- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Леле,колко съм глупава,направо се мразя!
Ех,ами здравейте отново! Преди около седмица и нещо ви бях писала ето тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=172522 за момчето с което се харесваме взаимно но никой не смее да направи нещо по въпроса (колко детински звучи) Ем,ето че той се престраши...Да,престраши се...Тръгна да ме целува...беше изключително романтично,до момента в който един негов фр не се обади : Абе я вие си се натискайте аз ше вървя напред...
![]()
![]()
Точно в този момент вече почти се бяхме целунали,бяхма просто на разстояние по-малко от една педя един от друг.И нз защо,по интуиция ли какво...казах на това момче:Оф млъкни бе!
![]()
Ииии...Ох нз защо ама моето момче му стана сравнително неприятно(не ми го каза директно,но си личеше).Явно е решил че аз не го искам...
И се отказа...а аз просто едва не заревах на място тъй като чаках този момент от страшно мн време... но все пак се сдържах
![]()
![]()
И след това почти нищо не си казахме докато бяхме заедно
![]()
![]()
![]()
Та,утре най-вероятно ще се видим отново и нз какво да правя...Не се разбирам-харесвам го толкова много,толкова колкото никой друг досега....толкова желая тази целувка и когато щеше да стане реалност аз се издъних така!МРАЗЯ СЕ!наистина се мразя! ОПс,отлконих се-таа въпросът ми към вас е,какво да направя като го видя утре?![]()
![]()
![]()
ПС:извинете че пак се увлякох толкова мн с писането,просто не можах по-накраткоИ все пак ви благодаря предварително
Аз не откривам проблем мацка..като се видите дръжте съвсем нормално и той ще тръгне пак да те целува ,ако го иска наистина!Успех!
Случвало ми се е и напълно те разбирамМного гадно се получава така .. мисля,че ще е по-добре да почакаш и да видиш как ще се държи той отсега нататък.Ако отново потърси контакт с теб - супер,значи все пак още имаш шанс
Ако не .. късмет
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
[/list]обясни му нещо от типа " вчера ни прекъснаха , нека да си продължим " и го намляскаи едно хубаво бре
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Животът е адът описан в Библията!
+1Първоначално написано от KillSwitchEngage
Първоначално написано от KillSwitchEngage
1+![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
ами ако пак тръгне да те целува,внимавай с коментаритеиначе ти сама го целуни..
![]()
someone else...
Целуни го ти, без да се обясняваш, без нищо, просто го целуни![]()
+1Първоначално написано от Spider4eto
;]
Ми да даже супер идейка ...Първоначално написано от fuck_brainpants
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
ее ти не си направила нещо ужасно.изчакай утре виж как ще потръгне разговорът и ако тръгне пак да те целува не говори по добре![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Ти това "Я млъквай бе" на него ли го каза или на момчето дето ви е видяло?
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
+1 .. а и + това подстакжи му с нещо УспехПървоначално написано от kifla
![]()
![]()
![]()
naistina mn detinski zvu4i men kolko pyti mi go kazvat tva moi fr i o6te kvi li neshta nit me e sram nit ni6to daje mi e o6te po qko moq savet e da se otpusnesh i deistvai ti tos pyt :P![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick