View Full Version : Проблем - и то голЕм
Ами аз съм на 15г, а приятелката ми е на 14г. Наскоро останахме сами във вилата ми и решихме да пробваме нещо ново. Решихме да правим анален секс, наистина е толкова добро, колкото всички го описват. Ръгаш и си правиш път между лайнян път - съчуствам на японците от 15ти век.
Но проблема... :oops:
Извадих го прекалено рязко и тя се наака, за Бога, не просто се наака - беше същинско ОСИРАНЕ. Лайната започнаха да падат навсякъде, завивки, дивана на баба, не може да бъде! Започнах да й крещя "Какво направи?" Осра всичко, а тя се разрева и избяга навън. Доста време не се оправи, а баба ми страшно много се кара, че всичко е в лайна.
Как да предотвратя този проблем за бъдеще?
честито :)
Честито? Нима мислиш, че да напълнят стаята ти с лайна, е нещо похвално? ПО ДЯВОЛИТЕ!?
следващия път като стане така го запуши с пръст :razz: :razz: :razz: :razz:
firesnow
06-02-2008, 18:45
ти кво да чистиш не можеш ли?!
честито :)
Честито? Нима мислиш, че да напълнят стаята ти с лайна, е нещо похвално? ПО ДЯВОЛИТЕ!?
Добре де искал си нещо ново.. опитал си видя резултата. Сега пробвай пак и се запаси с памперси :D
Да ти приличам на чистачка? ИСКАМ СЕКСУАЛНИ СЪВЕТИ, НЕ ПРОФЕСИОНАЛНОТО МНЕНИЕ НА ВОЕННА ЧИСТАЧКА!
get_high
06-02-2008, 18:48
mi mojete da go predodvratite kato idete da se gr1mnete...... vse pak ste samo na 14-15 kakvo vi stava ](*,)
Mariolcheto
06-02-2008, 18:50
Темата-ЕБАВКА! ;)
mi mojete da go predodvratite kato idete da se gr1mnete...... vse pak ste samo na 14-15 kakvo vi stava ](*,)
Не. :?
Предпочитам да го правят докато съм млад. А, ти да не си на 40г, и да си загубил девственота си с някоя 90кг свинкя? :-D
Като гледам коментара ти - мисля, че е прекалено възможно.
Nerd... :?
firesnow
06-02-2008, 18:51
Да ти приличам на чистачка? ИСКАМ СЕКСУАЛНИ СЪВЕТИ, НЕ ПРОФЕСИОНАЛНОТО МНЕНИЕ НА ВОЕННА ЧИСТАЧКА!
приличаш ми на кретен
земи го махни тоя caps lock ...слепи нема!
военна чистачка?! тва плод на чуството ти за хумор ли трая да е?
аман от надути келеши дет не са фащали парцал!
Това на колко са години мисля че вече няма значение.. ония ден една 14 годишна ми спомена, че има 20 момчета за 3 месеца. А да не се отклоняваме от темата. Просто следващия не правете това. Изчакай 1 2 години да порасни още. Макар, че от жени на 20 22 са правели тези номера ама там вече размера има значение :D
приличаш ми на кретен
Мамино момченце. 8-)
Може да поработиш върху правописа си, а после да поговорим. И пак повтарям. Имам проблем, зададох въпрос, искам отговор.
Това на колко са години мисля че вече няма значение.. ония ден една 14 годишна ми спомена, че има 20 момчета за 3 месеца. А да не се отклоняваме от темата. Просто следващия не правете това. Изчакай 1 2 години да порасни още. Макар, че от жени на 20 22 са правели тези номера ама там вече размера има значение :D
1-2г... :-o
Доста време ми се струва, няма ли някои номер, които да предотврати това?
firesnow
06-02-2008, 18:55
приличаш ми на кретен
Мамино момченце. 8-)
Може да поработиш върху правописа си, а после да поговорим. И пак повтарям. Имам проблем, зададох въпрос, искам отговор.
ТИ наричаш МЕН мамино детенце????!?!?!?!? :D :D :D
нали ти казах
номера е да го запушиш, я с пръст,я с нещо друго :D
drugiq pat q nakarai parvo da ide do toaletnata :D
ioancheto
06-02-2008, 19:01
Poprincip ne obicham i ne pravq taka,no tozi pat 6te presko4a tozi moi zakon- XAXAXaxaXaxAXaxAxAXaXAXaxAXaxAXaxAXaxaxAAx !!! I se chudi6 za6to? e sega 6te ti kaja za6to .. Zaa6too li ? Za6toto ti si golqm skapanqk... Nqmash pravo da se darji6 taka s horata,koito sa si napravili tryda da pishat v lainqnata ti tapa tema...Taka che priemi tezi saveti i spri da se per4i6! Daje tova,koeto napisah ti be6e malko
get_high
06-02-2008, 19:01
Предпочитам да го правят докато съм млад. А, ти да не си на 40г, и да си загубил девственота си с някоя 90кг свинкя? :-D
brei kak dobre me preceni \:D/
Poprincip ne obicham i ne pravq taka,no tozi pat 6te presko4a tozi moi zakon- XAXAXaxaXaxAXaxAxAXaXAXaxAXaxAXaxAXaxaxAAx !!! I se chudi6 za6to? e sega 6te ti kaja za6to .. Zaa6too li ? Za6toto ti si golqm skapanqk... Nqmash pravo da se darji6 taka s horata,koito sa si napravili tryda da pishat v lainqnata ti tapa tema...Taka che priemi tezi saveti i spri da se per4i6! Daje tova,koeto napisah ti be6e malko
И още десет реда да беше писала ХаХаХахахахАХах, няма да стане по-смешно. Наистина работата е лайняна, както и темата, но щом пишеш в нея - влизаш в лайната ми, но не се осъзнаваш, защото отдавна си в тях.
brei kak dobre me preceni \:D/ prav\a si izvinqvai vie ste gotini... za po qki pi4ki ne bqh 4uvala... e 4esno iska mi se da s1m tolkova gotina 8-) ... ytre si zavrete po edin varel v g1za nap1lnete go s laina i po gotini ot vas nqma da ima ... nedostijimi 6te b1dete :D
Какво искаш, не ме инетресува, ще го ядеш когато ти го подам, кучко.
DevilWish
06-02-2008, 19:06
Daje da e istina ,ti sam kazva6 ,4e e tvoya vinata ;)
firesnow
06-02-2008, 19:08
а ве ей
я земи си мери приказките ве
сериозно ли смяташ че някой от тук присъстващите ти се върза на простотията
всеки знае лафа че ако цапаш някоя отзад и я одариш през кръста сере кат самосвал
с малко повече фантазия => твоята история
и искаш съвети
да стааш и да се мааш!
ioancheto
06-02-2008, 19:08
Abe avtora 6to ne vzeme6 da se gramne6 nqkade...zaedno s drislivata si priqtelka...taka 6te izbegnete nepriqtnite sityacii kato tazi po vreme na analniq vi seks ili s dve dymi kazano po vreme na akaneto :D
Daje da e istina ,ti sam kazva6 ,4e e tvoya vinata ;)
Ами, да, еба като животно. ;-)
Ръгам го мощно и бързо, но го извадих случайно, не знам дали е единствената причина... какъв е шибания проблем! :-x
SpOrTs_GiRl
06-02-2008, 19:09
а ве ей
я земи си мери приказките ве
сериозно ли смяташ че някой от тук присъстващите ти се върза на простотията
всеки знае лафа че ако цапаш някоя отзад и я одариш през кръста сере кат самосвал
с малко повече фантазия => твоята история
и искаш съвети
да стааш и да се мааш!
+1 ;-)
Abe avtora 6to ne vzeme6 da se gramne6 nqkade...zaedno s drislivata si priqtelka...taka 6te izbegnete nepriqtnite sityacii kato tazi po vreme na analniq vi seks ili s dve dymi kazano po vreme na akaneto :D
Дрислива е тя, съмнявам се, че лайната, които изтекоха през гъза й, биха могли да затворятат шибаната ти уста. Млъкни малко.
Щото не ми е приятно да ме обиждат, говори ми още малко, и ще карам да сереш по пет пъти на ден.
angelcheeee_93
06-02-2008, 19:12
az ne sam pravila nikakav sex,no na mn mesta sam 4uvala,4e predi analniq sex momii4eto trqbva da si napravi klizma za da e 4isto i higieni4no vsi4ko i za da nqma podobni izdanki.kaji tova na priqtelkata si!
az ne sam pravila nikakav sex,no na mn mesta sam 4uvala,4e predi analniq sex momii4eto trqbva da si napravi klizma za da e 4isto i higieni4no vsi4ko i za da nqma podobni izdanki.kaji tova na priqtelkata si!
Искрено ти благодаря, сладурче.
CataclysmicAbyss
06-02-2008, 19:23
Като ръгаш където не трябва ,ще си търпиш последствията. ;-)
Аве съфорумници как може да ви разиграва някъв загореляк.Водите му се по акъла цяла влакова композиция. 2 страница се е отворила на тази тема.. уат дъ фак!?
Евалата пич, като има кой да ти се връща радвай. Аз се посмях искрено.
А по темата: Мини и баба си, тя ще ви влезе в положението.
firesnow
06-02-2008, 19:28
Аве съфорумници как може да ви разиграва някъв загореляк.Водите му се по акъла цяла влакова композиция. 2 страница се е отворила на тази тема.. уат дъ фак!?
..............whatever
BLEACH! ;)
alex_devv
06-02-2008, 19:35
Доста сте закъснели. Още на 10 е требвало да оправите работата... :? :?
Боже мой .. Прибери си ги обратно :shock: :shock:
Вие добре ли сте бе .. на 14 години това момиче ти дало анален секс :shock: :shock: Това не го вярявах до преди малко .. Нямам думи просто.. ](*,) #-o .. Не наистина нямам думи :shock:
еми следващия път и пръсни дупенцето до дебелото черво.....
Боже мой .. Прибери си ги обратно :shock: :shock:
Вие добре ли сте бе .. на 14 години това момиче ти дало анален секс :shock: :shock: Това не го вярявах до преди малко .. Нямам думи просто.. ](*,) #-o .. Не наистина нямам думи :shock:
Е и ти (http://www.impulse.bg/Puky/3541334) си на 14, ама ти се е разминала дупарата. :?
bate taq tvoqta priqtelka baq e oplqskala rabotata... :-D
am po temata za napred nqma kak da go predotvrati6 osven tq da svikne s analniq sex :)
armagedonski
06-02-2008, 23:27
zapu6wai s kwot nameri6-prust, ruka, 2 ruce, nqkoq no6tna lampa, taburetka ili nai dobre proqwi sapri4astnost i ti se naseri i 6te wi stane mn po zabawno! :razz: :D :razz: o4akwai :booooomb: -wtora seriq na sagata "osirai s Men"
ili "odriskai IDOL" :razz:
mybody_is_too_bootylicios
06-03-2008, 07:00
Логично е другия път просто да не го прайш на дивана на баба ... :-D
А само едно въпросче, от кво каза на баба си че са лайната, ако не тайна, щото не вярвам мноо да ти се зарадва че ебеш отзад ..
омфг.. :-o емм,що ли си мисля че е малко малка за анален секс,ама все пак тя си решава..ако и е било за първи път..ддз може да не и е понесло.. :-o .. кажи на приятелката си да си купи дамски душ или клизма :oops: :oops: :oops:
firesnow
06-05-2008, 15:51
омфг.. :-o емм,що ли си мисля че е малко малка за анален секс,ама все пак тя си решава..ако и е било за първи път..ддз може да не и е понесло.. :-o .. кажи на приятелката си да си купи дамски душ или клизма :oops: :oops: :oops:
тва през колко страници го изрови :x :x
glavolomno
06-05-2008, 16:30
1-во: Не вярвам и грам на думите ти по простата причина, че ти си още дете и макар да ти се иска да живееш живота на големите, просто още не му е дошло времето :!:
2-ро: Дори и да се е случило това, от което се оплакваш, не мисля че някой би могъл да ти даде адекватен съвет! По простата причина, че ти си дете! А на едно дете се дават съвети как да се държи в училище, как да си пише домашните, а не :smt018 как да се "справя" с проблемния анален секс!
Бих могла да дам съвет да се замислиш над възрастта си и интересите, които би трябвало да имаш в тази възраст, но е безмислено тъй като ти си пак казвам (извинявам се за повторенията) едно дете...
Съжалявам наистина, дано не съм те обидила с нещо, но все пак всеки има право на мнение :-)
другият път който го правите си сложи ръцете под заднка и :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D
Abigoria
06-05-2008, 16:50
другият път който го правите си сложи ръцете под заднка и :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D
... Или се подсигури с подлога... :?
pyrvo vija dali izobshto shte se navie pak na takova neshto i posle pitai kak se redotvratqva. trqbvalo e da ide do WC i da se izkype dobre...
приличаш ми на кретен
Мамино момченце. 8-)
1-2г... :-o
Доста време ми се струва, няма ли някои номер, които да предотврати това?
nomera e da ne go izkarva6 tolkova rqzko .... i smqtam 4e si se otnesal grubo s momi4eto da i se razvika6 pri polojenie 4e vinata ne e neina ..... predi da pravi6 ne6to se nau4i kak :x :x :x :x :x :x :x :x
firesnow
06-05-2008, 17:04
тая тема не моа да я понасям
не разбирам кой и защо я изрови
la4ezara
06-05-2008, 17:11
Боже, колко глупост има на тоя свят, Боже.... отвращавам се от мисленето и действията на днешните поколения. Как може да си толкова малоумен, че да не прецениш последствията след анален секс :-x :-x и дори да обвиняваш момичето - голям кретен си батка. Като ръгаш като говедо, ще лежиш после в лайната. Но и двамата сте тъпи, мамка му, обаче ти си виновен, и вместо да приемаш упреците на хората, ти се заяждаш. Дано да ти дойде малко мозък от някъде в главата, а до тогава дано не видиш секс....
kato` limonche
06-05-2008, 17:13
1-во: Не вярвам и грам на думите ти по простата причина, че ти си още дете и макар да ти се иска да живееш живота на големите, просто още не му е дошло времето :!:
2-ро: Дори и да се е случило това, от което се оплакваш, не мисля че някой би могъл да ти даде адекватен съвет! По простата причина, че ти си дете! А на едно дете се дават съвети как да се държи в училище, как да си пише домашните, а не :smt018 как да се "справя" с проблемния анален секс!
Бих могла да дам съвет да се замислиш над възрастта си и интересите, които би трябвало да имаш в тази възраст, но е безмислено тъй като ти си пак казвам (извинявам се за повторенията) едно дете...
Съжалявам наистина, дано не съм те обидила с нещо, но все пак всеки има право на мнение :-)
Добре де, темата е тъпа-това е ясно.. момчето е гръгъл идиот-ясно, ама на форума пише "teen problem".. това му е проблема - казва си го 8).
firesnow
06-05-2008, 17:14
остаа и да очаква разрешение на проблема..
Добре де, темата е тъпа-това е ясно.. момчето е гръгъл идиот-ясно, ама на форума пише "teen problem".. това му е проблема - казва си го 8).
kato` limonche
06-05-2008, 17:21
"Дано да ти дойде малко мозък от някъде в главата, а до тогава дано не видиш секс...."
