View Full Version : RQ: Менстрyация :(
otherpeople
05-27-2008, 21:46
...
remember_me
05-27-2008, 22:18
zna4i mese4niqt ti cikal ne se e normaliziral spored men..no vse pak zvy4i 6antavo da ne ti idva s meseci :-o i tova 4e ti te4e silno e mn hybovo,taka e normalno i trqbva da se radva6 za6toto ako ima6 savsem savsem malko krav tova zna4i 4e ima6 nqkakav pr. 6tom ti e tolkova silno polzvai tamponi ot vreme na vreme,v nai silnite dni. a sasirenata krav sega...ne e sasirena krav i az imam takova ne moje mese4niqt ti cikal da te4e kato po voda savsem.a za bolkite tova sa ne6to savsem normalno v mese4niqt cikal.tezi bolki ponqkoga sa v krasta dryg pat pak vkorema i razli4no..pii hap4eta ako iska6 ako bolkata ti e neponosima-byskolisine tova sa hap4eta koito mogat da ti pomognat.
remember_me
05-27-2008, 22:23
am da i o6te ne6to da dobavq. vika6 4e ne moje6 da spi6? ako e bolkata kazah ti za neq. ako e prekaleno silen mese4niq ti cikal,slaga6 pamyk na prevrazkata i taka nqma da podgizva i nqma da se capa6 i mokri6. a za tova deto vika6 4e ne moje6 da hodi6 :-o ne misli6 li 4e si vaobrazqva6? pravq si izvoda 4e skoro ti e do6lo ili pak ot mn dalgo vreme nasam i izpitva6 bolka :?
otherpeople
05-27-2008, 22:57
delete
ni_my_gledyi
05-28-2008, 05:55
Аз имах подобни проблеми но когато ме боли корема пия хапчета-Спазмалгон :)
Не пишеш от кога имаш менструация, но ако е от повече от година и не се е нормалисирало те съветвам да се консултираш с лекар-гинеколог защото може да имаш някакъв хормонален дисбаланс, заради който ще е глупаво да търпиш всеки месец това.
foreverr
05-28-2008, 13:52
Не пишеш от кога имаш менструация, но ако е от повече от година и не се е нормалисирало те съветвам да се консултираш с лекар-гинеколог защото може да имаш някакъв хормонален дисбаланс, заради който ще е глупаво да търпиш всеки месец това.Да, а и една моя приятелка имаше мнооого "съсиреци" и и откриха няква болест!Така, че по-добре овори с майка си и тя ще те заведе на лекар!