Влез

View Full Version : Външно изпитване по английски език- 8 клас

Страници : 1 2 [3] 4

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 17:22
Явно няма да е над 5,50.. :?

vesito13
06-23-2009, 17:25
Памела и Синтия не са им рожденните имена поне според мен , нали се казваше , че индийските им имена са Санта и още нещо , а това го правят на английски , поне аз така разбрах .

bebe7o
06-23-2009, 17:25
На мен пък ми подсказаха, че е 12,15 ... Ама май не е така.. :?
Ами на първия листенинг на тия момичета Памела и другата тва рожденните имена ли са им? Аз май писах с)

не не са им рождените имена.. 100%

mirror0shade
06-23-2009, 17:27
На мен пък ми подсказаха, че е 12,15 ... Ама май не е така.. :?
Ами на първия листенинг на тия момичета Памела и другата тва рожденните имена ли са им? Аз май писах с)
не са => B)

clever
06-23-2009, 17:27
не са им рожденни имената!
най-малкото хлапе има състезателен дух!

п.п.чакам отговоритеееее :smt010

chefzz
06-23-2009, 17:32
чакааааааайй.. пуснали са сайта а няма нищо.. :D

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 17:33
ОТГОВОРИ НЯМА ДА ПУСНАТ, БЕ ХОРА!!! Не се надявайте. Щом до сега ги няма, надали. Направо резултатите. Стъга бъхтяхте за отговорите и оценките. Колкото, толкова. Като ги видите по - рано, оценката няма да ви се повиши.
Иначе дано сме поуцелили нещо. :?

FlipY
06-23-2009, 17:35
Кви развалини коли бе братле....аз имах да пиша за Big Ben , Scotland i Hounds Co. тва ми беше реадинга , а листенинга ми беше за някъв дето влязъл в няква библиотека и т.н. Аз ли съм нещо в грешка ... съмнявам се имам все пак областно по англииски взето с отличие... :?

clever
06-23-2009, 17:36
ясно че няма да се промени оценката ама от всичко най-мразя да чакам :lol: така се нервя и съм в напрежение :lol: :lol:

masal
06-23-2009, 17:37
Кви развалини коли бе братле....аз имах да пиша за Big Ben , Scotland i Hounds Co. тва ми беше реадинга , а листенинга ми беше за някъв дето влязъл в няква библиотека и т.н. Аз ли съм нещо в грешка ... съмнявам се имам все пак областно по англииски взето с отличие... :? Оф,били са 2 варианта...

dana_
06-23-2009, 17:37
Оле тоя тест го урезилих тотално 8-) За излитането на самолета отговорих 12:15. Не съм много сигурна ама ако си спомнях въпроса можех да ви обясня защо е така. А после като разбрах, че е play tricks а не do tricks :(

FlipY
06-23-2009, 17:40
Кви развалини коли бе братле....аз имах да пиша за Big Ben , Scotland i Hounds Co. тва ми беше реадинга , а листенинга ми беше за някъв дето влязъл в няква библиотека и т.н. Аз ли съм нещо в грешка ... съмнявам се имам все пак областно по англииски взето с отличие... :? Оф,били са 2 варианта... Бладодаря ти сърдечно за бързия отговор..не бях информиран поради простата причина , че закъснях за изпита с 10-20минути..Моля да бъда извинен :)

Roninkaa
06-23-2009, 17:40
Оле тоя тест го урезилих тотално 8-) За излитането на самолета отговорих 12:15. Не съм много сигурна ама ако си спомнях въпроса можех да ви обясня защо е така. А после като разбрах, че е play tricks а не do tricks :(
е и аз написах do tricks :(

masal
06-23-2009, 17:42
Кви развалини коли бе братле....аз имах да пиша за Big Ben , Scotland i Hounds Co. тва ми беше реадинга , а листенинга ми беше за някъв дето влязъл в няква библиотека и т.н. Аз ли съм нещо в грешка ... съмнявам се имам все пак областно по англииски взето с отличие... :? Оф,били са 2 варианта... Бладодаря ти сърдечно за бързия отговор..не бях информиран поради простата причина , че закъснях за изпита с 10-20минути..Моля да бъда извинен :) Под 2 варианта имам предвид,че за професионалните и профилираните гимназии са различни варианти,ти трябва да си професионална гимназия.

taffy
06-23-2009, 17:45

Аааа и тфа ми е грешноо.. Един час зяпах тоя въпрос.. знаех си, че е play.. и се пак написах do... :-x

FlipY
06-23-2009, 17:45
Кви развалини коли бе братле....аз имах да пиша за Big Ben , Scotland i Hounds Co. тва ми беше реадинга , а листенинга ми беше за някъв дето влязъл в няква библиотека и т.н. Аз ли съм нещо в грешка ... съмнявам се имам все пак областно по англииски взето с отличие... :? Оф,били са 2 варианта... Бладодаря ти сърдечно за бързия отговор..не бях информиран поради простата причина , че закъснях за изпита с 10-20минути..Моля да бъда извинен :) Под 2 варианта имам предвид,че за професионалните и профилираните гимназии са различни варианти,ти трябва да си професионална гимназия. Слава Богу, нямаше да е честно да сме на едно с езиковите , защото има голямо разминаване в броя на часовете..както и да е =] Пак ти благодаря за информацията

masal
06-23-2009, 17:46
Нечестно,но щях повече да се радвам на 3 лисънинга,2 ридинга и трансформации,както техния. :o :(

vesito13
06-23-2009, 17:48

Аааа и тфа ми е грешноо.. Един час зяпах тоя въпрос.. знаех си, че е play.. и се пак написах do... :-x туки ми е play , това го помня :grin:

clever
06-23-2009, 17:48
да има някой ясновидец тука да каже колко ще имаме :razz:
вече ми стана смешно... писна ми да се нервя тЪ :smt003

тая тема доста активна се оказа :grin: 8-)

vesito13
06-23-2009, 17:49
Давайте , давайте да правим конкуренция на 7 клас :D

masal
06-23-2009, 17:53
Апф,аз за 4 и 50 се моля. :o

clever
06-23-2009, 17:54
Апф,аз за 4 и 50 се моля. :oми туу 8-)

masal
06-23-2009, 17:55
Давайте , давайте да правим конкуренция на 7 клас :D те пък тъй са се филмирали,че от толкова нерви ще оплескат всичко накрая...
off:червилото на орифлейм супер блясък е супееер якооо... :grin: :-)

clever
06-23-2009, 17:55
Давайте , давайте да правим конкуренция на 7 клас :D 7 клас баш няма да надварим 8-)

chill
06-23-2009, 17:56
Сутринта ги видах наще зайци бяха супер панирани и притеснени за този изпит,аа то всъщност само ви плашат,въобще не е важно. И понеже не ми се четат 35 страници, я кажете трудно ли беше или

danko6
06-23-2009, 17:57
на варианта при който беше съчинение за некво бяло куче немислите ли че имаше много AAAAAAAAAAAAAAAAA

masal
06-23-2009, 17:57
Сутринта ги видах наще зайци бяха супер панирани и притеснени за този изпит,аа то всъщност само ви плашат,въобще не е важно. И понеже не ми се четат 35 страници, я кажете трудно ли беше или не беше това,което очаквахме.иначе наистина това си е само текуща оценка,все пак дори да е по-ниска от обикновено изкарваните оценки,мисля че учителите ни ще ни дадат шанс да си изкараме по-висока за годината. :oops:

masal
06-23-2009, 17:58
на варианта при който беше съчинение за некво бяло куче немислите ли че имаше много AAAAAAAAAAAAAAAAA Даааааааааааааааааа :grin: даже на едната задача май има 4 последователни,чак се зачудих. :grin:

