View Full Version : Тя е 7623541541782 пъти ПО-ТЪПА и ГРОЗНА....
bUbInkA__
05-31-2008, 08:49
Значи ходех с едно момче месец и нещо и тои скъса с мен и 2 дена по-късно тръгна с една к*рва с присадена коса и 1 тон грим,коята в същото време е ужасно тъпа.Това сега не го казвам защото ревнувам или нещо подобно, просто това е самата истина,която знам още преди това защото я знам от отдавна.Не я познавам лично.Незнам какво намира повече в нея наистина.Седя.Чудя се.И не мога да се сетя просто.Понякога момчетата наистина сте изключително злеее...Да зарежете някои,които наистина държи на вас..и то за какво.За някаква "Фолк-звезда"... Нямам думи вече просто... :razz:
ем може наистина да не ревнуваш ама отстрани така изглежда.щом те е зарязал значи не е било писано да сте заедно.намери си друг по подходящ.Успех! :)
Exsanguination
05-31-2008, 08:51
и каква е причината да пишеш тая тема?
ревност .(точка)
Spider4eto
05-31-2008, 08:52
Ами на твое място бих се срамувала, че съм ходила с такъв галош 8-)
BigFakeSmile
05-31-2008, 08:53
amm...napalno te razbiram :( i az taka bqh s edno mom4e zaribqvahme se a toi tragna s edna deto abe da ne komentiram to si li4e6e ot vsqkade 4e e nqkva k*r*a napravo se razo4arovah napalno ot nego... :cry: :cry: :cry: ama da ne ti puka, qvno ne te e zaslujaval :) :) :) a tva 4e e po-grozna... napravo 100 pati e po-grozna ot men (ne 4e naduvam) ama si e taka prosto ponqkoga mom4etata neznaqt koe e momi4eto za tqh i pravqt pogre6niq izbor bez da go osaznavat
igoinsane
05-31-2008, 08:55
в 21 век се харесват курвите не се притеснявайте знам как се чувствате
Obsession
05-31-2008, 08:57
Хубавите ябълки прасетата ги ядат. Изобщо не се учудвам, има мн неориентирани хора.
И какво сега, самочувствието ти е накърнено, че си заменена от по-лоша? Всички намират това, което търсят у различни хора, било то любов, приятелство, секс. За теб и останалите може да е грозна, за него- въплащение на търсеното. Такъв е животът, какво да правиш.
_FaShIoN_
05-31-2008, 09:05
Абе по думите ти личи че се дразниш,че ходи с може би по-хубаво момиче от теб,независи с грим или без грим....все пак живота си е негов,може да прави с който,кфото,където и както иска...в крайна сметка той губи нали? :)
Незнам какво намира повече в нея наистина.Седя.Чудя се.И не мога да се сетя просто.
Отговор: Лесна е !!! Ти пък си хвани некой мачо и го дразни него :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
RoyTheReaper
05-31-2008, 09:11
Наистина ли е по-тъпа и грозна? Или просто женска завист? :lol:
Оговорът е един..За да се фука пред приятелите си че гаджето му има одължена коса и 45тона грим /които може би я правят красива/ :-D Споко ше се осъзнае момчето ряно или късно :D
klamer4e
05-31-2008, 09:42
Еми виж сега, хората са различни. Може наистина това да е "въплъщение на търсеното" от него... Може да е лесна. Може да е курва. Може.. Но ти не я познаваш, за да го кажеш нали... И аз съм говорила така за следващите гаджета на моя бивш... Ама след време разбирам, че те наистина са били свестни и хубави момичета.. А и не мислиш ли, че щом е бил с тебе змначи и ти тряабва да си приличаш по нещо с новата му избраница.. За това недей да се заглеждаш в новата и д аи търсиш косури.. Просто го преоделей...
А пък може да е много умна, а просто да я тресе пубертета и да има неразкрит потенциал?
