View Full Version : Може ли да е бременна?
така,значи отнася се за най-добрата ми приятелка.преди няколко дни е правила секс с приятеля и,без презерватив.но той не е свършвал в нея + това пи ескапел.но се оплаква,че постоянно е гладна и вчера й се е гадело.та има ли някакъв шанс да е бременна?тя е на 16,а приятеля й на 19.плс,помогнете,спешно е :-o
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
get_high
06-05-2008, 19:42
само тест за бременност може да покаже :(
&ILoveU2
06-05-2008, 19:47
офф не мисля, че е бременна. тия симптоми идват доста по-нататък
VilleBaby
06-05-2008, 19:49
щом е пила ескапел опастност няма , но да си направи тест , ако иска
така,значи отнася се за най-добрата ми приятелка.преди няколко дни е правила секс с приятеля и,без презерватив.но той не е свършвал в нея + това пи ескапел.но се оплаква,че постоянно е гладна и вчера й се е гадело.та има ли някакъв шанс да е бременна?тя е на 16,а приятеля й на 19.плс,помогнете,спешно е :-o
ми при някой момичета има странични ефекти тва хапче няма да е бременна
+1 a i malka e veroqtnostta da e v ovolaciq i dori bez da svar6ta da stane ne6to spoko
АБе ейййй от такива теми ще си прережа вените .... добре че го пуснаха тоя ескапел та си намерихте нов модел бонбонки ... чувал съм даже че е хубаво да се пие профилактично веднъж седмично .... абе много сте тъпи бе ей.,... 3 кондома са 3лв експел е 30 .... за 30 лв купуваш 30 презерватива поне един месец си гледаш кефа .... а не след тва да се чудиш кво ти става шото новия модел тиктак- ексапел е било модерно да се пие и ти разбазиква хормоните ... следващия път се гръмнете :o :o :o :o :booooomb: :booooomb: :booooomb:
ice_skater
06-05-2008, 20:55
абее според мен мн сапунки гледа щото там са такива симптомите (покрай баба ми колко съм изгледала :( ) ама все пак да направи един тест за бременост и ще се разбере
той не е свършвал в нея и веднага ескапел .. тц тц.. няма се усъмня и след всяко правене на секс да се почва да се пие ескапел .. а по темата.. сигорно и се гади заради хапчето .. съмнява ме да е бременна .. :?
dani_flirt
06-05-2008, 22:54
Мен също ме съмнява да е бременна... но ако иска да се увери сама, нека си вземе един тест и готово ;)
nadali e bremenna .......
DevilWish
06-06-2008, 05:54
Taka e ;)
туй е от лекарството и самовнушение :-D и е дала 30 лева на вятъра нищо и е нямало
Може и от хапчето да й се гади и да огладнява... То ти внася яко хормонално разтройство...
amatorium
06-06-2008, 09:15
Simptomite na bremennostta ne se poqvqvat sled nqkolko dni.
MaKiNgMeCraZy
06-06-2008, 13:44
Simptomite na bremennostta ne se poqvqvat sled nqkolko dni.
Точно!!
Да не си внушава толкова много!