PDA

View Full Version : Към момичетата: Как бихте реагирали ако...?

mcaf
05-28-2008, 19:11
Като за начало малко предистория. Преди... повече от половин година се запознах с едно момиче. Сприятелихме се доста. Без да знам че си има приятел, реших да пробвам да станем повече от просто приятели, но уви... отговорът, който получих беше, че "била свикнала с него" и някви такива... Бях се отказал. Спях да и звъня и бях загубил тотално интереса си към нея... до един ден когато тя ме попита защо съм се бил отдръпнал(точно тогава тя имаше проблеми с приятеля си). Отговорих и, че просто не искам да се измъчвам и за това не съм я търсел... Та пак започнахме да си общуваме повече и един ден излезнахме на разходка в парка... пак пробвах... но уви... отговорът пак беше същия. В добавка тя ме попита "Дали с нещо била провокирала това мое действие"... Та мина време от този момент и... отново я бях позабравил... Но й дойде бала и тя ме покани на него. Отидох. Там видях и приятеля й... но какво да ви кажа... момчето за мен не е нищо особено... дори за мен лично е малко бавен... Но същественото, което научих от този момент с бала е, че просто не мога без това момиче... колкото и да пренебрегвам чувствата си, не мога да спра да мисля за нея... Просто опитвам всичко, но като я видя и всичкото това пренебрегване на чувства се изпарява за секунда...
Та въпросът ми е... Тези дни я навих да излезем на кафе някъде и мисля да и подаря букет или нещо от сорта като се видим... Както казах въпрос към момичетата: Как бихте реагирали ако ваш приятел ви подари цвете или нещо от сорта, при положение, че си имате приятел, но няколко пъти сте късали с този приятел... :(

v3nItoO
05-28-2008, 19:30
щях дасе зарадвам много за жеста.но приятелят на това момиче едвали би го удобрил

mcaf
05-28-2008, 19:38
щях дасе зарадвам много за жеста.но приятелят на това момиче едвали би го удобрилДа ти кажа не се притеснявам от приятеля й... както казах за мен той е малко... бавен :? Всмисъл... необщителен... абе незнам и аз как да го нарека... трябва да го види човек, за да разбере... Давайте още мнения плс :?

Escarina
05-28-2008, 19:41
При положение, че няколко път съм отказала - ще се почувствам неудобно.

donkihot
05-28-2008, 19:45
бих се паникиосала и бих си тръгнала моментално...щом са заедно зна4и искат да са заедно! не им се меши. МН сори за теб,но понякога в живота е така

mcaf
05-28-2008, 19:50
Хах... забравих да добавя, че тя е на 18 ;) Тъй че не ми се вярва да избяга ;)

жУси
05-28-2008, 19:55
Еми ще се зарадвам много за цветето но всичко си има играници и няма да дам нищо повече.А и от една страна като и подаряваш цвете (поне при някой хора е така) те мислят че са ти длъжник . . просто не я карай да се чуства така,че като си и дал цвете тя е длъжна да ти даде нещо което ти искаш(като например нейните чуства спрямо теб)

Mariolcheto
05-28-2008, 19:58
Ами на мен лично много би ми харесало...и ми се е случвало нещо подобно по темата със букета...и приятеля ми разбра.Естествено не му стана много хубаво,но не ме и нападна :) все пак какво да направя,че са ми подарили букет...

fenkata1
05-28-2008, 20:00
Човече остави я. Очевидно те иска само като приятел.Поне за сега,бъдещето никога не знае,но щом си толко влюбен в нея-дай й време. Според мен вариантите са два-или се оттегляш и я забравяш или оставаш до нея като приятел,но ти си избираш какво да правиш.

hforce
05-28-2008, 20:13
fenkata e prava, ostani priqtel s neq za sega i ne nasilvai ne6tata, nqkoi den moje i da trugnete :)

Crafter
05-28-2008, 20:15
Един път, ако ти откажат - продължавай. Ама два пъти вече...
И все пак има приятел. Какво означава "не ми пука". Така, ако на тебе ти го монтират отзад някой ден и ти ли ще си викаш "не ми пука"?

midle
05-28-2008, 20:26
Един съвет не подарявай нещо целуфанено или прекалено :) Едничко голичко цвете е най добре :) Сигурен съм че знаеш вида и цвета какъв трябва да е :-D

kelcie
05-29-2008, 00:51
Ами аз честно казано бих приела букета, но ще си помисля че това момче ме харесва а и ако ме е питал най-малко 2 пъти дали искам да излизам с него. На мен ще ми стане приятено от факта че ми подаряват цветя но и не приятно защото може би наранявам това момче по някакъв начин след като съм му казвала 2- пъти "Не" и че съм го пренебрегвала по някакъв начин. Ако наистина обичам приятелят си (сегашното ми гадже в слючая) бих казала на момчето което ми подарява цветята (приятел от училище например) че искам да бъдем само приятели и че колкото да ме боли пак ще му кажа "Не' и ще не можем да бъдем заедно защото просто не го обичам (приятелят със цветята :D). Надявам се че си разбрал какво имам на предвид.

Но ако не обичам и сегашният ми приятел/гадже дори и да съм свикнала с него и ако обичам прителя със цветя (в случая теб) бих казала "Да".

hahavteen
05-29-2008, 09:20
Мн бих се издразнила. Какъв е тоя че да ме кара да се чуствам неудобно? Аз хиляда пъти съм казала че не го искам и че си имам гадже а тоя ми подарява цветя. :-x Аз викам да оставиш момичето намира и да не се занимаваш с нея. И не ми казвай че не можеш и че тя е единствена защото повярвай ми не е така.Ти просто се самонавиваш.

AnIcHkAtA
05-29-2008, 09:25
Какъв е смисъла да се унижаваш, при положение, че тя има момче до себе и и няколко пъти ти е показвала, че е с него и толкоз??По-добре си измисли причина и не се виждай изобщо с нея.

SlAdYrAnKaTa
05-29-2008, 09:32
бих се зарадвала мн но както казват някой ще се чувствам длъжна а пък и приятелят ми мн нямаше да се зарадва на този жест