View Full Version : свършване
no_name_f_
06-07-2008, 06:30
Gore dolu namerih otgovor na vuprosa si zatova smqtam temata za priklu4ena i nqma smisul da spamite pove4e! :]
Poison69Girl
06-07-2008, 07:28
Когато достигнеш до оргазъм, ще ти стане ясно, че е именно такъв. Едва ли ще решиш, че е друго. Няма точно описание на това чувство.
:-o Ми...има различни...оргазми как да кажа :P Да кажем,че ставаш на иглички,забравяш за всичко и всички и не можеш дума да обелиш,или почваш да бръщолевиш някакви пълни безсмислици,и отдолу ставаш като рекичка....И трепериш
определено няма то1но описание на това чувство, но да изтръпваш, свиват се мускулите ти...
става за много кратко време и е много разтърсващо (е естествено зависи от това какъв е оргазма...) =]
key_of_hell
06-07-2008, 12:42
hora neka e qsno 4e svur6vaneto i orgazma sa dve razli4ni ne6ta!Do tuk opisvate samo svur6vane!
Naistina sama 6te go useti6, 6tom ne si znaela zna4i prosto ne si go izpitala, koeto ne e pritesnitelno nito za teb nito za priqtelq ti!S vremeto 6te si obogatite seksualnata kultura, 6te se nau4ite koe i kak i vsi4ko 6te e ok!
hora neka e qsno 4e svur6vaneto i orgazma sa dve razli4ni ne6ta!Do tuk opisvate samo svur6vane!
:-o Обясни ми разликата?Аз си мислех че "свършване" е жаргонен синоним на "оргазъм" ? :(
nastyangel
06-07-2008, 13:58
верно ква е разликата :-o
no_name_f_
06-07-2008, 14:43
мерси за отговорите... :) .... зна4и той си ме лашка мн мн мн мн и то се "насабира" удоволствие с всяко следващо проникване и изведнъж все едно нещо се пука или нз как то4но да го обясня и пак по4ва такова насабиране....тва как се обяснява?!?!?! смисъл как може да се наре4е??!
FeelMyPain
06-07-2008, 17:04
Значи тва е като третото умение на Урсата като има МКБ...Докато се бие damage-а се наслагва обаче активира ли се МКБ-то и това наслагване на damage се занулява и започва отначало.Дано да съм ти помогнал.
Значи тва е като третото умение на Урсата като има МКБ...Докато се бие damage-а се наслагва обаче активира ли се МКБ-то и това наслагване на damage се занулява и започва отначало.Дано да съм ти помогнал.
точно :lol:
Lunatic-
06-07-2008, 17:12
точно :lol:
и Berserker`s Blood-a на Huskar 8-)
мерси за отговорите... :) .... зна4и той си ме лашка мн мн мн мн и то се "насабира" удоволствие с всяко следващо проникване и изведнъж все едно нещо се пука или нз как то4но да го обясня и пак по4ва такова насабиране....тва как се обяснява?!?!?! смисъл как може да се наре4е??!
Ами точно като се "пука" (както си го описала) и ти е най-готино - това е свършване/оргазъм.
emi nemoje da se opi6e kef e :D
Здравейте :oops:
Аз съм на 17 години и от скоро водя полов живот...даже мн скоро....та вчера спах с приятеля си и просто щях да експлоадирам....та той ме пита колко пъти съм свършила а аз незнаех та това ми е и въпроса как да разбера кога свършвам....?
Моля отнесете се сериозно с питането ми....
Благодаря предварително!
ами може би е било т.н. множевствен оргазъм :Р
no_name_f_
06-08-2008, 07:30
mersi mnogo za otgovorite vi :) smqtam temata za priklu4ena :)