dana_
06-23-2009, 17:59
Давайте , давайте да правим конкуренция на 7 клас :D 7 клас баш няма да надварим 8-)
Аре да видим дее :D

vesito13
06-23-2009, 17:59
1. Аз искам 3 , моля моля на опашка 8-)
2. 7 клас са почнали от преди 2 месеца , ние това го правим за няколко дни . :-P
3. Зависи от училището , за някои тази оценка е важна и не плашат само . Това се знае и от по-горните класове ;)
4. Не , че беше толкова трудно , просто формата беше гаден :?
5. 7 клас нека си се филмират няколко пъти им казах , че няма смисъл от паника , те си продължават . Само си унищожават невроните :D
6.Червилото наистина ми изглежда хубаво 8-)

masal
06-23-2009, 18:01
1. Аз искам 3 , моля моля на опашка 8-)
2. 7 клас са почнали от преди 2 месеца , ние това го правим за няколко дни . :-P
3. Зависи от училището , за някои тази оценка е важна и не плашат само . Това се знае и от по-горните класове ;)
4. Не , че беше толкова трудно , просто формата беше гаден :?
5. 7 клас нека си се филмират няколко пъти им казах , че няма смисъл от паника , те си продължават . Само си унищожават невроните :D
6.Червилото наистина ми изглежда хубаво 8-) толкова притеснение,може само да бъде враг и нищо друго :P
мм аз си поръчах един цвят дойде и толкова ми ахреса,че още 2 чакам в четвъртък.едно такова мекичко изобщо не изсушава устните и блести...мммм :-) :grin:

Bianca
Лисънингите и рийдингите съкват ЯКО. Дано съм ги направила, че писах пълни глупости...
А граматиката беше брутално фасулска.
Надявам се за 6, ама нещо...
Аз за това с часа писах 12:15, а май е 8:45. :(
А за това с медиите и експеримента Моцарт какво писахте? Аз написах, че медията suffered from bla-bla-bla...

masal
и мисля че ще имаш минимум 4 :-P

vesito13
06-23-2009, 18:04
Аз може да си взема някое , че скоро не съм пазарувала :D

А иначе за моцарт писах там , че критикуват родителите или нещо от сорта , а бе д май беше 8-)

dana_
06-23-2009, 18:05
Лисънингите и рийдингите съкват ЯКО. Дано съм ги направила, че писах пълни глупости...
А граматиката беше брутално фасулска.
Надявам се за 6, ама нещо...
Аз за това с часа писах 12:15, а май е 8:45. :(
А за това с медиите и експеримента Моцарт какво писахте? Аз написах, че медията suffered from bla-bla-bla...
Аз супер много се чудих на тоя въпрос, защото всички ми звуачаха нелогично и написах че media neshto si thoroughly. И аз не помня вече

masal
06-23-2009, 18:06
абе вземи си,според мен няма да съжаляваш.само дето мирише малко на краставица,но на мен ми харесва. 8-) ахаха :-D

Bianca
06-23-2009, 18:06
И аз писах това, но после го задрасках. Мисля, че не е то, не критикуват родителите, а са пострадали, защото експериментът доказва, че рекламите им за амбициозни родители саа абсолютно безсмислени. Или нещо такова. :D

vesito13
06-23-2009, 18:07
На краставица , аучч , ще си помисля 8-)

Хора , утре стискайте палци , моля ви се , имам чувството , че ще тупна пред комисията :lol:

masal
06-23-2009, 18:07
добре де,дайте да го видим тоя тест с 2та ридинга,че ми стана интересно какви въпроси сте имали,няма ли го никой?

masal
06-23-2009, 18:09
искай мостра
а на устния(ние няма да имаме) да не вземеш да се панираш като 7класничетата. :grin:

mirror0shade
06-23-2009, 18:12
аз май разбрах, че медиите повлияли на родителите да бъдат някви такива откачени, а не че ги критикува и писах едно дето не се сещам как беше ама не suffered или, че ги обмисляли много.

vesito13
06-23-2009, 18:14
Ще искам мостра , на устния аз като една примерна какичка ще гледам да не се паникиосвам , като 7мокласничетата 8-)

masal
06-23-2009, 18:15
8-) 8-) е тоя устен ся за какво е,не мога да разбера,двете оценки ще се събират ли,к'во? :-o

vesito13
06-23-2009, 18:16
Да , да , сама не си вярвам , ама айде . Ще съм по-зле от 7 клас . Ако изкарам 2 оставам на поправителен :cry: :cry: :cry:

А теста няма кой да ти го даде , няма как :-|

Bianca
добре де,дайте да го видим тоя тест с 2та ридинга,че ми стана интересно какви въпроси сте имали,няма ли го никой?
Всъъъъщнооост рийдингите бяха по-лесни, особено вторият. А всички се оплакват кооолко труден бил... Не знам.
Веси, на първия рийдинг какво писа за Bruno? Където се пита дали е бил от "добрите", защото пишел с дясната ръка.

masal
Всъъъъщнооост рийдингите бяха по-лесни, особено вторият. А всички се оплакват кооолко труден бил... Не знам.
Веси, на първия рийдинг какво писа за Bruno? Където се пита дали е бил от "добрите", защото пишел с дясната ръка. на моя тест пък 2 от ридингите ми се сториха доста ш**ани. :?

vesito13
06-23-2009, 18:17
Писах , че е вярно , защото имаше кавички , точно както беше и в текста . Ама сега като се замисля :-o Може би съм направила глупост , нз :booooomb:

masal
06-23-2009, 18:18
Да , да , сама не си вярвам , ама айде . Ще съм по-зле от 7 клас . Ако изкарам 2 оставам на поправителен :cry: :cry: :cry:

А теста няма кой да ти го даде , няма как :-| ем на мен едно момиче ми даде нашия,ама аз пък ги изтрих. 8-) абе как ще имаш 2 бе,айде ся цяла година не си се мъчила 19 часа седмично за нищо. :P

bebe7o
Веси, на първия рийдинг какво писа за Bruno? Където се пита дали е бил от "добрите", защото пишел с дясната ръка.

Аз не съм Веси ама да отговоря :D .. да и аз това писах.. :)

Bianca
Оф, най-гадното е, че съм правила тоолкова тестове през годината, толкова олимпиади (в клас) и никога не е имало такова нещо като It1s not said in the text. И изведнъж да ни го изтъпанчат на външния изпит......... :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

Nafarforii
06-23-2009, 18:19
Абе ние миналата година какво направихме тука във форума(аз със стария си акаунт де) :D Тазгодишните седмокласници не могат да ни стъпят на малкия пръст :grin:

masal
06-23-2009, 18:20
Оф, най-гадното е, че съм правила тоолкова тестове през годината, толкова олимпиади (в клас) и никога не е имало такова нещо като It1s not said in the text. И изведнъж да ни го изтъпанчат на външния изпит......... :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-o на моите пък на повечето имаше такива,зависи кой какво е решавал.но въпреки,че имаше ние се упражнявахме най-вече на трансформации и производни,така че ползата беше 0. :-x

chill
06-23-2009, 18:20
Сутринта ги видах наще зайци бяха супер панирани и притеснени за този изпит,аа то всъщност само ви плашат,въобще не е важно. И понеже не ми се четат 35 страници, я кажете трудно ли беше или не беше това,което очаквахме.иначе наистина това си е само текуща оценка,все пак дори да е по-ниска от обикновено изкарваните оценки,мисля че учителите ни ще ни дадат шанс да си изкараме по-висока за годината. :oops:
По-трудно? На нас ни беше много лесен май, само лисънинга бях осрала. Ааа преписвахте ли много??

masal
06-23-2009, 18:21
м/у другото т'ва с не е казано е гадничко,щото понякога се двуомя м/у него и false.

