View Full Version : 13/14 GODIШНИ СЕКС МАНИАЧКИ
Drebnoto_f
06-09-2008, 19:40
Истисно желание за секс или просто подражание как мислите... :-o
Моето виждане е че вскички малки "кукли" искат да са по интересни и да "пораснат" по-бързо от възможното 8)
срещу тея малки кукли не трябва да се злобее, а по-скоро да им се помогне, защото в повечето случаи те са наивни и някойе момче ги манипулира... или пък търсят внимание, защото са самотни.
SexOnTheBeach
06-09-2008, 19:46
абе на 13 да праиш секс ...може би ше е прес сила за постигане на нещо знам ли...
но след 14-15 натам според мен е нормално
това си е лично мое мнение !
angelcheeee_93
06-09-2008, 19:46
abe tva dne6no vreme sa pove4eto -kurvolqk. abe hora sprete se malko be na 11 godini si provalqt jivota.za vsi4ko si ima vreme,no vse pak vseki sam si re6ava s koi ,koga i kade da pravi ne6to.a ina4e pove4eto se mislqt za interesni iza golqmata rabota,sqka6 kato sa go napravili ve4e znaqt vsi4ko za jivota.pomislete malko predi da deistvate,4e posle moje da ima mn lo6i posledstviq i decata 6te vzemat da razjdat deca ve4e leleeee :( :o :-o kade otidoha razumnite ...
Drebnoto_f
06-09-2008, 19:49
срещу тея малки кукли не трябва да се злобее, а по-скоро да им се помогне, защото в повечето случаи те са наивни и някойе момче ги манипулира... или пък търсят внимание, защото са самотни.
злоба определено не е .... но присмех по може :(
и какво като си девствена? И аз гледах лошо на тия дето го бяха правили и им се чудех, но после открих момче с което ми е добре и и аз го направих.. не е толкова лошо и не е нещо ужасно стига да е с точния човек! За тея кукли точния човек е тоя в когото са влюбени! Те са дребни и наивни! Може да си сигурна че после съжа;яват, но просто не го показват!
Моето виждане е че вскички малки "кукли" искат да са по интересни и да "пораснат" по-бързо от възможното 8)
of kvo si misli6 4e 6te promeni6 s taq tema seki go prai na kolkoto si iska i kogato si iska.
Drebnoto_f
06-09-2008, 19:56
и какво като си девствена? И аз гледах лошо на тия дето го бяха правили и им се чудех, но после открих момче с което ми е добре и и аз го направих.. не е толкова лошо и не е нещо ужасно стига да е с точния човек! За тея кукли точния човек е тоя в когото са влюбени! Те са дребни и наивни! Може да си сигурна че после съжа;яват, но просто не го показват!
ne ne sam devstvena.... a tazi tema q napravih prosto da vidq vijdaniqta na drugite,S nikakvo lo6o 4uvstvo apak i mislq 4e nqma podobna....
Drebnoto_f
06-09-2008, 19:57
of kvo si misli6 4e 6te promeni6 s taq tema seki go prai na kolkoto si iska i kogato si iska.
ne mi e celta da promenqm,prosto tema s mneniq.... :)
абе ма хиляди такива теми за "малките куржи" за "секс на 13" за всякакви подобни... но както и да е!
извода е че трябва да правиш секс, когато си готов, но не и на 12-13, защото тогава мисленето ти все още не е достатъчно реално и си въобразяваш глупости за принцове и т.н. просто хормоните на тая възраст ти объркват мозъка. Та... внимавайте.. дори и д аго правите голяма работа само поне да сте информирани както трябва
Drebnoto_f
06-09-2008, 20:05
абе ма хиляди такива теми за "малките куржи" за "секс на 13" за всякакви подобни... но както и да е!
извода е че трябва да правиш секс, когато си готов, но не и на 12-13, защото тогава мисленето ти все още не е достатъчно реално и си въобразяваш глупости за принцове и т.н. просто хормоните на тая възраст ти объркват мозъка. Та... внимавайте.. дори и д аго правите голяма работа само поне да сте информирани както трябва
dobre np izvinqvam se togava... moje da prekratim temata :(
Love_Is_The_Answer
06-09-2008, 20:16
Podkrepqm tvoeto vijdane ... taka si e!!! :D :D :D
MiSs_DioR_CheRiE
06-09-2008, 20:45
Veche stavate super banalni s teq temichki ... Ostavete horata da jiveqt , gledaite si vashiq seir ! Vseki she si go prai na kolkoto si iska i nqma da my pyka kvo misli sulio i pulio za sexa na neznam si kolko ...
Drebnoto_f
06-09-2008, 20:48
Veche stavate super banalni s teq temichki ... Ostavete horata da jiveqt , gledaite si vashiq seir ! Vseki she si go prai na kolkoto si iska i nqma da my pyka kvo misli sulio i pulio za sexa na neznam si kolko ...
okei ve4e se izvinih za temata nemoje li prosto da se spre........ :?
Ами аз съм на 14, и не съм девствен, но когато го направих за първи път го осъзнавах...Може би гледната точка ми е различна, но така виждам аз нещата .
подражание много ясно. Какво удоволствие на 13/14? Глупости. Те гащите едва си вдигат секс ще ми правят :D
ThinkerBell
06-10-2008, 03:15
Az se radvam da kaja che vse oshte sam devstvenna , i na tezi koito barzat da porasnat iskam da kaja che ispuskate vajni momenti ot jivota , a vie vmesto tova se trevojite dali ste zabremeneli ili ot kogo e bilo ..
miss_asi
06-10-2008, 05:35
13-14 мисля че е още рано но около 16 вече си е нормално
дай да ги опрааа :D :D :D
Wind_of_change
06-10-2008, 06:30
Де ги намирате тия 13-14 курви.Дайте ги насам ще ги изпапкам. :P
Нещо аз момиче под 16 да го е правила не познавам,а Вие тук все говорите за 12-13 годишни.Давайте ги насам де.
Де ги намирате тия 13-14 курви.Дайте ги насам ще ги изпапкам. :P
Нещо аз момиче под 16 да го е правила не познавам,а Вие тук все говорите за 12-13 годишни.Давайте ги насам де.
и аз това казваам
Къде отидхоте детски спомени.....
абе на 13 да праиш секс ...може би ше е прес сила за постигане на нещо знам ли...
И кое му е нормалното едно дете на 14 да я клатят през ден различни момчета :shock: :-x пфф аман от такива криворазбрани мнения.. :?
CragHack
06-10-2008, 13:06
Много си тъпа ма пикло! по твойта логика не трябва да има форум, щото не трябва нищо да се обсъжда! Ти като не искаш не взимай отношения, обаче няма да казваш какво да коментирам аз и какво не!
Темата е много интересна и различна от другите, защото аз също мисля, че 14 годишните пикли правят секс точно за подражание. Щото гледат от интернет, слушат от приятелки и съученички. И го правят само за да не останат по-назад. А не щото им се иска самия секс. Правят се на интересни просто.
тук не сме за да променяме света, а за да изразим лично мнение :wink:
по темата-аз съм твърдо против сексът в ранна възраст и както казаха преди мен, тва са си чисто курвенски истории.
CragHack
06-10-2008, 13:19
тук не сме за да променяме света, а за да изразим лично мнение :wink:
по темата-аз съм твърдо против сексът в ранна възраст и както казаха преди мен, тва са си чисто курвенски истории.
Подкрепям.
А относно курвенските истории - те не са точно курвенски, защото на тяхната възраст както казахме изобщо не могат да разберат смисъла на секса. Курвите са на поне малко по-напреднала възраст.
По-скоро са глупави малки пикли. За съжаление те самите не са виновни. А средата, както и липсата на коректив (родителско тяло и свестни приятели).
Ivalinka
06-10-2008, 13:26
аз не съм съгласна с това да се прави секс на такава възраст...моралист!какво да се прави :-D иначе тяхна си работа...
