View Full Version : нормално ли е 3 месеца без "обичам те"
ImmortalForever
05-31-2008, 15:49
значи хора.. тежко е.. нормално ли е ми кажете.. да си с някого почти три месеца вече а той още да не ти е казал че те обича... с приятеля ми се арзделихме за около седмица уж да съзнаем чувствата си ...след което той се върна при мен и ми каза само че съм му липсвала и че му било празно без мен но..нищо повече от това...нормално ли е...вече почти трети месец.....имайки предивд че съм му първа сериозна връзка и преди мен не го е казвал? :-#
Модерирано от Бандитка
пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА
Exsanguination
05-31-2008, 15:49
да
gothic_angel
05-31-2008, 15:50
Ми..да
sladur4etyYy
05-31-2008, 15:54
оф ами ако не е достатъчно сигурен дали те обича и въпреки това ти го казва, по- добре ли ще е? аз бих предпочела да не ми го казва, докато наистина не го почувства, отколкото да ми го казва на здравей и довиждане, без да го чувства
да,естествено. Няма да кажа, защото е момче, ще кажа, така е, защото има хора и хора, щом сте се събрали и ти е казал, че му е празно без теб, значи си има истински чувства.Когато реши, ще ти каже и останалото.Така че не гледай само думите, ами действията :wink:
sladka_no_opasna
05-31-2008, 16:11
Щом това му е първата сериозна връзка е напълно нормално.Може просто да не е готов да ти го каже.По държанието му можеш да разбереш дали те оби4а.Делата са много по-важни от думите.
mi normalno e no se pak bi trqbvalo da ti go kaje :shock:
Ми кажи му го ти, ма патко нещастна :-x Ти еба майката, той не ти е длъжен :x
Само 3 месеца???? Аз чаках година и месец е ... хахах ко се оплакваш .... :Д:Д :D
zvezdi4ka_su
05-31-2008, 16:28
M...DA!
P.S Ni6to li4no,imam 4uvstvoto,4e ponqkoga prosto si s14inqvate problemi (pri lipsata na takiva) :?
GameMaster
05-31-2008, 16:29
Emi az hodih predi 3 sedmici s 1 momche i chesno kazano bqhme zaedno 3 meseca i az vse oshte ne bqh mu kazvala che go obicham.Ponqkoga se poluchava taka poneje iskat horata da sa sigurni na 100% v chustvata si che da izrazqt.A i toi moje da e takyv po-studenokryven.Vyoraji se s tyrpenie predpolagam neshtata shet se naredqt ;-)
valentinka_1990
05-31-2008, 16:41
А според теб нормално ли е двама души да се познават от месец,да ходят от 2 дни и момчето да каже на момичето,че я обича?
MartyParty
05-31-2008, 16:43
Прекалено рано е.Особено пък за момче.
vesito13
05-31-2008, 17:09
да , нормално е , не се притеснявай :wink: макар че на мен ми го казаха по-рано :)
при всеки си е различно..може по-трудно да си изразява чувствата..може да не е готов все още.. офф има толкова мноо вариянти :-o
при всеки си е различно..може по-трудно да си изразява чувствата..може да не е готов все още.. офф има толкова мноо вариянти :-o
-1 :oops:
Споко ... Аз ходих с едно момче 2 месеца и не му казах за това време нито веднъж ОБИЧАМ ТЕ ..... През това време винаги се питах,защо не мога да му го кажа ... после разбрах,че е така,защото просто не съм го чувствала .... просто не съм го обичала ... Но той е още с тебе,сигурно го е страх .. За мен да кажа на някой ,че го обичам е да му, подаря сърцето си ... затова е толкова много това за мене ... Вероятно и с него е така ............ може би .... :)
Ivalinka
05-31-2008, 19:38
разбира се,че е нормално...той дори и да ти казва,че те обича,пак може да те счита за запълване на времето
_FaShIoN_
05-31-2008, 19:41
Разбира се че е нормално...някои хора се привързват по-бързо,други по-бавно...при всеки е различно,не го съди за това,просто е такъв човек... :)
AnChItOoOo
05-31-2008, 19:47
При мен винаги момчето е казвало първо "обичам те",но нали всички са различни...ще ти го каже не се тревожи :-|
Ch0c0la73
05-31-2008, 23:16
radvai se 4e ne ti go kazva oshte na parvite sedmici parviq mesec..prosto te laje..dobre e 4e iz4akva da ti go kaje ako naistina go izpitva..abe zna4i otdava nqkvo zna4enie na tova koeto shte kaje i na tezi dve dumi4ki .. ;]
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-01-2008, 03:36
да ти кажа и на мен не ми звучи нормално.. но е напълно съвсем в реда на нещата.. някои хора трудно изразяват чувствата си :) а и може би ти го показва което е по важното според мен :Р
Whisper_to_me
06-01-2008, 05:50
Според мен трябва да му дадеш време..Наистина гледай действията, а не думите...Едно е да казваш нещо ей така, а друго да го доказваш с действия..При най-сериозната ми връзка досега чух въпросните думички след 2 месеца и половина, въпреки че аз исках да му ги кажа още преди да тръгна с него :D и таййй... успех... :) изчакай и нещата сами ще си покажат
alex_devv
06-01-2008, 05:55
напълно ненормално
да нормално е какво са три месеца все още опознаваш човека до себе си!а и е трудно да се кажат тези думи ....
