PDA

View Full Version : Когато надеждата умира.

Lord_Of_The_Night
06-06-2008, 21:46
Ще излезе малко дълга темата,ако на някой му се чете,но просто имах нужда някаде да го напиша.
Значи моята история започна още преди една година,лятото се запознах с на един мой добър приятел гаджето,отначало нали изпитвах някакви симпатий към нея,но си казах тя е гадже на моя приятел нищо повече.С времето можах да опозная какъв прекрасен човек е и наистина се влюбих,не не използвам думата еи така,това е единствения път в живота ми,когато към някой съм изпитвал такива силни чувства.Имахме толкова общи неща и интереси,когато си говорех с нея се чувствах сякаш се рея из облаците,достатъчно беше да я зърна и всичко се оправяше,дори да имах лош ден.В продължение на много време само тя ми беше в ума,видех ли някое момиче пак за нея се сещах,толкова бях се влюбил,че просто не бях на себе си.И сигурно се досещата,че нямаше какво да направя,защото тя беше гадже на моя приятел.Много време аз се измъчвах,всичко между тях вървеше добре и аз си казах,някакси трябва да го преглътна и да единственото което можех да направя е да проявя търпение,важното е че е щастлива макар и с друг.Така и не и признах чувствата,защото ситуацията щеше да стане много сложна.След една година те се разделиха.И ето един месец не бяха заедно,май се бяха скарали незнам,и нали аз исках да се видим,и мислех да и призная какво чувствам,но тогава разбрах че те отново са заедно.И представете си чувството беше неуписуемо болезнено,тамън когато се появи ''светлина в тунела'',всичко се срина с гръм и трясък.Всяка надежда се изпари и направо вече незнам какво да правя.Точно когато се появи надежда,всичко си доиде по стару му.
Благодаря на всички които са си направили труда да го прочетат.

Pliok0019
06-06-2008, 22:06
Съжалявам. Понякога така се случва в живота... Но все пак: "Цялата човешка се крие в тези слова: Чакай и се надявай!"

VinDiesel
06-06-2008, 22:23
Нормално е да ходят 1 година и да се саберат :) Ще намериш и по добра от нея споко

sladur4etyYy
06-06-2008, 22:32
даам... понякога ''светлината в тунела'' всъщност е от приближаващия влак :D изчакай да видиш дали нещата м/у тях ще тръгнат добре и ако не, ето го твоя шанс, въпреки че аз те съветвам да не се занимаваш с нея, все пак е гадже на твой приятел... :?

punkrock
06-06-2008, 22:54
Търси надеждата другаде. :-D

Lord_Of_The_Night
06-07-2008, 08:43
даам... понякога ''светлината в тунела'' всъщност е от приближаващия влак :D изчакай да видиш дали нещата м/у тях ще тръгнат добре и ако не, ето го твоя шанс, въпреки че аз те съветвам да не се занимаваш с нея, все пак е гадже на твой приятел... :?
Май наистина е така понякога ''светлината в тунела'' всъщност е от приближаващия влак :D Е то на човек му идва в един момент повече чакането и просто трябва да се примири.Нали точно затова не и казах,защото е гадже на мой приятел!!!

Elaine
06-07-2008, 15:53
да бе, да си му минава животът, докато той чака и се надява...глупости, просто няма к'во да се прави...някой ден ще намериш такова момче, което да те кара да изпитваш такива, че и по-силни,чувства, но тогава ти ще бъдеш с нея и ще видиш колко по-прекрасно е това...така или иначе тя е гадже на приятеля ти..става сложну :?

