View Full Version : Обичате ли човека, с който сте в момента?
xxXroshawkaXxx
06-02-2008, 16:32
Zdrasti!Abe 6matki i 6matapoci... :D obi4ate li se s priqtelq/priqtelkata si??Az moq dqful mnogo go obi4am..! :-P A 4uvstvate li 4e toi/tq vi obi4a???
Adi 4akam otgovori :*
т.7
krem4et0
krem4et0
06-02-2008, 16:40
Обичаме се много и двамата.
shady^baby
06-02-2008, 16:47
обичам го разбира се,той мен също :grin:
obi4am go s caloto si sa6ceeeeeeee :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-)
Пффф... абе да няма конкурс "най - тъпа тема в раздела"? Естествено, че си обичаме половинките. Защо са ни иначе? Малко са хората, които ще изкажат различно мнение.
Grozen1010
06-02-2008, 17:01
има ли хора които са заедно без да се обичат ?
аз и Тя 8-)
minka_69
06-02-2008, 17:12
Да.Аз не го обичам все още.То го харесвам много. :) Има време и за обич.
MartyParty
06-02-2008, 17:18
Оу любовта му към мен прелива направо,обаче..аз не го обичам.Отрязах го 3 пъти и сега реших да му дам шанс,но не знам дали ще се получи.Интересното е,че той си знае ,че не го обичам и все още продължава да се опитва. :(
ni_my_gledyi
06-02-2008, 17:21
Ест че да :P
Al3ksandra
06-02-2008, 17:25
Ами да няма да крия... Аз съм сигурна за чувствата си... & той ми го е казвал че ме харесва :) понеже все още се опознаваме, не мога да кажа обичам те и т.н., защото ще е прибързано ;] Иначе отношенията ни са някак си толкова нежни & прекрасни, но не знам аз винаи губя хубавите неща, така че... :( е да се надяваме да не стане така и този път :P защото найстина ми писна и ще ми е някфо много смотано ....
sladku_bebzi
06-02-2008, 18:25
Пффф... абе да няма конкурс "най - тъпа тема в раздела"? Естествено, че си обичаме половинките. Защо са ни иначе? Малко са хората, които ще изкажат различно мнение.
И аз като прочетох заглавието на темата, тва беше първото, което ми дойде на ум..
sladko_dete
06-02-2008, 21:03
Да... много го обичам, с цялото си сърце и душа... И преди съм чувала "вълшебните" думички "обичам те", но за пръв път с него усещам, че в действителност те са истина...
love_veselka
06-02-2008, 21:07
естествено,за пръв път откакто съм с момче не съм погледнала чужто,а това говори много.Мисля,че много се прибързах към него
Абе,не знам дали го обичам...В смисъл не знам какво точно трябва да изпитвам...Знам,че имам чувства каквито не съм имала преди,но знам и че съм на 14 и не мога да предположа колко сериозни могат да са те в момента...Обичам си го...Честно казано не мога без него,а и той без мен.Дори на моменти имам чувството,че той ме обича повече от колкото аз него.А той наистина го доказва...
Nefarian
06-02-2008, 21:45
Мн се обичаме с Грозданка :o
krem4et0
06-03-2008, 05:58
И аз като прочетох заглавието на темата, тва беше първото, което ми дойде на ум..
О, повярвайте ми има доста хора, които не обичат половинките си. Включително тези писали в темата че ги обичат. Ама и аз на 15 мислех, че обичам 1 момче, 2-3 години роних сълзи за него, а се оказа че това изобщо не е любов.......
angelcheeee_93
06-03-2008, 06:14
obi4am go pove4e ot vsi4ko na sveta .za nego i jivota si davam.i 4uvstvam 4e i toi me obi4a :smt007
VerryBerry
06-03-2008, 06:16
Абе..случи се така,че преоткрих чувствата си към него..до преди това само се карахме,но ето че нещата се оправиха :grin:
huligankata
06-03-2008, 06:24
Обичам го адски много :smt007 чувствата ми са споделени
И двамата се обичаме много много! :smt008 :smt007 :smt006
sladku_bebzi
06-03-2008, 06:35
Еми оки, може и да има такива, които не ги обичат, ама не мисля, че някой би си признал.. Нали всички ще го нападнат.А и в крайна сметка, то тва наистина не е за хвалене :D
krem4et0
06-03-2008, 08:59
Обичам е чувство, което не повече от 10-15 човека в този форум изпитват към половинките си. Останалите са влюбени, има привличане, тръпка, но обичта идва с времето, с опознаването, с нагаждането. тя не е.....уау онова избухване за което си мислите вие. тя е улегнала, но по-прекрасна от всяко 1 влюбване. била съм влюбена много пъти, но с ръка на сърцето си казвам, че съм обичала в този истински смисъл само 1. И понеже открох какво е обичта, то ми стана ясна и разликата между влюбване и обич......
Pliok0019
06-03-2008, 09:11
Напълно съгласна съм с мнението на Кремчето. Просто харесваме половинките си много (в момента това е любовта). Според мен истинската любов идва само веднъж в живота и е толкова силна, че всичко след нея изглежда ужасно скучно. Една величествена тръпка, заради която си струва да живееш...
Не, аз не обичам приятеля ми, но го харесвам ужасно много.
donkihot
06-03-2008, 09:17
оби4ам го...толкова много,4увствам се оби4ана,желана,важна,красив а,когато съм с него...нима това не е любовта? връзката ни е изкл трудна...но ние винаги до сега сме се справяли и се надявам винаги да е така
vilinanova
06-03-2008, 09:25
Ами ние не сме заедно, но мисля, че много се обичаме, зависи естествено какво разбирате под любов?!
unfaithful1234
06-03-2008, 09:26
Мииии дам,мн обичам себе си!!Няма да се изоставя никога!
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
06-03-2008, 10:27
Нашите отношения се градят предимно на срещи и раздели..Но истина е,че той беше първият човек който обикнах истински..
ghostwisper
06-03-2008, 10:52
Преди си мислех,че гадната депресия,в която изпадах,всички тревоги и питания,всеки път,когато изпитвах ревност,гняв и въобще всичките ми болки и настроения,свързани с него са един вид израз на безкрайната ми обич към него .. Но реално всеки път като го погледна и ми се усмихне .. или пък когато повечко сме били заедно и просто ми е мъчно да се разделя с него,макар и за ден или два .. не мога да си представя как ще мине следвашия ми ден .. или някой специални неща,които си правим само 2мата (и не става дума за секс 8-) ) .. Всички хубави моменти и всички лоши на куп само показват голямата ни привързаност един към друг .. Аз в любовта не вярвам,не вярвам в това ->"Живота си давам за теб","Завинаги заедно","Никога няма да спра да те обичам" .. Да всичко това е мн красиво,но живота е изпълнен с толкова нетрайни неща,с толкова много рискове,всичко се случва .. Няма сигурни неща,а думичките "Обичам те" са просто преход от едно чувство в дръго-по-извисено и задълбочено :)
GregoryHouse
06-03-2008, 10:53
ОБИЧАМ ...да Я чукам МНОГО.