View Full Version : Романтиката за вас момичета , как си я представяте ?
Big_JoJo
06-02-2008, 19:20
Интересно ми е следното : Момичета как си представяте идялната романтична ситоация в която любими я ви за 1ви път ще разкрие любовта си към вас. Опишете мястото и начина по които бихте искали да протече тази случка ( обстановка,държане,подарац и ) абе това което би ви харесало най-много ... Нека и ние момчетата да добием представа :D
П.п. Надявам се да няма друга подобна тема и да можем да извлечем максималното от тази :)
sweet_sorcerer
06-02-2008, 19:31
Хахаха....аз не съм романтична - най-близкото до романтика за мен е плажа, вечер, с приятели, огън и той да ми го каже ей така, без да го е планирал.....ко повече? 8) 8) 8)
shanty_loop
06-02-2008, 19:42
:oops: Ами мястото не е от голямо значение ... но аз не бих отказала да се видим някъде и примерно да ми носи огромен букет с червени рози и мн сладка картичка с текс : Обичам те! .... и още може, но това лично мене мн ще ме разчуства... или да идеята с плажа е мн добра ;)
MartyParty
06-02-2008, 19:51
Ооо филми и романи мога да съчинявам до утре. :D
Например:Стоят си двата души в хижа през най-студения зимен ден.Навън всяка снежинка блести,като част от звездния небосвод.Въздухът те вледенява все повече с всяко следващо вдишване.Само звукът на вятъра разпуква кристалната тишина.
Пред камината са се настанили двама.Думите още не са изречени,но погледине са пълни с нежност.Сякаш времето е спряло.Звука от тракащия часовник е заменен с припукването на дърветата в горящата камина.Огън незначителен в сравнение с този ,който гори в сърцата на двамата влюбени..Тогава двете най-нежни и стойностни думи биват изречени...
както и да е... 8-) Нататъка ако искате и пикантен момент може да има. :lol:
Slun4evko
06-02-2008, 20:16
Мястото и определената обстановка нямат кой знае какво значение за хората,които се обичат истински :) За мен романтиката се изразява в това,че човекът до теб си е дал усилието да ти направи някаква изненадка,в това,че се държи мило с теб,че отделя цялото си внимание за теб. Романтиката е усещане, породено от чувтвата на двама души,които се обичат силно. Най-добрата формула за постигането на романтика е НЕЖНОСТ+ВНИМАНИЕ/обгрижване/+ОБИЧ. Поне това е моето мнение.
We Will Rock You
06-02-2008, 20:22
:? Супер сте гадни!Вие само секс искате!
За мен романтична вечер е на някое отдалечено от останалите място...Само ние двамата говорим си и изведнъж плъзват някакви тръпки и хоп :-) Kiss Kiss както казва Крис Браун :D Пък ако се замисля може малко секс ама от нежния 8)
:? Супер сте гадни!Вие само секс искате!
Кое му е гадното на секса :oops:
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-02-2008, 20:34
някъде на разходка в гората.. ;) перфект*
evelinka1122
06-02-2008, 20:37
не обичам романтика :? предпочитам да се разбия в някоя дискотека, или на някое house party.......
love_veselka
06-02-2008, 21:11
По принцип не обичам нагласената романтика,по-романтично ми действат спонтанните действия,когато всичко става толкова неочаквано.
sladur4etyYy
06-02-2008, 22:36
По принцип не обичам нагласената романтика,по-романтично ми действат спонтанните действия,когато всичко става толкова неочаквано.
:smt023
В някоя гора с голяма сексапилна брадва, с която се опитва да ми отсече ръцете 8-) .
MaLkaTa_LaDy
06-03-2008, 05:51
:smt023
+2
Трябва да не е нагласено, но пък най-романтичено би било според мен вечер, като вече се е смрачило. Иии нататък не мога да си го представя, но най-важна е нежността...
амии незнам.за мене романтично е всичко.предпочитам да е неочаквано. рози и бонбони неми трябват за да ъсм настроена романтично.човекът е важен...
не обичам романтика :? предпочитам да се разбия в някоя дискотека, или на някое house party.......
+1
техно фестивал по ми се нрави обаче :)
zvQr_nO_s_ChAr
06-03-2008, 10:04
Романтиката, Кавалерите и Любовта си заминаха с рицарите ... :D
Ivalinka
06-03-2008, 10:25
Романтиката, Кавалерите и Любовта си заминаха с рицарите ...
