Влез

View Full Version : "Какви сме!?"

dare_93
06-05-2008, 17:45
Темата е главно за момчета 13-15 години които постояно оплакват живота си - "Аз имам пъпки." "Грозен съм." "Дебел съм." "Нямам гадже."- Познавам такива хора които нямат никакво самочувствие именно заради тези комплекси главно. Стига сте си оплаквали живота а вземете и направете нещо за да стане по-добър гледам че и тук доста хора пишат по горепосочените теми.По някои път като се разхождам по коридорите виждам наистина хубави момчета които с малко повече грижа наистина ще станат харесвани.Имам впредвид точно това оправете проблемите си а не се оплаквайте! Да сигурно някои ще кажат че е лесно да се каже ... ама пък защо дори най - малката грижа за себе си е нещо ... ще си вдигнете самочувствието ще се харесвате и ще видите че и другите ще започнат да ви харесват постепено! Искате да имате гаджета!? Как да стане като само се оплаквате и хленчите нищо не правите по въпроса да се харесате да смените стила или нещо друго което определяте като лоша черта.Казвате че сте грозни?! Външният вид не е определящ за всичко просто се погрижете за себе си сменете стила за това не са необходими толкова пари колкото мислите - много . Мислите си (някои от вас) че момичетата търсят само пари?! Не е така! Казвате го защото искате да махнете вината от себе си. А манията да сте готини и харесвани не става ей така от само себе си иска време редовна грижа добра хигиена и малко здрав разум ;) Очаквам мнения по темата...

dare_93
06-05-2008, 17:49
vseki si ima kompleksi nomera e v tova da ne gi pokazva6! ;) I da ne kisne6 po forumi a da pravi6 ne6to po vaprosa da gi nqma :)

midle
06-05-2008, 17:56
Браво =D>

Точно казана , рано или късно всеки ще го осъзнае :)

jjjjjj6363
06-05-2008, 17:57
dare haresvami tova koieto si napisala pravo na teb +1 8)

vilinanova
06-05-2008, 17:59
Много си права!И аз познавам много момчета, които си нямат гаджета, но не се грижат добре за себе си и от там идава проблема!Пък и външният вид не е от най-голямо значение!

dare_93
06-05-2008, 18:00
vsi4ko napisano be6e ot moq gledna to4ka no ve4e sam napalno obedena 4e sam prava :)

woshata
06-05-2008, 18:04
прочетох първите пет реда.. и да..права си .. друго кво да кажа

w0sh
06-05-2008, 18:08
Не съм грозен, нямам си идея за кво говориш. Е да преди бях забит и с очила ама като започнеш да друсаш живота се оправя :Д

Obsession
06-05-2008, 18:15
Права си, подкрепям мнението ти. Не е логично човек демонстративно да отхвърля достойснтвата си и да очаква някой да ги забележи. А мрънкането за подобни проблеми най-много го мразя.

MartyParty
06-05-2008, 18:19
Ммм съгласна съм,но не напълно..Личната хигиена е много важна-факт!Проблемите на повечето тийнове идват оттам ,че още не са свикнали с новата си визия и съзнание и всичко това,което наистина ти идва като гръм от ясно небе.До вчера си миришел като бебе,а днес след всеки час по физическо или след като излезеш от градския транспорт смърдиш като пор.От една страна това си е до възпитание и контрол от родителите-не стигат само съученическите дискусии.В днешно време обаче родителите са толкова заети с цялата работа около себеси,че често забравят за тези простички напътствия.Този форум до една степен е добър помощник в това отношение-всеки един може да попита да прочете някоя от статиите и т.н.
Що се отнася до превишеното тегло..това се оправя(всички знаем как),обаче е добре и да се мисли докато е време.Затлъстяването е резултат от заседналия начин на живот на тийновете.Както казва един приятел:"Трите бога на днешната младеж-компа,хладилника и леглото 8-) "Така си е,няма какво да се лъжем,на всеки у се случва да го удари мързела.Спортът и правилното хранене са важни не само заради мнението на околните,но най-вече заради начина по който самият ти гледаш на себе си. :)
За момичетата като цяло не мога да говоря,но всеки съм за себеси знае какво търси.Аз лично търся сигурност,подкрепа,някой ,който да е винаги до мен и който ще ме обича и ще знае как да ми го покаже по свой собствен начин.Другото са просто формалности..

