PDA

View Full Version : Има ли някой тук който да е правил АБОРТ ?

best_buy
06-06-2008, 18:56
Има ли , и как стана гафа , споделете ;)

Abigoria
06-06-2008, 19:00
Ако очакваш някой да ти каже... :?

best_buy
06-06-2008, 19:01
Защо , не мисля че има нещо срамно !?

maci
06-06-2008, 19:01
abort li iskash da pravish ili prosto iskash da chovyrkash prekaleno nadylboko v lichniq jivot na momichetata :x

best_buy
06-06-2008, 19:03
Искаммммм многооо ! Момче съм бе :x , къв аборт орален или анален ?! Питам само бе , интересно ми е ?

tery
06-06-2008, 19:03
i az mislq 4e nqkoe momi4e bi si priznalo ako e napravilo abort ... moje bi go e sram nz..... no edva li nqkoi 6te iska da 4ete podobna tema :? :? :? :? :?

best_buy
06-06-2008, 19:05
:-D , за гнусно ли го намираш ?

DevilWish
06-06-2008, 19:07
Bix kazala ,ama ne sym ;)

bebeT00
06-06-2008, 19:10
несам и небих

Ophelia
06-06-2008, 19:36
несам и небих
+1

...*little_black_star*...
06-06-2008, 19:44
не,че е гнусно,а просто според мене тези,които са правили аборт не искат да сподят,защото 1.е прекалено лично ; 2.не стига,че ваобще им се е случило подобно нещо,та чак и да разправят за това,всеедно е нещо,което можеш да споделиш с 1-виа непознат...или с някои,който не ти е толкова близък...нищо против,ама е прекалено лично за споделяне (поне според мене :oops: )

П.П.: някой да не помисли,че съм правила аборт :-o :-o :-o :-D

marilyn
06-06-2008, 19:45
i az mislq 4e nqkoe momi4e bi si priznalo ako e napravilo abort ... moje bi go e sram nz..... no edva li nqkoi 6te iska da 4ete podobna tema :? :? :? :? :?

Аз не разбирам защо едно момиче да не си признае ако е правило аборт? Нима това е нещо толкова срамно или какво? Аз не съм правила никога, но ако правя не мисля че ще го крия толкова ревностно и ще се срамувам от това. Човек не бива да се срамува от това че навреме е поправил една грешка. :)

AnNiE
06-06-2008, 20:11
Не съм,но използвам предпазни средства,които да предотвратят бъдещи гафове 8)

firesnow
06-06-2008, 20:13
Аз съм прайл :D

Love_Is_The_Answer
06-08-2008, 17:17
Ами аз не мисля , че би било толкова лесно на едно момиче, което го е преживяло да говори за това! След такова нещо могат се получат дори психични травми, а тук някой ми говори, че ще се чувстваш щастлив, че си предодвратил гафа на време!!! :shock: :shock: :shock: :x

marilyn
06-08-2008, 18:57
Ами аз не мисля , че би било толкова лесно на едно момиче, което го е преживяло да говори за това! След такова нещо могат се получат дори психични травми, а тук някой ми говори, че ще се чувстваш щастлив, че си предодвратил гафа на време!!! :shock: :shock: :shock: :x

А не смяташ ли че всеки човек е различен и приема различно нещата? Просто зависи от погледа върху ситуацията.

CocainCocktail
06-08-2008, 20:07
http://www.vbox7.com/play:9a0688d5
Само го вижте,макар,че правя оффтопик мислч ,че това е отговор

viva_love_
06-08-2008, 20:19
http://www.antiabort.free.bg/page2.html

"Човек не бива да се срамува от това че навреме е поправил една грешка. Smile "

да създадеш нов живот не е гаф!!! :x Грешка е да убиеш невинно същество!!

darla
06-08-2008, 21:18

А не смяташ ли че всеки човек е различен и приема различно нещата? Просто зависи от погледа върху ситуацията.
Ima o6te da raste6....

darla
06-08-2008, 21:22
nakraq na poslednite dva kadara se razplakah... :(

rozova_lady
06-08-2008, 21:30
Заради 1 минута невнимание следва цял живот страдание!
Това за аборта,не мислиш ли че е твърде личен въпрос.
Все едно някое момиче да пусне тема "кой е импотентен"?

glavolomno
06-08-2008, 21:36
Видеото говори само по себе си! Достатъчно въздействащо е! Така че млади дами, направили "гаф", изгледайте това видео и се замислете над това какво ще направите . . .

jotitu
06-09-2008, 05:08
А ти какво ще направиш?! да не би да гледаш дете на 16? и какво ми уголемявате рифта като че ли ви рави по- умни! Тея аборти всеки един не е случаен! Не можеш да си позволиш да гледашш дете на тая възраст! Специялно има закон до 3тия месец! Не може да се съсипва един живот за сметка на друг който още не се е появил!

BlackWings
06-09-2008, 07:56
А ти какво ще направиш?! да не би да гледаш дете на 16? и какво ми уголемявате рифта като че ли ви рави по- умни! Тея аборти всеки един не е случаен! Не можеш да си позволиш да гледашш дете на тая възраст! Специялно има закон до 3тия месец! Не може да се съсипва един живот за сметка на друг който още не се е появил!

Извинявай , ама ти гледа ли клипчето?
Ако не си , гледай го. Моето мнение за абортите се преобърна на 180 градуса , след като го гледах. Останах потресена и безмълвна.
И чак сега разбрах че никога не бих си го причинила на мен , и на бъдещото ми дете, ако ще света да пропада , ако ще небето да се стовари отгоре ми.
И значи зачеването е случайно, а абортирането не е?
Не искам да държа сметка на никого за действията му , но ако не можеш да си позволиш да гледаш дете на тая възраст , няма да си позволяваш да се ебеш с батковци без предпазни средства , и няма да стане "гафа". Просто и ясно.
И въпреки безотговорното зачеване , евала правя на моичетата които са си родили децата. Това не е съсипване на живота , това е създаване на нов !!! Да отглеждаш дете е благословия , не прокляте.
Пак казвам никого не осъждам , всеки има право на избор.

marilyn
06-09-2008, 16:02
Разбирам че всеки си има мнение по въпроса и ни най-малко не искам да спамя в темата, но как може заради едно клипче да си промените коренно мнението?! и гаф винаги може да се случи, дори и на зряла жена.
И разбира се ако едно дете не е желано, трябва да се направи аборт, какъв е смисъла да имаш дете без да си го искал? Защо трябва да съсипеш своя живот заради нечии друг?

hottie
06-09-2008, 16:10
Една моя приятелка направи аборт преди 3 години. Беше и много гадно, ама бащата беше тъпанар, техните щяха да й отрежат главата и така :)

hottie
06-09-2008, 16:14
офф сега видях филмчето :( много е тъжно. Хора пазете се да не ви се налага да правите аборт. Един не добре обмислен полов акт може да промени всичко...

bebeT00
06-09-2008, 18:58
http://www.antiabort.free.bg/page2.html

"Човек не бива да се срамува от това че навреме е поправил една грешка. Smile "

да създадеш нов живот не е гаф!!! :x Грешка е да убиеш невинно същество!!
hora nqmate li malko srama tva e ujasno ,super gadno e

maci
06-09-2008, 19:08
tva sa aborti sled 3-tiq mesec :(

SexOnTheBeach
06-09-2008, 20:03
моа ли да нема тука ги има секфи..

sladkoto8801
06-10-2008, 16:15
гафове стават дори и с предпазни средства...и никой не е застрахован.
на който му е дошло до главата най-добре знае.

BlackWings
06-12-2008, 17:14
гафове стават дори и с предпазни средства...и никой не е застрахован.
на който му е дошло до главата най-добре знае.

Да , съгласна съм - никой не е застрахован. Всичко се случва. Но едва ли тези незнам-си-колко милина аборти са последвали от все така нещастни инциденти с предпазни средства. Повечето са направени от не особено отговорни майки с не особено заинтересовани партньори.

...*little_black_star*...
06-12-2008, 17:19
малее,това клипчето,което беше пуснато направо ме разби :-# :-# като видях какво се случва с тези "дечица" (защото заради мързела на йякой да си купят презервативи,те нямат никаква възможност да се развият :-# ) просто незнам или по-точно не разбирам как някой може да направи аборт и да не се замисли за това,което причинява на тези :smt059 (ангелчета ) ...ужас просто [b] все пак има различни варианти...детето може да бъде родено и колкото и гадно да прозвучи може все пак да бъде дадено за осиновявяне...поне все ще се намери някой,който да се грижи за него вместо да стават такива неща :-# :( :( :(

marilyn
06-12-2008, 18:19
може все пак да бъде дадено за осиновявяне...поне все ще се намери някой,който да се грижи за него вместо да стават такива неща :-# :( :( :([/quote]

Нима мислиш, че е по- добре да родиш едно дете и да го изоставиш на произвола на съдбата, отколкото изобщо да не го раждаш?! То после ще страда цял живот заради това че майка му може би се е чувствала виновна да направи аборт или е проявила слабост...

BlackWings
06-12-2008, 18:29
Нима мислиш, че е по- добре да родиш едно дете и да го изоставиш на произвола на съдбата, отколкото изобщо да не го раждаш?! То после ще страда цял живот заради това че майка му може би се е чувствала виновна да направи аборт или е проявила слабост...

Аз съм родена , когато майка ми е била на 18. Тъкмо завършила училище , с баща ми от скоро се познават ( скоро , 1 година , но за мен това е малък период за да имаш дете.) , нямат жилище ,нямат образование, нямат пари да гледат дете. Какво искаш да кажеш , по добре да не ме беше раждала ли?

В смисъл всеки случай е различен разбира се , но според мен по добре да си родиш детето , колкото и да ти е трудно , отколкото да го абортираш. Ето , наще са намерили решение и не са ме оставили в дом - трудно им е било но са поели отговорност за действията си. По добре от колкото да заличиш човешки живот , за да улесниш своя - да родиш дете не е слабост !!!

Daft
06-12-2008, 18:33
Много внимавайте..не е хубаво едно бъдещо дете да завърши по този начин,някак незаслужено! :?

Lady_B_
06-12-2008, 22:38
Некой много големи разбирачи ще дойдете ... Ама си мислите само лелееее тея как не се пазят сега ще УБИЯТ невинен живот и т.н. ... еми да така е , ама ако забременееш на 15 ще ви питам, ако забременееш от мъж който е женен и има преимерно 2 деца, ще ви питам, ако забременееш и ровиш по кофите за да се храниш, ще ви питам ... Ужасно много мразя хора, който не си правят труда да погледнат и от другата страна ... и не викайте да гледат некъкви клипове и да си мислят кво да правят, защото момичета по една или друга причина направили аборт не сам ви "поредната курва дето се изтрескала с некой и сега нека гледа", а са момичета и жени, който са преживяли жестока травма, може да не ги депресирате допълно! И сега големата изненада ... Не съм правила аборт ... просто мнение ....

run
06-12-2008, 22:41
Kat i go nabih, ne samo q abortirah, mi 4ak q kastrirah 8-)

BlackWings
06-13-2008, 08:31
Некой много големи разбирачи ще дойдете ... Ама си мислите само лелееее тея как не се пазят сега ще УБИЯТ невинен живот и т.н. ... еми да така е , ама ако забременееш на 15 ще ви питам, ако забременееш от мъж който е женен и има преимерно 2 деца, ще ви питам, ако забременееш и ровиш по кофите за да се храниш, ще ви питам ... Ужасно много мразя хора, който не си правят труда да погледнат и от другата страна ... и не викайте да гледат некъкви клипове и да си мислят кво да правят, защото момичета по една или друга причина направили аборт не сам ви "поредната курва дето се изтрескала с некой и сега нека гледа", а са момичета и жени, който са преживяли жестока травма, може да не ги депресирате допълно! И сега големата изненада ... Не съм правила аборт ... просто мнение ....

Е уважавам ти мнението разбира се. И не искам да осъждам и обвинявам никого , нито да депресирам никого - просто изразявам мнение също като теб.
Поглеждам от другата страна - виждам както ти казваш момиче забременяло на 15 години , от женен чичко с 2 деца :shock: :shock: :shock: И тук ще го оставя без коментар , относно дали момичето не е поредната курва , истрескала се с некой.
Или чичкото не е поредния педофил , дето не му пука.

Mu7k0
06-13-2008, 08:33
:shock:

Lady_B_
06-13-2008, 10:07

Е уважавам ти мнението разбира се. И не искам да осъждам и обвинявам никого , нито да депресирам никого - просто изразявам мнение също като теб.
Поглеждам от другата страна - виждам както ти казваш момиче забременяло на 15 години , от женен чичко с 2 деца :shock: :shock: :shock: И тук ще го оставя без коментар , относно дали момичето не е поредната курва , истрескала се с некой.
Или чичкото не е поредния педофил , дето не му пука.

