PDA

View Full Version : Перфектната фигура...

gLoRiOuS_aNGeL
06-04-2008, 14:03
Здравейте,хора! Всеки човек мечтае за перфектна фигура...Та и аз така,проблемът е,че не се получава... :(
Да започна.Ами аз съм 1.70 и тежа 53 килограма.Не съм пълна,напротив изглеждам слаба,но все пак искам да съм още по-слаба,за което ви моля да не ми разправяте,че съм поредната анорексичка или нещо подобно... :? Въпросът е в това,че не мога да спазвам драстични диети,кръвното ми пада и винаги ми прилошава...Та ако може да ми кажете някакъв начин да сваля два килограма или три и да ми препоръчате хубави и не много изморителни упражнения за стягане,защото съм заета постоянно и все нямам време да направя пълна програма,да тичам или да ходя на фитнес...Мс предварително :-)

angelcheeee_93
06-04-2008, 14:15
pravi sutre6na gimnastika,ti4ai i sportuvai vseki den i bi trqbvalo da ima rezultat :)

miloto_girl_4e
06-04-2008, 14:32
Еми сега както е лято и е топличко, просто мини на по леки храни ..
Плодове, салатки, супи.. :) Съчетани тези неща с леки
упражнения(коремни преси, въртене на обръч, скачане на въже или упражнения, видени в интернет)ще си пооформиш тялото :)

o0ps
06-04-2008, 14:37
Къде искаш да махнеш килограми/да стегнеш?

gLoRiOuS_aNGeL
06-05-2008, 08:04
Ами,краката и корема предимно :)

MidnightCreep
06-05-2008, 08:30
Липсва ти движение.
Драстичните диети са лошо отношение към собственото тяло.

h4x0r
06-05-2008, 08:46
Перфектната фигура:
Много разрези от сатъри, брадви, мечове and other остър sh*t.
Край тях стотици дупки от пушка-помпа, възможно най-голям калибър
И без глава

psychopath
06-06-2008, 23:29
БОЛНИ СТЕ!

glupacheE
06-07-2008, 06:07
БОЛНИ СТЕ!
за съжаление и аз съм на това мнениее

PollyPoi
06-07-2008, 07:35
БОЛНИ СТЕ!
за съжаление и аз съм на това мнениее
и аз!!! :? накъде повече ще отслабваш бе момиче....осъзнай се!

BeBsItO
06-07-2008, 08:00
:o ti si luda! Ako naistina si 170 ! tezi kilogrami sa ti perfektni! dori sa pod normata!

MidnightCreep
06-07-2008, 20:26
~Може да е 53 кг.,да има активна маса и да е стегната.
~Пак е 53 кг.,обаче е разплута,"тежи на сланини"
Много е относително това.
Ако е втория случай,най-доброто решение е да се премахнат излишните мазнини и да качи няколко кг.мускулна маса.

06-07-2008, 20:50
awe ne etaka .. predi moje da e bila po slaba i da se 4uvstva pulna sega .... az sum 1.74 i sum 54 kila i iskam da sum po slaba .. kato malka bqh klio6tava... nqkoi znae li nqkakuv sport ili ne6to koeto natovarva korema no bezzzzz koremni presi prosto stra6no mn sa mi pisnali

TheNewReligion
06-07-2008, 21:47
Аз не мечтая за перфектното тяло ,защото много си се харесвам ! Не ме интересува какво е на мода ! Аз съм такава каквато съм и тъпите диети , които ги пишат по списанията въобще не ме вълнучат ! За какво ти е перфектното тяло ? Това , че трябва всеки да е перфектен на външен вид е тъпа измислица ! На запад тази мода отминава , но нали сме в България .... Бъди такава каквато си и въобще не се интересувай от тези тъпи диети ! Аз лично миналата година бях много запалена на тази тема и реших да спазвам някаква диета , която бях прочела в най-тъпия сайт ... И припаднах от глад , така че ... Тялото се поддържа не с диета , ами със здравословно хранене и спорт ! Всеки човек е уникален сам по себе си и не е нужно всички да сме еднакви за да имаме обожатели ! Аз ако някога пак ще спазвам диета това ще го направя за лично удоволствие и няма да се лишавам от нищо , което обичам ...Просто ще приемам вредните храни в минимални количества !
И за последен път да кажа : БЪДЕТЕ ТАКИВА КАКВИТО СТЕ И НЕ СЕ ВЛИЯЙТЕ ОТ ТЪПИТЕ МАНИИ И ЧУЖДОТО МНЕНИЕ , ЗАЩОТО В ЕДИН МОМЕНТ ТОВА УБИВА ! http://vbox7.com/play:4a8c4f3d <-----Ето до къде може да стигнете ! Дано се изплашите и престанете с шибаните смъртоносни мании за перфектно тяло ! :x

kuklichka_bg
06-07-2008, 23:04
poneje e lqto i sega si kupihme steper i e super :) i qm riba aktivia i krastavici i nishto drugo :}}}

Iria
06-08-2008, 08:57
И аз имам същия проблем. Висока съм 1.70 и тежа някъде 52 кг. Не ям шоколад, избягвам сладко, пържено, мазно и т.н. Обаче искам да имам стегнат корем, но не се получава. Всеки ден правя коремни преси, но ефект няма. Не се тъпча, ям нормално, но отново имам паласки и корем. :(

