View Full Version : Немога да си хвана гадже
Моляви,помагайте..
Какво да направя ? Все и все немога да си хвана гадже... :( :( :(
Помагайте както знаете ! :(
GregoryHouse
06-03-2008, 11:38
Заложи вълчи капан...аз така ги хващам...после малко куцат ама...времето лекува всичко :D
Заложи вълчи капан...аз така ги хващам...после малко куцат ама...времето лекува всичко :D
:D :D :razz: :razz: :razz:
стига сме се майтапили с човека.. :razz: мисля че това е нещо сериозно...
gangstata
06-03-2008, 11:41
Кофти ти е,че 11-12-годишните ти приятели имат ,а ти не..Не е болка за умиране..шш дойде времето и шш си намериш и ти.. Незнам що такива теми само с такива елементи на по 12 години свързвам..
Кофти ти е,че 11-12-годишните ти приятели имат ,а ти не..Не е болка за умиране..шш дойде времето и шш си намериш и ти.. Незнам що такива теми само с такива елементи на по 12 години свързвам..
Кофти е... :(
Ако небеше това че ми е кофти,нямаше да пускам тема тук :( :(
gangstata
06-03-2008, 11:44
Кофти е... :(
Ако небеше това че ми е кофти,нямаше да пускам тема тук :( :(е дуре..на колко си..и женско ли си..мъжко ли си,щото не ми стана много ясно..
GregoryHouse
06-03-2008, 11:45
МИ направи нещо по въпроса те не падат от небето и не казват "Ох я на точното място съм паднала хайде да сме гаджета..." Действай де...риби в морето бол хвърляй въдицата... :D
искам да ти кажа, че гадже енай-добре да си хванеш след 15 годишна възраст. Не ти трябва от толкова рано. Няма да е това, което трябва да е ;)
gangstata
06-03-2008, 11:52
ама сигурни ли сте,че е момче..така и не разбрах..
Chefinkaaa
06-03-2008, 11:54
az ne moga da razbera naprail si si usilieto, pusnal si taq tema.. tuka horata da e 4etat .. Ok .. da ti dadat s1vet.. iii kvo kato ti dadat.. ti kato sedi6 samo pred pc-to nqma da postigne6 ni6to :? izob6to probval li si da si hvane6 gadje mom4e / momi4e .. ( ne mi ie izvestno kav pol si ) da ob6tuva6.. na jivo .. ne samo po skype.. i t.n.. ne mislq 4e tuka moje da ti pomognat po nqkav dr na4in ot tva da izkomentirat, 6egi4kaa ili ne6to drugo .. si4ko si zavisi ot tebe.. :? uspeh se pak...
sorry za 6liokavicata ama nemam kirilizaciq v daskalo :)
Chefinkaaa
06-03-2008, 12:48
:lol: taka.. kato ne poqsnqvat :D
Вие сте бати расистите : "Момче или момиче си"? Ами ако е хермафродит?? И там може да се крие причината...
Grozen1010
06-03-2008, 13:02
Вие сте бати расистите : "Момче или момиче си"? Ами ако е хермафродит?? И там може да се крие причината...
по-тъпа шега не бях чувал сериозно
gangstata
06-03-2008, 13:03
по-тъпа шега не бях чувал сериознорасист е свързано с расата..предполагам сексисти имаше предвид..
Chefinkaaa
06-03-2008, 13:08
по-тъпа шега не бях чувал сериознорасист е свързано с расата..предполагам сексисти имаше предвид..
:lol: :lol: :lol: :lol: vazmojno .. :D koi znae.. :lol:
ми не расист имах предвид,
пс. грозен тихо тъп 8-)
неможеш или защото нямаш достатъчно желание и умения или защото седиш във форума и пишеш.ми излез се от някъде ще пъкне нещо заинтригуващо :) ии ако си под 14-15 не ти и трябва.аз съм на 15 и още чакам връзка. сериозна не съм имала ама защото не съм и сериозна (малка съм за това ако) и ти си на тези години изчакай по добре :)
vilinanova
06-03-2008, 14:48
Аз не му/и давам пожече от 11-12 години! :lol: :lol: :lol: :razz:
Ясно,ти ги пребиваш с чувство за хумури,размах тежък като торба с камъни,удар внезаптен като боздуган ;)
На 13 съм,и съм момче.. :-o
Ясно ? :-P
dimanushka
06-03-2008, 15:47
ок .. разбрахме че си на 13 и си момче.... аз нз ти как може да се шашкаш от факта че до сега не си си имал прятелка при положение че си само на 13.... боже.. накъде върви всичко... то сега станеш ли на 12-13 и всички си мислят че са единствените които си нямат гаджета...
Obsession
06-03-2008, 15:58
Стига гаврихте момчето, не разбрахте ли, че в огромния му, дългогодишен житейски опит, разочарованието от липсата на контакти с противоположния пол е единствения му огромен, нерешим сърцераздирателен проблем!? Споко пич, ще излезе някой нов Покемон и ще ти мине...
soul1199
06-03-2008, 17:16
На 13 съм,и съм момче.. :-o
Ясно ? :-P
aha br,br aii stanim e aii o da ne kai6 posle,4e ne moi6 si nameri6,ae priema6 li? :grin:
TreeHill
06-03-2008, 17:18
сичко шсе оправи..споко
pro3kiss
02-07-2009, 13:15
az imam sa6iq problem
MaRTo1233
02-07-2009, 13:24
az imam sa6iq problem
Ми тогава се фанете двамата като имате същия проблем. Не съм професор голям по тая тема ама що не излезете от къши и може да фанете нещо (скумрийка , сьомга , сом.... ) 8-)
sladur4etyYy
02-07-2009, 13:32
темата е от лятото на 2008 :D сиг на автора вече му налитат като мухи на мед 8-)
leoparda93sl
02-07-2009, 13:38
темата е от лятото на 2008 :D сиг на автора вече му налитат като мухи на мед 8-)
Да бе сигурно аз съм на 16 и съм момче и още съм си нямал ама не пускам теми ей така безразборно :D Излизам много често запознаства сичко ама... . Ама когато дойде нямам големи притенции :) 8-)
miss_ludataa
02-07-2009, 14:11
А риба можеж ли да хващаш 8-)
Иии как да ти помогнем...?! Да дойдем и да ти хванем ли..?! ](*,) Отчайвам се вечеее... :o :? За всеки влак си има пътници... за къде бързаш не мога да разбера... :? Казвала съм го преди и сега пак го казвам... излизай навън с приятели... запознавай се с нови хора... то само ще си дойде... =D>
aka6a_vamp
02-07-2009, 17:14
Бах и аз така бе :-o мн факано
sKa73r4o93
02-07-2009, 17:25
Грозен си явно..Хахахах как му го каза :lol: :lol:
Грозен си явно..Хахахах как му го каза :lol: :lol:
Oхх честно казано писна ми само да спамиш и да копираш чуждите мнения... :lol: :lol: Откъде си сигурен че момчето е грозно а..?! Да не си го виждал случайно... :? :?
suantito
02-07-2009, 18:18
За всеки влак си има пътници...
Но всички искаме да се возим в първа класа...... :-o
MaLkaTa_LaDy
02-07-2009, 18:37
Още само със заглавието ми стана ясно. Гаджетата не са животни от гората, които хващаш в клетка и опитомяваш и отглеждаш. Първо трябва да се влюбиш [Да харесваш] в някого и да заслужиш неготата любов. После може да станете гаджета и да има това, за което ти толкова много страдаш. Не ми се чете навътре в темата, не знам на колко си говиди, но порасни!
.... и сигорно си мислиш че си само ти такъв
Стига сте го нападали де! :? Като знаете много поне да бяхте казали нещо смислено, а не само да спамите по темата... така...
щом си момче аз ти предлагам ако има някое момиче което да харесваш да отидеш и да разкриеш чувствата си към нея, защото си кавалер и трябва да направиш първата стъпка... никое момиче няма да дойде при теб и да ти каже хайде да ходим.... така че... действай! Успех! :P
dimitar_ak
03-17-2009, 09:43
Момчета и момичета, гадже не се хваща защото всички имат, та трябва и ти. Не тъсете любовта. Тя винаги идва сама.
gLoRiToO
03-17-2009, 09:48
Ами тогава промени нещо във външния си вид или в държанието си към мъжете/жените!
dimitar_ak
03-17-2009, 09:52
Ами тогава промени нещо във външния си вид или в държанието си към мъжете/жените!
Права си. Ако нямаш самочувствие никога няма да си намериш половинка.
ThisIsMe
03-17-2009, 11:15
Всичко с времето си.
exclusive__16
03-17-2009, 12:33
0o0o i az sum taka spoko se nekfi oruflci ... ega doide i na6to wreme : ))
ThisIsMe
03-17-2009, 12:49
Бах и аз така бе :-o мн факано
Акашке,ти не писа ли наскоро в една тема,че си влюбена ? :P
и аз съм без. и вече взе да ми писва
вземете дебнете малко на по-скришни места може си хванете някое заблудено
вземете дебнете малко на по-скришни места може си хванете някое заблудено
ми да.. то такка се прави :)
Не е нужно да си хващаш гадже и не е нужно да го търсиш.То само ще дойде при теб,когато му е дошло времето и когато най-малко очакваш.Остави всичко по течението... :)
Converse333
03-21-2009, 21:26
Ооо недей така моля те...И аз на 12-13 бях така.Всички около мен се хвалеха кой ги бил харесвал това-онова,кой имал гадже.Някои лъжеха ест... И сега,вече в гимназията започнаха да идват лека-полека...По-добре не се моли много да имаш ухажори...Накрая ти писва вече :D
mitkom89
03-21-2009, 21:42
ами да можеш пък :-P
boniboon
03-29-2009, 11:52
Predvaritelno mnoooogo se izvinqvam za latinicata ama nemoga da go napr. na BG :neutral: Taa po temata i az sum na 13 i sum momichee i dosega ne sum imala gadje , moje bi zashtoto tursq princa na bql kon :-D koito nikoga nqq da doide :D , no ti si momchee da ne ochakvash nqkoe momiche da ti predlaga!? :-o Ti si muja , ti trqq da napravish 1 stupka!!!!!! Smisul momichetata mogat da flirtuvat po nqkakuf si nachiin ma ne ochakvai da doidat pri teb s dumite ''Haide da stanem gadjeta'' :D . . . DEISTVAI!!!
vesSynkaa
03-29-2009, 12:49
Продължавай да стоиш вкъщи пред
компа и те ще ти чукнат на прозореца ..
halcho_g
03-29-2009, 13:52
Стига гаврихте момчето, не разбрахте ли, че в огромния му, дългогодишен житейски опит, разочарованието от липсата на контакти с противоположния пол е единствения му огромен, нерешим сърцераздирателен проблем!? Споко пич, ще излезе някой нов Покемон и ще ти мине...
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :lol: :razz: :razz: :razz:
stuci_i_miri
03-29-2009, 14:37
в някой, сайт за запознанства, се ще се намери някоя мацка като за тебе :grin:
billytalent
03-29-2009, 19:54
Има време за всичко,лесно е да си намериш,но е по трудно да го задържиш
eduard19916766
07-24-2009, 20:19
Az pyk da vi kaja.Momche sym na 18 godini sym.Ne izglejdam zle a ne moga i az da razbera.Kakvo sa tova momichetata.Mnogo me e qd che che se nauchih na mnogo neshta a samo edno ne uspqh.Da razbera kak se svaqt momicheta.Gledam gi pichovete otidat na diskoteka sami i se pribirat s nqkoe gotino devoiche.Mama mu da ... izdaite nqkoq taina.Kak gi omaivate.Pisna mi da sum s revqshto nakazano syrce(ako oshte ne sym go ubil v samota).
shmurkam
07-24-2009, 20:28
Az pyk da vi kaja.Momche sym na 18 godini sym.Ne izglejdam zle a ne moga i az da razbera.Kakvo sa tova momichetata.Mnogo me e qd che che se nauchih na mnogo neshta a samo edno ne uspqh.Da razbera kak se svaqt momicheta.Gledam gi pichovete otidat na diskoteka sami i se pribirat s nqkoe gotino devoiche.Mama mu da ... izdaite nqkoq taina.Kak gi omaivate.Pisna mi da sum s revqshto nakazano syrce(ako oshte ne sym go ubil v samota).
Мн мрънкаш, човек :D Аз женчовци не трая :lol: Вместо да се самосъжаляваш, излез и действай.
По темата:Причакваш я/го на някой тъмен ъгъл, чук по главата и в торбата 8-) Ама после гаранция не давам, че ще си отвори очите :lol: Нищо, то нали имаше такива уроди, дето правеха секс с трупове :razz:
valdesbg
07-24-2009, 20:32
Бааа ма си мрете да дигате стари теми.
Какво да правиш ли - ми забавлявай се, и покажи че си готин. От там нататък с девойката е лесно.
Е щом ти не можеш ние ли да ти намерим ?? :? :?
Промени поведението си спрямо момичетата .. явно нещо ти куца .. :?
Бааа ма си мрете да дигате стари теми.
Какво да правиш ли - ми забавлявай се, и покажи че си готин. От там нататък с девойката е лесно.
и как да покаже че е готин бе пич
леле карате ме да се смея на глас...
valdesbg
07-24-2009, 20:52
Ако и това трябва да обяснявам....да взема да сваля девойката вместо него и да ходя с нея вместо него. Сериозно - чудя ти се от къде намираш такова голямо желание за безсмислени дейности.