:lol: Това беше жестоко... момчето тъкмо се е "потопило" в истината за аналния секс и ти пък го прокле :grin:.
la4ezara
06-05-2008, 17:30
Така им се пада на малоумниците дето не знаят какво правят
Love_Is_The_Answer
06-05-2008, 19:11
Да ... абсолютно съм съгласна ... иаз се присъединявам към клетвата :-x :-x :-x Да ходи да ебе говедата на село ... поне техните ануси няма да усетят напъна на миниатюрната му детска пишчица!!! :lol: :lol: :lol: :shock: :lol: :lol: :lol:
unfaithful1234
06-05-2008, 19:29
Еми следващия път да си направи клизма и бъди по-внимателен!Все пак сте на по 14-15 години.Не мисля,че трябва да правите анален... :?
Ами аз съм на 15г, а приятелката ми е на 14г. Наскоро останахме сами във вилата ми и решихме да пробваме нещо ново. Решихме да правим анален секс, наистина е толкова добро, колкото всички го описват. Ръгаш и си правиш път между лайнян път - съчуствам на японците от 15ти век.
Но проблема... :oops:
Извадих го прекалено рязко и тя се наака, за Бога, не просто се наака - беше същинско ОСИРАНЕ. Лайната започнаха да падат навсякъде, завивки, дивана на баба, не може да бъде! Започнах да й крещя "Какво направи?" Осра всичко, а тя се разрева и избяга навън. Доста време не се оправи, а баба ми страшно много се кара, че всичко е в лайна.
Как да предотвратя този проблем за бъдеще?
пффф писнало ми е от такива като теб- ти и го изкарай ряско после нямало да стане много ясно като незнаеш какво правиш за кво го правите?
СЛедващия път си играйте с барби ...
sladur4etyYy
06-05-2008, 20:36
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: и ти кво обяснение даде на баба си като те попита що диванът й е в лайна :razz:
ТИ СИ ЕБАТИ ТЪПАКА!!!КАК ШЕ И СА РАЗВИКАШ ИДОТ!А ЗА ТАЯ РАБОТА ИМА КЛИЗМИ ЗА ДОМАШНИ УСЛОВИЯ!
purple__love
06-06-2008, 09:54
gospodi...ti za klizma ne si li 4uval....otivate s mackata pravite i klizma...ili da be6e se hvanal da pro4ete6 tuk tame ne6to...saita i ne samo tozi e pulen s takiva vuprosi i problemi...podobni na tvoq....i ti s izvinenie kude "ruga6" i kvo pravi6 bez da si pomislil ili da si precenil za posledstviqta....mislq 4e naistina si nedorasul!!!!
iLoveChocolate
06-06-2008, 10:47
да и на мен ми се струва,че темата е ебавка.
ако ли не ти си безчувствен егоист и не ти пука за приятелката ти щом така си с казал :shock: :shock:
firesnow
06-06-2008, 10:48
Добре ве кат темата е ебавка / дори и да не е ...е супер тъпа / що я ровите и обсъждате все още???!???!???
Lele pich tva hich ne e shega rabota..mi kak she go predotvratish..kato ne go povtarqsh..no purvo se opitai da izgladish vs s priqtelkata si..shtoto sum sigurna che v momenta iska samo da si potune v dun zemq..shtoto tva e neshtu UJASNO SRAMNO... Uspex :)
firesnow
06-06-2008, 11:50
Lele pich tva hich ne e shega rabota..mi kak she go predotvratish..kato ne go povtarqsh..no purvo se opitai da izgladish vs s priqtelkata si..shtoto sum sigurna che v momenta iska samo da si potune v dun zemq..shtoto tva e neshtu UJASNO SRAMNO... Uspex :)
stfu
TheBlackStranger
06-06-2008, 12:04
Да ти приличам на чистачка? ИСКАМ СЕКСУАЛНИ СЪВЕТИ, НЕ ПРОФЕСИОНАЛНОТО МНЕНИЕ НА ВОЕННА ЧИСТАЧКА!Вагинален секс - Чиста работа :-D :-D
sh3_1s_7h3_0n3
06-06-2008, 12:08
т.11 от Правилника! :x