YaNcHeToOo
06-08-2008, 10:30
И аз имам същия проблем. Висока съм 1.70 и тежа някъде 52 кг. Не ям шоколад, избягвам сладко, пържено, мазно и т.н. Обаче искам да имам стегнат корем, но не се получава. Всеки ден правя коремни преси, но ефект няма. Не се тъпча, ям нормално, но отново имам паласки и корем. :(

Не я слушайте, сестра ми е няма никакъв корем! И си е втълпила че е дебела! Което не е вярно изобщо! :shock:

Loshotia
06-08-2008, 10:40
Структурата и това как изглеждат майките и бабите ви също има огромно значение. Ако искате по цял ден не яжте и се скъсвайте от тренировки- ако структурата ви не го позволява няма да отсладнете.

love_to_love_u
06-11-2008, 12:40
Че ти си бомба бе момиче :razz: 1.70 /53 супер какво искаш още :)

babylove
06-11-2008, 15:53
ami... svako mi be6e napylnql dosta i sega po4nal edno prirodno-syobrazno hranene... zna4i sutrin se zakusva s plodove i 4ai... obqdyt i ve4erqta sa mnogo leki hrani...nablqga se na plodove i zelen4uci... ne se qde meso, mazni hrani, pyrjeni hrani i izob6to tejki hrani... posle sled okolo 20dena postepenno zap4vash da qdesh po-malko ot mazni hrani i t.n. , no trqbvalo mnogo da se vnimava i postepenno da zapo4va da se qde 6toto moje da ti stane ne6to... :)

marina star
06-11-2008, 16:01
ako si 170 visoka i 53 kg mislq 4e ima6 manekensko tqlo

Slun4evko
06-11-2008, 16:10
Виж,ако искаш да се стегнеш-това е едно. Наистина,за какво ти е да отслабваш ? 53 килограма даже ми се виждат мъничко за теб. Аз съмс 5 санта по-мисичка и ми се иска да кача още 2-3 килограма,ама за нещастие не мога в момента/сложиха ми и долните брекети и ме наболяват зъбите,така че ще карам на супички и пюрета/. Иначе и аз не си харесвам корема/не е подут или голям,ама просто не е стегнат/ и прасците/пак поради същата причина/. Това обаче не се постига с диети-в никакъв случай! Здравословно хранене-плодове,зеленчуци,супи,сал тки,немазно месо-бих си хапвала с удоволствие с цел намаляване на пъпките и избистряне тена на кожата. Пък и така е по-добре за организма. Но що се отнася до оформяне на фигурата, единственото добро средство за това е спортуването. Мен обаче ме мързи да ходя на фитнес и да правя тренировки вкъщи. И колелото не ми се кара напоследък,няма подходяща компания. Но пък с приятелят ми ще играем баскетбол двамцата-хем на него му е забавно, хем аз ще си пооформя фигурата. Защо не идеш с някоя приятелка да поспортуваш ? Най-добре на фитнес щом искаш да стегнеш фигурата си. Но недей отслабва,не си струва- най-много да се сдобиеш със стрии.

nicolepcd
06-11-2008, 17:31
Тц, като почнете да говорите, че е нормално да е 52-3 килограма... ок, попринцип е нормално, но всеки човек е с различна структура на тялото!!! Аз съм 1.70 и съм 54-55 килограма някъде, но съм супер слаба и ям през 1-2 часа... ям всичко... от месо до шоколад, но не ми личат килограмите, защото структурата ми е такава! А по темата - ами като е лято... карай по - често колело, тичай... сутрешна гимнастика :)))

linka92
06-11-2008, 18:28

Не я слушайте, сестра ми е няма никакъв корем! И си е втълпила че е дебела! Което не е вярно изобщо! :shock:

+1.Predi zimata bqh macka i polovina 49-51 kg nai-mnoo,no bqh 1,66.Sega sym 1,70(tova ne znam kak stana chestno...tolkova byrzo da porastna),no sym 50-53.Iskam da sym si pak 49-51.A sled zimata bqh stanala 55 :shock: :oops:

RoyTheReaper
06-11-2008, 18:47
Само женския акъл може да сметне, че независимо колко сте високи, трябва да сте 45 кила. :?

scout4e94
06-11-2008, 18:54
Само женския акъл може да сметне, че независимо колко сте високи, трябва да сте 45 кила. :?

8-) 8-) napulno vqrno

st1ka
06-11-2008, 19:16
Еми сега както е лято и е топличко, просто мини на по леки храни ..
Плодове, салатки, супи.. :) Съчетани тези неща с леки
упражнения(коремни преси, въртене на обръч, скачане на въже или упражнения, видени в интернет)ще си пооформиш тялото :)

+1

mim4ety_sara
06-12-2008, 14:14
ami imam edno kalendar4e i tam si v normalni granici,no gore dolu mejdu normalno i nisko teglo

Slun4evko
06-13-2008, 09:46

За нещастие трябва да призная,че съм съгласна с теб. :?

a_n_i_t_y941001
06-24-2008, 06:47
Няма какво да я нападате,да тя си е като модел в килограмите,но замислите ли се че може килцата да са и повече в коремчето ии горе в краката.Тя просто иска да ги маахне за да бъде цялото тяло съразмерно...аз бих ти препоръчала,сутрин да бягаш 10-15минутки и да отделяш по 20-30минутки за упражнния :) ако пък те мързи ти препоръчвам да се запишеш на някякъв спорт,което е най добрият вариант,защото така хем ще ти е приатно и забавно да се занимаваш с него,хем ще отслабнеш и хем ще потдържаш тялото хубаво :smt001 Каквото и да избереш...УСПЕХ!!! :smt006