Scouse
06-05-2008, 18:48
"Какви сме!?"
...

аз знам..
вси4ки сте нообс 8-)

Ivalinka
06-05-2008, 18:52
САМОЧУВСТВИЕТО Е НАЙ-ВАЖНО...ИМА МОМЧЕТА,КОИТО НЕ СА КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ХУБАВИ,НО ПОВЕДЕНИЕТО ИМ ИЗДАВА ВЯРА В ТЯХ САМИТЕ И ТОВА ГИ ПРАВИ ХАРЕСВАНИ :)

sladur4etyYy
06-05-2008, 18:56
да много правилно, само не разбрах защо темата е отправена най- вече към момчетата? познавам мн момичета, които страдат от същите комплекси

AiKaTa
06-05-2008, 19:44
абе ти си права... ама помисли и за себе си (взимам предвид предходната тема)
Всеки рано или късно осъзнава какво му е нужно. А това, че се оплакват си е от тяхно желание, хората подсъзнателно търсят съпричатие дори и за беспроблемието си. "дай да си правим проблеми, да има кфо да решаваме" такива сме си и е факт..

peytons
06-05-2008, 20:00
hmm taq tema me nakara da se zamislq...az vinagi sym pluela..."neprivlekatelnite" noooo znaete li kakvo........nqma idealni hora...tuk celta e nachina na oblichane..nahcina po koito si nosish kosata...i darjanieto.Za da stanete ot elita taka da se kaje trqbva glavno darjanieto...zabravete za tygata i depresiqta horata obichat vedelite hora,zabravete za metalskite bluzki i emi style..........iii imaite samochuvstvie eiiiiiiiiii nai vajnoto ;) ae i az poveche nqq da se podigravam na "zadrastenite" ;)

unfaithful1234
06-06-2008, 06:16
Mного хубава тема!Браво!
И аз бях така!Постоянно имах комплекси за външния си вид...Носех широки дънки,тениски с метъл групи и т.н.И се харесвах,ама другите не ме харесваха!Затова реших да сменя стила и ето-резултат има!Фешън съм,харесват ме и аз се харесвам много!Един фр ми каза,че негов фр му е казал,че съм надута.Еми не е така,просто съм уверене в себе си вече! :)

MonSitY
06-06-2008, 06:22
хубава тема.браво!! :) така е всеки си има комплекси ама не трябва да ти пука използвай ги и ги направи качества :) и момчета не се отчайвате.за всеки влак си има пътници :)

cinderella_gugutka
06-06-2008, 12:20
Ми и аз не съм сред най-красивите... Е да иам комплекси, но не ги показвам... и не ми дреме особено... Важното е да става купона...

+1 Права си за всичко ;)
+1

aHeJlua
06-06-2008, 17:59
авторката е супер права за много неща.. ама тука не съм много съгласна с ^Miss_Independent^ защотоо.. и аз си ходя с изсуляни дънки.. но и с някфи такифа с ниска талия.. просто най-важното е човек да се харесва.. и да му е кеф.. :) според няма кфо повече..

ANTIHUMAN
06-07-2008, 08:36
Ми и аз не съм сред най-красивите... Е да иам комплекси, но не ги показвам... и не ми дреме особено... Важното е да става купона...

+1 Права си за всичко ;)

+2 :-D И да имам комплекси не им обръщам внимание! :) Важно е купон да става! :P

5StaR
06-07-2008, 10:10
Пък аз не давам определения за себе си, ака оставям другите да говорат.

bokoboko
06-07-2008, 12:16
Темата е главно за момчета 13-15 години които постояно оплакват живота си - "Аз имам пъпки." "Грозен съм." "Дебел съм." "Нямам гадже."- Познавам такива хора които нямат никакво самочувствие именно заради тези комплекси главно. Стига сте си оплаквали живота а вземете и направете нещо за да стане по-добър гледам че и тук доста хора пишат по горепосочените теми.По някои път като се разхождам по коридорите виждам наистина хубави момчета които с малко повече грижа наистина ще станат харесвани.Имам впредвид точно това оправете проблемите си а не се оплаквайте! Да сигурно някои ще кажат че е лесно да се каже ... ама пък защо дори най - малката грижа за себе си е нещо ... ще си вдигнете самочувствието ще се харесвате и ще видите че и другите ще започнат да ви харесват постепено! Искате да имате гаджета!? Как да стане като само се оплаквате и хленчите нищо не правите по въпроса да се харесате да смените стила или нещо друго което определяте като лоша черта.Казвате че сте грозни?! Външният вид не е определящ за всичко просто се погрижете за себе си сменете стила за това не са необходими толкова пари колкото мислите - много . Мислите си (някои от вас) че момичетата търсят само пари?! Не е така! Казвате го защото искате да махнете вината от себе си. А манията да сте готини и харесвани не става ей така от само себе си иска време редовна грижа добра хигиена и малко здрав разум ;) Очаквам мнения по темата...

