Влез

View Full Version : Дайте ми някакъв съвет какво да правя от тук нататък...

Enichka
06-06-2008, 05:33
Предварително се извинявам ако има вече такава тема...
Обичам човек, кой е със седем години по-голям от мен (той на е 26, а аз на 19 ) незнам дали годините имат някакво значение в случая... Преди известно време беше писал на някакво момиче едва ли не неговите фантазии (как си я представя излизаща от банята, с мокра коса и ухаеща на нещо хубаво), бях му сърдита известно време, но му простих и ми беше обещал, че няма да се повтори и си изпълняваше обещанията... Снощи видях, че е писал на някакво друго момиче "кога ще дойдеш да ме видиш" и като го попитах, той ми каза, че е само майтап и от там един луд скандал за това, че съм го задушавала и че не съм му давала да си поеме въздух... А съм сигурна, че няма да си намери 19 годишно момиче, което вместо да изживява най-хубавите години от живота си, седи вкъщи - пере, чисти и готви... И на всичкото отгоре трябва да търпя пренебрежението му всеки ден, по важна е една игра за него от мен, разбирам, че има нужда от такъв вид развлечение, но това е всеки ден, всеки божи ден, а преди не беше така, заедно сме от 1 година и 1 месец... И на всичкото отгоре го обичам много... Моля дайте ми някакъв съвет какво бих могла да направя... незнам може би да върна интереса му или просто искам да видя и други мнения

unfaithful1234
06-06-2008, 05:44
Предварително се извинявам ако има вече такава тема...
Обичам човек, кой е със седем години по-голям от мен (той на е 26, а аз на 19 ) незнам дали годините имат някакво значение в случая... Преди известно време беше писал на някакво момиче едва ли не неговите фантазии (как си я представя излизаща от банята, с мокра коса и ухаеща на нещо хубаво), бях му сърдита известно време, но му простих и ми беше обещал, че няма да се повтори и си изпълняваше обещанията... Снощи видях, че е писал на някакво друго момиче "кога ще дойдеш да ме видиш" и като го попитах, той ми каза, че е само майтап и от там един луд скандал за това, че съм го задушавала и че не съм му давала да си поеме въздух... А съм сигурна, че няма да си намери 19 годишно момиче, което вместо да изживява най-хубавите години от живота си, седи вкъщи - пере, чисти и готви... И на всичкото отгоре трябва да търпя пренебрежението му всеки ден, по важна е една игра за него от мен, разбирам, че има нужда от такъв вид развлечение, но това е всеки ден, всеки божи ден, а преди не беше така, заедно сме от 1 година и 1 месец... И на всичкото отгоре го обичам много... Моля дайте ми някакъв съвет какво бих могла да направя... незнам може би да върна интереса му или просто искам да видя и други мнения
Мисля,че трябва да проведете един сериозен разговор,защото мисля,че за него вашата връзка е игра!

Enichka
06-06-2008, 06:15
ами ако твоята приятелка постъпи така и ти обещае,че няма да се повтори... Но се повтори, ти какво ще направиш ?

butty
06-06-2008, 06:17
Здравей!
Доколкото разирам вече живеете заедно, но това не е хубаво, че си се вглъбила толкова много във ръзката, както каза "переш, чистиш, миеш" ... та ти си на 19, целия живот е пред теб, излизай и ти самата, без него... остави го и него малко намира, нека си играе, дайте си малко почивка и всичко ще се оправи ;)

Enichka
06-06-2008, 06:20
Почивката за него значи "край"... а аз не искам да се разделяме, оставила съм го да си играе, не му преча, но въпроса защо пише такива неща на други момичета

MonSitY
06-06-2008, 06:26
ти определено си ревнива.това е лошо.моеже да не значи нищо повече от флирт това за него. но пък е не е хубвао му переш и чистиш.ощ не сте женени!!! ии по живей малко да видим той как ще се чувства ако му напраиш подобен номер (малко е хлапашко ама поне ще разбере какво ти е ако те обича)сериозният разговор също е за предпочитане :)

Enichka
06-06-2008, 06:33
радвам се, че има отзиви обаче водихме такъв разговор преди да се повтори случката и... явно няма резултат... Да ревнива съм, когато има повод, не ме е страх или срам да го призная, но не смятам, че трябва да се отнася с мен така, нямам си и на идея с какво съм го заслужила

cinderella_gugutka
06-06-2008, 12:17
не мисля 4е възрастта е проблем но за др неща ти си знаеш дали можеш да ги търпиш