masal
06-23-2009, 18:22
По-трудно? На нас ни беше много лесен май, само лисънинга бях осрала. Ааа преписвахте ли много?? еми по-трудно ми беше лично на мен,а за преписването..имахме камера. :? :-x

vesito13
06-23-2009, 18:23

А теста няма кой да ти го даде , няма как :-| ем на мен едно момиче ми даде нашия,ама аз пък ги изтрих. 8-) абе как ще имаш 2 бе,айде ся цяла година не си се мъчила 19 часа седмично за нищо. :P 28 теми не се учат туко така повярвай ми , а пък и толкова много години , толкова много информация , в главата ми е пълна каша . Теорията на Дарвин да я развиваш на английски :-x

masal
06-23-2009, 18:24

А теста няма кой да ти го даде , няма как :-| ем на мен едно момиче ми даде нашия,ама аз пък ги изтрих. 8-) абе как ще имаш 2 бе,айде ся цяла година не си се мъчила 19 часа седмично за нищо. :P 28 теми не се учат туко така повярвай ми , а пък и толкова много години , толкова много информация , в главата ми е пълна каша . Теорията на Дарвин да я развиваш на английски :-x :shock: не,не спокойно...ще се справиш сигурна съм. :-)

Nafarforii
06-23-2009, 18:24
,а за преписването..имахме камера. :? :-x
И к'во от това?Мислиш ли,някой ги гледа :?

masal
06-23-2009, 18:25
И к'во от това?Мислиш ли,някой ги гледа :? директора ги гледаше и т'ва със сигурност... :( :x

vesito13
06-23-2009, 18:25
Оф, най-гадното е, че съм правила тоолкова тестове през годината, толкова олимпиади (в клас) и никога не е имало такова нещо като It1s not said in the text. И изведнъж да ни го изтъпанчат на външния изпит......... :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-o на моите пък на повечето имаше такива,зависи кой какво е решавал.но въпреки,че имаше ние се упражнявахме най-вече на трансформации и производни,така че ползата беше 0. :-x Същата ситуация :?

vesito13
06-23-2009, 18:28
Абе ние миналата година какво направихме тука във форума(аз със стария си акаунт де) :D Тазгодишните седмокласници не могат да ни стъпят на малкия пръст :grin:Хехе , доброто старо време , мдаааааа 8)

По-трудно? На нас ни беше много лесен май, само лисънинга бях осрала. Ааа преписвахте ли много?? Аз нищо не преписах , попаднахме на гадни квестори , всичко сама писах . Една дума не ми е казал някой .

clever
06-23-2009, 18:28
Оф, най-гадното е, че съм правила тоолкова тестове през годината, толкова олимпиади (в клас) и никога не е имало такова нещо като It1s not said in the text. И изведнъж да ни го изтъпанчат на външния изпит......... :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:да това е кофти ...
абе няма ме за половин час... вие-2 страници изписахте . .
то не бяха червила;то не бяха краставици;то не беше Моцарт ... :razz:

п.п.аз не преписвах :D :D

Nafarforii
06-23-2009, 18:29
И к'во от това?Мислиш ли,някой ги гледа :? директора ги гледаше и т'ва със сигурност... :( :xЕми жалко за вас :D Между другото обикновено на външни оценявания учители и директори си затварят очите за преписване,защото освен себе си представяте и училището. :)

masal
06-23-2009, 18:29
утре ще ме изпитват по алгебра :smt022

masal
06-23-2009, 18:31
И к'во от това?Мислиш ли,някой ги гледа :? директора ги гледаше и т'ва със сигурност... :( :xЕми жалко за вас :D Между другото обикновено на външни оценявания учители и директори си затварят очите за преписване,защото освен себе си представяте и училището. :) хехе нашите решиха да се направят на примерни,пък и май е имало точно от тея "външни хора" при директора. :-|

taffy
06-23-2009, 18:32
И аз не съм преписвала.. Яд ме е когато някой по-тъп от мен препише и изкара по-висока оценка.. Сега май пак нещо такова стана и ако има повече ше се гръмна :-x

Then she said te amooo ... (music) Поздрав :-P

masal
06-23-2009, 18:33
искам да си изтегля мозила да ми играят емотиконите,с тоя тъп иксплолър... :-x

taffy
06-23-2009, 18:35
утре ще ме изпитват по алгебра :smt022

Меен ме изпитаха вечее :grin: Май по сичко съм доизпитана..
Ураа, ваканцияя..
Казах си, че само да мине изпита, нема да пЪкна на даскало.. ама май ше ида.. нема кво да се прай.. :D

Bianca
06-23-2009, 18:35
Мейсъл, точно затова се нервех, постоянно се колебаех между фолс и това. :booooomb:

dana_
06-23-2009, 18:36
Утре имам математика, а г-жата ме чу как я наричам тъпа :roll:

taffy
06-23-2009, 18:38

Пука ти :D :D Оформена ли си?

vesito13
06-23-2009, 18:41
masal , влизах в замундата и теглиш някоя мозила , инсталирането е лесно ;)
дано наистина се справя утре , че ще умра :(
и който ще изпитват по математика Успех ! :)

masal
06-23-2009, 18:41
Мейсъл, точно затова се нервех, постоянно се колебаех между фолс и това. :booooomb: абе колкото повече мислят,толкова по-големи простотии измислят...нямам думи,то оная костенурка Вълчев сиг не можи да го напр тоя тест ама... :lol: :smt068

masal
06-23-2009, 18:43
ааа изтеглих си я вече дори,ся ми мърдат емоцките :grin: уха :grin: :grin: :oops:

tedimedi
06-23-2009, 18:44
hora vklu4vam se i az 4e otka4am bez otgovori .kakvo ste pisali za onaq v parviq listening dali se e zasegnala li kvo be6e ida vi pitam za pone nqkoi otg ot posledniq 4e az edna duma ne razbrah ot nego :D palna izlagaciq :-o

vesito13
06-23-2009, 18:46
Май трябва да се укротим малко , че висшестоящите ще се карат :D

badb0y
06-23-2009, 18:47

хахаха и с мен стана същото :D забрави дневника и класа нещо я нареждахме и тамън и влиза и аз "тъз баси тъпата дет е" :razz:

dana_
06-23-2009, 18:48

мииии тъкмо се чудех дали ще завърша с 5 или 6. Най-много да ми пише 4 8-)

Bianca
06-23-2009, 18:50
hora vklu4vam se i az 4e otka4am bez otgovori .kakvo ste pisali za onaq v parviq listening dali se e zasegnala li kvo be6e ida vi pitam za pone nqkoi otg ot posledniq 4e az edna duma ne razbrah ot nego :D palna izlagaciq :-o
Аз писах, че е фолс, но ВЪОБЩЕ не съм сигурна. :D

vesito13
06-23-2009, 18:50

мииии тъкмо се чудех дали ще завърша с 5 или 6. Най-много да ми пише 4 8-)Заплаши я , че ако не ти пише 6 ще остане без прозорци , да видиш дали ще смее да ти намали оценката 8-)

tedimedi
06-23-2009, 18:51
i az taka pisah ama za men se otnasq sa6toto 8-)

masal
06-23-2009, 18:52
оф и да си чешем езиците резултатите няма да се разберат преди петък.
:o някой друг не е ли ползвал на орифлейм червилото :lol:

vesito13
06-23-2009, 18:52
И при мен май е false , ама май , а май вече мина :D

Nafarforii
06-23-2009, 18:53

мииии тъкмо се чудех дали ще завърша с 5 или 6. Най-много да ми пише 4 8-)Заплаши я , че ако не ти пише 6 ще остане без прозорци , да видиш дали ще смее да ти намали оценката 8-) Бе кви прозорци,вади един нож пък тогава да я видиме тая учителка. 8-)

Bianca
06-23-2009, 18:53
Аааа, тъкмо се чудех кога ще излязат резултатите. 8-)
Впрочем, masal, мир? :D

vesito13
06-23-2009, 18:57
Какъв мир ?
От къде на къде мир , защо :?: Пак изпуснах бе мам*а му :x

masal
06-23-2009, 19:03
:smt059 представи си,че е бяло знаменце :lol: :smt006
бтв вижте тая емотикона к;во праи :P :lol: :lol: :lol:

vesito13
06-23-2009, 19:06
:smt059 представи си,че е бяло знаменце :lol: :smt006
бтв вижте тая емотикона к;во праи :P :lol: :lol: :lol:Това пробужда мръсното ми подсъзнание :evil:

masal
06-23-2009, 19:08
http://forum.bg-mamma.com/Smileys/default/2bg.gif не е бяло,ама все е нещо. 8-)
веси,не само твоето. :oops:

vesito13
06-23-2009, 19:14
Аххххххххх ти , мръсница , не те е срам .