Ами аз съм на 14, и не съм девствен, но когато го направих за първи път го осъзнавах...Може би гледната точка ми е различна, но така виждам аз нещата .
Е, едва ли можеш да мислиш като 24-годишен младеш, ама айде. :)
Да, даже миналата година чух, че някаква шести за седми клас се ядосвала, че не се е "ебала"... :shock: Ама то така е де, за повечето в само "ебане" и нищо друго. Аз съм на 13 и не смятам да правя секс скоро... :?
Аре събудете се бе !!! Кво лошо има .. Тфа че за вас не си изнася ,че некви 14 годишни кукли ви крадат момчетата не значи че е лошо . Ако се загледате само момичета пускат такива теми .. КОМПЛЕКСИ !!!! Хахахах айде варети се гримирайте и се помъчете малко , вместо да злоратствате !!!!!!!!!!! :o :o :o :o :-x :-x :-x :-x
Аре събудете се бе !!! Кво лошо има .. Тфа че за вас не си изнася ,че некви 14 годишни кукли ви крадат момчетата не значи че е лошо . Ако се загледате само момичета пускат такива теми .. КОМПЛЕКСИ !!!! Хахахах айде варети се гримирайте и се помъчете малко , вместо да злоратствате !!!!!!!!!!! :o :o :o :o :-x :-x :-x :-x
Ти като 18-годишен би трябвало да мислиш по различно,дори ако не бях видяла профила ти в импулс,ти давах най много 15 :? Ще те видим тебе след някоя година ако си имаш дете,момиченце, и на 13 години да почне да се ш*ба с всеки срещнат само щото е гъзария.. пффф чак се пали.. мани мани.. :x :-x :x
Ти като 18-годишен би трябвало да мислиш по различно,дори ако не бях видяла профила ти в импулс,ти давах най много 15 :? Ще те видим тебе след някоя година ако си имаш дете,момиченце, и на 13 години да почне да се ш*ба с всеки срещнат само щото е гъзария.. пффф чак се пали.. мани мани.. :x :-x :x
Паля се защото това е форум и всеки трябва да изказва своята позоция и мнение ,а не като овце -един да каже нещо и всичко след него ! И за какво !?!! За да се представи като загрижен и съпричастен към случващото се , пред хора които са на стотици километри от него и дори не е виждал ... И да като 18 годишен мисля точно като вас , и на мен не ми е приятно да гледам как съседките ми (14-15 годишни момиченца ) се мъкнат с "чичковци " на по 24-5 , само щото имат пари и коли , ама не мога да направя нищо ..... Имат си Глави на раменете , да му мислят ! За тая работа има родители .... щом те не могат да ги спрат , какво остава за нас ..... :?
MiSs_DioR_CheRiE
06-10-2008, 19:59
Много си тъпа ма пикло! по твойта логика не трябва да има форум, щото не трябва нищо да се обсъжда! Ти като не искаш не взимай отношения, обаче няма да казваш какво да коментирам аз и какво не!
Темата е много интересна и различна от другите, защото аз също мисля, че 14 годишните пикли правят секс точно за подражание. Щото гледат от интернет, слушат от приятелки и съученички. И го правят само за да не останат по-назад. А не щото им се иска самия секс. Правят се на интересни просто. A ti si mn ostur wee :-x I temata hich ne e razlichna , shtoto ako nqkoi izpolzvaha tursachkata shtqha da vidqt , che ima dosta podobni maloumniko , dori i statiq imashe predi vreme ! I nikoi ne ti durji smetka na kvo komentirash ! Ti si posledniq chovek , za koito me interesuva ....
Паля се защото това е форум и всеки трябва да изказва своята позоция и мнение ,а не като овце -един да каже нещо и всичко след него ! И за какво !?!! За да се представи като загрижен и съпричастен към случващото се , пред хора които са на стотици километри от него и дори не е виждал ... И да като 18 годишен мисля точно като вас , и на мен не ми е приятно да гледам как съседките ми (14-15 годишни момиченца ) се мъкнат с "чичковци " на по 24-5 , само щото имат пари и коли , ама не мога да направя нищо ..... Имат си Глави на раменете , да му мислят ! За тая работа има родители .... щом те не могат да ги спрат , какво остава за нас ..... :?
