- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Връща ли се старото приятелство?
Имах истински приятел,разчитахме един на друг може би 4 години,познваме се от деца,много добри и лоши мигове сме преживели.
Стана така,че от тази година,покрай едно момиче,покрай една депресия и няколко простотии почти не се виждам с това момче.Беше ми приятел всичките години,всеки ден бяхме заедно през тези години,единствено тази година се разделихме.Той си има ново хоби,нови приятели.Не излиза много от тях,а когато излиза излиза с тези смотаняци,това става веднъж на 2-3 седмици.Преди излизахме всеки ден заедно.В началото спряхме да излизаме защото той пестеше пари,стана ми тъпо с него,но си ми беше приятел.После моето момиче,после депресиите.ТАзи година съм излизал с него не повече от 20 пъти.Да не кажа 10-15.А преди по цял ден заедно.
Сега се мъкне с идиотите,а аз кисна с едни утайки.
Скучен е този пич,но ми беше истински приятел,глупак е и ме е прецаквал много пъти,но не нарочно.Лъжец е също,но всички лъжем.Важното е,че ми е бил истински приятел.Чудех се,дали някога ще бъдем пак такива добри приятели,дали още мога да му вярвам.Покрай последните случки той вече не разчита на мен както преди,уважава ме още,но нещо в него се е пречупило.Направо си мисля,че е полудял или се е депресирал и го крие.Седи си утях и играе на пц-то по цял ден,а е на 18,няма приятелка,не излиза почти,само с кретените с които тренира ходи на тренировки.Разправяше ми последно колко е готино да си седиш увас...Вие какво мислите?Ще се оправи ли тоя човек?Как да му помогна?Дали ще ме прецака пак и мога ли да му вярвам?
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес