Влез

View Full Version : Започвам да се плаша?!

Sexitooo{}
06-04-2008, 19:52
Imam mn gaden problem v momenta :oops: Zna4i problema e sledniq:Imam priqtel ot 6 meseca s koito neshtata izvednaj stanaha mn seriozni pone spored nego i spored drugite.Az oshte nemoga da se osaznaq koga izmina tova vreme.I ot tyk idva problema.Postoqnno se dyrja stranno, pravq nqkakvi super stranni neshta.I toi poludqva i vse po chesto se karame..Problema e 4e nemoga da osaznaq kak moje nqkoi da e tolkova blizo do men.I edin vid da sme kato semeistvo.Tova me podludqva i postoqnno se otdrupvam ii pochvat skandalite..Snoshti otnovo imahme podoben skandal.Az dosta prekalih..Kato stava taka i kato imame podoben skandal i dvamata prekalqvame dosta. Kazvame si ujasni neshta koito zapochvat da me plashat..Prosto ne e za kazvane kvi neshta si kazvame.Snoshti az prekalih nai mn shtoto mu kazah 4e nikoga ne sym go obichala i 4e nikoga nqma da go obicham, a samo go ispolzvam za pochivnite dni i vakanciite..shtoto toi uchi v dr grad..4e mi e igrachka. I 4e si imam drugo gadje na koeto davam vsi4ko koeto na nego nikoga nqma. I nai gadnoto ot koeto nai go zabolq beshe 4e mu kazah 4e tova mom4e e bivsheto mi gadje..Toi mn go mrazi shtoto znae 4e tova mom4e beshe golqmata mi lubov..I che trudno go zabravih.I mn se qdosa pochna da vika...;kfo li ne sum pravil za teb. kakvo li ne napravih za teb.. a ti si si igrala s men tolkova vreme i nqkfi takifa..Posle razbira se mu kazah 4e sum go izlugala.. za da go vbesq shtoto toi go napravi pruv.. Miseh si da skusam s nego shtoto po vreme na toq skandal i na drugite 3-4 nqkade podobni-jestoki sa bili.Toi proqvqva nqkakva sila.Opitva se da me udari.I mi pravi nqkfi sinki po racete..Udrq po silno ili v stenata ili v neshto drugo ili si hvarlq tela stenata..I kazva 4e pravi taka inache trqbva po men da ydrq s taq sila.. Neznam no ot tva mn se plasha.. Mislq si 4e stava vse po zlee.. A az mn mrazq nasilietoo.. I v4era mu kazah 4e ne iskam da go vijdam poveche.. No toi neiska da razbere..Ot snoshti mi e zvanql pone 20 puti..a sq si e v grada deto u4i.. I postoqnno zvani.. i vse me proverqva.. Spored men problemaa za izbuhvaniqta mu sa revnostta..Mn e revniv za nai malkoto i ot vseki..Nai ve4e ot bivshiq..Molq daite savet..

Spider4eto
06-04-2008, 19:58
нз, някой път ще се скарате, когато е пиян и мисля, че може и теб да удари. Не бих ходила с такъв човек :?

sweet_sorcerer
06-04-2008, 19:58
Не че одобрявам подобни неща, но и на мен ако ми говориш така няма само синки да правя.....обаче все пак съм момиче и съм солидарна - няма сми да си с някой, който те плаши и даже посяга да те удари - остави го - лично мнение!

spensi
06-04-2008, 19:59
Ем незнам какво да те съветвам от прочетеното разбирам че си хванала некав ревнив приятел но замисли се дали не му даваш повод за тази ревност и ако не го обичаш по добре го остави докато положението не е ислязно напално извън контрол УСПЕХ дано свичко е развие както би искала ти :)

nevito0
06-04-2008, 20:09
вярно е,че си прекалила доста..но щом е толкова ревнив явно наистина те обича истински..

Chefinkaaa
06-04-2008, 20:10
Не че одобрявам подобни неща, но и на мен ако ми говориш така няма само синки да правя.....обаче все пак съм момиче и съм солидарна - няма сми да си с някой, който те плаши и даже посяга да те удари - остави го - лично мнение!