Съгласна съм,че всеки трябва да изкаже мнение,но когато едно нещо е ОЧЕВАДНО, (и казвам очевадно защото съм сигурна,че не си единствения на който не му са приятни тези гледки с лапетата и чичковците) къв е смисъла да казваш точно обратното само за да си различен от останалите и да не си като овца :? незнам ако греша ме поправи но в първото ти мнение казваш Аре събудете се бе !!! Кво лошо има .. Тфа че за вас не си изнася ,че некви 14 годишни кукли ви крадат момчетата не значи че е лошо . а в второто съвсем обратното И да като 18 годишен мисля точно като вас , и на мен не ми е приятно да гледам как съседките ми (14-15 годишни момиченца ) се мъкнат с "чичковци " на по 24-5
:wink: :wink:
Съгласна съм,че всеки трябва да изкаже мнение,но когато едно нещо е ОЧЕВАДНО, (и казвам очевадно защото съм сигурна,че не си единствения на който не му са приятни тези гледки с лапетата и чичковците) къв е смисъла да казваш точно обратното само за да си различен от останалите и да не си като овца :? незнам ако греша ме поправи но в първото ти мнение казваш Аре събудете се бе !!! Кво лошо има .. Тфа че за вас не си изнася ,че некви 14 годишни кукли ви крадат момчетата не значи че е лошо . а в второто съвсем обратното И да като 18 годишен мисля точно като вас , и на мен не ми е приятно да гледам как съседките ми (14-15 годишни момиченца ) се мъкнат с "чичковци " на по 24-5
:wink: :wink:
Написал съм всичко правилно явно не съм се изразил както трябва !
В първия ми пост говоря от тяхна гледна точко ... защото имам приятелки на по 14-15 и те са ми изцепвали почети същите думи . А в втория от моя гледна точка .....
И разбирам че все още никой не може да зацепи ,че мисълта ми е да уважаваме избора на всеки . Всеки е правил погрешни избори , просто те ги правят по рано от нас ..... :-o
A_Loving_Girl
06-11-2008, 11:03
Ми по темата ще кажа,че тези малки пикли нямат мозък...при тях т'ва е да се издигнеш над приятелките си...да търсиш вниманието,но не осъзнават на каква цена ....после си блъскат главите и викат :"защо го направих ](*,) ?!".....Абе общо взето подражанието на останалите....
firesnow
06-11-2008, 11:05
Много си тъпа ма пикло! по твойта логика не трябва да има форум,...
зех да получаам де жа ву-та
истъркваш се ...
+1
секс манячки са докато не им опердашиш к.ура у челото
Весело,даже доста :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
правят се на много отворени и на много зрели пред връстиниците си - това е всичко. на 13 те дори не могат да правят качествен секс, а само да се ръчкат като животни. това че знаят някоя и друга поза, не значи, че правят "секс". аз не мога да си представя едно 12-13 годишно момиче, на което цикъла му е дошъл преди 5-6 месеца вече да се лашка в някоя кола... вие какво искате да постигнете? нивото на циганките дето на тая същата възраст вече раждат? не сте далече всъщност...
правят се на много отворени и на много зрели пред връстиниците си - това е всичко. на 13 те дори не могат да правят качествен секс, а само да се ръчкат като животни. това че знаят някоя и друга поза, не значи, че правят "секс". аз не мога да си представя едно 12-13 годишно момиче, на което цикъла му е дошъл преди 5-6 месеца вече да се лашка в някоя кола... вие какво искате да постигнете? нивото на циганките дето на тая същата възраст вече раждат? не сте далече всъщност...