AnChItOoOo
05-31-2008, 10:40
Споко ее...нали той губи...кво толкова 8-) :P
We Will Rock You
05-31-2008, 11:44
Дай ни нейна снимка,да й видим грозното!Дай снимка на бележника й да й видим тъпото :D :)Може да е хубаво и умно момиче!
bUbInkA__
05-31-2008, 12:07
Дай ни нейна снимка,да й видим грозното!Дай снимка на бележника й да й видим тъпото :D :)Може да е хубаво и умно момиче!
Няма смисъл от бележника и защото учи в едно от най-пропадналите училища в града ни.Кадето ходят всички,които не са ги приели никаде други!А за снимка нп :D
GregoryHouse
05-31-2008, 13:14
Абе не знам кой умен и кой тъп ама не тя е седнала да те обижда по комплексарски в някъф форум тъй, че си прави изводите...
Ilinkata08
05-31-2008, 13:52
Не всички са ИДЕАЛНИ ! :-x
Предлагам първо да я попзнаеш.....после да си праиш изводи ..... :)
mArMaLaDkA
05-31-2008, 14:07
Приеми,че те е зарязал ! Дали е тъпа или не,дали е грозна или хубава,момчето си я е харесало ! Тя явно е това,което е търсил до момента ! Радвай се за него и спри да злобееш.
..И нищо чудно,че те е зарязал-ти си е*aти елементарното момиченце
MoonAngel
05-31-2008, 14:11
Кога ще разберете, че за предпочитане винаги са глупавичките - по-лесно се контролират. И аз да съм момче, и аз не бих искала умна приятелка, която да може винаги да ме затапи. Както се казва "Истинската брюнетка е мечта за всеки мазохист". И незнам какво съжаляваш. Както ти казаха вече - той губи. Може би ще го осъзнае някога.
Ivalinka
05-31-2008, 14:19
аз пък си мисля,че външният вид не е най-важен..това може и да е причината..
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-31-2008, 14:44
е поне те е зарязал заради някаква такава хахах мен веднъж ме бяха зарязали заради някакаф *жираф с брекети* туи ми го казаха приятелките като скъсахме хахах е разликата е че това момиче никои не го харесва(как изглежда... но всички и се кефят *колко е добричка и как не може да ти откаже*) и всички момчета с които общувах по онова време ми казваха че нещо не е наред в него че да избере нея.. е маи само аз виждах че не е толкова зле на външен вид колкто ми казваха хахах няма значение .. после осъзнах нещо.. всеки си има вкус .. на някои им харесва едно на други друго ... а твояя бивш като гледам скоро ще го осъзнае спокс моя го осъзна поне хах и и ии нз сори обаче щом те е зарязал заради някфа такава ..... нещо не ме кефи тфа момче :-o
Exsanguination
05-31-2008, 14:50
и ква е разликата между обичам те и харесвам те?
само буквите... 8-)
Еми негов си проблем де...
Незнам какво намира повече в нея наистина.Седя.Чудя се.И не мога да се сетя просто.
Отговор: Лесна е !!! Ти пък си хвани некой мачо и го дразни него :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:и аз тва щях да кажа :D :D :D
ima takiva gadni xora kato tova mom4e sloji si o ti tolkova grim i si prisadi kosa za da te xaresa otnovo i posle mu se izsmei v liceto :grin: :grin: :grin: :grin:
ima takiva gadni xora kato tova mom4e sloji si o ti tolkova grim i si prisadi kosa za da te xaresa otnovo i posle mu se izsmei v liceto :grin: :grin: :grin: :grin:по-тъпо мение не бях виждала :razz: :razz:
Exsanguination
05-31-2008, 18:08
ima takiva gadni xora kato tova mom4e sloji si o ti tolkova grim i si prisadi kosa za da te xaresa otnovo i posle mu se izsmei v liceto :grin: :grin: :grin: :grin:по-тъпо мение не бях виждала :razz: :razz:
аз па не схванах какво казва,говори като американска македонка
Явно му е спаднал критерия относно момичетата...по твоите думи.Не съм я виждала, но горе-долу мога да си представя за какво става въпрос.Освен да му се присмееш, друго не можеш да направиш.Той е с нея, като е тъпа нека си я търпи.