И аз се оплаквам, но според мен моят проблем е много по-голям от това да си пъпчив или нещо такова.Аз съм нисък и това е най-гадното просто не мога да направя нещо като всички момичета на мойта възраст са с една глава над мене СЕШШ СЕ ?!Права си за всичко което си написала, но не напълно!

Mazen_ciganin
06-07-2008, 12:38

Почти напълно си права с изключение на това че трябвало да си сменят стила...не е така! Нека бъдат самите себе си, защото за всеки влак си има пътници! Момичетата не харесват само един вид момчета с един определен вид. Зависи си от момчето и от момичето естествено. Иначе за останалото съм напълно съгласен...

И аз се оплаквам, но според мен моят проблем е много по-голям от това да си пъпчив или нещо такова.Аз съм нисък и това е най-гадното просто не мога да направя нещо като всички момичета на мойта възраст са с една глава над мене СЕШШ СЕ ?!Права си за всичко което си написала, но не напълно!

Това са глупости! Познавам доста нисички момчета които излизат дори и с по-високи момичета които са супер печени. Все пак като си нисък (зависи от възрастта де) можеш да ходиш на фитнес това онова, момичетата не гледат само външния вид!

bokoboko
06-07-2008, 12:48
1.От фитнеса не се пораства!
2.Момичетата гледат САМО външния вид!

DYNAMIC
06-07-2008, 14:06
САМОЧУВСТВИЕТО Е НАЙ-ВАЖНО...ИМА МОМЧЕТА,КОИТО НЕ СА КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ХУБАВИ,НО ПОВЕДЕНИЕТО ИМ ИЗДАВА ВЯРА В ТЯХ САМИТЕ И ТОВА ГИ ПРАВИ ХАРЕСВАНИ :) +1 наистина е така,за момичетата се отнася същото..но всичко с граници,не да земеш ся да се прайш на паралия,но става въпрос за едно забавно,весело,умно,симпат чно,креативно,усмихнато даже флиртаджийско поведение ако щеш!Ключът е в това да си поддържан(това включва-лична хигиена(идеална),и още някой детайли да оформят приятен външен вид(но не фешанските лайна :razz: ) ) .. хора бъдете усмихнати,позитивни,гледай те се добре,бъдете самоуверени,чувствайте се способни и щастливи,а това идва като показвате своя чар!Човек без чар и излъчване,и най-хубавия да е..whatever :D ( МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ :) )

AFT
06-07-2008, 14:42
Абе, я стига с тея глупости!
Всичко живо гледа външния вид, изключенията са 2% (най-много) и то половината от тях са.. странни о.О
Ся, всеки знае, че ако ти се харесваш и другите ще те харесват. Обаче не мисля, че ще стане толкова лесно тва от комплексар да се превърнеш в готин (тъпа дума). Т'ва не ти е Пепеляшка и днес едва ли ще намериш много феи, u know. ;]
Тинейджърите са толкова тъпи създания, че няма накъде. Всички са с комплекси, ама тва не ги спира да създават на околните комплекси, които после постъпват така, както са постъпили с тях, макар да знаят колко е малоумно и гадно.
Лично аз съжалявам тея хора, става ми неприятно като видя някое нормално момче/момиче на улицата, което има някъв проблем с външния вид (то се забелязва дали някой е срамежлив или не). Най-тъпото е, че половината от "съветниците" в тая тема (и въобще в живота), които само повтарят на хората да имат по-голямо самочувствие, са виновници за ниското самочувствие на по-неперфектните от тях. Точно ние (епа, и аз се гавря като съм в лошо настроение) сме виновни, щот се присмиваме на другите и забравяме, че и те душа носят.
Първо тъпите надути идЕоти тряа да се променят, тогава ще се вдигне самочувствието на комплексираните и срамежливи хорица.

П.С. Болна съм, извинете ме за несвързаните изречения. =)

BlueFace
06-07-2008, 14:47
Хах.Да си призная за малко наистина бях в период в който много се бях отчаял че нямам гаже и не съм харесван.Ама го превъзмогнах и сега не ми пука дали ме харесват.Не казвам че не искам гаже 8-) ама не съм толкова издребнял че да се вайкам и оплаквам.Може и да съм наивен ама вярвам че все някой ден ще се появи момичето за мен. :) Дори и да не е така поне тази мисъл ми дава оспокоение и не се притеснявам и комплексирам от мисълта че не съм харесван. :) :)

Al3ksandra
06-07-2008, 14:56
Малко съм над тинейджърката възраст, но мога да кажа след като прочетох мненията ви че съм съгласна с някои хора тук. Дайте шанс и на по-затворените хора да се развият :)Защото това оставя последици и за във бъдеще... :( И не бъдете гадни с приятелите си и с другите около вас, защото така им правите и на тях лош деня.. Просто трябва и малко разбиране и да не сме егоисти.. Преди и аз имах проблеми с притеснението , но разбрах едно усмихвай се приветливо и бъди щедър на думи, тогава никой не може да разбере вътрешните ти чувства. Имала сам такива периоди когато така съм се притеснявала & вълнувала че едиственото което ми помагаше беше това с усмихването, и с приветливостта или пък да се насмея и да не ми пука как изглеждам :) Самоуверена, но не надута ;) Е много пъти се усмихвам и когато ми е тъжно като сега, да прекрия тъгата ако разбира се мога,защото винаги ме мъчат от странни по странни неща :):-)

П.П.
Нещо ми е яко тъжно не знам защо ( аможе и да знам),та извинете ме ако съм писала странни неща. :(

Mazen_ciganin
06-07-2008, 15:43

Жал ми е колко си прост и заблуден :(

gazar
06-07-2008, 16:20

+1 Права си за всичко ;)
Аз сам на 13 и нямам никаф проблем с моми4етата . Не СЕ надувам но просто те се лепят.НЕ сам виновен 4е сам много сладак в са6тото време умен. 8) 8) 8)

LovePoisoned
06-07-2008, 16:35
Мисля, че човек може да бъде привлекателен и в метъл тениска, и във фешън дрешки. :) И гол даже. ;ДДД Наскоро срещнах две момичета, преди учеха в моето даскало.. Едната бе облечена по последна мода, но пък самоувереност не личеше от никъде, беше намусена такава... другата бе облечена пънкарски, но пък беше много лъчезарна и вечно ухилена. :D Коя, мислите, повече ме изкефи? : )

BlueFace
06-07-2008, 17:21
Мисля, че човек може да бъде привлекателен и в метъл тениска, и във фешън дрешки. :) И гол даже. ;ДДД Наскоро срещнах две момичета, преди учеха в моето даскало.. Едната бе облечена по последна мода, но пък самоувереност не личеше от никъде, беше намусена такава... другата бе облечена пънкарски, но пък беше много лъчезарна и вечно ухилена. :D Коя, мислите, повече ме изкефи? : )
Ще питам заровете :lol: :D

bokoboko
06-07-2008, 17:25

Моля, обясни!

BlueFace
06-07-2008, 17:28

Моля, обясни!
Има момичета които не гледат само външният вид.Ама са голяма рядкост. Ама има адски много дето казват че не го гледат ама самите те си знаят че той има по-голямо значение...

bokoboko
06-07-2008, 17:32
БлуФейс горе-долу съм съгласен с теб, но искам "Mazen_Ciganin" да ми обясни защо съм прост и заблуден?!

BlueFace
06-07-2008, 18:01
БлуФейс горе-долу съм съгласен с теб, но искам "Mazen_Ciganin" да ми обясни защо съм прост и заблуден?!

защото фитнеса е наи хубавото нещо на света след вагината ве простак
Следващия...

bokoboko
06-07-2008, 18:36

защото фитнеса е наи хубавото нещо на света след вагината ве простак

Но всеки случай не се расте от него!

BlueFace
06-07-2008, 18:41
Незнам аз не харесвам мн мн фитенеса... И онези дето им се вижда точно весеки мускол по тялото и са адски напомпени за мен са толкова смешни.Като еншън играчки... :D :D Аз мисля че е по добре да си тренирам с фрееръна и брейка от колкото да се забия в 1 зала и да правя едни и същи упражнения в продължение на часове.. :?