View Full Version : Леле,колко съм глупава,направо се мразя!
sunbeamz
05-27-2008, 19:54
Ех,ами здравейте отново! Преди около седмица и нещо ви бях писала ето тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=172522 за момчето с което се харесваме взаимно но никой не смее да направи нещо по въпроса (колко детински звучи :o ) Ем,ето че той се престраши...Да,престраши се...Тръгна да ме целува...беше изключително романтично,до момента в който един негов фр не се обади : Абе я вие си се натискайте аз ше вървя напред... :o :o :o Точно в този момент вече почти се бяхме целунали,бяхма просто на разстояние по-малко от една педя един от друг.И нз защо,по интуиция ли какво...казах на това момче:Оф млъкни бе! :? :shock: Ииии...Ох нз защо ама моето момче му стана сравнително неприятно(не ми го каза директно,но си личеше).Явно е решил че аз не го искам... :-# И се отказа...а аз просто едва не заревах на място тъй като чаках този момент от страшно мн време... но все пак се сдържах :o :o :o И след това почти нищо не си казахме докато бяхме заедно :-# :-# :-#
Та,утре най-вероятно ще се видим отново и нз какво да правя...Не се разбирам-харесвам го толкова много,толкова колкото никой друг досега....толкова желая тази целувка и когато щеше да стане реалност аз се издъних така!МРАЗЯ СЕ!наистина се мразя! ОПс,отлконих се-таа въпросът ми към вас е,какво да направя като го видя утре? :-# :-# :-#
ПС:извинете че пак се увлякох толкова мн с писането,просто не можах по-накратко :o И все пак ви благодаря предварително
Аз не откривам проблем мацка..като се видите дръжте съвсем нормално и той ще тръгне пак да те целува ,ако го иска наистина!Успех!
buttertoast
05-27-2008, 20:00
Случвало ми се е и напълно те разбирам :( Много гадно се получава така .. мисля,че ще е по-добре да почакаш и да видиш как ще се държи той отсега нататък.Ако отново потърси контакт с теб - супер,значи все пак още имаш шанс :) Ако не .. късмет :(
обясни му нещо от типа " вчера ни прекъснаха , нека да си продължим " и го намляскаи едно хубаво бре
[/list]
MiMcHeToOo
05-27-2008, 21:03
обясни му нещо от типа " вчера ни прекъснаха , нека да си продължим 8-) " и го намляскаи едно хубаво бре
;-)
teen-age-R
05-27-2008, 21:08
обясни му нещо от типа " вчера ни прекъснаха , нека да си продължим 8-) " и го намляскаи едно хубаво бре
+1
sunbeamz
05-28-2008, 09:18
Благодаря ви много,ще видим какво ще стане днеска :o
Chefinkaaa
05-28-2008, 09:43
А такааа :D :D :D :D Айде късметчета ии да ни дуржиш в течение 8) да се радваме за тебе :) :-)
fuck_brainpants
05-28-2008, 11:07
1+ :)
Ivalinka
05-28-2008, 11:08
ами ако пак тръгне да те целува,внимавай с коментарите :) иначе ти сама го целуни.. :)
Spider4eto
05-28-2008, 11:18
Целуни го ти, без да се обясняваш, без нищо, просто го целуни :grin:
SiNiStEr
05-28-2008, 11:24
Целуни го ти, без да се обясняваш, без нищо, просто го целуни :grin:
+1
Е споко де... Ако си държите един на друг, все някога ще се получат нещата и никой няма да ви пречи...
1+ :)
Ми да даже супер идейка ... :grin:
ее ти не си направила нещо ужасно.изчакай утре виж как ще потръгне разговорът и ако тръгне пак да те целува не говори по добре 8)
Ти това "Я млъквай бе" на него ли го каза или на момчето дето ви е видяло?
natalitoo
05-29-2008, 06:11
Аз не откривам проблем мацка..като се видите дръжте съвсем нормално и той ще тръгне пак да те целува ,ако го иска наистина!Успех!
+1 .. а и + това подстакжи му с нещо Успех :) :) :)
vesinka91
05-29-2008, 06:21
naistina mn detinski zvu4i men kolko pyti mi go kazvat tva moi fr i o6te kvi li neshta nit me e sram nit ni6to daje mi e o6te po qko moq savet e da se otpusnesh i deistvai ti tos pyt :P :)