- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
Някой знае ли точно на коя дата ще бъде?
и ако имаете примерни тестове или тестове от минали години плс пратете ми ,защото въобще не се чувствам готова![]()
На 18ти юни е
Хах...
Спокойно! Няма начин да не си добре подготвена, имайки предвид, че цяла година си изучавала интензивно английски език... Освен ако не си лентяйствала през това време... Но общо взето нещата трябва да ги знаеш, както се казва "на сън да те бутнат".Както и преди мен написаха - наистина е лесно. Просто е необходима максимална концентрация... Теб кой компонент те притеснява най-много??
Относно изпити от минали години - в часовете за подготовка би трябвало да сте ги правили (или поне подобни). Всъщност, няма нищо по-различно от обикновено контролно - има си и Reading, има си и Use of English, и Writing... и диктовка... Не знам обаче как стои въпросът с Listening-a - при нас нямаше.
Успех ти пожелавам!
Както и на всички други (все още) зайчета![]()
Blagodarq mnogo na vsi4ki!
Ne sme pravili primerni testove ii tova me pritesnqva....iskam da vida na kakvo nivo sam gore dolu! Molq ako nqkoi znae ot kade da pogledna nqkoi ot predishna godina!
![]()
ми то би трябвало да има книжка с такива тестовелКогато аз го държах преди 3 години изкарах 5.15.Не мн трудно.Купи си На Чавдар Здравчев "Better and better" май се казваше на издателство Lettera.
Puedo escribir los versos m
Мии...всички казват че е лесно,но не съм сиг колко е лесно вашето лесноаз в 99% от случаите изкарвам над 5.15 в тестовете Use of English ,reading и Listening...а в 40%-5.75
но и аз се тревожа...и то не само за мен,защото ще се справя...но другите от моя клас които цяла год спаха...на някои им съм продиктувал цели диктовки(+ превода
) ...и като изкарат 3 или 4 се ядосват...а аз винаги им казвам че пак много са изкарали за човек който нищо нз
мен ме тревожи най-много Zeor,1,2,3 Conditional...не съм много добър в тях... но ше се оправя
късмет на всички...а изпита ще е на 18 Юни така ли?
до колкото разбрах ще има лисънинг, но диктовка няма да има. Да се надяваме, че някой ще подхвърли някой тест, та да си упражним мозъците!
Аз съм точно по същия начин като теб!Само дето има едно момче което помага на едно две от класа и изкарват 6-ци....ма иначе...са много зле....Първоначално написано от MetalL
![]()
Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!
blagodarq na vsi4ki
eto az shte pusna edno link4e s test4eta ako nqkoi znae oshte online test4eta da pishe
http://www.oup.com/elt/global/produc...eintermediate/
ами на 15-ти е и тестови има в сайта на министерството как и в google можеш да потърсиш но кво се впрягаш толкова оценката се пише като една обикновенна текуща оценкаи е много лесен не се притеснявай
опа не на 15 ами на 16 обаче не е сигурно
МММда.. писмения е на 18 а усния ще към 30-тиПървоначално написано от rammsteinkata_666
![]()
При нас пристигна писмо и не беше споменато нищо за устен изпит![]()
Сигурно ли е,че ще има и такъв???
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
на нас същооо и аз не знам за никакъв устен изпитПървоначално написано от ThePowerOfLove
Устен и писмен са изпитите, или поне наще са такива... ае незнам аз ще правя общо 4 изпита (вътрешен и външен защото съм национална гимназия) .. питайте учителите си за всеки случай, да не са решили да ви ги спестят, защото това са цели 15 теми
![]()
Изпита не е труден.Учителите само стряскат,за да се стегнеш.Диктовка няма и това е добре,защото диктовката крия рискове(лошо прочитане,незнание на дадена дума си личи мноого повече и т.н.).Use of English е най-трудно според мен,макар че обикновено дават стандартни примери.
Като цяло аз без много зор и напъване изкарах 5.25 миналата година и бях малко над средното ниво в нашия клас.
Pismeniq izpit e zaduljitelen ,a ustniq si go opredelq samoto y4ili6te dali vuob6te da se sustoi.Pone pri nas e taka...Kusmet na vsi4ki,na koito im predstoqt izpiti
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Мерси за сайта..И аз съм 8ми клас и имам изпити по английски,много се притеснявам, аако има диктовка на писмения ще е много гадноПървоначално написано от glupacheE
Дано да не е нещо много трудно
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
И аз правих такова нещо миналата година, казваш на някой да ти казва отговорите и готово
kakto ve4e kazah nie nqma da imame usten izpit ---mislq 4e pri4inata e 4e imame 13 4asa sedmi4no angliiski a ne 19 kakto v pove4eto u4ilishta.................................nqkoi drug ako znae testovee ili primerni zada4ki das pishe plsss 4e ne se 4uvstavm podgotvena za izpitaa