.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Дюрекс, Спортекс или евтиния

tva vypros za po praktekuva6tite karame sys moita priqtelka na nai obiknovenni ot 30 stinki i karame godina i ne6to nito vednuj ne se e kysal prezervativa pyk sme se la6kali po sqkyf na4in i ot pred i ot zad i po mn vreme ... a moi fr kara sys durex i sportex i se oplakva 4e se kysat tuk tame ... ta az iskam da mina na sportex i durex 4e ima sqkvi raznovidnosti tynki debeli sys odyljavane na udovolstvie i sqkvi takiva extri daite komentar dali se kysat 4esto ili dali si zaslujavat tiq extri dali ima nqkva razliak za mom4etata i mom4etata.. mersi mn :P

ами с моя приятел сме го правили със спортекс и яко се късаха, сега и ние си караме на евтини
    иначе оребрените се усещат малко, но не мисля, че при секса презерватива е основното за удоволствието

ползвайте агнешко черво същото е

не предпочитам нито дурекс нито спортекс правя секс с ефтините(хем са евтини хем не се късят и малко съм бързичък обичам да чукам по-бързо и другите не могат да издържат) :P

Супер фен
    Град
    Bourgas
    без хаха ами спортекс може да се каже че съм доволна само 1 ни се е късал :P
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Ефтиния плус овлажнител

durex
    A.D.I.D.A.S.

Град
    people`s wet dreams
    Военните Хахаха , бяха ми дали такива от складовете в казармите и ми бяха точни , удобни и здрави

Град
    Русе
    Използвали сме и Дюрекс и Спортекс, но смея да кажа, че от нито една от двете марки не съм доволна! Използваме от обикновенните презервативи, които се продават на бройка и сме много, много доволни! Не се късат, удобни са (според приятеля ми) и най-важното не получавам парене след половия акт !!!
    Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ot 20 stotinki

кфо дойде
    I"m Lonely ...

Ами аз и приятеля ми използваме Durex и сме много,много доволни и спокойни
    Носи запалената свещ пред себе си и пътят ти ще бъде осветен!!!

Град
    зад ъгъла
    С Durex до сега не съм имал никакви проблеми.
    Play hard,go PRO!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Durex Elite. Досега не съм имал проблеми.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Аз секс с презерватив немога да правя,просто не ми е приятно,с моя приятел не ползваме,пък и за година и 5 месеца не сме имали фал така,че дано да нямаме за напред !

Голям фен Аватара на Remini
    Няма значение....с какъвто разполагам
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Обикновените като че ли никой не ги признава докато не разбере, че и другите толкова струват!!!

аз пък смятам, че какъвто и да се използва трябва да се свършва отвънка
    та да няма гафове

Цитирай Първоначално написано от GbBO
    аз пък смятам, че какъвто и да се използва трябва да се свършва отвънка
    та да няма гафове
    и аз мисля така, Аз съм доволен от Дюрекс не са се късали при мен ,но ако зимаш Дюрекс недей си купува синята кутийка нз. мн са лайняни според мен едно такова гадно ти става на п*тката пак и приятелката ми не ги харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си