View Full Version : да му го дам ли?
miss_love_95
06-07-2008, 20:30
emi na4i az iskam da vi pitam dali da dam na mom4ety koeto haresam sarce plu5ka .... mm za kraq na godinata i moje bi ve4e nqma da go vidq ... da si go ima za spomen ,,, :oops: :) :grin: :-o mm toi ne proqvqva interes kum men ...
Модерирано от Бандитка
Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА
Зависи в какви отношения сте :-D
ами да,ако не е тъпак....щото ако го изхвърли или направи някаква друга простотия няма да ти е приятно :)
хаххахаха а лелееее лелееееее става нещо тая вечер и не е на добре ... :-D :-D :-D
Lainovoz
06-07-2008, 20:37
emi na4i az iskam da vi pitam dali da dam na mom4ety koeto haresam sarce plu5ka .... mm za kraq na godinata i moje bi ve4e nqma da go vidq ... da si go ima za spomen ,,, :oops: :) :grin: :-o mm toi ne proqvqva interes kum men ...
:smt117
ElisaDay
06-07-2008, 20:46
И кат не сте гаджета,той като не изпитва нищо към теб , за кво да му го подаряваш?Въпреки , че ако искаш да се прецакаш go go :D
miss_love_95
06-07-2008, 20:49
mi az to4no tva pitam kat ne hodim da mu go dm li i spored vas typo li e kak bihte se po4yvstvali ... :oops:
ставай за смях колкото искаш , само не разбирам защо занимаваш и нас .Щом дори си мислиш за варианта дали да не му го дадеш... ясна работата.
Да ти го дам ли?
Или да не ти го дам?
това е въпросът.
cinderella_gugutka
06-07-2008, 20:50
ем...зависи...ако сте по близки (нещо кат пр де)да :)
miss_love_95
06-07-2008, 20:53
mi ne sam napisala tazi tema za da me ovikvate a da razbera kakvo mislite i kak bihte se po4yvstvali ako va6 ne mn dobyr fr koito znaete 4e vi haresva vi dade takyv podaryk ..
SiNiStEr
06-07-2008, 20:55
Ако сте мн близки ок,но ако не сте само ще се изложиш.
На колко години си?
valentinka_1990
06-07-2008, 20:56
Зависи от страшно много неща,все едно да те попитам Абе Пешо харесва ли ме?Ще можеш ли да ми отговориш,като имаш само тази информация?
И въпреки това мисля ,че не.Ако имаш да му споделяш нещо,просто му го кажи.
kuklichka_bg
06-07-2008, 21:01
mi az to4no tva pitam kat ne hodim da mu go dm li i spored vas typo li e kak bihte se po4yvstvali ... :oops:
ako bqh na mqstoto na mom4eto bih ti se izsmqla xaxax super qko
punkrock
06-07-2008, 21:02
o0o0o0 я не се излагай
krisito9212
06-07-2008, 21:07
аз пък ще ти кажа че зависи от това що за човек е.ако не е някои изживяващ се плеибои с високо самочувствие а си е наи-обикновено свястно момче няма да ти се изсмее.аз лично бих му дала сурцето,при условие че знае че го харесваш,това ще му остане един вид спомен от теб а може след време да осузнае че те харесва и да се получи между вас.Пожелавам ти го :)
gorskata_feja
06-07-2008, 21:07
няма смисъл да му даваш каквото и да било... сама каза, че не сте много добри приятели... а като му дадеш такова нещо... с извинение... той ще се възползва да те направи на глупачка пред всички!
varnen4e
06-08-2008, 06:28
Недей.
Ако си 95-ти набор както виждам по името ти...и искаш да подариш подарък на съученик...чакай да сметна...тоест на 12 годишен рискуваш подаръка ти да бъде заврян някъде или просто изхвърлен....
Но пък ако не опиташ няма как да знаеш...просто е тъпо да останеш с "разбити мечти".
Успех
sur4iceto__
06-08-2008, 07:41
емиии според мен няма да се изложиш и аз съм правила така но не съм станала за смях,е то си зависи и от момчето.Дай му го... :)
мм ти да даваш на момчето ама то няма интерес към теб.звучи доста странно и то пък и плюшка някак половете са объркани всичко е нестандартно но на мен ми харесва.ако е възможно момчето да ти се присмее не го прави!
vilinanova
06-08-2008, 16:37
Що ще си даваш парите за човек,който не те заслужава!
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-08-2008, 20:05
даи му го ;) само да не ти е кофти ако я изхвърли или нещо такова защото за някои момчета това са женски поаръчета :o :-o
Mnogo_ste_zle
06-08-2008, 20:07
Защо си толкова жалка, нямаш право, просто :/
Ivalinka
06-08-2008, 20:12
щом не те харесва по-добре недей..после ще започне да те обсъжда с приятелите си,дори да е най-готиното момче..."вижте,тая какво сърце ми подари..туп-туп... хихихихи " ако искаш да стане така,давай :)
Big_JoJo
06-08-2008, 22:15
Модерирано от Бандитка
Подари му нещо хем забавно , хем което да му покаже че имаш чувства към него (разучи кво обича , животни ,коли , мач ) и да е от сърце ;)
Ne nedei :?
1. ne zaslujava
2.riskuvash da te uniji
P.S. : kde ti e dostoinstvoto we , opredeleno nedei
ThinkerBell
06-09-2008, 02:28
I az imah podobno slychka , i si misleh che mn qko , no moje bi bqh prekaleno privlechena ot nego ... sega si mislq che ne chak tolkova gotino , No kakto ti si precenish :)
:-o mm toi ne proqvqva interes kum men ...
Модерирано от Бандитка
е при тва изречение е повече от ясно, че ще бъде неумесно. Даже много ще ти се зачуди, ши са смути а и може да реагира по много неочакван дори остър начин. Мен ако питаш първо се сближете и чак тогава си менкайте плючки, сърчица и тем подобни лигавщини :)
miss_love_95
06-09-2008, 11:27
m dam beehte pravi ne e dobra ideq hehe daduh mu go i toi q skusa hehe gadno no se pak trea6e da opitam misi za pomo6ta :]]] :-) :P :oops:
gothic_angel
06-09-2008, 12:52
Ммм..дай му само внимавай да не се изложиш.. :smt023
Obsession
06-09-2008, 12:59
Аз определено не бих го направила - няма смисъл! Не мисля, че проявяването на чувствата е излагация, но в тази ситуация е тъпо: края на годината е, чак сега ли си се сетила за евентуално спомени от теб...
fall_out_girl
06-09-2008, 13:14
Недей не му го давай...Според мен той няма да го оцени и както казаха по-горе реакцията му може да не ти е много приятна...
ThePowerOfLove
06-09-2008, 13:42
m dam beehte pravi ne e dobra ideq hehe daduh mu go i toi q skusa hehe gadno no se pak trea6e da opitam misi za pomo6ta :]]] :-) :P :oops:
:? Не се спичай,спокс 8)