Влез

View Full Version : Нека им помогнем

mim4ety_sara
05-30-2008, 13:55
Za6to se slu4vat takiva ne6ta i kak mojem da pomognem na tezi prekrasni sa6testva ? http://youtube.com/watch?v=KnkcFxpDifk :cry: nakraq napravo zaplakah 4e nemoga da im pomogna samo ako sme zaedno 6te ospeem znam 4e za vas e t1po no men tova me drazni 4e ima takiva hora :o

splendour
05-30-2008, 16:28
:-# :smt087 yjasno t1jno

bulgarcheto
05-31-2008, 11:03
И к'во ся? Гледаме клипчета за бездумни кучета, котки, убиване на тюлени и плачем, а? Супер! Нека бъдем съпричастни!

Инъче ще ни мързи да събираме боклука си разделно, няма да пестим електроенергия и вода, няма да пазим чисто около нас, но все пак ще жалеем за бедните малки сладки животинчета :-x

LadyCarameL
05-31-2008, 19:22
А усещала ли си как тези прекрасни същества хапят!?!?!Или как давят котки и ги изкормват ей така за кеф???????Повярвай гледката не е една от най-прекрасните......

lebron23
05-31-2008, 20:19
Tva e shot sme mizerna durjava i pozvolqvame na nqkvi truci i cigani da ni opravlqvat!!!

mim4ety_sara
06-01-2008, 13:41
А усещала ли си как тези прекрасни същества хапят!?!?!Или как давят котки и ги изкормват ей така за кеф???????Повярвай гледката не е една от най-прекрасните......
i kvo kat hapqt i mene me e hapalo ku4e i to moe ma ni6ty pak si go obi4am.Zna4i ti ne6to ne haresva6 tezi jivotni :-x :x :?

LadyCarameL
06-01-2008, 17:50
i kvo kat hapqt i mene me e hapalo ku4e i to moe ma ni6ty pak si go obi4am.Zna4i ti ne6to ne haresva6 tezi jivotni :-x :x :? ТФа че не харесвам животни откъде го измисли!?!?!И как да им помогнем?Да ги пуснем из улиците да се разхождат сводобно?И аз мислех като теб,когато бях по-малка,но сега не..
П.С Подкрепям мнението на bulgarche-to

ivana0895
07-21-2008, 22:18
i kvo kat hapqt i mene me e hapalo ku4e i to moe ma ni6ty pak si go obi4am.Zna4i ti ne6to ne haresva6 tezi jivotni :-x :x :? i men sa me hapali ky4eta ama e bilo za6toto az s1m napravila ne6to a ne 6toto im e kef da apqt . tova za kotkite im e v prirodata koi te e karal da gleda6 ?!? a yli4nite ky4enca hapqt ot strah 6ototo s1m vijdala takiva idioti deto gi biqt bez pri4ina i im zimat hlqba ot ystata ne za6toto te sa gladni ami za da ymrat ky4encata ot glad :-# :smt095 :smt087 :smt115 :smt089

mimi- 12 e
07-22-2008, 13:00
Всеки обича да се порадва на някое животинче.Но не всеки иска да поеме отговорността да гледа,храни,ваксинира и обезпаразитява животното.Всеки 1 домашен любимец си иска средства и грижи,а не всяко семейстъво може да ги осигури. Затова се получава така.
Като се изхвърлят няколко животинчета те се оплождат по улиците,поколението- също и този процес не може да се спре.
Просто не знам в кого е вината?

kasiopea
07-25-2008, 08:39
Дори и да искаме, не можем да направим нищо. Винаги ще има хора, които да си изоставят кучетата и котките и винаги ще е пълно с бездомни животни по улиците и приютите. :-o

pandelka
07-25-2008, 10:28
Колко да и искаме да помогнем винаги тези животни ше ги има..защото винаги ше има тъпи хора,които първо си зимат кучето или някое животно и после го оставят някъде..за тва нека първо ние хората променим начина на мисленето си и действията си и ако успеем няма да има толкова мн такива животни!!!!

Monina
07-25-2008, 10:49
Гадно е, ама не можеш да помогнеш на всичко и всички, особено когато си непълнолетен... :(

h4x0r
07-27-2008, 16:18
Необходими средства за най-лесното решение:
1 камион спецчасти
1 камион големокалибрени оръжия
4 камиона патрони
Забрана за излизане в определени часове за два дена
:smt066 :smt067 :smt068 :smt070

SuperSizee
07-27-2008, 17:20
Нещата няма да се променят,докато не се промени самия начин на мислене на хората ... Наистина жалка гледка,но няма какво да направим ...

fire_cat
08-02-2008, 13:39
Наистина е много тъжно! България става с всеки следващ ден все по-лоша! :(

LadyDy
08-03-2008, 10:15
:(

Mooo6no
08-06-2008, 07:38
Не трябва да има бездочмни кучета по улицата. Не ме интересува в приют (кучкарник) ли ще ги приемат или ще ги изтребят (което не е хуманно, но и те не са хора). Просто не желая бездомни кучета по улиците.

sharmen
08-06-2008, 21:30
Да се изгребват ли ?! :shock: ама вие добре ли сте не разбирам ??? :-x
Просто не виждам смисъл да пиша защото ще има сблъсък на мнения а и едва ли ще ви налея разум в главите :? Обаче ме озадачава факта как аз мога да си дам всички спестявания за операция на блъснато улично куче а вие искате да ги изтребвате :shock: Явно съм глупава и не разбирам...

GbSy
08-09-2008, 15:51
i kvo kat hapqt i mene me e hapalo ku4e i to moe ma ni6ty pak si go obi4am.Zna4i ti ne6to ne haresva6 tezi jivotni :-x :x :?

Виж сега, мен също ме е хапало куче и бас ловя, че е било много по-сериозно от твойто, защото щях да умра, ако не бях извикала за помощ, така че, не ми обяснявай.
Не става въпрос за омраза към съответното животно, а непреодолим страх, който е по-силен от теб!

Има толкова деца без родители, с деформации и т.н... Замисляла ли си се за тях?!

k0kster
08-09-2008, 20:19
Гадна работа...

BulgariaZaBulgarite
08-12-2008, 19:35
И к'во ся? Гледаме клипчета за бездумни кучета, котки, убиване на тюлени и плачем, а? Супер! Нека бъдем съпричастни!

Инъче ще ни мързи да събираме боклука си разделно, няма да пестим електроенергия и вода, няма да пазим чисто около нас, но все пак ще жалеем за бедните малки сладки животинчета :-x