.
Отговор в тема
Страница 1 от 35 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 858

Външно изпитване по английски език- 8 клас

Някой знае ли точно на коя дата ще бъде?
    и ако имаете примерни тестове или тестове от минали години плс пратете ми ,защото въобще не се чувствам готова

Град
    София
    не се шашкай лесно е

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    На 18ти юни е

Град
    Pays de la Loire
    Хах...
    Спокойно! Няма начин да не си добре подготвена, имайки предвид, че цяла година си изучавала интензивно английски език... Освен ако не си лентяйствала през това време... Но общо взето нещата трябва да ги знаеш, както се казва "на сън да те бутнат". Както и преди мен написаха - наистина е лесно. Просто е необходима максимална концентрация... Теб кой компонент те притеснява най-много??
    Относно изпити от минали години - в часовете за подготовка би трябвало да сте ги правили (или поне подобни). Всъщност, няма нищо по-различно от обикновено контролно - има си и Reading, има си и Use of English, и Writing... и диктовка... Не знам обаче как стои въпросът с Listening-a - при нас нямаше.
    Успех ти пожелавам!
    Както и на всички други (все още) зайчета

Аз го правих миналата година и изобщо не беше трудно

Blagodarq mnogo na vsi4ki!
    Ne sme pravili primerni testove ii tova me pritesnqva....iskam da vida na kakvo nivo sam gore dolu! Molq ako nqkoi znae ot kade da pogledna nqkoi ot predishna godina!

ми то би трябвало да има книжка с такива тестовелКогато аз го държах преди 3 години изкарах 5.15.Не мн трудно.Купи си На Чавдар Здравчев "Better and better" май се казваше на издателство Lettera.
    Puedo escribir los versos m

Град
    На Майната си xD
    Мии...всички казват че е лесно,но не съм сиг колко е лесно вашето лесно аз в 99% от случаите изкарвам над 5.15 в тестовете Use of English ,reading и Listening...а в 40%-5.75 но и аз се тревожа...и то не само за мен,защото ще се справя...но другите от моя клас които цяла год спаха...на някои им съм продиктувал цели диктовки(+ превода ) ...и като изкарат 3 или 4 се ядосват...а аз винаги им казвам че пак много са изкарали за човек който нищо нз мен ме тревожи най-много Zeor,1,2,3 Conditional...не съм много добър в тях... но ше се оправя късмет на всички...а изпита ще е на 18 Юни така ли?

до колкото разбрах ще има лисънинг, но диктовка няма да има. Да се надяваме, че някой ще подхвърли някой тест, та да си упражним мозъците!

Цитирай Първоначално написано от MetalL
    Мии...всички казват че е лесно,но не съм сиг колко е лесно вашето лесно аз в 99% от случаите изкарвам над 5.15 в тестовете Use of English ,reading и Listening...а в 40%-5.75 но и аз се тревожа...и то не само за мен,защото ще се справя...но другите от моя клас които цяла год спаха...на някои им съм продиктувал цели диктовки(+ превода ) ...и като изкарат 3 или 4 се ядосват...а аз винаги им казвам че пак много са изкарали за човек който нищо нз мен ме тревожи най-много Zeor,1,2,3 Conditional...не съм много добър в тях... но ше се оправя късмет на всички...а изпита ще е на 18 Юни така ли?
    Аз съм точно по същия начин като теб!Само дето има едно момче което помага на едно две от класа и изкарват 6-ци....ма иначе...са много зле....
    Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!

Град
    Pays de la Loire
    ^ Според мен Listening е по-лошо от диктовка... (Лични предпочитания )

Иначе, както някой по-горе спомена - книжката на Чавдар Здравчев е наистина добро помагало. Е, вярно, че не ви остава много време до самия изпит, но пък всякакви упражнения са добре дошли в случая. Не подценявайте и Writing-a!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от durotar12
    Купи си На Чавдар Здравчев "Better and better" май се казваше на издателство Lettera.
    На мен точно тази книжка много ми помогна.Също и граматиакта на Мърфи,добре е обяснено всичко.Не се шашкай за тази външна проверка.Не е нищо страшно.Ще се справиш
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

blagodarq na vsi4ki
    eto az shte pusna edno link4e s test4eta ako nqkoi znae oshte online test4eta da pishe
    http://www.oup.com/elt/global/produc...eintermediate/

ами на 15-ти е и тестови има в сайта на министерството как и в google можеш да потърсиш но кво се впрягаш толкова оценката се пише като една обикновенна текуща оценка и е много лесен не се притеснявай

опа не на 15 ами на 16 обаче не е сигурно

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    На 18ти, сигурно е!

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от rammsteinkata_666
    На 18ти, сигурно е!
    МММда.. писмения е на 18 а усния ще към 30-ти

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    При нас пристигна писмо и не беше споменато нищо за устен изпит Сигурно ли е,че ще има и такъв???
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    При нас пристигна писмо и не беше споменато нищо за устен изпит Сигурно ли е,че ще има и такъв???
    на нас същооо и аз не знам за никакъв устен изпит

Град
    варна
    Устен и писмен са изпитите, или поне наще са такива... ае незнам аз ще правя общо 4 изпита (вътрешен и външен защото съм национална гимназия) .. питайте учителите си за всеки случай, да не са решили да ви ги спестят, защото това са цели 15 теми

Град
    Plovdiv
    Изпита не е труден.Учителите само стряскат,за да се стегнеш.Диктовка няма и това е добре,защото диктовката крия рискове(лошо прочитане,незнание на дадена дума си личи мноого повече и т.н.).Use of English е най-трудно според мен,макар че обикновено дават стандартни примери.
    Като цяло аз без много зор и напъване изкарах 5.25 миналата година и бях малко над средното ниво в нашия клас.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Pismeniq izpit e zaduljitelen ,a ustniq si go opredelq samoto y4ili6te dali vuob6te da se sustoi.Pone pri nas e taka... Kusmet na vsi4ki,na koito im predstoqt izpiti
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    blagodarq na vsi4ki
    eto az shte pusna edno link4e s test4eta ako nqkoi znae oshte online test4eta da pishe
    http://www.oup.com/elt/global/produc...eintermediate/
    Мерси за сайта..И аз съм 8ми клас и имам изпити по английски,много се притеснявам, аако има диктовка на писмения ще е много гадно Дано да не е нещо много трудно
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Град
    Любенова махала до чюшмата
    И аз правих такова нещо миналата година, казваш на някой да ти казва отговорите и готово

kakto ve4e kazah nie nqma da imame usten izpit ---mislq 4e pri4inata e 4e imame 13 4asa sedmi4no angliiski a ne 19 kakto v pove4eto u4ilishta.................................nqkoi drug ako znae testovee ili primerni zada4ki das pishe plsss 4e ne se 4uvstavm podgotvena za izpitaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си