ти е нужно) и се пообразовай, защото ти липсва обща сексуална култура.
beb4eto0o
05-27-2008, 17:45
някой би ли ми обяснил какво е приживяването... какво се случва с теб... боли ли ?? (момче съм) ами ако не отцеля правилното място.. моля ви даите ми повече информация ... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nego misli mnogo kato doide momenta 6te razbere6 kakvo da pravi6
samonervi
05-27-2008, 17:55
Мястото няма как да не го налучкаш.В дупето ще влезе много по - трудно.Ама преди да тръгнеш да правиш нещо прочети малко повече за секса,за последиците от него и чак тогава тръгвай да правиш нещо
kalokairi
05-27-2008, 19:46
ми няма вероятност да не уцелиш :D
а до това дали ще те боли или какво ще е преживяването си е до човек при всеки е различно и попринцип не би трябвало да те боли
bahti ne moje da bude istina vsi4ki da pitat tuka kak da praqt sex basi jiveem v 21 vek i ne moje da ne znae6 kak stava basi i kade da go vkara6 :-o
bahti ne moje da bude istina vsi4ki da pitat tuka kak da praqt sex basi jiveem v 21 vek i ne moje da ne znae6 kak stava basi i kade da go vkara6 :-o
Стига ве баце и такива ги има бе, не всеки има достатъчно знания на тема: Секс
Пич вярно трябва да внимаваш, много дупки има много нещо хахахаха
marina star
05-28-2008, 03:55
ne e mn stra6no vapreki 4e mom4etata mn se pritesnqvat poneje se smqta 4e trqbva da sa vode6tite v sexa i da znaqt i razbirat,no spored men tva e v golqm procent instinkt,a tankostite se nau4avat s opita,nqma stra6no vs pravqt sex
armagedonski
05-28-2008, 06:09
wnimawai de barka6 4e batko mi we4e 3 meseca hodi s premazan pryst, nqkolko operacii i sega plasti4na my praiha taka 4e wnimawai w na koq macka w koq dupka 6e brakne6!!!!!!! :shock: est se 6eg, prasta si go s4upi pri trugow incident ama mn se ebawaha s nego 4e barkal tuk tame! misalta mi be6e na batko mi prysta, na teb moje i drugo! a ako se qdosa gledai mackata kaw 6e ti go wkara( w prawilnata dupkA) WS 1 PREDMET naokolo moje da i posluji kato orudie na truda :D :razz: dano nqma swe6tnici okolo was :razz: