View Full Version : Първата любов
Нека всеки желаещ да напише тук каква е била първата му любов.
Аз съм пръв. Еми моята първа любов беше в 8 клас, бях лудо влюбенедна съученичка,но лошото беше че любовта остана несподелена и когато си спомня за нея мн боли :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
2 клас. "Ходихме" с момичет0 от 2ри до 5ти клас с прекъсвания :D
sweet_sorcerer
06-07-2008, 18:27
Мммм...първата любов - бях на около 5-6 и се влюбих в Ник Картър.....гоооляма любов беше,голямо нещо :D :D :D :D :D
ami az v momenta sym s pyrvata si lubov :) hodim ve4e 8 meseca,a az go obi4am ot 3 godini :)
Ей как ме карате да се сещам неща случили ми се преди доста време
Бях на лагер 5-6 клас и там се запознах с едно момиче 6-7 клас
Тогава ми беше и първата целувка...Наскоро видях това момиче или поне приличаше на нея и ми падна ченето....
sodomicdream
06-07-2008, 18:28
моята първа любов беше в 7-8. клас. Продължи около половин година и всичко беше просто.. една приказка, на която аз сложих край :cry:
Но много искам всичко да се върне някой ден :(
MoOnLiGhT_ShAdOw
06-07-2008, 18:31
Първото ми увлечение беше 5. срещу 6. клас. По един мъж на 23, ако не се лъжа. Висок, със сравнително дълга (малко над раменете) кестенява права коса, тъмнокафеви очи. Познавахме се бегло, прекарахме 4 дни заедно на рали "България", той беше приятел на баща ми. Ясно е защо не съм могла да изпитам нещо повече от някакво харесване.
Второто ми увлечение: краят на 8. клас до първата половина на 9. Метъл, с дълга под раменете светлокестенава права коса, едър, с кафеви очи, които присвива адски сладко, когато се усмихне. Не се познавахме, докато го харесвах, а след като срещнах приятеля си и забравох за всички други, успях да се сприяеля с него. Не можах да се влюбя, защото не го познавах въобще. Харесвах представата за него, която си бях изградила в ума си.
Третото увлечение: започнах да си пиша с бившия на най-добрата ми приятелка - дълга (под раменете) чуплива тъмнокестенява коса и тъмнокафеви очи с прекрасни отблясъци. Незнайно защо само по негови снимки и по лафчетата, които си разменяхме в чата, успях да си загубя ума по него. 4 месеца си писахме, а бяхме от 1 училище, еднаква смяна... Нямах смелост да направя крачката, все пак това още уж се водеше някакво детинско увлечение.
Заварката стана, когато прекарахме заедно нощта срещу 1. юли и посрещнахме изгрева. След 5 дни, на концерт на Щурците в града ни, приказката между нас се случи, без да има перспектива скоро да завършва - вчера отбелязахме 11 месеца заедно и смятаме да ги направим още много.
Струва ми се, че точно това е моята истинска първа любов. Аз го познавам перфектно, както и той мен, затова си мисля, че в този случай чувствата са наистина истински. :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
06-07-2008, 18:32
Мммм...първата любов - бях на около 5-6 и се влюбих в Ник Картър.....гоооляма любов беше,голямо нещо :D :D :D :D :D
Хаха, и аз си го бях заплюла, ама бях 5. клас. :-D Тогава още си мислех, че харесвам русокоси със сини очи. :?
BlueFace
06-07-2008, 18:36
Тая година ми беше първата любов.Естественно несподелена...С момичето сме в компания и си излизаме и аз още си я обичкам ама сме си само приятели ... :)
sweet_sorcerer
06-07-2008, 18:37
Хаха, и аз си го бях заплюла, ама бях 5. клас. :-D Тогава още си мислех, че харесвам русокоси със сини очи. :?
ааа след него аз още си харесвам руси със сини очи.... :-) :-) :-)
BlueFace
06-07-2008, 18:38
Леле ще ви намразя сериозно.Вие тука половината хора имате нещо против русокосите със сини очи... :x
Леле ще ви намразя сериозно.Вие тука половината хора имате нещо против русокосите със сини очи... :x
aз нямам бе :D даже са си мн убави
ми мойта първа уж любов спря преди месец-два,не по мое желание..ама за 1-2 седмици ми мина и осъзнах ,че е било по-скоро увлечение,на основа яко хормони..а полсе бившето съжали 8-)
FiRe_LaDy
06-07-2008, 18:46
Моята първа любов срещнах в 7 клас ... отначало той имаше чувства,но аз не осъзнах моите.ПОсле,когато беше твърде късно,осъзнах своите.Исках да поправя грешката си и се мъчех по много начини,но не стана...Бяхме заедно само няколко дена,след което дори приятели не си останахме.Игнорирахме се от сякъде .... когато се видехме нищо не си казвахме ( и от моя страна после следваха купища сълзи и ... ). 2 години прекарах по този начин.Наистина много,го обичаХ ... сега вече,кгоато не му обръщам вниание той ме потърси и искаше да сме приятели.Май пак си разменихме ролите .. кофти ... ](*,)
SiNiStEr
06-07-2008, 18:51
Това ми е идеалът за момче,честно.
