.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Леле,колко съм глупава,направо се мразя!

Ех,ами здравейте отново! Преди около седмица и нещо ви бях писала ето тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=172522 за момчето с което се харесваме взаимно но никой не смее да направи нещо по въпроса (колко детински звучи ) Ем,ето че той се престраши...Да,престраши се...Тръгна да ме целува...беше изключително романтично,до момента в който един негов фр не се обади : Абе я вие си се натискайте аз ше вървя напред... Точно в този момент вече почти се бяхме целунали,бяхма просто на разстояние по-малко от една педя един от друг.И нз защо,по интуиция ли какво...казах на това момче:Оф млъкни бе! Ииии...Ох нз защо ама моето момче му стана сравнително неприятно(не ми го каза директно,но си личеше).Явно е решил че аз не го искам... И се отказа...а аз просто едва не заревах на място тъй като чаках този момент от страшно мн време... но все пак се сдържах И след това почти нищо не си казахме докато бяхме заедно
    Та,утре най-вероятно ще се видим отново и нз какво да правя...Не се разбирам-харесвам го толкова много,толкова колкото никой друг досега....толкова желая тази целувка и когато щеше да стане реалност аз се издъних така!МРАЗЯ СЕ!наистина се мразя! ОПс,отлконих се-таа въпросът ми към вас е,какво да направя като го видя утре?

ПС:извинете че пак се увлякох толкова мн с писането,просто не можах по-накратко И все пак ви благодаря предварително

Аз не откривам проблем мацка..като се видите дръжте съвсем нормално и той ще тръгне пак да те целува ,ако го иска наистина!Успех!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Случвало ми се е и напълно те разбирам Много гадно се получава така .. мисля,че ще е по-добре да почакаш и да видиш как ще се държи той отсега нататък.Ако отново потърси контакт с теб - супер,значи все пак още имаш шанс Ако не .. късмет
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

обясни му нещо от типа " вчера ни прекъснаха , нека да си продължим " и го намляскаи едно хубаво бре
    [/list]

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    обясни му нещо от типа " вчера ни прекъснаха , нека да си продължим " и го намляскаи едно хубаво бре

Животът е адът описан в Библията!

+1

Благодаря ви много,ще видим какво ще стане днеска

А такааа Айде късметчета ии да ни дуржиш в течение да се радваме за тебе

Град
    В далечината... еййй там ;]

1+
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Град
    In Devil's Castle
    ами ако пак тръгне да те целува,внимавай с коментарите иначе ти сама го целуни..
    someone else...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Целуни го ти, без да се обясняваш, без нищо, просто го целуни

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Целуни го ти, без да се обясняваш, без нищо, просто го целуни
    +1
    ;]

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Е споко де... Ако си държите един на друг, все някога ще се получат нещата и никой няма да ви пречи...
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants

1+
    Ми да даже супер идейка ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

ее ти не си направила нещо ужасно.изчакай утре виж как ще потръгне разговорът и ако тръгне пак да те целува не говори по добре
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    in da middle of nowhere
    Ти това "Я млъквай бе" на него ли го каза или на момчето дето ви е видяло?

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Аз не откривам проблем мацка..като се видите дръжте съвсем нормално и той ще тръгне пак да те целува ,ако го иска наистина!Успех!
    +1 .. а и + това подстакжи му с нещо Успех

Град
    Targovishte
    naistina mn detinski zvu4i men kolko pyti mi go kazvat tva moi fr i o6te kvi li neshta nit me e sram nit ni6to daje mi e o6te po qko moq savet e da se otpusnesh i deistvai ti tos pyt :P
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си