View Full Version : Дюрекс, Спортекс или евтиния
tva vypros za po praktekuva6tite karame sys moita priqtelka na nai obiknovenni ot 30 stinki i karame godina i ne6to nito vednuj ne se e kysal prezervativa pyk sme se la6kali po sqkyf na4in i ot pred i ot zad i po mn vreme ... a moi fr kara sys durex i sportex i se oplakva 4e se kysat tuk tame ... ta az iskam da mina na sportex i durex 4e ima sqkvi raznovidnosti tynki debeli sys odyljavane na udovolstvie i sqkvi takiva extri daite komentar dali se kysat 4esto ili dali si zaslujavat tiq extri dali ima nqkva razliak za mom4etata i mom4etata.. mersi mn :P :lol:
ами с моя приятел сме го правили със спортекс и яко се късаха, сега и ние си караме на евтини
иначе оребрените се усещат малко, но не мисля, че при секса презерватива е основното за удоволствието
gotodasho
05-31-2008, 11:09
ползвайте агнешко черво същото е
onlylovenosex
05-31-2008, 11:31
не предпочитам нито дурекс нито спортекс правя секс с ефтините(хем са евтини хем не се късят и малко съм бързичък обичам да чукам по-бързо и другите не могат да издържат) :D :D :D :P
без хаха :D ами спортекс може да се каже че съм доволна само 1 ни се е късал :P
ReaLLy_SweeT
05-31-2008, 11:45
Ефтиния плус овлажнител :)
Военните :) Хахаха , бяха ми дали такива от складовете в казармите и ми бяха точни , удобни и здрави :)
glavolomno
05-31-2008, 12:20
Използвали сме и Дюрекс и Спортекс, но смея да кажа, че от нито една от двете марки не съм доволна! Използваме от обикновенните презервативи, които се продават на бройка и сме много, много доволни! Не се късат, удобни са (според приятеля ми) и най-важното не получавам парене след половия акт !!! :!:
SexOnTheBeach
06-09-2008, 10:48
кфо дойде :)
topstars
06-10-2008, 10:24
Ами аз и приятеля ми използваме Durex и сме много,много доволни и спокойни :grin:
Homunuculus
06-10-2008, 10:31
С Durex до сега не съм имал никакви проблеми.
hamilcar
06-10-2008, 10:36
Durex Elite. Досега не съм имал проблеми.
Аз секс с презерватив немога да правя,просто не ми е приятно,с моя приятел не ползваме,пък и за година и 5 месеца не сме имали фал така,че дано да нямаме за напред !
Няма значение....с какъвто разполагам
Love_Is_The_Answer
06-10-2008, 12:04
Обикновените като че ли никой не ги признава докато не разбере, че и другите толкова струват!!! :D
аз пък смятам, че какъвто и да се използва трябва да се свършва отвънка
та да няма гафове
sparco_sl
06-10-2008, 12:55
аз пък смятам, че какъвто и да се използва трябва да се свършва отвънка
та да няма гафове
и аз мисля така, Аз съм доволен от Дюрекс не са се късали при мен ,но ако зимаш Дюрекс недей си купува синята кутийка нз. мн са лайняни според мен :smt078 едно такова гадно ти става на п*тката пак и приятелката ми не ги харесва