Един фр ме попита какъв ми е идеалът за момче и като му казах ченето му падна.....
Моята първа любов е най-хубавото нещо ,което някога ми се е случвало.25 август 2007 ,седмица и нещо след като направих 18 и ТОЙ се появи в живота ми .Всичко започна като бъзик и изобщо дори не съм си и помисляла ,че той ще е първата ми любов.Всъщност дори се съмнявах ,че изобщо като се видим ще ме хареса.Той е точно типа момчета ,които хресвам и съм харесвала.Убииствено много го обичам и все още давам всичко за него ,дори след всичките ни караници и раздялата ни.Той ме научи да живея,да се радвам,да обичам,да страдам и да се науча да бъда силна! Винаги ще има място там вътре в мен ,просто защото ТОЙ си е ТОй и за мен винаги ще си остане такъв.Красив ,умен ,просто момчето което винаги съм искала да е до мен.
За съжаление вече не е и сме само на Здравей Здрасти ,но се радвам че изобщо го има и го е имало в живота ми !
BlueFace
06-07-2008, 18:55
Това ми е идеалът за момче,честно.
Един фр ме попита какъв ми е идеалът за момче и като му казах ченето му падна.....
Защо??? Какво лошо има да си рус с сини очи??Аз пък адски мн се кефя че съм с руса коса и сини очи... :) :) :grin:
cinderella_gugutka
06-07-2008, 18:58
ми мойта 1-а любов беше....с 1 мом4е с което мислех 4е се харесваме но после се оказа 4е забивал няква друга-голям рев беше ама ся ми е смешно кат си спомням :D
MoOnLiGhT_ShAdOw
06-07-2008, 19:51
Нищо против тях, наистина! Най-добрият ми приятел даже е рус със сини очи. Но просто аз си харесвам тъмнокоси с тъмни очи. :)
Escarina
06-07-2008, 20:03
Боже, като чета мненията и се чувствам дефектна :D Винаги съм твърдяла, че за чувствата няма възраст и сега ще кажа защо. Когато бях малка (четири годишна) се преместихме да живеем в младост с нашите и баща ми даваше уроци по пиано. Идваше едно момиче от долния етаж и покрай нея се запознах с брат и. Бяхме приятелски семейства и се виждахме почти всеки ден, а въпросният си го харесах още от първия път когато го видях. Общо взето израстнахме заедно и като малки бяхме много близки. Всички твърдят, че чувствата ни са били едни и същи, но аз тогава се срамувах да кажа на когото и да било че изпитвам нещо към него, въпреки че беше очевадно :D Цялата история продължи десет години, като между нас не се случи нищо. Малко по малко се отчуждихме доста един от друг, докато един ден не се скарахме и от тогава не си говорим. Първоначално заради проклетия ми инат, а сега защото едва ли някой от нас би се чувствал комфортно да говори с другия. След него съм хлътвала много и по други момчета. Може би дори съм обичала... И винаги ще твърдя, че чувствата ми тогава са били толкова истински и силни, колкото могат да бъдат и сега :) А може би дори любовта ми е била много по-искрена и чиста.
dari_kateri4kata
06-09-2008, 15:45
lqtoto na 5-ti klas..Ako moje da se nare4e lubov de... :D :D :D ..Emm Mn be6e tupo..S nego se vise6e kaka my s edna neina fr..I samo ni nabludavaha..Basi tupnqta be6e..Ujas..
PeopleAlwaysLeave
06-09-2008, 15:56
Моята първа истинска любов се беше споделена. Много хубаво беше, но уви свърши :smt022
cinderella_gugutka
06-09-2008, 17:27
еми аз все още си оби4ам 1-та любов....ама не щото е 1-а щото като се замисля и 2-та си оби4ам още... :D
Lord_Of_The_Night
06-09-2008, 17:43
Първата любов я срещнах миналата година,но за съжаление нямаше какво да се направи.Много е гадно когато е несподелена,но такъв е живота.
zvezdichka777
06-09-2008, 17:50
Първата ми любов .. хм,Не мога просто ей така да q опиша но със сигурност това бqха радостта,щастието,тъгата,с� �лзите смесени в едно.Чувство което е неповторимо,да наистина може да се влюбиш и за 2-ри и 3-ти път но никога нqма да е както 1-виq ... Така че,борете се за първата си любов защото аз съм на мнение че тq е най-красива,може за други да не е така,но за мен е и винаги ще си остане.. Не съжалqвам че се влюбих,дори се радвам защото по този начин открих себе си наистина. :-#
Моята първа любов беше от 3 до 5 клас.Бях влюбена в едно момче от друг град, където ходех за ваканциите и често излизах с неговата компания.Страшно много ми се искаше да му кажа за чувствата си, но не се усмелих.Беше ме страх, че той не ме харесва, защото много рядко си говорехме :lol: .Сега сме приятели и много пъти сме си говорили на тази тема, той ми каза че също ме е харесвал и дори продължава да изпитва чувства към мен, но вече е твърде късно :( :lol:
sexy_for_you
06-09-2008, 19:33
Ох ами първата любов е нещо много лично и емоциално,поне за мен.Не смятам,че увлеченията в детската градина и началните класове,мога да нарека любов.Та по темата,първата ми любов бе в 5 клас,която продължава до сега(8 клас).Обичам го,но любовта е несподелена.
