PDA

View Full Version : Връща ли се старото приятелство?

vamp
05-28-2008, 16:02
Имах истински приятел,разчитахме един на друг може би 4 години,познваме се от деца,много добри и лоши мигове сме преживели.
Стана така,че от тази година,покрай едно момиче,покрай една депресия и няколко простотии почти не се виждам с това момче.Беше ми приятел всичките години,всеки ден бяхме заедно през тези години,единствено тази година се разделихме.Той си има ново хоби,нови приятели.Не излиза много от тях,а когато излиза излиза с тези смотаняци,това става веднъж на 2-3 седмици.Преди излизахме всеки ден заедно.В началото спряхме да излизаме защото той пестеше пари,стана ми тъпо с него,но си ми беше приятел.После моето момиче,после депресиите.ТАзи година съм излизал с него не повече от 20 пъти.Да не кажа 10-15.А преди по цял ден заедно.
Сега се мъкне с идиотите,а аз кисна с едни утайки.
Скучен е този пич,но ми беше истински приятел,глупак е и ме е прецаквал много пъти,но не нарочно.Лъжец е също,но всички лъжем.Важното е,че ми е бил истински приятел.Чудех се,дали някога ще бъдем пак такива добри приятели,дали още мога да му вярвам.Покрай последните случки той вече не разчита на мен както преди,уважава ме още,но нещо в него се е пречупило.Направо си мисля,че е полудял или се е депресирал и го крие.Седи си утях и играе на пц-то по цял ден,а е на 18,няма приятелка,не излиза почти,само с кретените с които тренира ходи на тренировки.Разправяше ми последно колко е готино да си седиш увас...Вие какво мислите?Ще се оправи ли тоя човек?Как да му помогна?Дали ще ме прецака пак и мога ли да му вярвам?

Ice
05-28-2008, 16:12
Явно наистина те е грижа за това момче.Според мен старо приятелство малко трудно се възстановява, аз съм се опитвала много пъти, но всичко се оправяше за кратко и накрая пак нищо.Ако наистина държиш на този човек, нищо не ти пречи да му се обадиш или да отидеш до у тях да го видиш как е да излезнете и да си спомните как е било преди.Хубаво е да си поговориш с него, може да е всякакъв, но ти е бил приятел и предполагам те е подкрепял доста преди.За това НЕ губиш нищо, ако опиташ да му помогнеш по някакъв начин, а ако той не го оцени остави го - след време ще си спомня, но ще бъде късно...И никога не е късно да подадеш ръка на човек, който преди време ти е бил приятел и ти е помагал винаги. Надявам се да съм ти помогнала (малко се оплетох дано си ме разбрал). Пожелавам ти успех, дано направиш правилния избор.

mishok
05-28-2008, 16:23
Добре е,че искаш отново да бъдете приятели,явно наистина държиш на него. Но при мене винаги се е получавало така, че колкото и компромиси да съм правила-->всичко се е прецаквало. Ако искаш да бъдете както преди -->поговорете си и така :)

saks
05-28-2008, 18:43
Ми вземи пиши до "Море от любов" :D .. Не сериозно сигурен ли си, че няма някви проблеми за да се затваря в себе си?! Илии просто вземи му се обаждай малко по-често и го кани да излизате, а не да се праскаш на някаф..пиДч :) щом толкова държиш на него. Успех, защото приятелството е мн ценно нещо!!!

ANTIHUMAN
05-29-2008, 07:29
Скучен е този пич,но ми беше истински приятел,глупак е и ме е прецаквал много пъти,но не нарочно.Лъжец е също,но всички лъжем.Важното е,че ми е бил истински приятел.?

Нямаш напредстава ,че това 99% се отнася и за мен!Само където не съм скучен! Лъжа постоянно за съжеление,лицемер съм ,прецаквал съм ,но съм приятел!Държа на хората които държат на мен!

Опитай се пак да бъдете приятели, но се съмнявам да успееш!
УСПЕХ! :)

vamp
05-29-2008, 16:23
Скучен е този пич,но ми беше истински приятел,глупак е и ме е прецаквал много пъти,но не нарочно.Лъжец е също,но всички лъжем.Важното е,че ми е бил истински приятел.?

Нямаш напредстава ,че това 99% се отнася и за мен!Само където не съм скучен! Лъжа постоянно за съжеление,лицемер съм ,прецаквал съм ,но съм приятел!Държа на хората които държат на мен!

Всички лъжем,аз също лъжа и прецаквам хората.Всичко за мен се свежда до слава,власт и пари.Тая година интересите ни станаха различни,но той ми беше като брат.Тъпо е след всичко което сме преживяли да сме си просто познати.Оня ден си говорихме,че ще ме вика за кръстник като се ожени,аз него също.Приятели сме си,но не е както преди,сега сме просто по-скоро познати и така сме се променили,че трудно се познаваме един друг.Малко ми е кофти,защото в последно време говорех зад гърба му,псувах го,държах се като Господ пред тях,това стана защото те ме прецакаха с другите пичове,оставиха ме,тогава когато трябва да ми помогнат!

TheNewReligion
05-29-2008, 16:39
Здрасти ! Не ми дреме на гъза . Не се връща . Чао !

ANTIHUMAN
06-03-2008, 20:12

Всички лъжем,аз също лъжа и прецаквам хората.Всичко за мен се свежда до слава,власт и пари.Тая година интересите ни станаха различни,но той ми беше като брат.Тъпо е след всичко което сме преживяли да сме си просто познати.Оня ден си говорихме,че ще ме вика за кръстник като се ожени,аз него също.Приятели сме си,но не е както преди,сега сме просто по-скоро познати и така сме се променили,че трудно се познаваме един друг.Малко ми е кофти,защото в последно време говорех зад гърба му,псувах го,държах се като Господ пред тях,това стана защото те ме прецакаха с другите пичове,оставиха ме,тогава когато трябва да ми помогнат!

Здрасти ! Не ми дреме на гъза . Не се връща . Чао !

dark_sw не е възможно да кажеш нещо по-тъпо нали?

Държал си се като Господ казваш?Нали си наясно ,че ти не си Господ няма и да бъдеш?Защо те прецакаха? (ако дадеш повече информация може и да дам по-точен съвет)
П.П. Чакам за повече информация ,ако искаш да ти дам съвет ,защото това е много общо! :)
Приятна вечер!