sexy_for_you
05-31-2008, 19:09
Първоначално може да си мислиш така за нея от ревност.Това,че е грозна,не означава,че няма добри качества и характер.А колкото до ума,не я познаваш и не знаеш нейния потенциал.Сега той е с нея и колкото и да се ядосваш,няма да промениш нещата.Дали те превъзхожда или не,това може да каже единствено твоя бивш.
Ами на твое място бих се срамувала, че съм ходила с такъв галош 8-)
+1 :razz:
love_veselka
05-31-2008, 19:35
Първоначално може да си мислиш така за нея от ревност.Това,че е грозна,не означава,че няма добри качества и характер.А колкото до ума,не я познаваш и не знаеш нейния потенциал.Сега той е с нея и колкото и да се ядосваш,няма да промениш нещата.Дали те превъзхожда или не,това може да каже единствено твоя бивш.
+1
Wrathchild
05-31-2008, 20:33
Като не я познаваш лично, не можеш да знаеш дали е тъпа. А дали е по-грозна В НЕГОВИТЕ ОЧИ, това го решава той.
към авторката ако си от стз те взимам да те утеша
Т'ва, че завиждате на тези, които наричате курви...не Ви прави по-велики във какъвто и аспект да е!
sladur4etyYy
05-31-2008, 20:39
Т'ва, че завиждате на тези, които наричате курви...не Ви прави по-велики във какъвто и аспект да е!
:lol: и що тряа завижда на курвите не ми е ясно?! има ли причина да им завижда
bUbInkA__
05-31-2008, 20:43
:lol: и що тряа завижда на курвите не ми е ясно?! има ли причина да им завижда
И аз се чудя защо трябва да им завиждаме :D А изобщо трябва ли :? :D
Еее на мен пък гаджето на момчето,което харесвам и помти забравих,защото разбира си ,нямам никакви шансове ми е симпатична ..Ама за теб не знам,всеки с вкуса си,нали знаеш той губи :wink:
Що казвате "тръгнал е с по-зле", аз не мисля така...
1во.Авторката кой знае каква е../?
2ро.Момиче с грим + коса далеч не е лошо,познавам много такива.
3то. Забелязъл съм, че когато едно момиче завижда на друго момиче я нарича кучка/курва...
alex_devv
06-01-2008, 06:08
може момчето да харесва лъскавите пи*ета, нема лошо 8)
axakovec
06-01-2008, 06:23
Значи ходех с едно момче месец и нещо и тои скъса с мен и 2 дена по-късно тръгна с една к*рва с присадена коса и 1 тон грим,коята в същото време е ужасно тъпа.Това сега не го казвам защото ревнувам или нещо подобно, просто това е самата истина,която знам още преди това защото я знам от отдавна.Не я познавам лично.Незнам какво намира повече в нея наистина.Седя.Чудя се.И не мога да се сетя просто.Понякога момчетата наистина сте изключително злеее...Да зарежете някои,които наистина държи на вас..и то за какво.За някаква "Фолк-звезда"... Нямам думи вече просто... :razz:
Може би те е зарязал заради шибания ти характер и недобро изразяване- "к*рва".
prettyIdeath
06-01-2008, 06:25
Абе май си е женската завист. В такива случаи тя се проявява най-ярко!
VerryBerry
06-01-2008, 08:08
Оо,я стига!!Не се занимавай с това..гледай си живота,бе мила :) :) :) той може и да го прави за да те кара да ревнуваш,но ти не обръщай внимание.. :)
makelove
06-01-2008, 08:56
Оо,я стига!!Не се занимавай с това..гледай си живота,бе мила :) :) :) той може и да го прави за да те кара да ревнуваш,но ти не обръщай внимание.. :)
+1 ... С моето момиче стана нещо подобно... Заряза ме заради един боклук, но след един месец искаше да се върне. Простих й, и след още един месец ме заряза.... Сега и пиша смс за рожденния й ден от който ще я заболи много и ще я накарам да си признае грешките... Непозволявай да те манипулират...
