View Full Version : Тъпо
значи очертава се парти ф един приятел и с едно момиче искам мн да правя секс на това парти и двамата сме девствени проблема е там че ми е чудно ако има кръв да не омажем чаршафите на спалнята на маика му :D ще е тапо има ли шанс да няма кръв или пък някво друго спасение :?
П.С ебал съм му маиката на препинателните знаци :grin: :grin:
marina star
05-28-2008, 03:47
boje....za kvi ne6ta 6te pritesnqva....nqma stra6no,kato draifate kak se opravqte?!
е..1-2 капки няма да ви сбъркат,постелете си нещо там отдоло и готово :)
BirdsFarm
05-28-2008, 06:41
Еби му майката и на леглото на родителите... Еби майката и на пичката, дето ще ебеш ако искаш!
Еби му майката и на леглото на родителите... Еби майката и на пичката, дето ще ебеш ако искаш!
предпочитам само пичката да е*а ;]
unfaithful1234
05-28-2008, 07:31
Ми сложете нещо отдолу...Например кърпа и ако има нещо няма да намажете чаршафите... :) Аре успех!
AutumnTears
05-28-2008, 10:08
Ми сложете нещо отдолу...Например кърпа и ако има нещо няма да намажете чаршафите... :) Аре успех!
+1
pinkdiamonds
05-28-2008, 10:12
мммммм-горкото момиче-първи път на купон,колко ли "добри"приятели ще ви прекъснат и без това сдуханата ситуация :D
спесението е на пода. щом ще ви е за пръв път, даже няма да усетите, че сте на пода :D после само с един парцал забърсвате секретите и готово.
може да го оближат ако си падат садомаз-Н-о некви си перверзници такива ...... на спалнята на майка му а .... аааааааахаха не са прай така .... ако искаш свърши върху възглавницата на баща му и го изчисти с четката за зъби на някой от тяхното семейство
Glezanka
05-28-2008, 10:48
В банята!
fuck_brainpants
05-28-2008, 11:10
спесението е на пода. щом ще ви е за пръв път, даже няма да усетите, че сте на пода :D после само с един парцал забърсвате секретите и готово.
1+
мале мале на колко сте бе хора ???? :razz: :razz:
значи очертава се парти ф един приятел и с едно момиче искам мн да правя секс на това парти и двамата сме девствени проблема е там че ми е чудно ако има кръв да не омажем чаршафите на спалнята на маика му :D ще е тапо има ли шанс да няма кръв или пък някво друго спасение :?
metni si teniskata :D
BlackWings
05-28-2008, 16:14
мммммм-горкото момиче-първи път на купон,колко ли "добри"приятели ще ви прекъснат и без това сдуханата ситуация :D
Абсолютно.