Мен ако питате,вече ги минаваме 8-) Ама не се ядосвайте толкова де...Каквото е това няма връщане назад,всичко е сега на момента и за в бъдеще.След няколко хиляди нежелани бременности или починали от сифилис или спин,ще уврят канчетата на всички. :)
SpOrTs_GiRl
06-11-2008, 16:17
Тц тц .. Не се става жена като те изчукат, а като започнеш да се държиш като такава. А секса не изчерпва държанието на жената.. .. .. : )
awe basi tapnqta tuka si4ki prikazvat za nekvi 12-14 godi6ni det se ebat puk tuka v moq grad edna takava ne sum vidql basi tapnqta
awe basi tapnqta tuka si4ki prikazvat za nekvi 12-14 godi6ni det se ebat puk tuka v moq grad edna takava ne sum vidql basi tapnqta
Какво очакваш да видиш?!Как се е*ат пред теб на улицата!? :lol:
DisciplineAndOrder
06-11-2008, 18:58
:lol:
Жалки малки пу*ки за нищо не стават,като поели един пенис и вече големи жени...да ходят си цокат млякото при мама,да си говорят за филмчета и да си попълват лексиконите,а не да се чудят с кой батко и в коя кола да ги оправят. :)
A_Loving_Girl
06-11-2008, 21:38
нивото на циганките дето на тая същата възраст вече раждат? не сте далече всъщност...
=D> Точно казано ;)!!
В тая възраст е супер гадно-щот си малък/ка,обаче ЯКО ти се праи..па другите да те плюят!
Някой може и да го прави от гъзария и да подражава..де да знам!
Но половината са от хормоните почти сиг!
То и мене мнооо ми се праи,само че още се сдържам. :(
Ама,щом искат-да го правят бе!
amatorium
06-12-2008, 09:40
Vqrno e, che povecheto momicheta kato pravqt sex i izvednuj se vzemat za mnogo "svetnati". Golqma greshka ... no puk ima i nqkoi naistina malki i svetnati.
да и всички вие, които го правите сте безртешни?! Мога ли да политам защо някаква 12 годишна ми обяснява как и се правело секс, но се сдържа и се мисли за голямата работа?! Като, че на вас момчета, ако не ви се беше отдала възможност на тия години с някоя съученичка нямаше да го направите? Стига сте се правили на голямата работа! Всеки си има живот! Вие защо гледате чуждите?! Какви са тия комплексарски теми за курви и т.н. Вас какво ви интересува кой какво прави?!
jenanadqvola
06-12-2008, 12:39
За мен това е проблем във възпитанието,просто децата търсят обич,защото родителите не са им я дали и когато намерят някаква прилика с това което търсят,когато някой се интересува от тях дори да е за 2-3 дни дават всичко,а второто ми предполужение:глупост от глупост го правят! :smt021
jotitu,не си права в случая....отдавало ми се е,направил съм го...защо трябва да си избивам комплексите чрез секс...или да се хваля че съм го направил на 13-14 за първи път,ще кажеш голям героизъм...в секса момичетата избиват много повече комплекси отколкото нас момчетата,момчетата избиват своите комплекси в други начинания,но не и в секса,той е просто нещо нормално за нас,за разлика от вас,вие го приемате просто много навътре,просто понякога е само секс,колкото и грубо да звучи.
jotitu,не си права в случая....отдавало ми се е,направил съм го...защо трябва да си избивам комплексите чрез секс...или да се хваля че съм го направил на 13-14 за първи път,ще кажеш голям героизъм...в секса момичетата избиват много повече комплекси отколкото нас момчетата,момчетата избиват своите комплекси в други начинания,но не и в секса,той е просто нещо нормално за нас,за разлика от вас,вие го приемате просто много навътре,просто понякога е само секс,колкото и грубо да звучи.
това е защото в повечето случаи жената за да ти пусне трябва да има чувства и затова и секса трябва да е чувствен.. специялен... това че за вас е едно ебане е друг въпрос.... според мен при вас да си го лъснете с ръка и да го правите с жена е почти едно и също
Точно за понякога когато е само секс говорим,че на никоя 12 годишна пикла не и утива едното чук*не защото не вярвам че тези деца са открили любовта и човека на който да посветят този момент :wink:
SMoKe_BoY
06-13-2008, 10:38
Чувал сам разговор на момиченца.. 13/14 годишни:
-Ти детсвена ли си?