Al3ksandra
06-07-2008, 16:14
Съжалявам много! :(
Найстина е гадно, но едиственото което ти остава е да чакаш..& надяваш, но не виждам голям смисъл в това. :?
Има една поговорка " Винаги има нещо по-добро от това което имаш. " & " Които търси, намира ;) " .. Ами това е съвета ми, нямам какво друго да ти кажа :-o

Buhtaaa
06-07-2008, 16:19
Чакай и се Надявай ... Това е наистина много правилно,но ти я чакаш вече повече от година.Не мислиш ли,че е много?Вярно имаш чувства към нея ... искаш да ги споделиш ... искаш всичко да е взаимно.Но щом тя се е събрала отново с предишния,мислип ли,че има някаква вероятнос нещата да потръгнат между вас? Грубо го казах, ама не мога да не го кажа в пряк текст.По-добре си потърси друга Девойка.В морето няма само една риба ;)
Успех :):)

Nefarian
06-07-2008, 16:27
кофти шанс ..намери си друга

Lord_Of_The_Night
06-08-2008, 15:30
Чакай и се Надявай ... Това е наистина много правилно,но ти я чакаш вече повече от година.Не мислиш ли,че е много?Вярно имаш чувства към нея ... искаш да ги споделиш ... искаш всичко да е взаимно.Но щом тя се е събрала отново с предишния,мислип ли,че има някаква вероятнос нещата да потръгнат между вас? Грубо го казах, ама не мога да не го кажа в пряк текст.По-добре си потърси друга Девойка.В морето няма само една риба ;)
Виж сега аз не сам я чакал през цялото време,доиде един момент след време,знам ли 3,4 месеца неможех да си я избия от главата,и си казах когато обичаш някой макар и да не е с теб,тя все пак е жастлива,това е важното,какво да се прави такъв е живота.Но следва едно но тя се раздели с него,което ми даде надежди че мога да опитам,защото аз ценя приятелите си и докато беше с него не направих нищо,но сега нищо не ме спираше,бях готов да и каза,но за съжаление разбрах че те отново са заедно.За това дали ще потръгнат нещата между нас незнам,но нали трябва да опитам все пак иначе винаги ще се питам какво би станало.Въпроса тук беше не че съм настроен че не трябва да продължа напред,което смятам да направя,въпроса беше че се появи надежда и се изпари,но когато си влюбен не е много лесно да оставиш някого,така че наистина сте прави че човек трябва да продължи,но това беше наистина голям удар за мен.

napalm
06-08-2008, 15:46
...тамън когато се появи ''светлина в тунела'',всичко се срина с гръм и трясък.Всяка надежда се изпари и направо вече незнам какво да правя.Точно когато се появи надежда,всичко си доиде по стару му.

Опитай да не се срещаш с нея често. Така малко по малко ще я забравиш, и чувствата ще по отминат. Най важното е да пробваш да го "преглътнеш психически", и всичко ще се оправи.
Не забравяй че тя не е единственото момиче. Има много други за които наистина си заслужава да се бориш.

lubovnicata_na_gangstera
06-08-2008, 15:51
засега изчакай

Al3ksandra
06-08-2008, 16:02
За съжаление няма нищо лесно :lol:

vilinanova
06-08-2008, 16:07
Ами и това се случва!Личи си, че си добър и мил, това, че не си ги разделил е много благородно!Има още други момичета!Опитай се да се да я забравиш!Успех :)

cinderella_gugutka
06-08-2008, 16:39
оффф.....4ак и на мен ми стана гадно..... :(
абе фани си някое др моми4е,влюби се в нея щото така само се нараняваш и е мн кофти....трудно е ама откъде знаеш колко още ще трябва да я 4акаш а когато момента настъпи пак не е сигурно 4е нещата ще се полу4и...

Lord_Of_The_Night
06-08-2008, 17:34
оффф.....4ак и на мен ми стана гадно..... :(
абе фани си някое др моми4е,влюби се в нея щото така само се нараняваш и е мн кофти....трудно е ама откъде знаеш колко още ще трябва да я 4акаш а когато момента настъпи пак не е сигурно 4е нещата ще се полу4и...
Аз и не възнамерявам да я чакам,както се казва живота трябва да продължи,достатъчно се измъчвах,но ако пък след време ако имам отново шанс може и да се съберем,кой знае.

MonSitY
06-08-2008, 18:04
браво че си изчакал и още го правиш!!! това те прави одбър приятел,а съответно и човек.ако мислиш че след като и признае ще има шанс направи го но след като изчакаш отново да се посдурбат,но най-добре се опитай да я забравиш,колкот повече го искаш толкова по-лесно ще стане.успех!! :)

Pliok0019
06-09-2008, 06:58
Мнението ти е наистина правилно. След нещото, което ми се случи снощи - да, според мен авторът трябва да се откаже. Такъв е живота - трябва да се живее пълноценно.

dimanushka
06-09-2008, 10:48
mn e kofti taka naistina... ti si dobur priqtel... sigurna sum 4e momi4eto e mn dobro i si zaslujava (pone taka q opisa) no priqtelite sa po vajni... opitai se da q zabravi6 :) i gore glavata 6te sre6tne6 druga

Boyd
06-09-2008, 10:53
Съжалявам. Понякога така се случва в живота... Но все пак: "Цялата човешка се крие в тези слова: Чакай и се надявай!"

Поздравления за 1500-те прочетени страници !! Наистина това е най-точния отговор!

П.П.
Но все пак: "Цялата човешка мъдрост се крие в тези слова: Чакай и се надявай!"

Lord_Of_The_Night
06-10-2008, 16:27
Благодаря на всички за мнението,ще чакам пък ще видим,каквото стане стане.

mcaf
06-10-2008, 19:29
Много идентичен случай имам, имах или и аз незнам какво, но знам как се чувстваш... Гадно е... Но нещото, което осъзнах е, че трябва да си живееш живота както трябва. Намери си друго момиче... много са... но ако наистина изпитваш такива чувства към нея дори когато си намериш някоя... си остави една вратичка отворена, т.е. продължавай да поддържаш връзка с нея, говори си с нея, бъди й приятел... Но не си пропилявай живота в безмислено чакане и правене на нищо само и само защото в момента не можеш да бъдеш с нея :) Психически ако превъзмогнеш невъзможността си да бъдеш с нея е най-добре. Но както казах, ако наистина изпитваш силни чувства към нея си остави вратичката отворена ;) Успех :)

Lord_Of_The_Night
06-13-2008, 15:54
Те пак се разделиха. :shock: Направо незнам какво да си мисля вече.

comics
06-13-2008, 16:33
и ко 1 пyтка ли има само на тоя свят?

Lord_Of_The_Night
06-20-2008, 07:29
Искам да кажа,колко съм щастилив в момента,защото и признах чувствата си след,като те се разделиха окончателно,казах си сега или никога и и казах това което изпитвах и тя ми каза че изпитва нещо повече от приятелство към мен,в момента съм толкова щастив,че направо немога да го опиша с думи.

hottie
06-20-2008, 08:10
Искам да кажа,колко съм щастилив в момента,защото и признах чувствата си след,като те се разделиха окончателно,казах си сега или никога и и казах това което изпитвах и тя ми каза че изпитва нещо повече от приятелство към мен,в момента съм толкова щастив,че направо немога да го опиша с думи.

Раздвам се, но ако той ти е наистина добър приятел според мен трябваше да говориш първо с него и да му кажеш какво изпитваш и за намеренията ти. Все пак те са имали доста сериозна връзка, не мислиш ли?
Той въобще знае ли какво се случва?

hottie
06-20-2008, 08:10

Раздвам се, но ако той ти е наистина добър приятел според мен трябваше да говориш първо с него и да му кажеш какво изпитваш и за намеренията ти. Все пак те са имали доста сериозна връзка, не мислиш ли?

Al3ksandra
06-20-2008, 08:30

Браво ! Много се радвам за теб! :):):):) Бъдете много щастливи! :) Видя ли които не губи надежда, рано или кусно успява :P :):)):)):):):)

Lord_Of_The_Night
06-20-2008, 08:57

Ситуацията е много сложна,но той не е от най-добрите ми приятели,защото толкова пъти ме е разочеровал мен,както и нея,просто сега в момента не ми се обяснява,много е сложно.Той сигурно ще ознае рано или късно,ще му кажа,но засега ние още даже не може да се каже че сме тръгнали,но ако всикчо се развие добре се надявам да сме заедно,така че той ако ми е наистина приятел и след всичко което направи за да я нарани,ще разбере.В момента единсвтено съм радостен от факта че жената която обичам,изпитва и тя чувства към мен. :)

hottie
06-20-2008, 09:27

Ситуацията е много сложна,но той не е от най-добрите ми приятели,защото толкова пъти ме е разочеровал мен,както и нея,просто сега в момента не ми се обяснява,много е сложно.Той сигурно ще ознае рано или късно,ще му кажа,но засега ние още даже не може да се каже че сме тръгнали,но ако всикчо се развие добре се надявам да сме заедно,така че той ако ми е наистина приятел и след всичко което направи за да я нарани,ще разбере.В момента единсвтено съм радостен от факта че жената която обичам,изпитва и тя чувства към мен. :)

Ааа аз не знам защо останах с мисълта, че едва ли не ти е най-добър приятел :) Ами в такъв случай супер! Пожелавам ви истиснка, силна и споделена любов :)

Lord_Of_The_Night
06-20-2008, 10:01

Ааа аз не знам защо останах с мисълта, че едва ли не ти е най-добър приятел :) Ами в такъв случай супер! Пожелавам ви истиснка, силна и споделена любов :)
Не ми е най-добрия приятел,защото още преди време разбрах че на него неможе да се разчита.Мерси много за пожеланията дано и при теб е така. :)

fuck_me_pls
06-20-2008, 10:12
Ееемм жалко ..простоо нз..защо не и кажеш че си я харесваш и че си влюбен в нея..нека поне да знае :) Пък надеждата винаги я има просто някои я изгубват :) Успех!

Lord_Of_The_Night
06-20-2008, 10:25
Ееемм жалко ..простоо нз..защо не и кажеш че си я харесваш и че си влюбен в нея..нека поне да знае :) Пък надеждата винаги я има просто някои я изгубват :) Успех!

Ако погленеш по горе какво съм писал ще разбереш,че точно това направих.И сега съм адски щастлив. :)

maharbal
06-20-2008, 10:33
Ще излезе малко дълга темата,ако на някой му се чете,но просто имах нужда някаде да го напиша.
Значи моята история започна още преди една година,лятото се запознах с на един мой добър приятел гаджето,отначало нали изпитвах някакви симпатий към нея,но си казах тя е гадже на моя приятел нищо повече.С времето можах да опозная какъв прекрасен човек е и наистина се влюбих,не не използвам думата еи така,това е единствения път в живота ми,когато към някой съм изпитвал такива силни чувства.Имахме толкова общи неща и интереси,когато си говорех с нея се чувствах сякаш се рея из облаците,достатъчно беше да я зърна и всичко се оправяше,дори да имах лош ден.В продължение на много време само тя ми беше в ума,видех ли някое момиче пак за нея се сещах,толкова бях се влюбил,че просто не бях на себе си.И сигурно се досещата,че нямаше какво да направя,защото тя беше гадже на моя приятел.Много време аз се измъчвах,всичко между тях вървеше добре и аз си казах,някакси трябва да го преглътна и да единственото което можех да направя е да проявя търпение,важното е че е щастлива макар и с друг.Така и не и признах чувствата,защото ситуацията щеше да стане много сложна.След една година те се разделиха.И ето един месец не бяха заедно,май се бяха скарали незнам,и нали аз исках да се видим,и мислех да и призная какво чувствам,но тогава разбрах че те отново са заедно.И представете си чувството беше неуписуемо болезнено,тамън когато се появи ''светлина в тунела'',всичко се срина с гръм и трясък.Всяка надежда се изпари и направо вече незнам какво да правя.Точно когато се появи надежда,всичко си доиде по стару му.

razbiram napylno kakvo ti e. I moite nadejdi bqha razbiti. Znam kolko te boli i ti sachuvstvam :(

Lord_Of_The_Night
06-20-2008, 10:58

razbiram napylno kakvo ti e. I moite nadejdi bqha razbiti. Znam kolko te boli i ti sachuvstvam :(

Обаче отново се появи и сега нямам търпение да я видя,просто в момента съм неуписуемо щастлив.Дано и при теб стане така.