Ако и това трябва да обяснявам....да взема да сваля девойката вместо него и да ходя с нея вместо него. Сериозно - чудя ти се от къде намираш такова голямо желание за безсмислени дейности.
и аз се чуда как може Българския народ да е отлкова прост, но някси го приемам с това че нямат желание да учат...
NaughtyOne
07-25-2009, 06:12
Немога да си хвана гадже
Нито пък аз... :-D
ElinoOor
07-25-2009, 06:14
кво толкова се натискате за гаджета..
аз не си 'търсех' нито пък исках и сега се появи кандидат.. ;/
спам
като не можеш няма имаш :D
замслял ли си се ,че може проблема да е в теб...и да не си особенно привлекателен ;)
fire_cat
07-25-2009, 09:11
Мисля, че няма никакъв смисъл в това да си хванеш гадже, защото другите имат и според теб не е редно ти да си без момче. Трябва да имаш някой, който наистина ти харесва и да не си с него само защото мислиш, че трябва да си имаш гадже. Бъди себе си и ще си намериш момче, което наистина ще те направи щастлива!
prostotiika1544
07-28-2009, 19:55
Оф...аре стига глупости...сички сте толко печени...ми като нещете да помагате ще се пробвам аз :) ...аз,като момиче, често казано никога не бих тръгнала с по-ниско момче например...така че дори и да ти звучи злобно ако си падаш дребничък хапни малко нескуик и поотложи с някоя и др год „лова” 8-) ...иначе първо си набележи някое момиче,ама не бъди особено претенциозен...смис след като нямаш опит първо се пробвай с нещо по-нормално....излезте няколко пъти в компания да се поопознаете...пускай шегички(гледай да ги бива :D ),погледи,закачки...потърси близост и не спирай да й се усмихваш...ако видиш,че и тя търси близост...или поне не бяга с писък от твоите опити, значи работата става 8) ...покани я някъде-може на кино ,да хапнете сладолед,ако не е мн превзета може и в зоопарка да я заведеш :-P ,колкото и тъпо да звучи наистина е забавно там :oops: ...ако приеме ...супер вс е в кърпа вързано...от там нататък само усмивчици,закачки и действай,а ако те отреже не се сдухвай...има и др момичета...за да не ти е неловко с нея после просто се дръж се1 нш не се е случило...ае надявам се да съм помогнала...и успех :) :) :)
:smt117 :smt040
лесно - накрай даденото момиче което желаеш да погледне форума , да се трогне и да ти пише :D
темичката е малко стара не мислите ли .. :?
пич
исползвай лазо
ще си хванеш лесно
Аз ще ти кажа : Пич бъди пич ;) :P Това е! То гаджето само ще си дойде :grin:
Мен ако питаш пробвай с другия пол, майна! :Д
Ми кат неможеш, не си хващай бе..?
SunSmile
07-29-2009, 12:19
кво изровихте темата на Бианка бе?! Тая тема е от 2008.... балъци!
здравейте, аз съм момче на 13 гогини и харесвам едно момиче на моята възраст,но немога да я впечетля.Ние сме в един клас.Имайте предвид,че тя си има сестра близначка която също е в моя клас.Нейния характер е много добър постояно е усмихната и имам чуството,че когато отиде на предния чин винаги ме гледа,но ми прави малко заядливи комплименти.Моля ви да ми помогнете защото аз съм малко срамежлив.Кажете ми как да подхода по леко.Много е чоствивелна и умна.
stupid0boy
12-28-2009, 23:49
Аз пък си имаммм... :P :P :P :-P :-P :-P :oops:
SuNsHiNe6
12-29-2009, 07:57
всичко с времето си :wink:
cookie_master
12-29-2009, 08:28
и ние какво да направим?
да ти хванем гадже ли?
DesireToFire
12-29-2009, 08:32
здравейте, аз съм момче на 13 гогини и харесвам едно момиче на моята възраст,но немога да я впечетля.Ние сме в един клас.Имайте предвид,че тя си има сестра близначка която също е в моя клас.Нейния характер е много добър постояно е усмихната и имам чуството,че когато отиде на предния чин винаги ме гледа,но ми прави малко заядливи комплименти.Моля ви да ми помогнете защото аз съм малко срамежлив.Кажете ми как да подхода по леко.Много е чоствивелна и умна. По принцип щом сте в един клас ще ти е по-лесно. Заговори я и т.н. Обаче пък любов в класа не е особено подходящо нещо, поне според мен. А какво значение има, че момичето си има сестра близначка? :D
0nem0retIme
12-29-2009, 08:37
Откъде я изнамерихте тая тема,бе ?! :lol:
FromAutumToAshes
12-29-2009, 08:40
Ми пробвай с капан за мечки или с въдица пробвай може да хванеш нещо :grin:
mynichka09
12-29-2009, 09:13
Да ти имам проблема...
presinceto123
12-29-2009, 13:24
:D :D Не съм чувала мацките да ходят по домовете :D :D
:-D :-D :-D
:D :D Не съм чувала мацките да ходят по домовете :D :D
:-D :-D :-D
Има и такива, но струват доста и не обслужват непълнолетни май :(
NaNa_SladuRana
12-29-2009, 14:51
споко и аз не мога 8-)
golqmumnik
12-29-2009, 14:54
бой,секс и сръбска музика за всички дето не могат да си фанат гадже, майна 8)
Тренирай спринт 50 метра всеки ден по половин час. След 2-3 месеца ще можеш почти всякакви гаджета да хванеш. :wink:
Отива6 обарва6 по дупето смига6 и запо4ва6 разговора малко по - късно :D
ManaMana
11-15-2010, 14:51
Моляви,помагайте..
ManaMana
11-15-2010, 14:52
problema ne e v momi4eto problema e vav vas trqbva da se darjite milo s neq da e pazete i da hi napravite nqkoi podarak
ManaMana
11-15-2010, 14:53
Моляви,помагайте..
Помагайте както знаете ! :( problema e v teb ne v momi4eto pi4
anonymous708973
11-15-2010, 17:05
Мрежа за пеперуди? 8)
FuckedUp
11-15-2010, 17:37
Моляви,помагайте..
Как може да сте толкова СПРЕЛИ?
Последното мнение е от - Вто Дек 29, 2009 7:33 pm
flyingmonkey
11-15-2010, 17:47
Моляви,помагайте..
Как може да сте толкова СПРЕЛИ?
Последното мнение е от - Вто Дек 29, 2009 7:33 pm
Captain Obvious is aboard.
искам да попитам някое момиче да се представи за мое гадже пред едни мой приятели в facebook help please
^
http://s13.directupload.net/images/101026/6pbi5ddj.gif
teodorakehaiova
04-30-2011, 10:25
Абе за какво ти е ??? Живей си живота , купонясвайй .. :D Когато дойде време , любовта сама ще те открие !
Progresiray.
08-18-2012, 20:44
Здравейте, всъщност тези проблеми ги имат много хора, и за повечето мъже е трудно да разберат някоя жена и съответно да я свалят. Въпреки това, има начин да се развиете така че рано или късно да можете много по-лесно да флиртувате с жените и свалките ви да стават по-лесно! Проверете нашия сайт http://progresiray.me . Мисля, че ще ви е от голяма полза! Във форума ни също има много информация със гарантиран успех, необходимо е само желанието да се развиете в една по-успяла личност. Всичко това е безплатно. Освен тези неща има опция да се запишете на семинар, провеждан от опитен в свалките човек, който се е учил дълго заедно с най-добрите треньори по свалки. Ако сте заинтересовани, прегледайте офертите за семинари тук: http://progresiray.me/obuchenieto/ceni.html и може да се свържете с мен на скайп vurby25 за по-подробна информация. Гарантирани успехи! :))
gyrls_sweet
04-03-2013, 08:14
ne se smeite na momi4eto i razbiram q dobre za6toto i az sym na 21 i vse o6te nqmam izglejda sme6no no ako ste na na6e mqsto nqma6e da se smete, no tq vse o6te e malka za gadje i da ne gleda priqtelkite si na men ne mi e pravilo vpe4etlenie kato bqh na neinite godini no sega mi pravi i to golqmo
gyrls_sweet
04-03-2013, 08:24
ne se smeite na momi4eto i razbiram q dobre za6toto i az sym na 21 i vse o6te nqmam izglejda sme6no no ako ste na na6e mqsto nqma6e da se smete, no tq vse o6te e malka za gadje i da ne gleda priqtelkite si na men ne mi e pravilo vpe4etlenie kato bqh na neinite godini no sega mi pravi i to golqmo
темата е доста стара :D
Не, не е просто ние идваме от бъдещето :D
Shenaiit
04-03-2013, 08:57
chakay toy da te nameri ,. posle kat pochnat da ti zabranqqt grimovete, kasite polichki i tam razni dr nshta ,. she sajelqqsh ,. ;) .. vs s vremeto si
Tsukuda_Hiroshi
04-03-2013, 16:56
1 - кЪсметлия!
2 - изчакай да пораснеш, тя сама ще си дойде.
3 - за какво ти е?
4 - ако ти е самотно, чети книжки и учи - неща, нормални за твоята вЪзраст.
Аз не разбирам много,но най-добре е да бъдеш себе си.:)