Със всичко съм съгласна, но тук някъде идва и момента с аборта ;) А относно последните 2 изречения - хора безмозъчни има и ще продължава да има, за мен беше важна страната на аборта като такъв :)

Erica
06-13-2008, 10:59
A kak vi izglejda kartinkata - Momiche na 15 - 16 godini,gordostta na mama i tati...,no stava greshkata i zabremenqva,na tezi godini ne e sigurna che iska tova dete,tq samata e dete - neiska i da si pomisli da razocharova mama i tati...Kakvo pravi togava?Abort - i naistina v tozi sluchai tova reshenie e po-dobroto,zashtoto dete dete da gleda ne e lesno...A nikoi ne e zastrahovan ot greshki - sluchva se i na nai-dobrite!!!
Ili drug sluchai - imam poznati - semeistvo sa.Predi dosta godini,toi e bil na 23,a tq na 15 - lubov,shtastie i samo hubavi neshta - v edin slynchev den tq zabremenqva - reshavat,che nqma tq da pravi abort - vremenata sa bili takiva,ne e bilo lesno da se napravi abort i taka - jenqt se...zaradi deteto!Sega godini po-kusno toi ima bogat spisyk sys izneveri...,a tq si e vkyshti - perfektnata domakinq...Skandalite sa golemi i obiknoveno sa predizvikani ot neshto mnogo drebno...deteto e nabludatel na vsichko tova...kakvo li e negovoto detstvo...bashta mu vinagi po chujdo,a maika mu vinagi oblqna v sylzi,pred pechkata s metlata v ryka...!
Ima si situacii v koito abortyt e po-dobroto reshenie,makar che e svyrzan s mnogo riskove,bolka i prochie...no ponqkoga e po-dobroto reshenie...!

Hrdcore`Lady
06-13-2008, 12:01
Според статистиката най-често гафовете се случват не на курвите, а на неопитни момичета, които имат доверие на "момчето, което обичат". Говоря за момичета под 18 години. Убийца бих нарекла всяка жена, която има възможност да отгледа детето си, но прави аборт, защото тези също са много. А по темата- едва ли наистина някой ще признае, само защото се пита от любопитство...

SpOrTs_GiRl
06-13-2008, 12:19
Според статистиката най-често гафовете се случват не на курвите, а на неопитни момичета, които имат доверие на "момчето, което обичат". Говоря за момичета под 18 години. Убийца бих нарекла всяка жена, която има възможност да отгледа детето си, но прави аборт, защото тези също са много. А по темата- едва ли наистина някой ще признае, само защото се пита от любопитство...
+1 ;-)

The_69
06-13-2008, 14:21

Искам да те поздравя за клип4ето, наистина ще ме накара да съм още по-внимателна, когато запо4на да водя полов живот! Надявам се и на др да е повлиало така. Просто не искам никога да ми се слу4ва, а и не искам деца преди 30г. И все пак по др отворена тема- още по- гадни неща биха се слу4или на 1 такова дете на 15 год тинейджърка, ако се роди- никаква обич и внимание, подигравки,а може би и дом за сираци... ПАЗЕТЕ СЕ

marilyn
06-13-2008, 15:29
Аз съм родена , когато майка ми е била на 18. Тъкмо завършила училище , с баща ми от скоро се познават ( скоро , 1 година , но за мен това е малък период за да имаш дете.) , нямат жилище ,нямат образование, нямат пари да гледат дете. Какво искаш да кажеш , по добре да не ме беше раждала ли?

Така са решили родителите ти- всеки си има мнение и си търси решение на проблемите. Аз лично ако бях на мястото на майка ти не бих родила детето.
И не смятам че да направиш аборт е да избягаш от отговорност, а просто да решиш проблем, да поправиш една грешка, от която зависи бъдещето ти. :)

CfEtii
06-13-2008, 16:46
Не съм правила,дано не ми се и налага в бъдеще :( Аз също мисля,че никой не би го споделил,дори и аз ако ми се случи.

sladkoto8801
06-13-2008, 20:37

:smt041 =D> =D> =D>
+1 :)

BlackWings
06-15-2008, 16:16

Така са решили родителите ти- всеки си има мнение и си търси решение на проблемите. Аз лично ако бях на мястото на майка ти не бих родила детето.
И не смятам че да направиш аборт е да избягаш от отговорност, а просто да решиш проблем, да поправиш една грешка, от която зависи бъдещето ти. :)

Да де , и аз това казвам , че много жени на мястото на майка ми не биха родили. Самата тя ми признава че е била на косъм да направи аборт.
Но ето сега след толкова години майка ми има вече 2 висши образования , баща ми работи на престижна длъжност , живея в здрав дом и семейство и имам и сестра. И никой от родителите ми не съжалява за това, че са се оженили и съм се родила.
Та с това просто искам да кажа , че не винаги абортът решава всички проблеми , и не винаги да си родиш детето означава да си съсипеш бъдещето :)

BrokenInnocence
06-15-2008, 17:40
Но ето сега след толкова години майка ми има вече 2 висши образования , баща ми работи на престижна длъжност , живея в здрав дом и семейство и имам и сестра. И никой от родителите ми не съжалява за това, че са се оженили и съм се родила.
Та с това просто искам да кажа , че не винаги абортът решава всички проблеми , и не винаги да си родиш детето означава да си съсипеш бъдещето.

