PDA

View Full Version : Родителите ми ..

ElisaDay
06-06-2008, 19:33
Здравейте!Проблема е следния.Имам две съученички от съседно село на моя град.Едната имаше рожден ден миналия месец -> нямаше никакъв проблем родителите ми да ме пуснат да отида, защото след това спах в тях и майка ми пък да е сигурна звъня на нейната майка.Проблема сега е, че наскоро някакви цигани убили едно момче тука в града и нашите се притесняват..а пък това селце е пълно с цигани (моите приятелки не са..)
и сега отказват да ме пуснат на рожден ден на другото момиче, въпреки че казах, че ще поискам телефона на майка й, за да говори мама с нея .. да остана да спя у тях, нали.А на мен ужасно много ми се иска да ида!!Кажете как да ги убедя да ме пуснат.. вие как убеждавате вашите, когато не искат да ви пуснат някъде?
П.П. на 15 съм.
П.П.2 ще има и други момичета от моя град и те ще останат да спат у тях .. няма да ходя сама, нито ще се прибирам сама.

TheNewReligion
06-06-2008, 19:50
Здрасти ! Аз , ако бях на твое място до сега да съм се отказала да ходя на рождения ден ,защото винаги когато чуя за нещо подобно ме е страх да изляза от вкъщи . Както и да е , де това е за мен . Щом няма да си сама там и няма да се прибираш сама и ще има родители , значи проблем няма , но се опитай да разбереш родителите си ! Притесняват се за теб , защото те обичат и не могат да погледнат реално нещата ! Поговори с тях и се опитайте да помислите за опастностите , които де дебнат и се опитайте по някакъв начин да ги предотвратите ! :) :) :) Надявам се да успееш да ги убедиш да отидеш на рождения ден ! :) :) :) Успех !

ma6ete
06-06-2008, 20:22
Няма начин да получиш точен съвет,няма никой в твоето положение.Аз просто не ходя никъде.

Miss_Perfekt
06-07-2008, 07:09
Според мен няма какво да направиш и аз да бях и аз нямаше да те пусна но споко не е края на света ще има и още рожденни дни :)

alexandarchy
06-07-2008, 09:01
Нормално е родителите ти да се притесняват за тебе, така че както каза Miss_Perfekt ще има още много рожденни дни, помоли приятелката ти да разбере родителите ти. Успех ;)

hooliganka89
06-07-2008, 14:14
Трябва да разбереш родителите си.
Представи си един ден когато й ти имаш деца и не дай си Боже се случи нещо с някое от тях,как ще се чустваш?Освен като жив труп?
Ти си момиче,трябва да ги разбираш тези неща.

SuNsEt
06-07-2008, 14:19
Ами обясни на родителите си,че много искаш да отидеш и ако ти имат доверие,няма защо да се притесняват.Ти и сама можеш да се пазиш. :) Пък и както каза,няма да си сама!...Ако не те пуснат-здраве да е. :D

Seducti0n
06-07-2008, 16:09
Ами обясни на родителите си,че много искаш да отидеш и ако ти имат доверие,няма защо да се притесняват.Ти и сама можеш да се пазиш. :) Пък и както каза,няма да си сама!...Ако не те пуснат-здраве да е. :D
Диди, родителите и очевидно и имат доверие/щом са я пуснали да отиде на предишния рожден ден във въпросното село/, но след като са разбрали за убийството на това момиче са се притиснили хората и то напълно основателно.
И да всеки притежава инстинкт за самосъхраниение, но когато насреща ти изкочи някой с оръжие, на дали едно беззащитно момиче би могло да се спаси... :?