View Full Version : Дали ??????
Хора вече се чудя дали задължително трябва да имаме някой дос ебе си, за да се 1увстваме щастливи и удоволетворени ... ??? Писна ми да страдам по този, който обичам :( Не мислите ли, че може да сме ОК и без момчетата/момичетата ???
Хора вече се чудя дали задължително трябва да имаме някой дос ебе си, за да се 1увстваме щастливи и удоволетворени ... ??? Писна ми да страдам по този, който обичам :( Не мислите ли, че може да сме ОК и без момчетата/момичетата ???
ми тъпо ще да е .. :(
светът е за двама ... лал :P
не , напротив , немисля, защото без любов светът е обречен на гибел.На теб ще си стане самотно, няма да имаш с кой да си споделиш 2 думи.Нищо че досега се са ме отхвърляли но ... Лоша работа.
не аз не казвам завинаги да сме без някой до себе си ... Смисал ако останеме малко по-дълго без някой това не значи, че трябва д аумираме и да си проваляме живота ..
пс: в момента с еопитвам да убедя себе си, че не ми трябва Той, за да бъда добре хаха
Не се опитвай да убеждаваш себе се, накрая пак ще стигнеш до същото заключение (казвам го от личен опит)
мене ме интересуват мъжете ( момчетата ) не жените хахаха
Mariolcheto
06-02-2008, 17:53
Ами аз мисля,че както казаха по горе - светът е за двама! :)
боли ме фара , аз презентирам мнение :D :D :D кефиш :D :D :D :D
хахаха ем знам че е за двама и понеже в момента л'бовта не върви трябва д астрадам :(
ioancheto
06-02-2008, 18:33
боли ме фара , аз презентирам мнение :D :D :D кефиш :D :D :D :D
:D:D:D xaxaxa da i mene tva slovo mn me izkefi 8-)
Al3ksandra
06-02-2008, 18:38
Аз пък ще ти кажа горе главата.. Има един момент когато спира да ти пука толкова... много за провалите и разделите .. Да си кажа чесно мене сега ми е добре... но докога незнам.. а дори да се разделя с новото ми приятелче вече съм имунизирана ;) чуствам се силна защото гледам да не давам място на кофти нещата да ме нараняват & натъжават. И мацка, какво като си сама? :)Я повдигни глава напред, огледай се & виж колко е красив света! Погледни морето, светята природата... Всички тези неща... и се опитай да се радваш на малките неща :)А и така ще разбереш & обмислиш занапред какво търсиш и ще си направиш равносметка на нещата които си направила до тук. :) Успехи с любовта ! :) Завинаги е прекалено много голям период от време :P Така че можем да сме сами но не за дълго :) А и всичко е въпрос на съдба..... :D
според мен никои пикльо не засвлужава да плачеш за него,нали се сещаш че на него не му пука.Излизаи с приятели забавлявай се...
Sunny_stz
06-02-2008, 18:43
не аз не казвам завинаги да сме без някой до себе си ... Смисал ако останеме малко по-дълго без някой това не значи, че трябва д аумираме и да си проваляме живота ..
пс: в момента с еопитвам да убедя себе си, че не ми трябва Той, за да бъда добре хаха
Ami kakvo da ti kaja mila,predi 2 dena se razdelihme s priqtelq si ,toi iztukna izklu4itelno tupa pri4ina ,no...muje kakvo da gi pravi6!Da ti kaja ponqkoga e nai-dobre da si si sama!!!Ne nqkoi da ti trovi nervite ,vmesto da si 6tastliva!Vremenno kazvam,za6toto ako e za dulgo moje da se depresira6,su6to taka na na6ata vuzrast e po-dobre da nqma6 mnogo seriozni vruzki,za6toto posle bolkata e ogromna naistina...
angelcheeee_93
06-02-2008, 18:45
za 1 mom4e ne si zaslujava da pla4e6 ili kakvoto i da e,no i svetat bez mom4eta e bezsmislen,kakto i svetat bez momi4etata.a bez lubov ne biha sa6testvuvali i dvamata :)
sweet_sorcerer
06-02-2008, 18:47
Хмм аз не мисля, че трябва да имаш някой (в сми гадже) за да си щастлив....Аз в момента съм сама и, честно казано, по-щастлива никога не съм била...за мен е по-вайно приятелите ми да са до мен, а за др има време....
тва никой който ме познава лично да не го чете
ми ддз, с приятелите си тва не съм го дискутирал, но вече започвам да се отчайвам, все по често се олавям да си мисля че както сам съм се родил, така и сам ще си умра и няма да има кой да ми затвори очите... :-k :-k :-k
както казаха, светът е за двама, не можем да бъдем щастливи сами, защото тогава животът няма смисъл.
alex_devv
06-02-2008, 19:19
Не е задължително да имаме половинка за да се чувстваме щастливи. Половинката, любовта, чувствата са една част от пъзела, но не всичко!!!
сега стоя и проетох всички мнения и на моменти имам проблясъци ... Наистина любовта е много важна ... Няма човек на Земята който да е сам .. Всичко зависи от съдбата. Аз лично вярвам в нея и също така вярвам, че подходящото момче ще дойде рано или късно. Това просто е неизбежно .. А дотогава смятам наистина да се отдам на нещата, които ми се случват сега ... Другото само ще дойде - рано или късно ;)
мс за съветите :) Наистина радвам се че ги споделям тук, защото не винаги някой познат може да ти помогне така
Shadowscape
06-02-2008, 19:50
Човек може да бъде щастлив и сам. Просто е хубаво да има на кого да разчиташ и с кого да си споделяш - това внушава някакво чувство за сигурност.
Човекът до нас не е единственото нещо, което може да ни прави щастливи, така че и човек, който е без гадже, може да намери щастието :)
FiRe_LaDy
06-02-2008, 19:51
Не се опитвай да убеждаваш себе се, накрая пак ще стигнеш до същото заключение (казвам го от личен опит)
+1 :P
ще видиме какво ще стане ... съдбата ще видиме какво ще ми предостави хахаха :)
punkrock
06-02-2008, 20:22
Да си сам май е най-добре
huligankata
06-02-2008, 20:46
Абсолютно не мисля, че е задължително да имаш някого до себе си, за да се чувстваш щастлив. Както е казано по - добре сам отколкото с някой неподходящ за тебе и т.н. Щастието е въпрос на психическа нагласа - ако си вярваш, че си щастлива значи си такава. И както казаха и преди мене любовта е много, но наистина не е всичко. А и всичко с времето си ;) Успех!
evelinka1122
06-02-2008, 20:49
от един месец не се занимавам с момчета, чувствам се по-щастлива от всякога....... няма напрежения или притеснения...... всичко ми е наред, успеха ми се дигна, излизам си с приятелки почти всеки ден, правя си купона и се забавлявам и без гадже :grin: :grin: :grin:
Sunny_stz
06-02-2008, 21:00
от един месец не се занимавам с момчета, чувствам се по-щастлива от всякога....... няма напрежения или притеснения...... всичко ми е наред, успеха ми се дигна, излизам си с приятелки почти всеки ден, правя си купона и се забавлявам и без гадже :grin: :grin: :grin:
Cooooool 8)
BOOK_FAN
06-02-2008, 21:11
Може,но е не само трудно,а и трудно,и самотно,вярвай ми!
Sunny_stz
06-02-2008, 21:11
Coooool 8)
sexy_eJlz
06-02-2008, 21:12
светът е за двама ... лал :P
:grin:
casanova_bg
06-02-2008, 21:26
mdam.. sveta e za dvama :-D :)
аз те разбирам какво искаш да кажеш.естествено че може.аз в момента съм така и цяло лято ще съм почивка щот ем така искам и ем тоя дет искам няма да го има.пак към твойта тема ако неможеш да бъдеш сама тоест да неможеш да оставаш без човек до себе си значи имаш страх от това да останеш сам....
sexy_eJlz
06-02-2008, 22:08
аз те разбирам какво искаш да кажеш.естествено че може.аз в момента съм така и цяло лято ще съм почивка щот ем така искам и ем тоя дет искам няма да го има.пак към твойта тема ако неможеш да бъдеш сама тоест да неможеш да оставаш без човек до себе си значи имаш страх от това да останеш сам....
То всеки нормален човек се страхува от това да не сотане сам .. .Всеки го е страх от самотата ... :) Дори и "Безстрашните" изпитват ужас от нея ... :-)
vesito13
06-03-2008, 05:46
Соред мен няма нищо лощо в това за малко да останеш сама , по-добре да си сама отколкото с някой без да има чувства . Ако изчакаш малко и намериш точния човек за теб , няма да съжаляваш , а може би няма и да страдаш . А какво ще постигнеш като тръгнеш с първия срещнат :?
така е . не бих тръгнала с някой, който не харесвам или знам, че ще има напрежение, защото предните ми 2 пъти бяха точно така и след всеки край на връзката все едно ми падаше камък от сърцето и се радвах, че съм сама. Ма сега като че ли ми липсва мъжка ласка :grin: , защото всеки има нужда от време на време хахах
vesito13
06-03-2008, 06:02
ако толкова ти липсва мъжка ласка хващай се там с някой , само че без чувства и така :wink: просто една краткотрайна връзка без никакви по-сериозни очаквания от нея 8)
хахаха да ама нещо не мога да си намера никой ... Много труда съм аз в изборите :?
vesito13
06-03-2008, 06:07
все ще се намери някой и за теб , не се тревожи :)
Естествено ,че може да си щастлива и без гадже!Дори в някои случай по-щастлива отколото със.Все пак да страдаш не е щастие.Без гадже също можеш да се забавляваш и да ти е готино и весело.Все пак преди да започнеш да имаш гаджета да не си била нещастна?Щастието на един човек не се основава само на това да си обвързана с някой.Разбира се там изживяванията са по-дълбоки,но ще дойде момент,в който няма да трябва да страдаш,за да ги изживееш. :-)
gangstata
06-03-2008, 11:49
Естествено,че може..Но идва моментът ,в който започваш да се чувстваш самотен/самотна и да гледаш как хората около теб вече са намерили половинка и са щастливи ,поне привидно..Но виждаш някви двама,ама супер нещастни и почваш да си се радваш,че няма кой да нерви,тормози,депресира и т.н. там който в какви състояния изпада..
Shareefa^
06-03-2008, 16:12
Ами аз мисля,че както казаха по горе - светът е за двама! :)
+1
Obsession
06-03-2008, 16:32
А, с или без все е кофти. Самотата е гадна, гадна е и несподелената любов, гадни са и проблемите. Никоя ситуация не е идеална, за това просто да гледаме от положителната страна ;)
Еми според мойто скромно мнение не е нужно да имаш някой до себе си за да се чувстваш добре. Даже обратното :) За мен е важно да се чувствам добре сама. Това показва до голяма степен какъв си. Пък и нали първо трябва да приемеш и опознаеш себе си, добре, за да можеш после да го споделиш с някой друг :)