+1.. и аз така мисля.. ако аз бях с някакав такъв.. до сега.. да е минало .. :?

crazyhair
06-04-2008, 20:27
toi te revnuva 6oto ne iska da te zagubi apak..kakto pone as razbrah...ti go nastarvqva6 i toi ludva i zapo4va ot nervi i ot revnost da poludqva taka 4e ostavi go da e revniv ...Ti vse edno po4va6 da drazni6 nqkoe ku4e na ulicata i nai nakraq tva ku4e moje da te uhape!!!!

SiNiStEr
06-04-2008, 20:29
Кажи му,че те е страх от неговото държание,ако има промяна супер,ако не чао.
Сестра ми си имаше работа точно с такъв,дори работата стигна до полицията,така че внимавай.

spensi
06-04-2008, 20:42
нз, някой път ще се скарате, когато е пиян и мисля, че може и теб да удари. Не бих ходила с такъв човек :?
нище чудно и да я удари от пиян човек всичко може да очаква

NH3
06-04-2008, 20:45
ебавай му майката

thefreak
06-04-2008, 20:58
Боя си просиш няма спор. Бих отсъдил, че си шматка, ама ти съвет търсиш не кво мислят другите за теб така че...
Съвет? Порастни.

Spider4eto
06-04-2008, 21:00
нище чудно и да я удари от пиян човек всичко може да очаква дам имам един познат, който като е трезвен е душичка, за всичко можеш да си говориш с него, но напие ли се става агресивен и да не си му пред очите, та мисълта ми беше, че приятелят на момичето, след като нормален си е агресивен, не искам да си представям ако се напие

gazar
06-05-2008, 04:07
аз сьм мом4е но сам на тва мнение +1

vesinka91
06-05-2008, 06:37
da saglasna s1m i to napylno no i tq si e vinovna az ako nqkoi myj mi govori taka 6te go sma4kam 4esno....tai4e ako ne se izrazqvash po dobre i nespresh da go draznish s koeto i mom4e da si vseki 6te reagrira kato nego...glavno problema si e v teb...

pepelq6kaaa
06-05-2008, 06:45
na4i az hodeh predi za malko s edin i ne6to mi se be6e qdosal i toi 4e govoreh s dryg i ei takiva podobno na tvoq i doide pri men i pos4na dami se natiska i ot duma na duma mi kaza 4e sam zaslyjavala boi pri koeto kato 4yh tes dymi i krai ot togava ne sam go vijdala :o
am mislq 4e i ti trqbva da napravi6 tova yspeh mila

sladkъ_mackъ
06-05-2008, 06:49
вярно е,че си прекалила доста..но щом е толкова ревнив явно наистина те обича истински.. +1 Ако не те ревнува значи му е все едно дали ще е с теб! Според мен ,доколкото разбрах проблема си е в теб,без да се обиждаш.Момчетата не търпят лигли,които да им се качват на главата(попринцип,нищо лично) И аз имам същия проблем,с тази разлика че той никога не би ме заплашил или посегнал,но също е мега ревнив без да му давам и най-малкия повод :? Но аз установих,че причината за скандалите е често в мен,защото съм си чепка заядлива и често изкарвам хората до бяс :-D Помисли си реално в кой е вината ии най-добре поговори с него когато сте спокойни :) Успех

h4x0r
06-05-2008, 07:37
Ако те е страх - застреляй се!

alleks
06-05-2008, 07:44
Ако те е страх - застреляй се!
познато ли ти е :grin:
знам ли той може да е избухнал защото ти си го вбесила ...може би наистина те обича ..отпусни се,няма от какво да се плашиш ..ако няма скандали няма и да се стигне до бой :-D ,гледай да не се карате ,просто свикни че имаш сериозен приятел ..а може би тази негова ревност доста ще повлияе на връзката ви

gotodasho
06-05-2008, 13:27
ако наистина те обича няма да ти направи нищо. съдя по себе си защото и аз съм такъв дори и пиян да е пак ще се спре

Fallen`Angel
06-05-2008, 13:41
И двамата сте за бой :razz: В кръга не шегата е това разбира се. Трябва д поговорите най-сериозно. Обади му се и кажи, че искаш да ти отдели 15-20 мин за разговор и ако не можете да се видите, то по телефона. Кажи му, че те плашат тези негови действия и дори и да сте ядосани не трябва да ти посяга. А ти - аз ако бях на момчето на мястото и ми говореше такива работи и аз щях да реагирам така, но при мен има една особенност - когато някой тръгне да ме ядосва го изолирам и спирам да търся/говоря с него. Винаги от много ревност се получават скандали, в които хората казват неща, които или не мислят или не чувстват, но ги казват за да ядосат/накарат да ревнува/ другата половинка.

MonSitY
06-05-2008, 14:25
той е ревнив и кат се ядоса почва скандала.ама и ти не оставаш по назад като му даваш поводи.въпреки всичко насилието е знак че може би трябва да го напуснеш.а и явно не си готова за сериозна връзка щом бягаш от него....

pet_14
06-05-2008, 15:31
мн се дразня ...Ами ти му говориш някви неща и знаеш че е ревнив и още повече го навиваш...Ами покажи му че го обичаш,или просто си една от повечето момичета които ходят с някой просто ей така....БЕз да влагат чувства

_bfmv_
06-05-2008, 16:22
виж щом той се е опитвал да те удря, по-добре се замисли малко дали е добре да ходиш с човек, който с насилие иска да подреди нещата :)) според ме е добре да проведете един много сериозен разговор за всичко около вас :) и да решите какво да правите . ако и тогава той се опита с насилие да се разберете -- по-добре го зарежи :) за твое дорбо е .
аз така мисля :):):)

Sexitooo{}
06-05-2008, 16:38
Da naistina celiq problem idva ot negovata revnost.Vseki chovek na moe mqsto bi se qdosal ako za nai malkoto ti vdigat skandal i zapo4vat da te revnuvat.Onq den naprimer bqhme v nas i nai dobriq mi priqtel imashe problem i az nqmashe kak da ne mu pomogna.Trqbvashe da vlqza v skype i da si pisha s nego,a priqtelq mi sedna plutno do men i ne ispuskashe nito duma.I za vsqka po mila duma izdivqvashe i pochvashe da mi vika 'dai dai az da mu kaja na nego'.Tova ne e normalno da ispitva revnost kum nego,shtoto nie sme kato brat i sestra ot 4-5 god.A toi ne spira da revnuva.Samo kazva 'ne mi haresva toq' 'kak ti govori' 'kak se durji' abee napravo ne e istinaa.Poburkva me po toq nachin.Ti mi razpravqsh nqma nishto,a toi ne se razbira.Dori sq kato e dale4e mi zvani pone po 100 puti v denq za da me proverqva.I postoqnni vaprosi.S koi si.Kade si? Kaja li ime na nqkoe mom4e koeto e s nas. I toi poludqva.I kazva tova ne mi haresva..Neznamm..Az mislq 4e nqmam vina,shtoto ne go predizvikvam s nishto.Prosto ponqkoga qko me vbesqva i moje bi naistina nqkoi sa pravi 4e i az prekalqvam.Ama neznam kvo da pravq.

pet_14
06-05-2008, 17:56
хмх виж от личен опит зна - приятелство между момче и момиче....Е не винаги де ,о в повечето случай единия харесва другия или както там искаш го наричай,но искам да кажа че единия не изпитва само0 приятелски чувства....
А честно акзано преди и аз бях такъв ревнив....Но виж кажи му го с 2 думи"Обичам те ! ,няма за какво да не ми вярваш...ревността е нормално но твоята е прекалена..." и му кажи да се замисли дали ще му е по-хубаво ако те загуби заради тази негова ревност ;) надявам се да съм ти помогнал