donkihot
06-01-2008, 10:32
нормално е. това 4увство идва с времето...по-добре ли е да те излъже,4е те оби4а още в на4алото?
igoinsane
06-01-2008, 10:40
Ми кажи му го ти, ма патко нещастна :-x Ти еба майката, той не ти е длъжен :x абе не са заяждай бе пфффффф
FiRe_LaDy
06-01-2008, 10:57
Еми да нормално е ... на мен когато обикнах бившия ми ми бяха нужни 5 месеца докато осъзная,че го обичам и слек след още 2 някаде му казах ..
Нормално е спокс . . всичко с времето си :wink:
unfaithful1234
06-01-2008, 16:21
Естествено,че е нормално.Не всеки е готов да каже на някого "обичам те"...Някои хора са достатъчно честни и го казват само когато го чувстават!
huligankata
06-01-2008, 16:26
Нормално е - 1во чувствата са нещо,което някой хора трудно показват, 2ро 3 месеца не са супер мега гига много, че да се притесняваш и 3то това да доказва, че те обича е доста по - важно от това да ти го казва.
малеее много ги мразя тия работи как може да не ти е казал че те обича.и защо ли го прави ?мии може би щото иска да го почувства и не иска да те лъже 3 месеца са твърде неодстатъчно време а и то си зависи от хората ама ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ! съжелявам ама като вида некой да ги пише тия неща и полудявам :x
MoOnLiGhT_ShAdOw
06-01-2008, 17:51
Ау, голям проблем. Хайде да си скубем косите от мъка, че сте били "цели" 3 месеца, а той, простака му с простак, още не е казал "Обичам те!" - едни от най-свещените думи на света, ако са плод на истински чувства. Я си представи, че той не изпитва нищо подобно към теб? Или е чак толкова трудно да повярваш, че на такава още детска възраст е трудно да изпиташ истинска обич?
Я вместо да се тръшкаш за глупости и да се показваш като егоист едва ли не, когато държиш момчето до теб да е тотално в краката ти, порасни малко.
casanova_bg
06-01-2008, 18:05
emi 6tom ne ti go e kazal zna4i ne te obi4a xa ... spored men de pak nz nai dobre si pogovori s nego usoeh
6o6kotooo
06-01-2008, 18:20
Ами съвсем нормално е ...... тфа е чувство което към много малко хора изпитваш истински....Не се притеснявай че не ти го е казал това не означава че неможе да го изпитва ....просто може да го е страх.....поговори си с него :) успех
spored men e normalno da ti e trudno da kaje6 "OBI4AM TE!" pri uslovie, 4e predi tova ne si go kazval! naprimer az nikoga do sega ne sam go kazvala, vapreki 4e ne vednaj sam go izpitvala! prosto na nqkoi hora im e po-lesno da go dokazvat otkolkoto da go kazvat! da kaje6 "OBI4AM TE!" ne e lesno i spored men trqbva daz razbere6 pr si :)))
VinDiesel
06-01-2008, 19:49
Ми нормално е не всеки заобичва за 1 2 3 месеца ...
angelcheeee_93
06-02-2008, 11:01
ami moje naistina da te obi4a,no da se sramuva da ti go kaje.popitai go!
vse pak ne sa vajni dumite,a delata.po-vajno e da ti go dokaje,otkolkoto da ti go kaje,no vse pak pitai go i 6te razbere6 :)
просто момчетата по тръдно изразяват чувствата си понеже се страхуват да не ги помислим за лигльовци . А ако не си сигурна може да го попиташ на коя дата е започнала връзката си с теб. с моя приятел имахме връзка 1 година, после я подновихме, има вече почти 2 години но него все още му е трудно да каже обичам те, но го изразява много добре
ShtrudeL
11-27-2012, 16:46
омг ЕСТ че е нормално
Това са 3 месеца, не 2 години (примерно)
Темата е стара.