.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK

Има ли някой тук който да е правил АБОРТ ?

Има ли , и как стана гафа , споделете

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ако очакваш някой да ти каже...

Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK
    Защо , не мисля че има нещо срамно !?

abort li iskash da pravish ili prosto iskash da chovyrkash prekaleno nadylboko v lichniq jivot na momichetata

Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK
    Искаммммм многооо ! Момче съм бе , къв аборт орален или анален ?! Питам само бе , интересно ми е ?

Град
    Plovdiv
    i az mislq 4e nqkoe momi4e bi si priznalo ako e napravilo abort ... moje bi go e sram nz..... no edva li nqkoi 6te iska da 4ete podobna tema
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK
    , за гнусно ли го намираш ?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Bix kazala ,ama ne sym

Re: Има ли някой тук който да е правил АБОРТ ?

Цитирай Първоначално написано от best_buy
    несам и небих
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Re: Има ли някой тук който да е правил АБОРТ ?

Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    Цитирай Първоначално написано от best_buy
    несам и небих
    +1

не,че е гнусно,а просто според мене тези,които са правили аборт не искат да сподят,защото 1.е прекалено лично ; 2.не стига,че ваобще им се е случило подобно нещо,та чак и да разправят за това,всеедно е нещо,което можеш да споделиш с 1-виа непознат...или с някои,който не ти е толкова близък...нищо против,ама е прекалено лично за споделяне (поне според мене )

П.П.: някой да не помисли,че съм правила аборт

Цитирай Първоначално написано от OoOpS!!!
    i az mislq 4e nqkoe momi4e bi si priznalo ako e napravilo abort ... moje bi go e sram nz..... no edva li nqkoi 6te iska da 4ete podobna tema
    Аз не разбирам защо едно момиче да не си признае ако е правило аборт? Нима това е нещо толкова срамно или какво? Аз не съм правила никога, но ако правя не мисля че ще го крия толкова ревностно и ще се срамувам от това. Човек не бива да се срамува от това че навреме е поправил една грешка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не съм,но използвам предпазни средства,които да предотвратят бъдещи гафове

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Аз съм прайл
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Ами аз не мисля , че би било толкова лесно на едно момиче, което го е преживяло да говори за това! След такова нещо могат се получат дори психични травми, а тук някой ми говори, че ще се чувстваш щастлив, че си предодвратил гафа на време!!!

Цитирай Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
    Ами аз не мисля , че би било толкова лесно на едно момиче, което го е преживяло да говори за това! След такова нещо могат се получат дори психични травми, а тук някой ми говори, че ще се чувстваш щастлив, че си предодвратил гафа на време!!!

А не смяташ ли че всеки човек е различен и приема различно нещата? Просто зависи от погледа върху ситуацията.

http://www.vbox7.com/play:9a0688d5
    Само го вижте,макар,че правя оффтопик мислч ,че това е отговор

http://www.antiabort.free.bg/page2.html

"Човек не бива да се срамува от това че навреме е поправил една грешка. Smile "

да създадеш нов живот не е гаф!!! Грешка е да убиеш невинно същество!!
    IvAn AnGeLoV - nAi - GOLEMIQ

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Цитирай Първоначално написано от Love_Is_The_Answer

А не смяташ ли че всеки човек е различен и приема различно нещата? Просто зависи от погледа върху ситуацията.
    Ima o6te da raste6....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от CocainCocktail
    http://www.vbox7.com/play:9a0688d5
    Само го вижте,макар,че правя оффтопик мислч ,че това е отговор
    nakraq na poslednite dva kadara se razplakah...

Голям фен
    Заради 1 минута невнимание следва цял живот страдание!
    Това за аборта,не мислиш ли че е твърде личен въпрос.
    Все едно някое момиче да пусне тема "кой е импотентен"?

Град
    Русе
    Видеото говори само по себе си! Достатъчно въздействащо е! Така че млади дами, направили "гаф", изгледайте това видео и се замислете над това какво ще направите . . .
    Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!

А ти какво ще направиш?! да не би да гледаш дете на 16? и какво ми уголемявате рифта като че ли ви рави по- умни! Тея аборти всеки един не е случаен! Не можеш да си позволиш да гледашш дете на тая възраст! Специялно има закон до 3тия месец! Не може да се съсипва един живот за сметка на друг който още не се е появил!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    А ти какво ще направиш?! да не би да гледаш дете на 16? и какво ми уголемявате рифта като че ли ви рави по- умни! Тея аборти всеки един не е случаен! Не можеш да си позволиш да гледашш дете на тая възраст! Специялно има закон до 3тия месец! Не може да се съсипва един живот за сметка на друг който още не се е появил!
    Извинявай , ама ти гледа ли клипчето?
    Ако не си , гледай го. Моето мнение за абортите се преобърна на 180 градуса , след като го гледах. Останах потресена и безмълвна.
    И чак сега разбрах че никога не бих си го причинила на мен , и на бъдещото ми дете, ако ще света да пропада , ако ще небето да се стовари отгоре ми.
    И значи зачеването е случайно, а абортирането не е?
    Не искам да държа сметка на никого за действията му , но ако не можеш да си позволиш да гледаш дете на тая възраст , няма да си позволяваш да се ебеш с батковци без предпазни средства , и няма да стане "гафа". Просто и ясно.
    И въпреки безотговорното зачеване , евала правя на моичетата които са си родили децата. Това не е съсипване на живота , това е създаване на нов !!! Да отглеждаш дете е благословия , не прокляте.
    Пак казвам никого не осъждам , всеки има право на избор.

Разбирам че всеки си има мнение по въпроса и ни най-малко не искам да спамя в темата, но как може заради едно клипче да си промените коренно мнението?! и гаф винаги може да се случи, дори и на зряла жена.
    И разбира се ако едно дете не е желано, трябва да се направи аборт, какъв е смисъла да имаш дете без да си го искал? Защо трябва да съсипеш своя живот заради нечии друг?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си