П.П. http://friend.ipbfree.com/uploads/ipbfree.com/friend/emo-aabf7be5012e82ec50795da071c609c0.gif А това , като го гледаш за какво си мислиш 8-)

masal
06-23-2009, 19:17
все хубави неща :-D http://forum.bg-mamma.com/Smileys/default/luvbed.gif

vesito13
06-23-2009, 19:34
Ние с грозни неща нямаме работа все пак ;)

Айде аз ви оставям , че утре изпит ме чака и трябва да ставам рано :)

portokalka1994
06-23-2009, 19:37
Теста беше мн гаден :?

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 19:54
Яя, докато ме няма хората обръщат на перверзия. :D

taffy
06-23-2009, 19:54
Цц, кфи сте мръсници .. 8-)
Веси, успех утре :-)
Офф, ш тряя да ставам рано.. да ходя на зъболекар.. :(

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 19:56
Изчезвам аз. Утре изходно по математика и изпитване по литература. :o Ако изкарам 6ци ще завърша с пълно 6. :grin: Стискайте палци.

TheGirlNextDoor
06-23-2009, 20:02
ае малко ви развалям мухабета..ама кво написахте за Бруно там за дясната ръка ;D

pam1
06-23-2009, 20:05
ае малко ви развалям мухабета..ама кво написахте за Бруно там за дясната ръка ;D
informacuqta 4e ne e dostata4na za tva dali pishe hubavo po vsi4ki na4ini i drugoto go zabravih :-D

eXpl0d3
06-23-2009, 20:14
Изчезвам аз. Утре изходно по математика и изпитване по литература. :o Ако изкарам 6ци ще завърша с пълно 6. :grin: Стискайте палци.

баси зубъра майна

Bianca
06-23-2009, 20:17
informacuqta 4e ne e dostata4na za tva dali pishe hubavo po vsi4ki na4ini i drugoto go zabravih :-D
Ммм, грешно е, защото пише, че той NEVER wrote very well with his right hand. (Нещо такова.)
Плюс това тя не пита за Били, а за Бруно. Аз писах, че това, че той е от "добрите" деца, защото е right-handed, е вярно.

pam1
06-23-2009, 20:22
Ммм, грешно е, защото пише, че той NEVER wrote very well with his right hand. (Нещо такова.)
Плюс това тя не пита за Били, а за Бруно. Аз писах, че това, че той е от "добрите" деца, защото е right-handed, е вярно.
оф незнам :D непомня вече нали мина пък колкото толкова :D

TheGirlNextDoor
06-23-2009, 20:23

и аз това написах..ама се чудех..защото не пишеше,че точно това че пише с дясната ръка го прави от "добрите"

Bianca
06-23-2009, 20:27

и аз това написах..ама се чудех..защото не пишеше,че точно това че пише с дясната ръка го прави от "добрите"
Ми.... 8-)

clever
06-23-2009, 20:39
то оная костенурка Вълчев сиг не можи да го напр тоя тест ама... :lol: :smt068 :lol: :lol: :lol: :razz:

clever
06-23-2009, 22:07
успех на всс
да изкарате добри оценки и не само по инглиш :P по всичко да завършите супер
аз няма да пиша скоро тъй като утре излитам надалеч 8-)

айде приятно лято :-) 8) 8)

mitkosl
06-24-2009, 04:56
здравейте
има ли някои които е правил теста за професионалните гимназии(с бялото кученце) и помни или пък си е записал отговорите
бих искал да сравним!!! :)
пишете ми на лични да ви дам скайпа си

SiMo94
06-24-2009, 05:55
На първия въпрос на лисънинга се е C не беше казано дали училището е само за момичета тоест не беше дадена информация, същото и за това с учителката дали им е говорила на английски....
Толкова ясно беше казано в началото че е САМО за момичета :)

SiMo94
06-24-2009, 05:58
А,да бе 35 е за 3,а съчинението е 20т.

За да изкараш 3 трябват ти 40 точки от общо 80

съчинението е 20 точки а теста 60

clever
06-24-2009, 08:28
хора
след малко излитам
да има някъди отговори или резултати
кажете плсс
:-o

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 09:27
ОМГ! Ще ми проверява най - гадната учителка по английски в цяло МГ. :shock: Есето ми е отишло на кино. :-x Тъпа работа. А днес ми казаха, че лисънинга и клоуз тестовете са били от кандидат-студентски изпити. :shock: Т'ва нормално ли е?!

vesito13
06-24-2009, 09:50
Минах , минах , минаааааааааааааааааааааа ааааааах :grin: :grin: :grin: Отидох там , влязох последна , защото не съм нахална , подготвих си темата , и бях готова преди останалите в стаята :D Те говориха и като ги питаха нещо , аз отговарях на въпросите им , за което класната ме похвали . А н а мен ми се падна темата за озоновия слой и озоновата дупка . Отидох казах си всичко . Като на няколко места направих тъпи грешки с 3л.ед.ч. , знам че трябва да е helps , но казвам help , тъпа работа . И нещо , което ми напрви впечатление само мен не ме питаха въпроси . Не знам колко има . НО ВАЖНОТО Е , ЧЕ МИНАХХХХХХХ =; :smt001 :smt001 :smt001 8-) 8)
А да при вас вали ли , защото аз съм вир водичка :D Мис Мокра фланелка :razz:

alcoholgirl
06-24-2009, 10:00
Минах , минах , минаааааааааааааааааааааа ааааааах :grin: :grin: :grin: Отидох там , влязох последна , защото не съм нахална , подготвих си темата , и бях готова преди останалите в стаята :D Те говориха и като ги питаха нещо , аз отговарях на въпросите им , за което класната ме похвали . А н а мен ми се падна темата за озоновия слой и озоновата дупка . Отидох казах си всичко . Като на няколко места направих тъпи грешки с 3л.ед.ч. , знам че трябва да е helps , но казвам help , тъпа работа . И нещо , което ми напрви впечатление само мен не ме питаха въпроси . Не знам колко има . НО ВАЖНОТО Е , ЧЕ МИНАХХХХХХХ =; :smt001 :smt001 :smt001 8-) 8)
А да при вас вали ли , защото аз съм вир водичка :D Мис Мокра фланелка :razz:

еее браво честито
в момента сам в Лозенец и при мен е много слънчево и топло :-P 8-)

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 10:33
Eе браво, Веси. :smt023 Иначе съм в Благоевград и тук вали много. Бях си забравила чадърчето и доста се поизмокрих. :-D

Bianca
06-24-2009, 10:35
На първия въпрос на лисънинга се е C не беше казано дали училището е само за момичета тоест не беше дадена информация, същото и за това с учителката дали им е говорила на английски....
Уууу, да не се стресираш, като си получиш двойката. :-P Пишеше, че това е school for Indian and English children. :) Днес го ЧЕТОХМЕ. Никъде не беше споменато, че е само за момичета. :)
АААААААА, ПУТКИИИИИ, КОЙ ИМА САМО ЕДНА ГРЕШКА НА ГРАМАТИКАТА, А, А, ААААААААААА? :grin: :grin: :grin:

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 10:39
Уууу, да не се стресираш, като си получиш двойката. :-P Пишеше, че това е school for Indian and English children. :) Днес го ЧЕТОХМЕ. Никъде не беше споменато, че е само за момичета. :)
АААААААА, ПУТКИИИИИ, КОЙ ИМА САМО ЕДНА ГРЕШКА НА ГРАМАТИКАТА, А, А, ААААААААААА? :grin: :grin: :grin:

Епа браво. :)

alcoholgirl
06-24-2009, 10:40

И аз писах че не е за момичета. А имаш ли отговорите :-o

Bianca
06-24-2009, 10:48

И аз писах че не е за момичета. А имаш ли отговорите :-o
Мне, дори учителите няма да ги получат. Просто от министерството пращат оценките и тваЙ.
Аз дори не се сещам дали писах, че не е споменато, или че е грешно. :D Аааа, май писах, че е грешно. :-D

pam1
06-24-2009, 10:54
днес ни казаха че на писането няма човек с по-малко от 16 точки което е супееер :grin:

gabi_94
06-24-2009, 10:55
днес госпожата ми даде едно копие от теста и тя и другите учители са го решили и ни казаха отговорите. Супер съм разочарована, имам 15 грешки в целия тест, което уж не е толкова много, но като си сметнах оценката ми излезе 4 и 80 :( :o охх мн ми е гадно сега, че не учих достатъчно и че съм допуснала супер тъпи грешки. Все пак ако някой се инт от някой въпрос да ме пита, горе долу ги помня нещата и ще ви кажа кой е верният. И май на съчинението не се получават 20 точки :( а много по-малко, ама не разбрах колко. Иначе схемата за оценки е такава : точките(от теста) по 6, разделени на 80(въпросите) Аз имам 65 точки май, за 70 точки е 5 и 25 а за 74 точки май беше 5 и 50

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 11:03
казаха ни,че 60 е максимума за теста..20 за рaйтинга..иначе отговорите и аз ги знам :)
аа и съм разочарована от себе си ;D

bebe7o
06-24-2009, 11:06
днес госпожата ми даде едно копие от теста и тя и другите учители са го решили и ни казаха отговорите. Супер съм разочарована, имам 15 грешки в целия тест, което уж не е толкова много, но като си сметнах оценката ми излезе 4 и 80 :( :o охх мн ми е гадно сега, че не учих достатъчно и че съм допуснала супер тъпи грешки. Все пак ако някой се инт от някой въпрос да ме пита, горе долу ги помня нещата и ще ви кажа кой е верният. И май на съчинението не се получават 20 точки :( а много по-малко, ама не разбрах колко. Иначе схемата за оценки е такава : точките(от теста) по 6, разделени на 80(въпросите) Аз имам 65 точки май, за 70 точки е 5 и 25 а за 74 точки май беше 5 и 50

Мда това за оценките и наща ни го каза.. а пък аз си знам само колко имам на writinga и че първия listening съм го направила.. :grin: :grin: .. а иначе няма за какво да си разочарована.. 4.80 е мн хубава оценка... някои хора (като мен примерно :D :D ) се молят за такава... така че споко :)

bebe7o
06-24-2009, 11:07
казаха ни,че 60 е максимума за теста..20 за рaйтинга..иначе отговорите и аз ги знам :)

ААААА айде да ги кажеш, плс :( :o :oops:

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 11:11

по букви ала бала не ги знам..ама питай нещо и ще ти кажа : ))

bebe7o
06-24-2009, 11:16

мииии то мен на cloze test-ovete ме интересува .. и по специално на първия... ама като не ги помня ся.. кофти.. :D :D ... иначе мерси.. ако се сетя нещо ще те питам :) :)

vesito13
06-24-2009, 11:21
Eе браво, Веси. :smt023 Иначе съм в Благоевград и тук вали много. Бях си забравила чадърчето и доста се поизмокрих. :-D Мерси , мерси :) А дали утре и нашите учителки ще дадат отговорите от теста :-o

alcoholgirl
06-24-2009, 11:22

за текста за майката детето и кжо животно има имаше да се попълни след bother някакав предлог кой е верния :)

bebe7o
06-24-2009, 11:24

за текста за майката детето и кжо животно има имаше да се попълни след bother някакав предлог кой е верния :)

Аз писах about.. вярно ли е? :-o

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 11:28
1c
2b
3c
4b
5c
6a
7a
8c
9b
10a
11d
12a
13c
14c
15a
16b
17a
18c
19b
20b
21a
22c
23d
24c
25d
26d
27a
28a
29a
30d
31d
32b
33c
34c
35d
36c
37d
38c
39c
40b
41d
42d
43b
44c
45d
46d
47c
48b
49d
50c
51b
52c
53b
54b
55d

надявам се да не съм объркала при пренасянето ама.. : ))

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 11:29
about e 8-)

alcoholgirl
06-24-2009, 11:31
а някой има ли случайно теста :-o

bebe7o
06-24-2009, 11:32
about e 8-)

йеееее.. :grin: .. обаче на първия въпрос не е ли С щото нали то се казва че е училище за Indian i English students пък не се казва че е само за момичета? :-o

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 11:36
about e 8-)

йеееее.. :grin: .. обаче на първия въпрос не е ли С щото нали то се казва че е училище за Indian i English students пък не се казва че е само за момичета? :-o

да.."C" е ..ама съм разсеяна и преписвам грешно ;D

pam1
06-24-2009, 11:37
душко я качи отговорите вярните моля те

bebe7o
06-24-2009, 11:38
about e 8-)

да.."C" е ..ама съм разсеяна и преписвам грешно ;D

Хаха ОК.. мерси много :) :)

gabi_94
06-24-2009, 12:09
душко я качи отговорите вярните моля те

ми не съм ги записвала, ако искай питай за нещо

sladoledka
06-24-2009, 12:18
gabi_94 Не можеш ли да го снимаш с телефон или с фотоапарат и да го дадеш теста да го видиме??? 8)

gabi_94
06-24-2009, 12:34
gabi_94 Не можеш ли да го снимаш с телефон или с фотоапарат и да го дадеш теста да го видиме??? 8)

еми той теста не е в мен, няма как да стане, пък и утре не съм на училище и няма да мога да го прегледам пак, абе ще си видите отговорите, петък всичко ще се разбере

sladoledka
06-24-2009, 12:54
добре ,,,сичко ще се разбере съвсем скоро

bloodyF
06-24-2009, 14:22
айде някое ангелче да ми напише перафразите МОЛЯЯ :-) :-)

bloodyF
06-24-2009, 14:24
ОМГ! Ще ми проверява най - гадната учителка по английски в цяло МГ. :shock: Есето ми е отишло на кино. :-x Тъпа работа. А днес ми казаха, че лисънинга и клоуз тестовете са били от кандидат-студентски изпити. :shock: Т'ва нормално ли е?!

Ина,кой ще ти проверява?

п.п.на мен ваща класна ми е дала 20 от 20 на есето :D иначе една обща френдка ти вика така,имаш ли против и аз да ти викам Ина ,,кефи :-) :-) :-D

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 14:31

Ина,кой ще ти проверява?

п.п.на мен ваща класна ми е дала 20 от 20 на есето :D иначе една обща френдка ти вика така,имаш ли против и аз да ти викам Ина ,,кефи :-) :-) :-D

Амии то стана традиция в Благоевград така да ми викат. :-D Нямам нищо против.
Иначе ще ми проверява Петкова. :-k

Gercho0
06-24-2009, 14:40
Айде ако някой го има този тест да го качи,за да си сравним отговорите! :) Благодаря за това,че постнахте верните отговори! :-)

Nafarforii
06-24-2009, 14:44
Имам само 10 точки на есето :x

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 14:54

:( :( Гадноо.

bebe7o
06-24-2009, 15:04

:( :( Гадноо.

мдаа кофти.. :( .. а за ко са те орязали толкос... да не писа прекалено мн думи ? :(

goshka
06-24-2009, 15:18
В моито даскало веднага след 4етенето изгонили госпожите от сградата :D :D :D
А класната ни каза ,че на есетата имало мн хора с по 20 точки...,
а за това момче мисля ,че е вярно понеже пишеше "One of the `good` children..." или нещо от сорта...

bebe7o
06-24-2009, 15:20
В моито даскало веднага след 4етенето изгонили госпожите от сградата :D :D :D
А класната ни каза ,че на есетата имало мн хора с по 20 точки...,
а за това момче мисля ,че е вярно понеже пишеше "One of the `good` children..." или нещо от сорта...

:shock: :shock: и при нас са ги изгонили :lol: .. да не учиш в математическата в бургас :-D

goshka
06-24-2009, 15:23
Aha :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: az sam 8 e...ti koi si?Dai skype :P :P :P

decit1
06-24-2009, 15:24
az imam 4.72 nai mnogo ot moia klas :lol:

bebe7o
06-24-2009, 15:27
Aha :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: az sam 8 e...ti koi si?Dai skype :P :P :P

8а :D :D :D .. amylee_pmg_bs9

ПП: Не ми са смей на skype името просто не се сещах за друго... бях 6 клас май :D :D :lol:

goshka
06-24-2009, 15:28
omg ti kato vidish m oito...bqh 5 klas... :D

bloodyF
06-24-2009, 15:29

Ина,кой ще ти проверява?

Амии то стана традиция в Благоевград така да ми викат. :-D Нямам нищо против.
Иначе ще ми проверява Петкова. :-k

е петкова не е чак толкоз зле ;)
аз имам 4.62 оценка ...поне толкова си я сметнах :lol:

а ся някой да ми даде перафразите...моля“? :oops:

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 15:34
Аах,, а аз исках над 5,50.. ама изглежда няма да ме огрее.. :?
Иначе, Иветке, я ми ги кажи изходните и ще ти кажа другите..,, че ного, ного не ги помня.. 8-)

Bianca
06-24-2009, 15:40
Аз нямам ни една грешна перифраза. 8) Ама не ги помня. :D
Оф, ако имам по 10 точки от 15 на четенето (общо от двете) и слушането (пак общо от трите), пък на съчинението имам максимума, ще имам 75 точки.
Мечтииииииииииииииии. 8-)

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 15:45
I apologise for being unfriendly..
It's about time you went ot a srict diet.
Neither някоя си nor ... is interestning in...

другите две не ги помня..ама едното беше със сегашно перфектно продължително (и сег. перфектно може) и другата част на изречението беше'since I was 6'
аа другото беше да се обърне залога : )

pam1
06-24-2009, 15:47

другите две не ги помня..ама едното беше със сегашно перфектно продължително (и сег. перфектно може) и другата част на изречението беше'since I was 6'
колко точки дават трансформиращите изречения :-o 1-ното :-o

BloomF
06-24-2009, 15:49
Айде сега и устния :? Абе как помните дълъг текст? Аз от 1 часа уча моя и не мога да го казвам без да поглеждам, поне как почва абзаца :x

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 15:51

май 1..ама не съм сиг :(

bebe7o
06-24-2009, 15:56

май 1..ама не съм сиг :(

да и според мен трябва да е 1.. щото има 55 тестови зад.. по 1 точка + 5 от 5те трансформации... стават 60 и още 20 от есето.. би трябвало да е така..

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 16:05
Може и:
It's about time for you to go on a strict diet.

Също така на тая с neither/nor, го приемат ако е are, защото е в informal style. :grin:

Bianca
06-24-2009, 16:24
^ Не става. ;) It`s about time е като It`s high time и не може for sb to do sth. Само It`s about time sb did sth.
Ох, много съм чувствителна на тема английски. :D

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 16:43
^На мен пък са ми го счели за правилно. Нека ви е яд. 8-)

Bianca
06-24-2009, 16:49
Е, явно са неграмотни, ама няма значение. :)

BloomF
06-24-2009, 17:07
It's about time for you to go on a strict diet също става. Днес госпожата го каза.

Bianca
06-24-2009, 17:11
Учителите ви са тъпи. :D
НЕ става, но не ми се спори, знам, че съм права.

SiMo94
06-24-2009, 17:14
Ако на някой още му трябва теста аз го имам

bebe7o
06-24-2009, 17:15

дай го плссс :(

naeks
06-24-2009, 17:16
:grin: :grin: :grin: Аз и имам 4,80 на теста а на устния 6 :grin: :grin: :grin: мноого съм щастлива :-P

Bianca
06-24-2009, 17:16
ДА!

SiMo94
06-24-2009, 17:18

Малко по късно ще мога .

bebe7o
06-24-2009, 17:22

Малко по късно ще мога .

Ок :)

sladoledka
06-24-2009, 17:27
хаха някой ни даде надеждааа :)

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 17:29
Йес. Най - сетне! :grin:

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 17:33

Не, че се заяждам, ама...
..я кажи още един такъв виц. :lol:

Bianca
06-24-2009, 17:38

Не, че се заяждам, ама...
..я кажи още един такъв виц. :lol:
И два мога.
Не че нещо, ама аз не се уповавам само на учителско мнение, макар че и то съвпада с моето. :) НЕ е вярно It`s about time for sb to do sth. Вие си го считайте за вярно, идете на някоя олимпиада, осерете се, и такамм. :)

BloomF
06-24-2009, 17:42
Учителката ми не е тъпа! И мене не ми се спори де, ама само защитавам даскалката :D

Bianca
06-24-2009, 17:44
Тогава неизучена?
Потърсете някоя граматика, ала-бала и проверете.
Оф, уж не ми се споря, а ме хващат нервите. 8-)

BloomF
06-24-2009, 17:44
А ти откъде си толкова сигурна, че не е вярно?

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 17:47
BloomF, сигурна ли си, че спора си заслужава? :? Зарежи, нека е по - умна от нас, нека е преуспяла. Няма да й пречим, нали? Само дето е невъзпитано да говориш така за чуждите учителки. :? Малко от малко възпитание...

Bianca
06-24-2009, 17:47
Ами Murphy, учителка, в която мога да бъда не сигурна, а убедена + куп други утвърдени учебници с граматика. :)
Провери в Google, дори там го има.
Това, че ви го считат за вярно, не значи, че по принцип е.
Добре де, това за учителите си беше гадничко. Извинявам се.

BloomF
06-24-2009, 17:48
BloomF, сигурна ли си, че спора си заслужава? :? Зарежи, нека е по - умна от нас, нека е преуспяла. Няма да й пречим, нали? Само дето е невъзпитано да говориш така за чуждите учителки. :? Малко от малко възпитание...

Е това беше просто въпрос. Интересно ми е откъде е толкова сигурна, нищо повече. Иначе щом мисли, че не става това си е нейна работа. :) Да мисли каквото иска, аз не мога и нямам право да й променям мнението.

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 17:49
:smt023

alcoholgirl
06-24-2009, 17:51

Малко по късно ще мога .