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
06-01-2008, 09:13
Nightwish - Bye Bye Beautiful
BulgariaZaBulgarite
06-01-2008, 10:38
Значи ходех с едно момче месец и нещо и тои скъса с мен и 2 дена по-късно тръгна с една к*рва с присадена коса и 1 тон грим,коята в същото време е ужасно тъпа.
Ти за голяма красавица ли се имаш?
Срам и позор . . :lol: :lol: :razz: :razz:
Chefinkaaa
06-01-2008, 11:12
+1 ... С моето момиче стана нещо подобно... Заряза ме заради един боклук, но след един месец искаше да се върне. Простих й, и след още един месец ме заряза.... Сега и пиша смс за рожденния й ден от който ще я заболи много и ще я накарам да си признае грешките... Непозволявай да те манипулират...
+4 .. според мен тоз.. не та залужава... нека ходи там с "фолк певицата" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и се спасява... теб не ти пречи да си намериш по-хубав и по свястен от тоя.. балтон.. :? Айде напред :-)
Deliverance
06-01-2008, 11:22
уъйу
marzilia
06-01-2008, 11:57
Кали-Нищо лично.
Песента отлично важи в твоя случай.. :D
Pliok0019
06-01-2008, 14:06
Оооо ти си нямаш представа заради каква ме смени... Дебелогъзеста крава с 20сантиментрови криви крака... И го казвам не защото ме интересува как изглежда тъпата патка, а защото ревнувам, да...
GabisiTa
06-01-2008, 14:37
Хах... зарязал те е и какво? Може да казваш, че не ревнуваш, но си личи че не е така. Трябва да приемеш неговия избор, какъвто и да е. И ако държеше на него щеше да се радваш, че е щастлив с нея, а не да я оплюваш... :? Нормално е на теб да не ти харесва, все пак ходи с момчето , в което си влюбена. Не падай толкова ниско.... :?
kuklichka_bg
06-01-2008, 20:24
Ne revnuvash ZAVIJDASH xaxaxha
bUbInkA__
06-01-2008, 20:30
Ne revnuvash ZAVIJDASH xaxaxha
АХАхахАХахахА И защо според теб да и завиждам?!?!?!
dimanushka
06-01-2008, 21:16
оф аз ей така мн дълго време бях хлутала по едно момче и честно казано не го познавах изобщо като характер ама си бях изградила някви да фантастични представи за него и за мене той си беше перфектен нали .... докато не разбрах че се занимава (е не точно занимава ама му беше интересна да речем) с една пълна чалгарка от типа "всяко косъмче на косата да си е на точното място" и "трябва да имам снимка от всеки ъгъл с всяка моя дрешка".. бе общо взето тъпа лигава чалгарка.... и тогава ми стана ясно че просто не е този за когото съм си го представяла и изведнъж ми минма мерака.. хаахаха
the_best_f
06-01-2008, 21:41
Е, моме, приеми го. Момчетата не винаги те гледат колко си умна, интелигентна и т.н. Ти 100% си красива, изобщо не се съмнявам, ама някои момчета си падат точно по такъв тип момичета - 1 тон грим, тяло тип "клечка" и малко умствен капацитет. Не те заслужава това момче, това си е истината, нали? Намери някой стойностен... Все още ги има. :)
Ou7taControL
06-02-2008, 05:57
явно си пада по такива наконтени момичета... които нямат и грам естествена красота.. ама не се незпокой, ако я види рано сутринта след събуждане ще бяга и няма да може да спре.. 8-)
sasha_90
06-02-2008, 09:29
Проблемът ти е,че ревнуваш,колкото и да го отричаш.
LovePoisoned
06-02-2008, 10:20
Чакай ве, момиче, успокой се. :grin: Може и новата да зареже.. Може да я използва само за секс. Пък и светът е красив със своето разнообразие, трябва да има и хора със "странни" предпочитания. :oops:
love_enrique
06-02-2008, 10:23
Еми явно пича е яко тъп :lol: За кво ти е тоя бе,остави го там да се радва на завоеванието си :-P
mir4ovski
06-02-2008, 10:23
i da se u4di6 i da ne se 4udi6 vse e sashtoto.prosto go zabravi i si nameri nqkoi po-podhodqsht!da ne ti puka za taq folk pa4a!
:)
TheNewReligion
06-02-2008, 10:34
И аз това се питам ! :lol:
VerryBerry
06-02-2008, 10:38
И къде е обещаната снимка??
ревност .(точка)
пък и според мен момичето не е виновно..не е накарала бившият ти насила да е с нея...той си го е избрал :)
ludo_momiche
06-02-2008, 10:41
Да,ще е интересно да я видим и да преценим дали е по-грозна ,или просто авторката на темата много ревнува.
LovePoisoned
06-02-2008, 10:43
Да,ще е интересно да я видим и да преценим дали е по-грозна ,или просто авторката на темата много ревнува.
Според мен двете момичета трябва да видим, за да направим съпоставка.
ludo_momiche
06-02-2008, 10:44
Според мен двете момичета трябва да видим, за да направим съпоставка.
Да де,това имах предвид,иначе няма как да стане работата,правилно! :-P
sladkъ_mackъ
06-02-2008, 11:31
в 21 век се харесват курвите не се притеснявайте знам как се чувствате да харесват се к*****е н0 само за секс нали се сещаш..никое нормално момче ако иска сериозна връзка няма да си търси такава :?
varnen4e
06-02-2008, 11:35
Има ли значение дали е по- тъпа и грозна.. Аз пък казвам евала на мацката, че си има самочувствие.. защото е много по- добре от колкото да започне: "Ужас.. нямам шанс вече.. тя е много по- красива... и тн.."
не те заслужава спокс ... Уверила съм се, че наистина има момчета, които гледат исстинското в теб , а не ква коса имаш или колко грим .. И за моя радост попадам все на такива момчета, макар че в момента страдам по Него доста дълго ...
varnen4e
06-02-2008, 11:38
Е, ок.. той нека гледа истинското в теб, но няма нищо лошо в това междувременно да се поддържаш.
:)
BulgariaZaBulgarite
06-02-2008, 15:56
И аз това се питам ! :lol:
Това сигурно според майка й го твърди. 8-)
slun4ice_90
06-02-2008, 16:30
Значи ходех с едно момче месец и нещо и тои скъса с мен и 2 дена по-късно тръгна с една к*рва с присадена коса и 1 тон грим,коята в същото време е ужасно тъпа.Това сега не го казвам защото ревнувам или нещо подобно, просто това е самата истина,която знам още преди това защото я знам от отдавна.Не я познавам лично.Незнам какво намира повече в нея наистина.Седя.Чудя се.И не мога да се сетя просто.Понякога момчетата наистина сте изключително злеее...Да зарежете някои,които наистина държи на вас..и то за какво.За някаква "Фолк-звезда"... Нямам думи вече просто... :razz:А ти си 6746485749740 пъти....по-тъпа,за да пуснеш подобна злорадска тема.... :?
bloodfrozen
06-02-2008, 16:43
Има два варианта:
1-ви: да си пуснала темата от ревност/завист или етц..
2-ри: мацката наистина да е тъпа и грозна 8-)
Но и в двата случая трябва да загърбиш миналото и да продължиш без мисълта за въпросното момче. А и съм сигурна, че на момчето му е все тая какво мислиш за настоящата му приятелка - щом е с нея, значи има някакво основание..
Obsession
06-02-2008, 19:13
Е, само аз ли не видях снимките? Хайде, де, интересно ми е на какво казват другите грозно 8-)
bUbInkA__
06-02-2008, 19:21
Еми аз нямам право да давам чужди снимки.Но като искате толкова снимки си пуснете "Планета" и гледайте :D или "Фен ТВ" още по-добре хАхаАХаХаххаА. Макар че тя не е същата, а е нещо опитващо се да прилича на тях ;)
Shadowscape
06-02-2008, 19:38
Споделям чувствата ти към "фолк звездите", защото не понасям чалга стила, както не понасям и девойките, които си нямат друга работа освен по цял ден да се гримират и измислят такива щуротии като присаждане на коса или слагане на силикон.
Но ти замисляш ли се що за момче би избрало такава жена? Това не ти ли говори и за неговия умствен капацитет (или по-скоро за липсата на такъв)? Я вземи се замисли малко - не можеш да разбереш какво открива той у нея, но всъщност какво откриваш ти у такова момче...?
EternalSilence
06-02-2008, 20:09
Споделям чувствата ти към "фолк звездите", защото не понасям чалга стила, както не понасям и девойките, които си нямат друга работа освен по цял ден да се гримират и измислят такива щуротии като присаждане на коса или слагане на силикон.
Но ти замисляш ли се що за момче би избрало такава жена? Това не ти ли говори и за неговия умствен капацитет (или по-скоро за липсата на такъв)? Я вземи се замисли малко - не можеш да разбереш какво открива той у нея, но всъщност какво откриваш ти у такова момче...?
Тук намерих нещо, с което не съм съвсем съгласен ;)
И по-точно - защо това да е показателно точно за умствения му капацитет? Може да е умно момче, а това, че друга му е завъртяла главата... много е лесно някоя красавица, пък била тя и тъпачка, да те подмами като не си доволен от връзката си ;) (да не забравяме, че това, което знаем за другото момиче е пречупено през погледа на авторката, която все още си иска момчето) :)
Shadowscape
06-02-2008, 20:20
Не може да е умно момче щом си пада по глупачки - не и според моите разбирания поне. По никакъв начин не можеш да ме убедиш, че някой наистина готин и свестен ще се влюби в синтетична изрусена чалга звезда. Даже мисля, че интелектът на едно момче много лесно се определя като погледнеш жената, която си е избрал до себе си. Но разни хора, разни идеали.
EternalSilence
06-02-2008, 20:34
Да, разни хора, разни идеали :)
А и само едно нещо е сигурно и то е, че нищо не е сигурно, така или иначе няма правило без изключения, нали? :)
huligankata
06-02-2008, 20:39
Бе защо обръщаш внимание на тия неща - 1во глупаво е да пускаш такава тема и наистина излиза като злорадстване и завист и ревност без значение, че може да си имала намерението да не е такова и 2ро и с кон да е тръгнал - вече не е с тебе остави го да си оправя живота - може от човек като нея да е имал нужда или па всичко тва се е случило за да те оцени и утре да дотича при тебе - нищо не се знае. Просто не му обръщай внимание гледай си своя живот и това е.
Shadowscape
06-02-2008, 20:40
За съжаление, специално за чалгата аз лично съм предубеден твърде много, така че по-добре да се изкажат други хора по въпроса :>
evelinka1122
06-02-2008, 20:47
ммм да не би да си отказала да спиш с него..... и той като не може да получи това от теб, да го е потърсил при най-голямата курва на града....... (не съм чела всички мнение, съжалявам ако се повтарям)
love_veselka
06-02-2008, 21:09
Прати нейна и твоя снимка да ти кажем поне,коя е по-грозна :D
sexy_eJlz
06-02-2008, 22:14
ем може наистина да не ревнуваш ама отстрани така изглежда.щом те е зарязал значи не е било писано да сте заедно.намери си друг по подходящ.Успех! :)
vesito13
06-03-2008, 05:50
в момента ти наистина просто ревнуваш и завиждаш на момичето , а спри малко да злобееш :o
lipsvashh_mi
06-03-2008, 06:21
ти пък..Я не се ядосвай..Той е изгубил и той ще съжалява после..Ти си живей живота,на купони ала бала..
Аз затова останах на мнение,че до 16-17 е по-добре да си живееш живота спакойно и свободно ,без момчета дет и те не знаят какво искат :-D
vesinka91
06-03-2008, 08:23
emi moje pri4inata da e mn prosta i tq e 4e moje da ne te obi4a a da obi4a neq i k1v e smisala da e s 4ovek koito mn darji na nego a ne s 4oveka koito obi4a zashtoto ako iska da e s 4ovek koito da darji na nego si ima fr za taq rabota
Chefinkaaa
06-03-2008, 12:37
^ "Балтон" означава 'палто' :D демек няква безсмислица...
А по темата - бе личи си, че много яко се дразниш, ама.. нищо ти няма. Ш'ти мине, ш'си фанеш некой по-свестен, а не тъпак, заглеждащ се по кичозни евтинии 8-)
ee da de ama .. az nali go izpolzvah ... pod druga forma.. :D :D
хахах имах същата случка не отдавна.. амии това е подсъзнателна завист ( не ти го казвам в лошия смисъл и аз го преживях) Момичето с присадена коса и тонове грим явно изглежда добре... а и 100% прави добър секс, все пак тези жени имат опит. И от опита им идва и умението на трикове за мъжете, това са връзките еднодневки.. но това е истината, мъжкото съзнание се завладява най-вече от секса, а тя сигурно има такова излъчване щом я сравни с фолк звезда. А колкото до момчето.. той ти е показал колко държи на теб.. значи смисъла да ти пука се губи и колкото и банално да звучи - ти си знаеш, че можеш без него! ;)
Chefinkaaa
06-03-2008, 13:06
m da izglejda dobre s tonovete grim :D ... abe taka ili ina4e.. toi za edno ili za drugo e s tva momi4e.. qvno i e haresal ne6to.. tva ne zna4i 4e ti trq da si sazdava6 kompleksi.. i t.n .. hvani si i ti... e*ala si go 8) ne e edinstven :P
така сега да ви кажа...това е завист ...та всички тук казвате че тя е курва и т.н. и че курвите са най харесваните на 21 век и т.н. че като изглеждаш като курва момчетата те харесват и т.н. еми що тогава всички не станете курви а? и не си присадите коса а??? това че някое момиче може да има всяко момче само с щтракането на пръста си и се облича секси и изглежда така не значи че е курва..разберете го най после!!!
Chefinkaaa
06-03-2008, 14:03
така сега да ви кажа...това е завист ...та всички тук казвате че тя е курва и т.н. и че курвите са най харесваните на 21 век и т.н. че като изглеждаш като курва момчетата те харесват и т.н. еми що тогава всички не станете курви а? и не си присадите коса а??? това че някое момиче може да има всяко момче само с щтракането на пръста си и се облича секси и изглежда така не значи че е курва..разберете го най после!!!
:?:?:?:?:? nikoi ni6to takova ne e kazal.. 4e edno momi4e kato se obli4a seksapilno .. e kurva.. :? .... i kvo tva da ne zna4i, 4e dr momi4eta, koito sme tolko "obiknoveni" za mom4e6koto oko.. sme nqkvi bez vkus.. i 4e ne izglejdame dobre...ii zavisi kak go ima tva mom4e s1s 6trakaneto na pr1stitee... :? seki moje taka.. :? P1k i koi e kazal ne6to za obli4aneto .. nikoi ne s1di po v1n6niq vid ( pone az de.. ).. moje i da e nqkva t1pa, grozna i t.n i pak da e kurva... pf.. p1k i ti nqma li malko da se izpla6i6.. ako haresa6 momi4e.. taka i taka.. posle q vijda6 bez grim.. :D:D:D i se otvra6tava6.. pf.. i v1preki si4ko 6te prod1ljava6 da si s neq.. po prostata pri4ina 4e se e*e s tebe ... :@ :lol: ne moa ti razbera misleneto... gluposti .. :-x
Chefinkaaa ama koi kazvaa che vs trqq da seoblichat s kysi poli i t.n. ama pone ne govorete che dr sa kurvi we....i za grima...mi shtom se haresva s grim shto da ne se grimira toi v kraina smetka za tva e izmislen grima... :D:D apak i koi e kazal che nqmate vkus...? prosto iskazvam moito mnenie za jivota tyk....i vi kazvam tiqw neshta prosto ot opit...aa i napylno sam saglasna s tebe che moje nqkoe moiche da e super grozna no da se e*e mnogo...prosto tuk e razlikata che tq she se ebe s grozni momcheta haha inacheeeeeee avtorkata na temata q razbiram kolkoto i da otrichash tva si e malko zavist no te razbiram zarqzali sa te zaradi druga...normalno e da se chuvstvash taka...tyk stavashe vypros za samite kurvi kakto im kazvate vie...mojete d ami priochetete temata "taka narechenite kurvi" tam pishe vs moi gledni tochki
Chefinkaaa
06-03-2008, 19:08
Ама той никой не говори ,че са курви.. под думата "курва" др. нз кво разбират ама за мене е съвсем различно...пък казах ти за грима кво ми е мнението .. като искат .. нека си слагат.. да заличават грозотий.. пък... след някоя друга година сиг и пластична операция ша искат .. щото тоя грим .. ша им развали лицето .. решават си .. а тва за вкуса.. го разбрах от твойто мнение.. от предишния пост... абе както и да е секи с мнението си са опрая... 8)
Аз само нещо да питам :) И аз съм с присъдена коса и аз нося грим (не в промишлени количества :D ) само дето не съм тъпа ... та К*РВА ли съм ??? Че нещо не разбрах! А по темата - мисля, че твоя човечец е дота повърхностен, ако това е причината поради, която те е оставил ... Вдигай главата и напред :)
ревност .(точка)
да как можем да ти помогнем
ревност .(точка)
да как можем да ти помогнем
като и повтаряте, че е много по - добра и пръча, с който е била е загубил адски много за да се не чувства отритната и наредена! 8-)
Chefinkaaa
06-04-2008, 08:21
Аз само нещо да питам :) И аз съм с присъдена коса и аз нося грим (не в промишлени количества :D ) само дето не съм тъпа ... та К*РВА ли съм ??? Че нещо не разбрах! А по темата - мисля, че твоя човечец е дота повърхностен, ако това е причината поради, която те е оставил ... Вдигай главата и напред :)
Az to4no tva kazah.. 4e za men "kurva" ne zna4i da ima6 grim i prisadena kosa.. 99% ot momi4etata nosqt grim i 70% sa s prisadena kosa. :D .. govorq za prekaleno mnogo grim... i to slagan grim.. s cel prikrivane na ne6to ... apak za prisadenata kosa.. ne s1m protiv.. daje izob6to.... prosto mi napravi vpe4atlenie na 4ove4eca po otgore..
Az to4no tva kazah.. 4e za men "k***a" ne zna4i da ima6 grim i prisadena kosa.. 99% ot momi4etata nosqt grim i 70% sa s prisadena kosa. :D .. govorq za prekaleno mnogo grim... i to slagan grim.. s cel prikrivane na ne6to ... apak za prisadenata kosa.. ne s1m protiv.. daje izob6to.... prosto mi napravi vpe4atlenie na 4ove4eca po otgore.. =;
Chefinkaaa
06-04-2008, 08:42
:oops: :P
bqsna_teenagerka
06-04-2008, 09:04
Еми кофти... ама явно са се харесали.... :(