Ето с това съм мн съгласна... НО... не мисля, че някой има право да съди който и да било за личния му избор. Никой няма право да казва на друг човек какво да прави с тялото си. Освен това... темата за аборта е доста сложна, трудно може да се кажа просто "за" или "против" защото всичко зависи от обстоятелствата. А ако 14 годишната ви дъщеря след време забременее, защото е била изнасилена? От братовчед си или от чичо си? Много брутален пример, да, но тези неща се случват... Тъй че е лесно да се каже "това е убийство"... но когато има замесени конкретни човешки истории става малко по- трудно. Разбира се изключвам всички безотговорни пикли, че и някои в доста по- зряла възраст, които не се пазят или си ходят да правят аборти през месец- два.

SpOrTs_GiRl
06-15-2008, 17:52

Майка ми е забременяла с брат ми, когато е била на 17 .. .. .. На 18 вече е учила в университет, работила е, била е омъжена и с дете .. И нищо не й е попречило да го отгледа, нищо че е забременяла толкова рано .. Да направиш аборт е убийство .. при това на собственото ти дете...... Аборт правят несигурните 15-16-годишни, забременели докато "си правят кефа", които още не осъзнават какво правят с този аборт ..

Svetlana_Pei4eva
06-16-2008, 12:03
ВЯРНО Е ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ "гафовете" СЕ СЛУЧВАТ ОТ НЕОПИТНОСТ НЕОБРАЗОВАНОСТ И ТН....
НО ДЪРЖА ДА КАЖА СЛЕДНОТО ПО ПОВОД НА ТОЗИ ОТГОВОР КОЙТО ЦИТИРАМ.ЗНАЧИ ПРЕДИ ВРЕМЕ СТАНА ВЪПРОСНИЯ "ГАФ"
ДОРИ НЕ МИ БЕШЕ МИНАВАЛА МИСАЛТА ЗА АБОРТ ОБАЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ СЕ ОКАЗА ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ С ПЛОДА И ТРЯБВАШЕ ДА ГО МАХНА
"Убийца бих нарекла всяка жена, която има възможност да отгледа детето си, но прави аборт"
ПАРИ БОЛ АМА ЖИВОТА Е СКАПАН И ПОНЯКОГА ТЕЯ НЕЩА СЕ НАЛАГА ДА СЕ СЛУЧАТ И ТОВА АЗ НЕ НАРИЧАМ УБИЙСТВО.ПО-ДОБРЕ ТАКА ОТ КОЛКОТО ДА СИ ГЛЕДАМ ДЕТЕТО С АНОМАЛИИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ

CocainCocktail
06-27-2008, 22:20
Някой писаха за няколкото страни на този въпрос. Засегнахте само 2 (така мисля) 15 годишна с аборт и 15 годишна с малко дете.
Помислихте ли ,че аборта не е толкова лесна и безопасна процедура,а дойде ли ви наум ,че след 10 години няма да имате деца може би.
Вече както тръгват да забременяват всичките пикли ме е страх и от въздуха....
Незнам какво става неможеш да предприемеш нито една от двете крайности без да има отицателни черти,но има и друа възмойност просто се пазете.

CocainCocktail
06-27-2008, 22:25
Простагландинов или химичен аборт

- специални медикаменти и химикали се инжектират в жената. Те предизвикват силни контракции на матката и бебето се изхвърля навън, обикновено живо. Понякога контракциите са толкова силни, че при някои бебета се откъсват части от тялото (глава, ръце, крак). А някои жени не издържат, получават инфаркт и умират.

Цезарово сечение

- прилага се при напреднала бременност след 5-ти месец. Отваря се корема, бебето се изважда живо и се оставя да умре или го убиват.

Отравяне със сол /солева инжекция/

- този метод се прилага след 16 седмична бременност, когато има повече околоплодна течност (след 4-ти месец). С инжекция се изсмуква част от тази течност и на нейно място се впръсква силно концентриран солеви разтвор. Бебето поема от тази “отрова”, започва да се гърчи, рита отчаяно, защото този разтвор изгаря живата тъкан и за 1 час умира. След 24 часа започват контракциите и се изхвърля мъртъв плод. В редки случаи детето може да се роди живо, но то е изгорено от разтвора и умира бързо, или го умъртвяват.