не съм съгласна :(
иначе за мен романтично е винаги ,когато излизам с някого,когото страшно харесвам...да се разхождаме в парка,той да ми се усмихва,да ми откъсне една роза... :smt057 ,да седнем на една пейка и да си приказваме сладко... :-) после да стане тъмно и да се разхождаме и той да ме целуне..(имам си любима улица даже :-D ),пак да седнем на една пейка или да отидем на дискотека(само ретро) и цяла вечер да танцуваме заедно...
сигурно някои ще заспят от скука,докато го четат това,ама няма значение :)
''Не съм умрял, ш знайш
за твойтъ сливъ миризливъ, ш знайш
ебах ти майката кирливъ, ш знайш
оообичам те!''
:-)
GregoryHouse
06-03-2008, 10:50
Незнам останалото какво е но със сигурнощ е има един предмет : Кутийка с надпис Durex...останалото не ме трогва особено...освен ако не е нещо супер оригинално, а не нещо клиширано и изтъркано от сорта на плажове хижи рози и подобни...
dar4enceto92
06-03-2008, 11:26
Романтиката, Кавалерите и Любовта си заминаха с рицарите ...
не съм съгласна :(
иначе за мен романтично е винаги ,когато излизам с някого,когото страшно харесвам...да се разхождаме в парка,той да ми се усмихва,да ми откъсне една роза... :smt057 ,да седнем на една пейка и да си приказваме сладко... :-) после да стане тъмно и да се разхождаме и той да ме целуне..(имам си любима улица даже :-D ),пак да седнем на една пейка или да отидем на дискотека(само ретро) и цяла вечер да танцуваме заедно...
сигурно някои ще заспят от скука,докато го четат това,ама няма значение :)
Скука?! Ааааа не, това ми е мечта :) Ииии да, харесвам неочакваните неща... Примерно сме тръгнали към някое кафе, пък решаваме да сменим посоката към парка и там да сме смао ние двамата и ... любовта ... Не искам цветя, не искам думи, само една прегръдка, един поглед, една целувка :smt008 и ... хиляди звезди ....
GregoryHouse
06-03-2008, 11:28
Звездите струват по 500 евро бая богати пичаги ще ти трябват...
п.п: Това е цената да кръстиш звезда :D
sunset_light
06-03-2008, 17:46
Например разходка на плажа,вече е почти вечер и той първо ме прегръща и ми го казва искрено в очите и ме целува,какво по -хубаво би било от това. :)
Ми понеже обичам природата предпочитам да е някъде на такова място и да сме двамата,да ме е прегърнал и да ми го каже ... :oops:
^BeBeTyY^
06-03-2008, 18:30
Ми би било перфектно една вечеря на свещи и много много рози :smt007 :smt007 :smt008 :smt008
Все тая кога,как и къде, стига да не е нагласено и да няма рози (мразя рози). =)
hahavteen
06-03-2008, 20:03
Все тая кога,как и къде, стига да не е нагласено и да няма рози (мразя рози). =)
To4no! 8)
Big_JoJo
06-03-2008, 20:57
хах страшни отговори получих :D
П.п. Докторе много ме кефиш брат.. :grin: сякаш истинския Хаус от сериала отговаря ... явно си голям фен свалям ти шапка :)
Ice_pRiNceSs90
06-03-2008, 21:02
mmm 8-) nz nz az ne s1m po romantikata po princip no spored men ne e vajno mqstoto ili koi znae kak vajno e da go napravi6 taka 4e da ne se 6okira da e milo i da e originalno do nqkfa stepen a po nqkoga i v nai obiknovena obstanovka prosto da q preg1rne6 i t.n i d ai kaje6 obi4am te e mn po dobre ot ne6to dr :) :-o
dar4enceto92
06-04-2008, 07:08
Звездите струват по 500 евро бая богати пичаги ще ти трябват...
п.п: Това е цената да кръстиш звезда :D
И без това нямам представа как се казват звездите (с толкова малки изключения, че чак са нищожни, но това не е важно), ще си ги кръщаваме заедно и само ние ще им знаем имената, не е нужно да знае целия свят...важното е, че ние ще знаем :wink:
CataclysmicAbyss
06-04-2008, 07:16
Хмм може би на някоя полянка пълна с шарени цветенца, слънцето да грее и ние да се разхождаме.И после следва една прексрасна,мила и божествена целувка =P~
Не ми трябва романти4на сцена като от филм. Достатъ4но е да дойде и да ми каже 'Оби4ам те', за да се размажа напълно :)