Ще изчакаме (sun)

Bianca
06-24-2009, 17:53
The words about or high make the criticism even stronger.
А когато критикуването е доста силно, може само със sb did sth.
В момента не споря, просто отбелязвам своята теза. :)
http://ictyenglish.blogspot.com/2006/04/grammar-tip-27-its-time.html
:P

taffy
06-24-2009, 17:57
^ Не става. ;) It`s about time е като It`s high time и не може for sb to do sth. Само It`s about time sb did sth.

Може така. :) Госпожата ни е казала, и аз така съм го писала и ми е зачетено.. Два са начините за тая парафраза.
Първия е It's time you + Past Simple ..
Втория е It's time for you to do ...
И е вярно. Нa всичките ми фр учителките са им казвали. И на олимпиада да ти кажа ми го зачетоха. Така че, вярно е. :)

П.С Имам 4,95 ... Е, не съм доволна.

BloomF
06-24-2009, 18:00
Хубаво. И аз вече изказах своята теза :)

Bianca
06-24-2009, 18:01
Да, с It`s time без about или high и двете стават. ;) Айде чети.

SiMo94
06-24-2009, 18:10
След малко теста с предполагаемите отговори :) :wink:

bebe7o
06-24-2009, 18:24

:grin: :grin: :grin: мерсиииии :grin:

Plamenchy
06-24-2009, 18:25
Как така предполагаеми? :)

SiMo94
06-24-2009, 18:35
http://www.8b-pmg.dir.bg/_wm/files/login.php?df=674440&dflid=3&ERROR=CURVE_HANDS

Тук ще намерите теста и отговорите.
И сори за качеството на снимките

Паролата за достъп е 1111

Бегайте да проверявате :) :wink:

Bianca
06-24-2009, 18:42
:@:@:@:@ Не ми се отваря самият файл. С коя програма се отваря .rar?

BloomF
06-24-2009, 18:42
Мм аз не знам отговорите само на лисънинга и сегааа вече ше знам :grin: Сигурно ли е, че са верните отговори?

Bianca
06-24-2009, 18:45
^ Ще ми копираш ли тези на лисънингите и четенията? :( :( :( Плюс въпросите обаче.
МОЛЯ. :( :( :(

BloomF
06-24-2009, 18:46
Ами те са дадени като снимки/листите са снимани/. Освен да си кажеш скайп и да ти ги пратя.

Plamenchy
06-24-2009, 18:49
Имам 5 грешки :grin: Мисля,че това е много добре за мен :-D А знаете ли като оценка колко е ? :)

ivkopmg
06-24-2009, 18:51
Може ли някой да каже на 11 въпрос защо е А? В лисънинга споменаха "quarter to the hour" или нещо такова... Би трябвало да е D...

bebe7o
Доообрееее... по тези отговори имам 5 грешки.. за някои обаче не съм съгласна.. смисъл не искам да споря искам просто да ми кажеш защо са така :)
1.11 въпрос защо е А.. откъде на къде 9.50.. в текста не се ли споменаваше нещо с quarter ...
2.15 сигурен ли си че е А..?
3.20 защо е В.. в текста не пише ли че в края е можел да пише добре по всякакъв начин :-o
4.За 21 аз писах А.. според твоите отговори е В.. пак питам защо :D
5.и последно на 33. защо пък да е arrived.. не е ли reached т.е. А :-o
Пак казвам не се заяждам само искам разяснение за тези въпроси.. :) иначе мерси супер много че го качи !!! :) :-)

Bianca
Общо?!? :shock: Определено е за 6, но мисля, че зависи от това, къде си допуснал грешките.

SiMo94
06-24-2009, 18:53
Текста там за 11 въпрос почво Good MORNING затова

BloomF
06-24-2009, 18:54
И аз на тоя за часа не мисля, че е А :?

BloomF
06-24-2009, 18:56

И някои мои съученици мислеха, че точно затова е А. Но тоя въпрос беше мн гаден.

bebe7o
06-24-2009, 18:57

Да де ама то и 8.45 е сутринта и е quarter .. нещо си.. :)

LiNDeSsS
На мен нещо не ми се отваря файла,мда кофти.Ако някой може да копне тука теста с отговорите ще съм много благодарна

bloodyF
ivkopmg D е 100000 %
Бианке,не спори за неща,в които един човек ти е казал че са така ;) госпожите ни (моята и на екстриймфрийрайд) са едни от най-добрите в града така че ....ноу комент ;)
друго при нас специално са приели и единствено и множествено число за найда и нор,така че може би и в другите училища ще го приемат

искам да питам:
I;m sorry I was unfriendly last time we met.
I apologise for not being friendly last time we met.

и

People believe that Dr Gilson is guilty.
Dr Gilson is believed to be guilty.

Дали може да са така 2те перафрази по горе?
Бианке,моля те ако всички са на едно мнение не спори. :)

BloomF

Да,ама след 8.45 пише РМ :)

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 18:58

^^права е..това е структората ..не знам на вас как така ви ги зачитат :-o

Plamenchy
06-24-2009, 18:59
Как се смята оценката плс кажете :(

bebe7o
06-24-2009, 18:59
На мен нещо не ми се отваря файла,мда кофти.Ако някой може да копне тука теста с отговорите ще съм много благодарна

Няма как.. изтегли си WinRar и ще стане :) .. ако не ти се занимава намери ме в скайп да ти ги пратя

ПП. amylee_pmg_bs9 :)

SiMo94
06-24-2009, 19:00

Явно не четете достатъчно 8.45 ТМ 9.50АМ

ivkopmg
06-24-2009, 19:00
bloodyF
Втората ми трансформация е по същия начин, както си я написала, и ми е вярна
=> Може... Поне нашите учители я признават за вярна

bebe7o
06-24-2009, 19:01

Да,ама след 8.45 пише РМ :)

oпа.. верно че пишело РМ :D .. моя грешка.. а за другите ми въпроси някой разяснение моля :D

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 19:01
bloodyF,второто е така 100% ..иначе за 1вото може и да ти го приемат според мен,защото само си променила being с not being и unfriedly s friendly

SiMo94
06-24-2009, 19:02
Доообрееее... по тези отговори имам 5 грешки.. за някои обаче не съм съгласна.. смисъл не искам да споря искам просто да ми кажеш защо са така :)
1.11 въпрос защо е А.. откъде на къде 9.50.. в текста не се ли споменаваше нещо с quarter ...
2.15 сигурен ли си че е А..?
3.20 защо е В.. в текста не пише ли че в края е можел да пише добре по всякакъв начин :-o
Пак казвам не се заяждам само искам разяснение за тези въпроси.. :) иначе мерси супер много че го качи !!! :) :-)

Отговорите са обсъдени от всички учители днес по английски в даскало и казаха че са това .

Plamenchy
06-24-2009, 19:02
Общо?!? :shock: Определено е за 6, но мисля, че зависи от това, къде си допуснал грешките.
Мда общо :grin: Не мога да се нарадвам дано да е някаде около 5.50 наистина :)

bloodyF
06-24-2009, 19:04
bloodyF,второто е така 100% ..иначе за 1вото може и да ти го приемат според мен,защото само си променила being с not being и unfriedly s friendly

йеес йес йес йес обичам те мерси йес беее :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :-) :-)

bloodyF
06-24-2009, 19:04
бай дъ уей пипъл имам 5ица на теста :grin:

bebe7o
06-24-2009, 19:05
Мда общо :grin: Не мога да се нарадвам дано да е някаде около 5.50 наистина :)

И аз съм така :grin: :grin: .. 5 на теста и 1 на трансформациите :grin: а иначе тфа като оценка е 74.6 делено на 80.. мързи ме да го сметна.. наяа така каза че е формулата :D :)

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 19:05
ей някои може ли по skype да ми прати теста,защото тоя файл не мога да го изтегля :(

Plamenchy
06-24-2009, 19:06
ей някои може ли по skype да ми прати теста,защото тоя файл не мога да го изтегля :(
ppllaammeenn22 Пиши ми ще ти го пратя :)

BloomF
06-24-2009, 19:06
Пише че е можел да пише правилно и изобщо с добри обясение. но пишеше, че краснописа му не е станал толкова добър. За тоя въпрос 5 мин се карахме в час :D

Ами те са отишли просто да видях приятелите си, не че заради някакъв си празник.

Reached не вървяло с аt. Върви с To.

bebe7o
06-24-2009, 19:08
Пише че е можел да пише правилно и изобщо с добри обясение. но пишеше, че краснописа му не е станал толкова добър. За тоя въпрос 5 мин се карахме в час :D

Ами те са отишли просто да видях приятелите си, не че заради някакъв си празник.

Мерси много. :) :)

ivkopmg
Аз днес имах 5,63, 75 точки, обаче сега са сменяли пак ключовете в сайта - грешни отговори на 11 и 27 въпрос - и на двата са писали а за верен отговор сега. А пък и двата са ми грешни - и пада под 5,50 - 5,48. Ама пак съм доволен :grin:

SiMo94
Формулата е (точките които сте изкарали по 6) делено на 80

alcoholgirl
и аз за някои отговори не сам сагласна, но щом група от учители са решавали теста .... ще им се доверим и се пак в пвтък всичко ще се разбере окончателно
формулата е 6 x ( реален резултат : 80 )

и поздравявам тези които са изкарали високи оценки... БРАВО !!! :)

ПП: аз май имам към 5.10

BloomF
06-24-2009, 19:11

Мерси много. :) :)

Няма проблем :)

Bianca
06-24-2009, 19:11
ivkopmg D е 100000 %
Бианке,не спори за неща,в които един човек ти е казал че са така ;) госпожите ни (моята и на екстриймфрийрайд) са едни от най-добрите в града така че ....ноу комент ;)
друго при нас специално са приели и единствено и множествено число за найда и нор,така че може би и в другите училища ще го приемат

искам да питам:
I;m sorry I was unfriendly last time we met.
I apologise for not being friendly last time we met.

и

People believe that Dr Gilson is guilty.
Dr Gilson is believed to be guilty.

Дали може да са така 2те перафрази по горе?
Бианке,моля те ако всички са на едно мнение не спори. :)
На едно мнение сте, защото учителките ви... Не знам, както и да е. :D Разбира се, че ще споря. Отвори някоя граматика, стига си лежала на една кълка, че учителката ти казала така.
На една поляна има много лайна и едно цвете, но това не означава, че лайната са по-благоуханни от цветето, нали?

SiMo94
06-24-2009, 19:15
Rar faila е отваря с Win RAR

ivkopmg
06-24-2009, 19:15
Бианка...2007 година са дали същата трансформация, само че с It's high time. Онзи ден го решавахме , а после гледахме ключа - имаше и It's high time the bus left... , и It's high time for the bus to leAVE... От МОН е ключа, така че се признават и двете

Грешка

Bianca
06-24-2009, 19:18
Признават се, но аз на Ирина Васева и Чавдар Здравчев не вярвам. :-P Такива тъпотии са давали по тестове, че нямам думи... ;)
Написал си to left, пфахахах.

BloomF
06-24-2009, 19:20
Признават се, но аз на Ирина Васева и Чавдар Здравчев не вярвам. :-P Такива тъпотии са давали по тестове, че нямам думи... ;)
Написал си to left, пфахахах.

Оооо като чуя за Чавдар Здравчев и ми си плаче :D

tedimedi
06-24-2009, 19:23
siguren li si 4e 34 i 36 sа tаkа (pick out i less trouble) :-o

vesito13
06-24-2009, 19:23
Айде сега и устния :? Абе как помните дълъг текст? Аз от 1 часа уча моя и не мога да го казвам без да поглеждам, поне как почва абзаца :x Успех на устния , дано се справиш :) И лично мое мнение не се опитвай да запомниш текста дума по дума , просто вникни в смисъла му и после го предай със свои думи ;)

BloomF
06-24-2009, 19:25
Айде сега и устния :? Абе как помните дълъг текст? Аз от 1 часа уча моя и не мога да го казвам без да поглеждам, поне как почва абзаца :x Успех на устния , дано се справиш :) И лично мое мнение не се опитвай да запомниш текста дума по дума , просто вникни в смисъла му и после го предай със свои думи ;)

Мерси много! Това опитвам да направя и се надявам до утре сутринта да го науча, а моя ред да е чак след обяда, защото като знам, че ми остава много малко време запомням мн бързо :D

pam1
на нас ни казаха часът с 12 мисля че беше 12:45 защото било 15 мин по рано тръгването нещо такова

bebe7o

90% съм сиг а и така са дадени като отг.. обсъждани са с учител.. значи това трябва да са отговорите :)

SiMo94

ДА

vesito13
Теста не искам да го гледам , ще се вкарам в някой филм , а нямам нужда от това :?

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 19:27

да

SiMo94
06-24-2009, 19:27

90% съм сиг а и така са дадени като отг.. обсъждани са с учител.. значи това трябва да са отговорите :)

Искам да кажа че това че споделих че е обсъждан от учители не отхвърля възможността МОН да е на друго мнение :?

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 19:28
на нас ни казаха часът с 12 мисля че беше 12:45 защото било 15 мин по рано тръгването нещо такова

12:45 e 10000000000000000000000000000000000000000000000%

SiMo94
06-24-2009, 19:29

От къде си на 1000000% не че искам да споря

bebe7o
06-24-2009, 19:29

А ся де.. :D :D

mitkosl
06-24-2009, 19:32
ако някои има отговорите на теста за професионалните гимназии
да ми пише на лични или да ме намери в скаип

eXpl0d3
06-24-2009, 19:33
:razz: :razz: :razz: един авер има оценка 1.16 някаде

има 13 точки :D

аз знам засега само от преразказа ,че имам 8 точки за др нз 8-)

Bianca
06-24-2009, 19:33
Не че нещо, ама отговор 12:45 няма. :D

TheGirlNextDoor
06-24-2009, 19:35
казват quarter to ..нещо си ..пък и днес правихме теста с госпожата и тя каза,че това е отговора :-o

ivkopmg
06-24-2009, 19:35
Класната ми прати сега ключа според сайта МОН8, където вкарват отговорите , и от там вземат оценките:
1c 2b 3c 4b 5b 6a 7a 8c 9b 10a 11a 12d 13b 14c 15a 16b 17a 18c 19b 20b 21b 22c 23d 24c 25d 26d 27a 28a 29a 30d 31d 32b 33c 34c 35d 36c 37d 38c 39c 40b 41d 42d 43b 44c 45d 46d 47b 48b 49d 50c 51b 52c 53b 54b 55d

Извадили са го с информатичката днес след промяната на 11 и 27 въпрос.

XTREMEFREERIDE
06-24-2009, 19:36
Около 5,25. :-# :-k

SiMo94
06-24-2009, 19:38
Класната ми прати сега ключа според сайта МОН8, където вкарват отговорите , и от там вземат оценките:
1c 2b 3c 4b 5b 6a 7a 8c 9b 10a 11a 12d 13b 14c 15a 16b 17a 18c 19b 20b 21b 22c 23d 24c 25d 26d 27a 28a 29a 30d 31d 32b 33c 34c 35d 36c 37d 38c 39c 40b 41d 42d 43b 44c 45d 46d 47b 48b 49d 50c 51b 52c 53b 54b 55d

Извадили са го с информатичката днес след промяната на 11 и 27 въпрос.
След това мисля да спрем спора за 11 въпрос