View Full Version : Към момичетата: Как бихте реагирали ако...?
Като за начало малко предистория. Преди... повече от половин година се запознах с едно момиче. Сприятелихме се доста. Без да знам че си има приятел, реших да пробвам да станем повече от просто приятели, но уви... отговорът, който получих беше, че "била свикнала с него" и някви такива... Бях се отказал. Спях да и звъня и бях загубил тотално интереса си към нея... до един ден когато тя ме попита защо съм се бил отдръпнал(точно тогава тя имаше проблеми с приятеля си). Отговорих и, че просто не искам да се измъчвам и за това не съм я търсел... Та пак започнахме да си общуваме повече и един ден излезнахме на разходка в парка... пак пробвах... но уви... отговорът пак беше същия. В добавка тя ме попита "Дали с нещо била провокирала това мое действие"... Та мина време от този момент и... отново я бях позабравил... Но й дойде бала и тя ме покани на него. Отидох. Там видях и приятеля й... но какво да ви кажа... момчето за мен не е нищо особено... дори за мен лично е малко бавен... Но същественото, което научих от този момент с бала е, че просто не мога без това момиче... колкото и да пренебрегвам чувствата си, не мога да спра да мисля за нея... Просто опитвам всичко, но като я видя и всичкото това пренебрегване на чувства се изпарява за секунда...
Та въпросът ми е... Тези дни я навих да излезем на кафе някъде и мисля да и подаря букет или нещо от сорта като се видим... Както казах въпрос към момичетата: Как бихте реагирали ако ваш приятел ви подари цвете или нещо от сорта, при положение, че си имате приятел, но няколко пъти сте късали с този приятел... :(
щях дасе зарадвам много за жеста.но приятелят на това момиче едвали би го удобрил
щях дасе зарадвам много за жеста.но приятелят на това момиче едвали би го удобрилДа ти кажа не се притеснявам от приятеля й... както казах за мен той е малко... бавен :? Всмисъл... необщителен... абе незнам и аз как да го нарека... трябва да го види човек, за да разбере... Давайте още мнения плс :?
Escarina
05-28-2008, 19:41
При положение, че няколко път съм отказала - ще се почувствам неудобно.
donkihot
05-28-2008, 19:45
бих се паникиосала и бих си тръгнала моментално...щом са заедно зна4и искат да са заедно! не им се меши. МН сори за теб,но понякога в живота е така
Хах... забравих да добавя, че тя е на 18 ;) Тъй че не ми се вярва да избяга ;)
Еми ще се зарадвам много за цветето но всичко си има играници и няма да дам нищо повече.А и от една страна като и подаряваш цвете (поне при някой хора е така) те мислят че са ти длъжник . . просто не я карай да се чуства така,че като си и дал цвете тя е длъжна да ти даде нещо което ти искаш(като например нейните чуства спрямо теб)
Mariolcheto
05-28-2008, 19:58
Ами на мен лично много би ми харесало...и ми се е случвало нещо подобно по темата със букета...и приятеля ми разбра.Естествено не му стана много хубаво,но не ме и нападна :) все пак какво да направя,че са ми подарили букет...
fenkata1
05-28-2008, 20:00
Човече остави я. Очевидно те иска само като приятел.Поне за сега,бъдещето никога не знае,но щом си толко влюбен в нея-дай й време. Според мен вариантите са два-или се оттегляш и я забравяш или оставаш до нея като приятел,но ти си избираш какво да правиш.
fenkata e prava, ostani priqtel s neq za sega i ne nasilvai ne6tata, nqkoi den moje i da trugnete :)
Един път, ако ти откажат - продължавай. Ама два пъти вече...
И все пак има приятел. Какво означава "не ми пука". Така, ако на тебе ти го монтират отзад някой ден и ти ли ще си викаш "не ми пука"?
Един съвет не подарявай нещо целуфанено или прекалено :) Едничко голичко цвете е най добре :) Сигурен съм че знаеш вида и цвета какъв трябва да е :-D
Ами аз честно казано бих приела букета, но ще си помисля че това момче ме харесва а и ако ме е питал най-малко 2 пъти дали искам да излизам с него. На мен ще ми стане приятено от факта че ми подаряват цветя но и не приятно защото може би наранявам това момче по някакъв начин след като съм му казвала 2- пъти "Не" и че съм го пренебрегвала по някакъв начин. Ако наистина обичам приятелят си (сегашното ми гадже в слючая) бих казала на момчето което ми подарява цветята (приятел от училище например) че искам да бъдем само приятели и че колкото да ме боли пак ще му кажа "Не' и ще не можем да бъдем заедно защото просто не го обичам (приятелят със цветята :D). Надявам се че си разбрал какво имам на предвид.
Но ако не обичам и сегашният ми приятел/гадже дори и да съм свикнала с него и ако обичам прителя със цветя (в случая теб) бих казала "Да".
hahavteen
05-29-2008, 09:20
Мн бих се издразнила. Какъв е тоя че да ме кара да се чуствам неудобно? Аз хиляда пъти съм казала че не го искам и че си имам гадже а тоя ми подарява цветя. :-x Аз викам да оставиш момичето намира и да не се занимаваш с нея. И не ми казвай че не можеш и че тя е единствена защото повярвай ми не е така.Ти просто се самонавиваш.
AnIcHkAtA
05-29-2008, 09:25
Какъв е смисъла да се унижаваш, при положение, че тя има момче до себе и и няколко пъти ти е показвала, че е с него и толкоз??По-добре си измисли причина и не се виждай изобщо с нея.
SlAdYrAnKaTa
05-29-2008, 09:32
бих се зарадвала мн но както казват някой ще се чувствам длъжна а пък и приятелят ми мн нямаше да се зарадва на този жест