Влез

View Full Version : Секс с мъже

georgi_18
06-08-2008, 08:32
Здравейте, преди време имах сексуална фантазия да правя свирка и реших да опитам, по Мирката си намерих един мъж и му духах,но не само веднъж ами започнах редовно.Докато се осетя вече ми харесваше и да ме чукат и го правех 3-4 седмично.Опитвам се да се откажа ама немога пак и пак ми се прави.НЕ го правя само с 1 мом4е.Имам 4 сериозни с които излизам по различно време.Вчера вечерта нещо ми стана много ми се правеше секс, и се уговорих с 4-мата да се видим. с единия в 21ч. с дригия в 22ч, после 23ч. и накрая на това момче правя само свирки засега.Та очертава се 3-4 часа секс.... не искам да съм толкова вманиачен но маи това направих...

firesnow
06-08-2008, 08:35
Здравейте, преди време имах сексуална фантазия да правя свирка и реших да опитам, по Мирката си намерих един мъж и му духах,но не само веднъж ами започнах редовно.Докато се осетя вече ми харесваше и да ме чукат и го правех 3-4 седмично.Опитвам се да се откажа ама немога пак и пак ми се прави.НЕ го правя само с 1 мом4е.Имам 4 сериозни с които излизам по различно време.Вчера вечерта нещо ми стана много ми се правеше секс, и се уговорих с 4-мата да се видим. с единия в 21ч. с дригия в 22ч, после 23ч. и накрая на това момче правя само свирки засега.Та очертава се 3-4 часа секс.... не искам да съм толкова вманиачен но маи това направих...

щом те забавляа цапай

jotitu
06-08-2008, 08:36
нимфоманка такава :D радвай си се на живота и не се притеснявай ;)

firesnow
06-08-2008, 08:37

погледни му пак ника....

jotitu
06-08-2008, 08:40

погледни му пак ника....

ай.. :D ами за всеки влак си има пътници.. :D

maci
06-08-2008, 08:48
aplodismenti za mocheto, koeto osyzna che e GEI 8)

ell_ownz
06-08-2008, 08:58
nqa losho no nimfoman+gei=mn losha kombinaciq...namali seksa a za orientaciqta nqa na4in da q promenish...se pak vinagi ispolzvai prezervativi 4e pri homoseksyalistite ima po golqma veroqtnost ot zaraza sas spin.. uspeh

jotitu
06-08-2008, 09:02
nqa losho no nimfoman+gei=mn losha kombinaciq...namali seksa a za orientaciqta nqa na4in da q promenish...se pak vinagi ispolzvai prezervativi 4e pri homoseksyalistite ima po golqma veroqtnost ot zaraza sas spin.. uspeh

+ тва след известно време ще почнеш да се изпускаш в гащите отзад, защото мускулите се разщиряват

ANTIHUMAN
06-08-2008, 09:03
Ха ха ! Или си супер загорял ,за да тръгнеш с мъже или си супер курварин!Да лапаш на всеки! :lol: Как осъзна ,че си гей? :? Не става изведнъж!
П.П. Бисексуален съм само да ти кажа! Чакам момичето на мечтите ми да дойде ,защото момчето го изгубих! :( Но не ми пука живота продължаваааааааааааа! :grin: :grin: :grin: :grin:

ZvEzdi4ka_
06-08-2008, 15:57
Shtom ti haresva .. enjoy..Nikoi nqma da ti kaje nishto.. samo che mnogo se pazi. :wink:

BlueFace
06-08-2008, 16:02
Не не не разбивате ме в тоя раздел. :razz: :razz: :razz: :razz: Тука поне съм сигурен че ще си повдигна настроението :lol: :lol: :lol: :lol:
П.П.Само внимавай да не забременееш :lol:

L0LiPoP
06-08-2008, 16:03
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ZvEzdi4ka_
06-08-2008, 16:13
Не не не разбивате ме в тоя раздел. :razz: :razz: :razz: :razz: Тука поне съм сигурен че ще си повдигна настроението :lol: :lol: :lol: :lol:

Kazah da vnimava zashtoto taka se predavat bolesti..

BlueFace
06-08-2008, 16:16
Не го казах заради коментара ти :wink:
За мене попринцип такива хора имат психически отклонения... :? Нормално ли ви се струва мъж да обича да лапа .....Ако беше нормално жените вместо цици щяха да имат два чепа 8-) :D

ZvEzdi4ka_
06-08-2008, 16:20
:D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: naistina e taka.. i spored men ne e normalno.. myjete trqbva da sa si s jeni.. i jenite s myje.. ne vijdam kak edin myj moje da byde zadovolen i .. vyzbuden ot drug myj . Sporen men e napylno izvrateno.. i si mislq che horata koito narichat sebe si homosexualni prosto iskat vnimanie.. no shtom mu haresva neka si go pravi.. az prosto ne moga da si predstavq da byda privlechena ot sy6tiq pol.. i sam na mnenie che edna jena ne moje da byde zadovolena ot nishto i nikoi drug osven MYJ!!! :lol:

firesnow
06-08-2008, 16:47
spored men ne e normalno.. myjete trqbva da sa si s jeni.. i jenite s myje.. ne vijdam kak edin myj moje da byde zadovolen i .. vyzbuden ot drug myj . :
me2.....

Dreammy
06-08-2008, 16:55
aplodismenti za mocheto, koeto osyzna che e GEI 8)

+1 :D

нимфоманството е кофти нещо,трябва да се преодолее.а ти си хомо или бисексуален ?

brusa
06-08-2008, 17:46
i da iska6 da spre6 i da ne iska6 ti ve4e si stanal 4ist naturalen gei tova e :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

twsd
06-08-2008, 19:15
temata o4evidno e ebavka za slaboumnite

LiloTa
06-08-2008, 20:08
За мене попринцип такива хора имат психически отклонения... :? Нормално ли ви се струва мъж да обича да лапа .....Ако беше нормално жените вместо цици щяха да имат два чепа 8-) :D

защо да е?!Не мисля,че в това да харесваш някой от твоя пол е някакво психическо отклонение.Просто човек не може да си го избира...Понякога е вродено(доказано е) понякога в следствие на някаква случка става така....Не осъждай прибързано,никога не се знае какво ще стане...

get_high
06-08-2008, 20:47
i sam na mnenie che edna jena ne moje da byde zadovolena ot nishto i nikoi drug osven MYJ!!! :lol:
защото не си попаднала на точния вибратор :lol: :lol: :lol: :-P

TellMeYourName
06-08-2008, 20:50
И на мене трябва ли да ми дреме?

DVNO
06-09-2008, 08:06

какви сте децаааааааа :razz: какво психическо отклонение, какво нещо. с кой си лягаш не е от значение, работата е кой си в живота. ако на едни им се чука с дебелани, на други пък със слаби жени...ако на едни с жени, на други с мъже хахаа тва е секс по дяволите кво толкова
но ще порастнете и ще научите повечко за живота :grin: