View Full Version : Ах,Този Страх :(:(
ivelina91
06-03-2008, 12:23
Здравейте.Ами моят проблем е следния:
С моя приятел сме заедно от 10 месеца.Обичам го страшно много,но...
просто мемога да спя с него...Всъщнос имам голямо желание,но стигне ли си до там просто забравям къде се намирам..И всичко това се дължи на страха ми.МмМм не съм девствена..смисъл имаше 1 опит с приятеля ми.. там загубих си девствеността по мн болезнен начин..болка..кръв..писъци..а бе мазало..гадничко преживяване..
Та от тогава(вече 7 месеца) категорично му отказвам да го направим :-k
Приятелят ми уж казва,че ме обича и ще ме чака докато се почувствам готова,но на мен ми е гадно щото един вид го измъчвам без секс..
Накрая ще си хване друга и...:-k
Та въпроса ми е как да преудолея тъпия ми страх..Дайте съвет :smt022 [/b]
firesnow
06-03-2008, 12:25
Накрая ще си хване друга и...:-k [/b]
ако не го е направил вече............ако за седем месеца веднъш му се е приискало повече смятай ...
TheBlackStranger
06-03-2008, 12:30
ако не го е направил вече............ако за седем месеца веднъш му се е приискало повече смятай ... Не й помагаш...
щом вече си отворена няма да те боли мн
firesnow
06-03-2008, 12:35
ако не го е направил вече............ако за седем месеца веднъш му се е приискало повече смятай ... Не й помагаш...
пядовилите...разкри ме!
posssesssed
06-03-2008, 12:40
пядовилите...разкри ме!
Да я лъже ли ?
Най-страшното ти е минало, след като ве4е те е отворил. Да, сигурно пак ще те боли, но би трябвало да не е толкова. Освен това, в един момент ще трябва да стиснеш зъби, защото удоволствието в секса идва с опита.
кажи му да те подготви преди.... проникването :)
FreeSpirit
06-03-2008, 12:45
Страха ти е заради 1-я път, но той не трябва да те спира.
Отпусни се и не мисли за миналия път, нека обстановката да е максимално отпуснакаща и приятна, не бързайте, нека той е нежен и да внимава мн...Познавате се, имате си доверие- не се притеснявай и не мисли мн ...
Страха ти е разбираем, но както всеки страх, трябва да се преодолее, за да можеш да продължиш живота си без страх и колебание ;)
Незнам защо имам чувството, че вие с приятеля ти не си говорите...ок решила си да го направиш, познаваш тялото си по-добре от него (по поста ти съдя че и двамата сте неопитни), обясни му какво точно да направи за да се се възбудиш до степен, която макар и съпроводена с малка болка, няма да те откаже от акта. Има една такава приказка, че "риба, пиле и жена се оправят първо с ръце" и всеки който я е спазил не е съжалявал. Успех.
ivelina91
06-03-2008, 13:27
Незнам защо имам чувството, че вие с приятеля ти не си говорите...ок решила си да го направиш, познаваш тялото си по-добре от него (по поста ти съдя че и двамата сте неопитни), обясни му какво точно да направи за да се се възбудиш до степен, която макар и съпроводена с малка болка, няма да те откаже от акта. Има една такава приказка, че "риба, пиле и жена се оправят първо с ръце" и всеки който я е спазил не е съжалявал. Успех.
ами мога да кажа,че приятеля ми е доста опитен..просто проблема е в мен..той по всевъзможен начин се опитва да ме предразположи...говори ми..успокоява ме..наистина ме възбужда,но..дотам..просто немога да направя следващата крачка.
Отпусни се максимално. Няма страшно. След като си отворена, няма да те боли зверски, както първия път, при който е нормално. Ако приятелят ти бъде внимателен, няма да почувстваш болка, кой знае каква. Спокойно, а и все пак за всичко си има пръв път, който в повечето пъти е болезнен, Не говоря само за секса. :) Плюс това трябва да си доста възбудена и всичко ще е ОК!
Айде успех и ползвайте презервативи!
donkihot
06-03-2008, 13:30
за да не те е страх от нещо-то трябва да се срещнеш с него о4и в о4и...затова...по-добре се стегни и недей мисли затва като за нещо лошо...от хубавото не бягай,както казва един познат
Заради това,което ще кажа,може би много хора ще ме упрекнат,но без презерватив ще е по-безболезнено и по-лесно! :)
А и няма да те боли като цяло толкова втория път..всичко е от самата теб и каква ти е нагласата.Не може да си асексуална!
ами мога да кажа,че приятеля ми е доста опитен..просто проблема е в мен..той по всевъзможен начин се опитва да ме предразположи...говори ми..успокоява ме..наистина ме възбужда,но..дотам..просто немога да направя следващата крачка.
Ами ок тогава според мен ти остават 2 варианта: да отидеш на генеколог за оперативно премахване на химена или остатъците от него (разбира се този вариант работи само ако си пълнолетна) или да стискаш зъби. Втория вариант също не е за предпочитане, защото второ преживяване от рода на първото, което си описала, може да ти нанесе още психически травми и съвсем да те хване страх. Обмисли го добре...комбинацията от възбуда, лубрикант и малко количество алкохол (отново ако си 18+), според мен е най-подходящия избор.
без презерватив ще е по-безболезнено и по-лесно!
Не се обиждай, но по безсмислено нещо рядко съм чувал...
да алкохола ще ти помогне да се отпуснеш :)
Ами ок тогава според мен ти остават 2 варианта: да отидеш на генеколог за оперативно премахване на химена или остатъците от него (разбира се този вариант работи само ако си пълнолетна) или да стискаш зъби. Втория вариант също не е за предпочитане, защото второ преживяване от рода на първото, което си описала, може да ти нанесе още психически травми и съвсем да те хване страх. Обмисли го добре...комбинацията от възбуда, лубрикант и малко количество алкохол (отново ако си 18+), според мен е най-подходящия избор.
За алкохол не и трябват 18+,а за оперативно премахване няма смисъл...тя просто се глези...Това се прави за момичета,на които химена им е толкова здрав,че прикрива здраво почти цялата ширина на вагината...А и според мен да лежи на магарето ще и се отрази 100 пъти по-травмиращо....за тази операция не е нужна цяла анестезия.Тя не дава на приятеля си,който твърди,че обича да влезе в нея,ка моли някоя лекарка да и бърка с метални неща вътре...тя тотално ще се откаже от секса..
Алкохола също според мен не е оферта-чак в краен случай.Ако обича истински приятеля си - ще и е приятно да го направят.Може би пък той не е особено добър...тва че е "опитен" не означава,че е добър - а и много често момчетата лъжат,че са спали с други момичета - за да си придават тежест...
P.S. Това за презерватива го казвам от личен опит - не си жена може би и не знаеш каква е разликата.Тя в момента е толкова тясна,че някаква гума с 1 капка лубрикант само ще и причини сериозно щипене във влагалището..и болки.. докато естественото подмокряне си е съвсем друго - и кожата на пениса..
Mariolcheto
06-03-2008, 14:05
Спокойно :-) Няма страшно... :)
За алкохол не и трябват 18+
Не е етично да препоръчам алкохол на непълнолетна за това сложих 18+
а за оперативно премахване няма смисъл...Това се прави за момичета,на които химена им е толкова здрав,че прикрива здраво почти цялата ширина на вагината
Точно това предполагам, че е проблема и просто предложих вариант...не съм казал че е правилният избор.
Тя не дава на приятеля си,който твърди,че обича да влезе в нея
При гореописания първи опит, ако бях момиче, и аз не бих му давал.
Тва че е "опитен" не означава,че е добър - а и много често момчетата лъжат,че са спали с други момичета - за да си придават тежест...
Тук съм 100% съгласен, но няма как да знаем истината... :)
P.S. Това за презерватива го казвам от личен опит - не си жена може би и не знаеш каква е разликата.Тя в момента е толкова тясна,че някаква гума с 1 капка лубрикант само ще и причини сериозно щипене във влагалището..и болки.. докато естественото подмокряне си е съвсем друго - и кожата на пениса..
До сега не ми се е случвало...щом казваш приемам че е така
ОК.Няма да се караме.Стигнахме до златната среда :)
Отпусни се максимално. Няма страшно. След като си отворена, няма да те боли зверски, както първия път, при който е нормално. Ако приятелят ти бъде внимателен, няма да почувстваш болка, кой знае каква. Спокойно, а и все пак за всичко си има пръв път, който в повечето пъти е болезнен, Не говоря само за секса. :) Плюс това трябва да си доста възбудена и всичко ще е ОК!
Айде успех и ползвайте презервативи! ;-)
purple__love
06-03-2008, 14:54
...6tom go obi4a6...otdai mu se...napravi go...moje da ne e 4ak tolkova bolezneno...budi po-smela...
без презерватив ще е по-безболезнено и по-лесно!
Не се обиждай, но по безсмислено нещо рядко съм чувал... palna glupst
ivelina91
06-03-2008, 16:14
...6tom go obi4a6...otdai mu se...napravi go...moje da ne e 4ak tolkova bolezneno...budi po-smela...
ami 6te se opitam...puk dai boje da se polu4i :-D
mishleto___
06-03-2008, 16:32
просто мемога да спя с него...Всъщнос имам голямо желание,но стигне ли си до там просто забравям къде се намирам..И всичко това се дължи на страха ми.МмМм не съм девствена..смисъл имаше 1 опит с приятеля ми.. там загубих си девствеността по мн болезнен начин..болка..кръв..писъци..а бе мазало..гадничко преживяване..
Приятелят ми уж казва,че ме обича и ще ме чака докато се почувствам готова,но на мен ми е гадно щото един вид го измъчвам без секс..
Та въпроса ми е как да преудолея тъпия ми страх..Дайте съвет :smt022 [/b] Ами според мен ако наистина си го обичкаш много и си сигурна че след като го направите няма да те остави (което не ми се вярва щом от 10 месеца сте заедно) просто няма от какво да се страхуваш. Когато стигнете отново до там не мисли за тоя тъп страх а се отпусни и си мисли за това колко ще ви е хубаво и на двамата и за самото преживяване. Незнам просто аз така мисля...
Anna5339
06-03-2008, 16:41
ами мога да кажа,че приятеля ми е доста опитен..просто проблема е в мен..той по всевъзможен начин се опитва да ме предразположи...говори ми..успокоява ме..наистина ме възбужда,но..дотам..просто немога да направя следващата крачка.[/quote]
Смятай. . . . това са глупости. . . . Как така те възбужда и само до там. Чеи ти ще си останеш девствена цял живот. Разбирам да е нещо друго,ама да те е страх на 17. . . .Бре! А приятелят ти явно е бил много груб щом е имало и писъци и т.н. Да не е хванат от гората,че да не знае какво толкова да прави? А ти да нямаш сливи в устата,та не му кажеш,какво искаш. А знаеш ли какво е мастурбация?
. . . . А си на 17. . . Да заеш,че има нещо,като презерватив,желателно е да се използва.
ivelina91
06-03-2008, 16:44
Смятай. . . . това са глупости. . . . Как така те възбужда и само до там. Чеи ти ще си останеш девствена цял живот. Разбирам да е нещо друго,ама да те е страх на 17. . . .Бре! А приятелят ти явно е бил много груб щом е имало и писъци и т.н. Да не е хванат от гората,че да не знае какво толкова да прави? А ти да нямаш сливи в устата,та не му кажеш,какво искаш. А знаеш ли какво е мастурбация?
. . . . А си на 17. . . Да заеш,че има нещо,като презерватив,желателно е да се използва.[/quote]
:D abe devstvena nqma da si ostana..6toto taka ili ina4e ne sum...prava si za nqkoi ne6ta..saglasna sum s teb :) ..mersi za saveta :)
glavolomno
06-03-2008, 17:02
Аз също имах подобен проблем, но не след първият път, а преди него! Бях чувала какви ли не ужаси - че ще боли, ще има кръв, болка, болка и пак болка, НО приятелят ми съобрази това и беше адски нежен! През цялото време ме питаше дали ме боли, как се чувствам и такива неща! Хармонията между двама ви е най-важна! Ако той те разбира и наистина иска да предотврати болката ще успее! Просто проведете един разговор преди акта и му обясни страховете си! Помогни му да те разбере, за да може да се представи по начин, по който не само НЯМА да усетиш болка, но и ще обикнеш секса! Защото секса е нещо наистина хубаво !!! :)
P.S И аз ще те посъветвам - пробвайте без презерватив, но САМО първите няколко прониквания, докато свикнеш!
sladkъ_mackъ
06-03-2008, 17:09
Най-страшното ти е минало, след като ве4е те е отворил. Да, сигурно пак ще те боли, но би трябвало да не е толкова. Освен това, в един момент ще трябва да стиснеш зъби, защото удоволствието в секса идва с опита. +1 Виж и аз съм така,но стисни зъби,преодолей себе си.Все някога ще трябва да го направиш,защо да не е с точния човек,който те обича,докато не си го загубила.Той колкото и да те обича все пак това чакане няма да е вечно,ще се изморите и 2та.Според мен ако продължавате така е въпрос на малко време да си намери друга.Не искам да те плаша-просто са такива :? А след него може да дойде някъв идиот и ще съжаляваш че не си го направила с когото е трябвало :? Успех :-)
ivelina91
06-03-2008, 18:03
Най-страшното ти е минало, след като ве4е те е отворил. Да, сигурно пак ще те боли, но би трябвало да не е толкова. Освен това, в един момент ще трябва да стиснеш зъби, защото удоволствието в секса идва с опита. +1 Виж и аз съм така,но стисни зъби,преодолей себе си.Все някога ще трябва да го направиш,защо да не е с точния човек,който те обича,докато не си го загубила.Той колкото и да те обича все пак това чакане няма да е вечно,ще се изморите и 2та.Според мен ако продължавате така е въпрос на малко време да си намери друга.Не искам да те плаша-просто са такива :? А след него може да дойде някъв идиот и ще съжаляваш че не си го направила с когото е трябвало :? Успех :-)
10x =P~ =P~ =P~
experiment_m
06-03-2008, 18:23
Да го правиш без презерватив :x .Ако твоя пич наистина има бая опит, шанса да е посъбрал гъбички и други боклучи от предишни приятелки е доста голям. То ти си решаваш де...
По-добре един по-тънък кондом и малко слюнка (щом от лубриканта щипе). А и щом тоя пич чак те е карал да пищиш от болка :shock: да му се невиди, май изобщо не е наясно какво прави. Вземи нещата по-добре в твои ръце. Шанса да се получи е по-голям.
П.С. Ако си легнала по гръб и си спокойна, няма да си толкова стегната, отколкото ако си отгоре.
Успех.
ivelina91
06-03-2008, 18:47
Да го правиш без презерватив :x .Ако твоя пич наистина има бая опит, шанса да е посъбрал гъбички и други боклучи от предишни приятелки е доста голям. То ти си решаваш де...
По-добре един по-тънък кондом и малко слюнка (щом от лубриканта щипе). А и щом тоя пич чак те е карал да пищиш от болка :shock: да му се невиди, май изобщо не е наясно какво прави. Вземи нещата по-добре в твои ръце. Шанса да се получи е по-голям.
П.С. Ако си легнала по гръб и си спокойна, няма да си толкова стегната, отколкото ако си отгоре.
Успех.
ami 6te opitam..puk dano se ppolu4i :smt008
Поне и казва истината в очите .....
Ch0c0la73
06-03-2008, 19:29
BOJEEE ABE MOMI4ETAAA VS MOMI4ETA DETO VOVEK I VEKOV SHTE PISHAT TEZI TEMI: NE STE LI 4UVALI ZA ALKOHOOLLLL??!??!?!?!? VODKI MODKI A U ZA TAKOA NESHTY ..?KAPISH!??!?!
ivelina91
06-03-2008, 19:41
BOJEEE ABE MOMI4ETAAA VS MOMI4ETA DETO VOVEK I VEKOV SHTE PISHAT TEZI TEMI: NE STE LI 4UVALI ZA ALKOHOOLLLL??!??!?!?!? VODKI MODKI A U ZA TAKOA NESHTY ..?KAPISH!??!?!
off misli6 li 4e alkohola 6te ti re6i problema...dalboko se samnqvam...napuka6 se s vodka i kvoo...si4ki 6te e rozovo...mnogo filmi gleda6..
Ice_pRiNceSs90
06-03-2008, 21:39
mmm ako priqtelqt ti e opiten kakto kazva6 i s epoznavate i raz4ita6 na nego prosto s eotpusni kogato si nervna pritesnena i te e strah e po trudno ako si predraspolojena vnimatelno i dostat14no v1zbudena i zapo4nete leka poleka 6te ti b1de daje priqtno prosto e trqbvalo i p1rviq p1t da mu obqsni6 a togava si bila veroqtno o6te po pritesnena nai dobre s ehvanete i si pogovorete na tazi tema obstoino i iska6 d a epo vnimatelen ot p1rviq p1t i 6te vidi6 4e si4ko 6te e ok
съжалявам за тебе ама нищо не мога да напраа :( :(
ivelina91
06-04-2008, 12:45
mn vi glagodarq za savetite
:-) :-)
Та въпроса ми е как да преудолея тъпия ми страх..Дайте съвет :smt022 [/b]
По голямата болка е минала като те е отворил вече няма да те боли с опита ше започни да ти харесва просто немисли за болката,а това какво даваш на полувинката си
casanova_bg
06-04-2008, 19:37
spokoino i az sam v sa6tat situaciq i az imam malko problemi sas sexa ot kakto mi praviha operaciq i az se strahuvam za 4e 6te otide pri drug no misla 4e naprazno se izma4vam taka 4e spoko
ivelina91
06-04-2008, 20:07
spokoino i az sam v sa6tat situaciq i az imam malko problemi sas sexa ot kakto mi praviha operaciq i az se strahuvam za 4e 6te otide pri drug no misla 4e naprazno se izma4vam taka 4e spoko
mersi za razbiraneto :-)