oh...mi moqta [urva lubov be6e mn strastna..haha...bqh na celi 3 godinki i si imah gadje ot MOQTA grupa v detskata gradina-Mileen4o,ta Milen4o tolkova me obi4a6e,4e postoqnno se durjahme za ru4i4ka(daje bqhme i kom6ii v bloka) i plus tva vseki den mi dava6e da mu izqjdam taratora na obqd,a az v zamqna mu davah deserta si-e kak da ne se vlub6 v takuv "MUJ" :-)
DafyDuck
06-09-2008, 21:57
Nqmam parva Lubov ama imax priqtelka s koqto sa skaraxme i tka :D
miss_asi
06-10-2008, 05:22
Нищо против нямаме! :D
миии първата ми любов беше от мирката. бяхме на кафе, после аз му звънях непрестанно, притеснявах го, правех му скандали с гаджето... ъм... направих си дневник, депресирах се... после му ревах няколко месеца за да се видим и... той, милия беше много уплашен и с право... но... всеки е бил на 14, к'во да се прави?!
Just_say_no
06-10-2008, 10:50
В момента я изживявам... странно е.
soul1199
06-10-2008, 15:11
emi az se vlubih v 6 klas,moito be6e nespodelena lubov,karai vse pak prodalgavam napred
PepElqShKaAa
06-10-2008, 16:26
Много интересна тема..а да кажа аз за моята първа любов.То аз съм страшно влюбчива и може би от детската градина съм си харесвала някое момченце,но това за мен не се брои за любов..все пак детска му работа..а сега когато съм по-голяма (17) се влюбих в едно момче от моя клас и от доста време го харесвам и смятам,че след време това ще е моята ПЪРВА ЛЮБОВ и то несподелена..но често се случва така :? ...не съм му казвала и не смятам да го правя..незнам защо :D [/b]
м!sS wendy
06-10-2008, 17:55
Първата ми любов.. всъщност като се замисля единствената, беше в 8ми клас. Той тогава беше 10ти и бяхме в един квартал. Минавахме всеки ден заедно и изведнъж без да се усетя, се бях влюбила. Дойде лятото, забихме се няколко пъти. Но естествено не всичко е толкова просто и лесно. Той си имаше гадже от доста време при това и един ден просто спряхме всякакъв контакт. Естествено той веднага забрави за мен, а аз дори 2години по-късно си спомням всичко и бих дала всичко за него. Това е в общи линий.
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-11-2008, 02:08
5 за 6 клас .. хх ходехме някъде 2 седмици може би малко повече.. някак супер бързо се влюбихме . .. . и беше наистина любов .. вече не помня колко безсънни нощи карахме с него да си говорим ... нещата които правехме заедно ... .. таи де разделихме се защото тои живееше в Ямбол аз в Русе... няма как (: но спомена за тази любов винаги ще остане в сърцето ми .. ужасно много го обичам все още (като приятел вече де..) и бих направила всичко за него ;) когато бях в бг сси звъняхме по телефона пращахме си смс=и .. сега само по скаип се чуваме но още не сме прекъснали връзка :)
Преди все имаше някой, който харесвах...Разбирала ми е главата от любов. Но сега вече е съвсем друго нещо.... Сега съм с първата си голяма любов и много го обичам.
lunata_baby
06-28-2008, 20:46
Първата ми любов беше несподелена и страшно много страдах...казвах му че го обичам,бях луда по него,давах всичко за да съм с него и на него не му пукаше...на всичкото отгоре баща ми го мразеше и ми казваше да нямам нищо общо с него...толкова съм плакала но с времето всичко отмина...макар че като се сетя сега за него сърцето ми се разтуптява направо :smt007 :cry:
Ми беше несподелена...и все още е такава де...Ревах,ревах,та са улях за тва момче,толоква глупости съм правила,че просто не е истина...!Рязала съм си ръцете,стотици пъти съм била на косъм да се самоубия,но всъщност ме спираше само любовта която все още изпитвам към него...Той знае,че го обичам,е всъщност не съм обедена,че вярва,но не мога да направя нищо от това,което съм направила вече...
Моята първа любов :
Intel Core2 Quad CPU Q6600 @ 3.20GHz
NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB
3 GB RAM
:)
skatemore
06-28-2008, 21:09
мдам помня я като ясен ден щот беше споделена обаче в последствие всичко рухна щото мислех че успеха ми е единствена съдба и сега лапам пишки
dimanushka
06-28-2008, 23:02
Еми моята първа любов беше в 8 клас, бях лудо влюбенедна съученичка,но лошото беше че любовта остана несподелена и когато си спомня за нея мн боли :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
+1.... samo deto az si izvadih pouka ot cqlata rabota :)
Lord_Of_The_Night
06-29-2008, 07:12
В момента я изживявам и за мене е наистина любов.Сега съм най-щастливия човек на света,защото тя е до мен. :) :) :grin: