PDA

View Full Version : Запознанства по интернет..

marzilia
06-09-2008, 13:11
Здравейте! ИСкам да ви попитам запознавали ли сте се с половинката си по интернет? Имала ли е развитие вашата връзка? А ако не сте се запознавали по такъв начин,според вас има ли бъдеще подобна връзка?

w0sh
06-09-2008, 13:13
ъ да запознавал съм се по такъв начин.... и не не смятам,че е хитро, а даже е най-голямата грешка, която човек може да направи.

marzilia
06-09-2008, 13:15
Защо?

MoonAngel
06-09-2008, 13:16
wosh е много прав. Аз съм правила тази грешка и съжалявам. И връзката не просъществува много - 2 месеца.

w0sh
06-09-2008, 13:18
Защо?

Защото е изкуствен начин за създаване на контакти ив 90% от случаите се стига до разрив в отношенията. Дори по интернет да се разбирате... там има много фактори, които отсъстват в едно фейс ту фейс общуване. като език на тялото, интонация и подобни, които често дразнят хората най-малко. Пък и освен това е много по-лесно да ги усетиш колко лъжат.

varnen4e
06-09-2008, 13:21
Мисля, че наскоро имаше подобна тема и аз все още подркепям мнението си, че няма нищо необичайно да срещнеш половинката си някъде из нет-а. Все пак общуването, по какъвто и да било начин, дали с чат, дали с писма, дали с говорене по телефона или на живо, сближава хората и им помага да се опознаят.
Така, че няма никакво значение как точно комуникираш с даден човек... той може да се окаже колкото и неподходящ, толкова и подходящ. Въпрос на късмет.
Въпреки това, не вярвам, че могат да съществуват повече от приятелски отношения между хора, които не са се виждали или се виждат рядко, поради простата причина, че не се виждат, те не могат да видят и да усетят как реагира отсрещният човек, не могат да усетят емоциите му. Връзки породени само в интернет могат просто да обържат хората приятелски и да предложат на човек само един одушник за тревоги или радости и да убият малко време.
:)

ThePowerOfLove
06-09-2008, 13:34
Да,запознавала съм се и сега мисля,че беше грешка. Не съм против интернет запознанствата,просто тогава се получи кофти всичко :)

TinkyWinky
06-09-2008, 13:37
не съъъм ...

shady^baby
06-09-2008, 13:40
да,по този начин се запознах със сегашния си приятел и сме заедно вече 8 месеца и половина :) но по принцип съм на мнение че от такова запознанство не може да излезе нещо кой знае какво :)

SINDEL
06-09-2008, 13:57
Охх... поредната такава тема за последната седмица :D
Да, запознавала съм се
Да, сегашната ми връзка така запо4на

hahavteen
06-09-2008, 14:54
Хах ами не ми се е случвало и едва ли ще ми се случи. Аз в интернет общувам само с хора от България а живея в чужбина. Иначе може и да просъществува защо не.. Ако хората си допадат какво значение има къде са се запознали... :-o

ludisuvurshen
06-09-2008, 15:07
Връзките започнали в нета са непълноценни. Имах такава "връзка" и непрекъснато чатех с момичето, но виж са срещи на живо тя не искаше, залагаше изцяло на чат..което показа своят голям --- и нъстъпи време за раздяла...

Remini
06-09-2008, 15:24
Не съм си намирал половинка по интернет,но намерих мн добра приятелка!
Просто зависи с какъв човек кореспондираш...

ThinkerBell
06-09-2008, 15:29
Ne sam se zapoznavala ... i ne smqtam , no vse pak zavisi ot choveka ot sreshta , moje da se okaje che si zalujava 8)

LadyDy
06-09-2008, 17:15
Мда, ние се запознахме във Флиртчето.

zvezdichka777
06-09-2008, 17:39
Може да просъществува такава връзка,ДА ... обеснявала съм защо дости пъти,а сега няма да го правя .. знам го от личен опит,но все пак всеки със мнението си .. :)

Ivalinka
06-09-2008, 18:39
ам намерих си приятелче и си пишем вече 8 месеца и ми е забавно :)

Lyubeto
06-09-2008, 18:45
Така срещнах предния ми приятел.Бях с него 4 години.Е в крайна сметка се оказа ,че така и не съм разбрала какъв всъщност е за толкова време ,но това е отделна тема... :smt021

alex_devv
06-09-2008, 19:39
Защо пък да няма шанс за развитие ?
Всичко си зависи само от вас :)

Lady_B_
06-09-2008, 19:40
ъ да запознавал съм се по такъв начин.... и не не смятам,че е хитро, а даже е най-голямата грешка, която човек може да направи.

+1

FreeSpirit
06-09-2008, 20:50
Със сегашното ми гадже се запознахме в сайт за запознанства, после си писахме по скайпа, запознахме се,харесахме се и сега сме щастливи вече повече от 3 месеца :)))
Супер е :))

imu_stat
06-09-2008, 23:17
Супер Айляк са сайтовете за запознанства,не съм създавал връзки,но имам много приятелства и то големи не само на думи!Естествено има и хора, с които просто съм се запознавал и съм на ''здравей,здрасти''.Виждам ,че тук има хора , които са се запознали с 1 човек,който не е бил особенно точен и КРАЙ - всички са под общ знаменател...Единственото е ,че избягвам някви от др.градове камоли на др.край на Бг - кфо нещо може да се създаде по тоя начин?Гледам от моя си град и съм супер доволен 8) 8) а пък покрай тея приятелства колко нови запознах...Тва е хубавото на запознанствата по нета ,че почваш всичко отначало не например имаш си стари Фрс и запознават те с някой и почват да дрънкат глупости уж на шега ама супер тъпо става.Та така .Тва е от мен по темата :-o

miss_asi
06-10-2008, 05:18
Запознавала съм се но чак за любов да говоря-НЕ!

midle
06-10-2008, 06:16
Уау видях една мацка в импулс , май се влюбих от пръв поглед :grin:

Вий къ я мислита тая работа?

MoOnLiGhT_ShAdOw
06-10-2008, 06:45
Според мен една среща "в чата" не може да замени взаимоотношеията между хората наживо. Аз самата така се запознах с приятеля си, но беше защото се притеснявах от първото запознанство - иначе бяхме една смяна и в едно училище. Не смятам обаче, че най-удачният начин за започване на връзка е чатът.

VerryBerry
06-10-2008, 06:53
С една бивша половинка се запознахме така.Бяхме заедно около месец,но в последствие разбрах,че той все още се вижда с бившата си и неможех да го понасям..особено след като ги видях заедно..Оказа се,че той е някво недорасляче и лапе в пълния смисъл на думата..единствената му любов си остана компютърът,а домът ми се превърна в игрална зала..но аз бях влюбена..както и да е,разделихме се..после излизах пак с някакъв на 21 от интернет..той също се оказа детенце..затова си мисля че е изключителна рядкост да намериш някой нормален в интернет пространството..

Madn3s5
06-10-2008, 08:05
Не съм положително настроена,въпреки,че моя приятелка се запозна с приятеля си в мИРК преди повече от 4 години, и след дълго опознаване са заедно вече от 6-7 месеца. Та според мен е въпрос на късмет,можеш да попаднеш на най голямата утрепка,както и на най голямото съкровище :-|

Pliok0019
06-10-2008, 08:25
Ако една пълнолунна нощ в 3-4 часа не бях потърсила абонати в режим "Скайпващ" нямаше да познавам бившето ми гадже и сегашния ми най-добър приятел и сегашния ми живот определено не би бил същия.

Имала съм и още една връзка, започваща от нета. С него бяхме около 3 месеца заедно. Не се получи не заради мястото, където сме се запознали или самите ние.

Според мен Интернет не е нито необикновено нито невъзможно място, където да срещнеш любовта. Всичко зависи от нас самите.

babity
06-10-2008, 08:27
ем... к'во пречи?

gothic_angel
06-10-2008, 09:23
Да,не се радвам особено :?

Elaine
06-10-2008, 09:43
ами аз пък само 2 пъти съм излизала с момче от нета и то с едното се бяхме запознавали преди наживо, просто там го открих случайно..а другото ми направи мн голямо впечатление и ми беше доста интересен и затова излезнахме и аз все още съм с него:-) ...вече година и 9 месеца и наистина го обичам, както и той мен и не съжалявам:oops: ..така че, аз все още съм против тея връзки принципно, но по този начин пък се запознаваш с хора, с които иначе не би могъл

ludo_momiche
06-10-2008, 09:51
Ми в някои случаи се получава,но сериозна връзка по интернет трудно може да стане. Не съм против ,но и много не вярвам в подобни неща.

manutdforever
06-10-2008, 10:06
Здравейте! ИСкам да ви попитам запознавали ли сте се с половинката си по интернет? Имала ли е развитие вашата връзка? А ако не сте се запознавали по такъв начин,според вас има ли бъдеще подобна връзка?

запознах се с една в ин тернет ма да ти кжа по добре е да се виждаш с човека.смисал да го познаваш добре.не да видиш некав дет ти харесва външно написал само хубави неща за себе си и излиза буклук кат се срещнете

slun4ice_90
06-10-2008, 10:12
ъ да запознавал съм се по такъв начин.... и не не смятам,че е хитро, а даже е най-голямата грешка, която човек може да направи.+1 Определено е грешка. :-P :)

moon_flower
06-10-2008, 10:15
Запознавала съм се по интернет.Макар и кратка,връзката ни беше много хубава.Не мисля,че беше кратка,защото сме се запознали в интернет.Просто бяхме твърде различни. :)

Just_say_no
06-10-2008, 10:56
На мен последните няколко гаджета са ми от интернет. Но тва е няква мн тъпа случайност според мен...

С последния си приятел ( с които съм в момента) се запознахме отново по интернет и мога да ви кажа че в момента се чудя на късмета си как сам го намерила и как е възможно да си приличаме толкова. Адски много се радвам че се получи така защото изживявам една от най хубавите си връзки до сега :)

PepElqShKaAa
06-10-2008, 17:45
Ами аз не си падам по такива срещи но веднъж с една моя приятелка излязохме с едно момче от нета...те се харесаха и са гаджета незнам вече от колко време.. така че зависи :-P

MonSitY
06-10-2008, 17:49
зависи колко е разстоянието между тях и какви са хората по характер.аз връзка от далечно разстояние с момче не съм имала.чатя само със съграждани иначе имам много (1 истинска приятелка) с която само си пиша...

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-11-2008, 02:03
по принцип никога не съм одобрявала този начин на запознанство ... обаче сега като доидох тук в Канада се запознах с една българка (някъде на 26-27 години е) и тя е женена за българин та 2мата живеят тук .. и като ми разправяше как е станало м/у тях каза че са се запознали по интернет.. 2 години чатели накрая тои се прибрал в Бг и и казал че ако искат да са заедно тои няма как да се върне в Бг затова единствения вариант е да се оженят.. е оженили се и сега вече са женени мисля че някъде 7 8 години и имат 2 деца и чакат 3то :) така че .. вече не съм толкова скиптично настроена :) явно всичко зависи от хората :P

MN_DIV_P
06-11-2008, 11:36
Az sa6to se zapoznah sas priqtelkata si po internet i ve4e godina sme zaedno , naistina 4ovek pridobiva drugi vpe4atleniq kogato se s sre6tne s 4oveka najivo i naistina e vapros na kasmet da uceli6 to4en 4ovek , no az sam sre6tnal 4ovek s koito za sega se razbiram dobre i mi e hubavo s nego, e razbirase 4e ima6e i nqkoi ne6ta koito nau4ih za neq i koito ne mi haresaha no tova e riskat kogato se zapoznava6 s nqkoi po imternet , ob6to vzeto se radvam 4e sre6tnah tozi 4ovek!!!

Boyd
06-11-2008, 11:55
Дали ще се запознаеш пишейки или говорейки - разликата е малка. Както можеш да попаднеш на свестен човек в интернет, така и очи в очи. В днешно време комплексарите обичат да завръзват "връзки" с няк'ви кучки, които постват снимки с очила тип Це-Це, изкуствени коси, 1 килограм грим, изкуствени мигли и дрехи от някой Мол, които всъщност са стока купена от Илиенци.
Може да има продължение на връзката независимо къде е вързана.

ra4ence
06-11-2008, 11:59
Айде сега и каква ви да се изкаже :D

Излизала съм десетки пъти,може би,с разни от нета. От 16г почнах. Какво да ви кажа. Важното е след всяка среща да си направите изводи и да си вземете поука от грешките! Аз винаги излизах с намерението да го 'омая', понякога ставаше,понякога не. Общо взето все на боклуци попадах. Но,както казах-човек се учи от грешките си.
И със сегашния ми приятел се запознахме в нета. Но по-различното този път беше едно- не бях предишното наивно и лесно влюбчиво създание. Пък и попаднах на Човек :)

PePeLePew
06-11-2008, 12:17
попринцип не се занимавам с "виртуални хора" тъпо ми е и безинтересно повечето търсещи такива вразки в скайп/айсикю/овоо или нещо друго са просто отритнати от обществото хлапета и в нета се представят за супер готини,а ти нямаш представа кой седи от другата страна на пс-то

drive_me_crazy
06-11-2008, 13:02
попринцип не се занимавам с "виртуални хора" тъпо ми е и безинтересно повечето търсещи такива вразки в скайп/айсикю/овоо или нещо друго са просто отритнати от обществото хлапета и в нета се представят за супер готини,а ти нямаш представа кой седи от другата страна на пс-то
Взе ми думите от устата.
Абсолютно прав/а си!
Браво, че има и свестни хора в тая държава.

Mademoiselle
06-11-2008, 13:12
da,sluvalo mi se e i mislq 4e tova e edin ot variantite na na6eto savremie horata da se sabirat,i kakto moje6 da popadne6 na nepodhodq6t 4ovek,ako se zapoznaete ot drugo mqsto,takav e riska i pri internet zapoznanstvata:)

vamp
06-11-2008, 13:24
Защо?

Защото е изкуствен начин за създаване на контакти ив 90% от случаите се стига до разрив в отношенията. Дори по интернет да се разбирате... там има много фактори, които отсъстват в едно фейс ту фейс общуване. като език на тялото, интонация и подобни, които често дразнят хората най-малко. Пък и освен това е много по-лесно да ги усетиш колко лъжат.

Да,аз ако знаех,че има лошия навик да лъже,нямаше да направя грешката да се влюбя в нея и да бъда така търпелив и да вярвам на лъжи :)

irnfried
06-11-2008, 14:52
интерент запознанствата смърдят не струват 100%

Just_say_no
06-11-2008, 21:46
интерент запознанствата смърдят не струват 100%

може би..

Elaine
06-11-2008, 22:16
да, ама ние говорим за запознанство в интернет, не за връзка...няма лошо да се запознаваш...много хора, всякакви и различни, естествено, че ако си допаднете било то като приятели или повече, трябват да установиш контакт на живо...но запознанството може да доведе до мн хубави работи, ако не, то не е виновен интернета, а може би този човек просто не е за теб 8)

summer16
06-12-2008, 06:56
az sam se zapoznavala po neta oba4e mislq 4e be6e golqma gre6ka :?

DisciplineAndOrder
06-12-2008, 08:02
мдаа,възможно е да срещнеш ТВОЯ в интернет..

на мен ми се е случвало..
леля ми се запозна със съпруга си точно чрез сайтовете за запознанства 8-)

sunset_light
06-12-2008, 10:23
Бая болезнено е и е глупаво ,веднъж направих тази грешка ,2 месеца беше и след това всичко отиде на кино.
Най-добре е да се запознаеш с някого лично,а не чрез интернет всеки може да се представя за всеки :)
Иначе просто ей така да се запознаеш с някого ,да се предстани наистина както си е ,и да не живее например в българия,някой американец и просто да си общувате тъкмо и си тренираш езика,за приятелство е яко,ама чак връзка,едва ли .. :?

inloveforever
06-16-2008, 18:01
vuzmojna e takava lubov,ve4e sum 8 meseca s polovinkata mi,nqmame mn vuzmojnosti da se vijdame,jivee mn daleko,no kato sme zaedno nemam dymi,ina4e su6to me pravi 6tastliva,taka 4e,ne e mn lesna takava vruzka,no vseki si precenqva i re6ava,az sum gotova na vs 6toto 4oveka si zaslujava

SunShinePearl
06-19-2008, 13:09
Иначе аз нямам нищо против такива запознанства и в последствие връзки.Според мен мн си зависи от самите хора

и аз така мисля :)

SpOrTs_GiRl
06-19-2008, 13:15
С трима :D :D .... Едното момче беше от Габрово и дойде специално до София .. около 5 месеца ходихме и решихме, че няма смисъл, растоянието е голяма пречка ....... Виждахме се доста често, все пак НЕ сме на 13 .. Но си развалихме отношенията ..
С едно друго момченце много хубаво се разбирахме и тръгнахме, но няма и месец и се разделихме .. беше доста отдавна - детска му работа :D ..

Аа със сегашния също се зпознахме по интернет .. и се оказа, че живее на моята улица .. Карам 5-ти месец с него .. .. .. Не знам до кога ще продължи, просто ситуацията е много сложна ..
Не толерирам връзки започнали от интернет, но се случва ехх ... А дали има шанс връзка, започнала със сапознанство в интернет си зависи от хората ;) ..

cinderella_gugutka
06-19-2008, 13:19
ами аз смятам 4е може да се създаде приятелство но не и връзка.разликата между нета и истинския образ понякога е мн голяма. :(

FeelMyPain
06-19-2008, 13:54
С трима :D :D .... Едното момче беше от Габрово и дойде специално до София .. около 5 месеца ходихме и решихме, че няма смисъл, растоянието е голяма пречка ....... Виждахме се доста често, все пак НЕ сме на 13 .. Но си развалихме отношенията ..
С едно друго момченце много хубаво се разбирахме и тръгнахме, но няма и месец и се разделихме .. беше доста отдавна - детска му работа :D ..

Аа със сегашния също се зпознахме по интернет .. и се оказа, че живее на моята улица .. Карам 5-ти месец с него .. .. .. Не знам до кога ще продължи, просто ситуацията е много сложна ..
Не толерирам връзки започнали от интернет, но се случва ехх ... А дали има шанс връзка, започнала със сапознанство в интернет си зависи от хората ;) ..

Мене що ме няма? :-o
Edit: Чак сега прочетох за кво става въпрос темата...

sodomicdream
06-19-2008, 14:07
Да, запознавала съм се... и доста дълго продължиха отношенията ни

soul1199
06-19-2008, 14:09
ne ne sum

krem4et0
06-19-2008, 14:10
С мъжа се запознахме по IRC и сме заедно вече близо 4 години с надежди и планове за бъдещ свместен живот. И въпреки, че не съм фен на интернт доставчика си, го благослявам заради това, че по неговия кабел срещнах истинската голяма любов. даже мисля собственика за кум да го поканя :D
И в случая говорим само за запознаство. Връзка по този начин няма как. Но дали съм го забила в дискотеката и не съм чула 2 думи от него или ми е писал нещо, в което да има и доза истина, не намирам особена разлика.

donkihot
06-19-2008, 17:33
да...много даже..и да имаше напредък..но..нз..не са били ве4ни,но не поради запознаването,а поради 4увствата

girl_in_black
06-19-2008, 17:42
Да, свестен човек излезе, бяхме заедно 7 месеца и се разделихме по независещи от нас причини.Смятам, че от запознанство по интернет може да излезе добра връзка

vesssiii
06-20-2008, 19:00
Ъм да :razz: Ем с гаджето ми (от един град сме и градът е малък,но не знам как не се бяхме виждали) се запознахме в Импулс :razz: И вече сме заедно 8 мес :D Между другото е тъпо,но в смисъл,ако сте от различни градове и ддз.. :-D

extazytu
06-20-2008, 22:04
Амм аз да запознахме се в аха.бг така тя ми писа нещо от сорта на "Piss bro" аз и викам що ста пич и така ала бала от простотия на простотия излезнахме и ала бала и вече 2 месеца заедно мн се обичаме това е единствената която сам обичал и която ще обикна :-) :-)

taffy
06-20-2008, 22:22
Мии аз съм си хващала гадже от нета, ама моя случай беше супер сложен..Като се запознахме се оказа, че сме от един град(което си беше супер, щото бяхме в чат room на фенове на ХП). И оттогава почнахме да си чатим всеки ден, първо станахме мн близки фр, всичко си споделяхме..След 7 месеца чат (когато вече го познавах перфектно) решихме наййй - накрая да се видим. Седмица по - късно тръгнахме, бяхме заедно около месец (беше..вълшебно) ии накрая скъсахме..Беше ми мн кофти, няколко месеца не можах да се осъзная.. Бяях се влюбила по чата :D И въпреки, че сега не можем да се погледем от омраза и злоба, не съжалявам, че се запознах с него..
Таа мисля, че запознанствата, приятелството и (много рядко) любовта са възможни, ако и двамата имат маалко повече търпение.

anatoll_
06-21-2008, 06:32
Здравейте аз съм на 15.Да така из нета срещнах първата си любов.Познаваме се вече почти една година и десет месеца и през първата година бяхме просто много добри приятели.От почти 10 месеца сме заедно виждаме се и хубавото,е че ако мине изпитите сега(a sigyrno 6te gi) ще се мести да живее в моя град и още повече да учи в моето училище(ne samo zaradi men a i zaradi daskaloto 6toto e dosta hubavo)и много се радвам и чакам това да се случи :grin: :grin: :grin: !!! Мило :-) :-) :-) :-)
EDIT:Никога не ми е пукало за мнението на хората(koi kfo govori za men i t.n.) и не ми пука и няма да ми пука , пишете си квото искате!

FeelMyPain
06-21-2008, 06:35
тя ми писа нещо от сорта на "Piss bro" аз и викам що ста пич...

Това е идеалната свалка.Респект.