.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

нормално ли е 3 месеца без "обичам те"

значи хора.. тежко е.. нормално ли е ми кажете.. да си с някого почти три месеца вече а той още да не ти е казал че те обича... с приятеля ми се арзделихме за около седмица уж да съзнаем чувствата си ...след което той се върна при мен и ми каза само че съм му липсвала и че му било празно без мен но..нищо повече от това...нормално ли е...вече почти трети месец.....имайки предивд че съм му първа сериозна връзка и преди мен не го е казвал?

Модерирано от Бандитка
    пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА

Град
    Разград
    да

Мега фен
    оф ами ако не е достатъчно сигурен дали те обича и въпреки това ти го казва, по- добре ли ще е? аз бих предпочела да не ми го казва, докато наистина не го почувства, отколкото да ми го казва на здравей и довиждане, без да го чувства

Град
    Пловдив
    да,естествено. Няма да кажа, защото е момче, ще кажа, така е, защото има хора и хора, щом сте се събрали и ти е казал, че му е празно без теб, значи си има истински чувства.Когато реши, ще ти каже и останалото.Така че не гледай само думите, ами действията
    Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.

Щом това му е първата сериозна връзка е напълно нормално.Може просто да не е готов да ти го каже.По държанието му можеш да разбереш дали те оби4а.Делата са много по-важни от думите.
    И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл

mi normalno e no se pak bi trqbvalo da ti go kaje

Ми кажи му го ти, ма патко нещастна Ти еба майката, той не ти е длъжен

Само 3 месеца???? Аз чаках година и месец е ... хахах ко се оплакваш .... :Д:Д
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

M...DA!
    P.S Ni6to li4no,imam 4uvstvoto,4e ponqkoga prosto si s14inqvate problemi (pri lipsata na takiva)

Град
    Shumen
    Emi az hodih predi 3 sedmici s 1 momche i chesno kazano bqhme zaedno 3 meseca i az vse oshte ne bqh mu kazvala che go obicham.Ponqkoga se poluchava taka poneje iskat horata da sa sigurni na 100% v chustvata si che da izrazqt.A i toi moje da e takyv po-studenokryven.Vyoraji se s tyrpenie predpolagam neshtata shet se naredqt
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

А според теб нормално ли е двама души да се познават от месец,да ходят от 2 дни и момчето да каже на момичето,че я обича?
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Град
    somewhere over the rainbow
    Прекалено рано е.Особено пък за момче.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    да , нормално е , не се притеснявай макар че на мен ми го казаха по-рано

Град
    Ин Дъ Клуб
    лала

Град
    Непостоянно
    при всеки си е различно..може по-трудно да си изразява чувствата..може да не е готов все още.. офф има толкова мноо вариянти
    .!.

Град
    Ин Дъ Клуб
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    при всеки си е различно..може по-трудно да си изразява чувствата..може да не е готов все още.. офф има толкова мноо вариянти
    -1

Супер фен Аватара на miShle
    Споко ... Аз ходих с едно момче 2 месеца и не му казах за това време нито веднъж ОБИЧАМ ТЕ ..... През това време винаги се питах,защо не мога да му го кажа ... после разбрах,че е така,защото просто не съм го чувствала .... просто не съм го обичала ... Но той е още с тебе,сигурно го е страх .. За мен да кажа на някой ,че го обичам е да му, подаря сърцето си ... затова е толкова много това за мене ... Вероятно и с него е така ............ може би ....
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    In Devil's Castle
    разбира се,че е нормално...той дори и да ти казва,че те обича,пак може да те счита за запълване на времето
    someone else...

Град
    Sofia
    Разбира се че е нормално...някои хора се привързват по-бързо,други по-бавно...при всеки е различно,не го съди за това,просто е такъв човек...

Град
    Испания
    При мен винаги момчето е казвало първо "обичам те",но нали всички са различни...ще ти го каже не се тревожи
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

radvai se 4e ne ti go kazva oshte na parvite sedmici parviq mesec..prosto te laje..dobre e 4e iz4akva da ti go kaje ako naistina go izpitva..abe zna4i otdava nqkvo zna4enie na tova koeto shte kaje i na tezi dve dumi4ki .. ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

да ти кажа и на мен не ми звучи нормално.. но е напълно съвсем в реда на нещата.. някои хора трудно изразяват чувствата си а и може би ти го показва което е по важното според мен :Р

Според мен трябва да му дадеш време..Наистина гледай действията, а не думите...Едно е да казваш нещо ей така, а друго да го доказваш с действия..При най-сериозната ми връзка досега чух въпросните думички след 2 месеца и половина, въпреки че аз исках да му ги кажа още преди да тръгна с него и таййй... успех... изчакай и нещата сами ще си покажат

напълно ненормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си