-Не,а ти?
-Иеее брао бе, и аз несам.
Ей така .. едно голямо ОМГ ВТФ !
Нямам какво друго да кажа по темата. Те просто се състезават коя ще поеми повече коя е ходила с по голям и т.н.
MaDDnes-f ti ne govorish v postovete za nedevstveni 13- 14 godishni , az za kurvi na po 13, 14 dett se ebat s vseki vtori ... kurvi ima na 13 i na 18 tva e razlichno ot obiknovennite momichetan na 13 deto sa pravili sex s edin primerno , zashtoto sa go iskali, zashtoto sa imali hormoni, zashtoto gi e predrazpolojil ;] vseki sam izbira koga da pravi sex i tova ne e gazariq az daje predpochitam da se praq na chuknata kato me pitat dali sum ili ne ... :)
MaDDnes-f ti ne govorish v postovete za nedevstveni 13- 14 godishni , az za kurvi na po 13, 14 dett se ebat s vseki vtori ... kurvi ima na 13 i na 18 tva e razlichno ot obiknovennite momichetan na 13 deto sa pravili sex s edin primerno , zashtoto sa go iskali, zashtoto sa imali hormoni, zashtoto gi e predrazpolojil ;] vseki sam izbira koga da pravi sex i tova ne e gazariq az daje predpochitam da se praq na chuknata kato me pitat dali sum ili ne ... :)
Влюбен съм в тва момиче :grin: :grin: :grin: :grin:
demons_of_my_soul
06-13-2008, 14:45
Винаги ми е било любопитно дали 13-14 годишните момиче усещат някакво удоволствие от секса...
Осен ако нямат някакво извратено чувство за удоволствие от болката!
Bcu4ko_ko3
06-13-2008, 14:45
Тийнейджърите трябва от рано да се чукат. Така свикват и се оттренират за бъдещия си сексуален живот. Възрастта, от която е най-добре да започнат, е 9-10 години.
Тийнейджърите трябва от рано да се чукат. Така свикват и се оттренират за бъдещия си сексуален живот. Възрастта, от която е най-добре да започнат, е 9-10 години.
Ае спри да се изцепваш е . Дея тфа колко прост треада си за да го напишеш . И то не само в тая тема ми в последните 2-3 каде те засяках се постваш некви нечовешки прости коментари . Аре вари се гръмни ма , дея откачалката :-x :-x :-x :-x
Bcu4ko_ko3
06-13-2008, 15:14
Ае спри да се изцепваш е . Дея тфа колко прост треада си за да го напишеш . И то не само в тая тема ми в последните 2-3 каде те засяках се постваш некви нечовешки прости коментари . Аре вари се гръмни ма , дея откачалката :-x :-x :-x :-x
Спокойно бе човек, ако продължаваш да беснееш толкоз, ще си навлечеш сърдечно-съдови проблеми :mrgreen:
[quote="Xtuning"][quote=Bcu4ko_ko3]Тийнейджърите трябва от рано да се чукат. Така свикват и се оттренират за бъдещия си сексуален живот. Възрастта, от която е най-добре да започнат, е 9-10 години.
като ти се роди дъщеричка на 9-10 години я дай на някой да почне да я подгрява за "бъдещия и сексуален живот"
:-D
като ти се роди дъщеричка на 9-10 години я дай на някой да почне да я подгрява за "бъдещия и сексуален живот"
:-D
Спокойно бе човек, ако продължаваш да беснееш толкоз, ще си навлечеш сърдечно-съдови проблеми :mrgreen:
Е да права си ... вече се обедих колко си умна ( тей де проста ) :lol: :lol: :lol: :lol:
Еми аз не бързам за никъде и мисля,че не съм напълно готова...познавам момиче,дето го прави с всеки втори,който и харесва без да имат връзка даже,на 14 е... :wink: Това е много тъпо за мене :wink: А познавам и такива,толкова загорели,че вемче го правят и с най-добрия си приятел... :wink:
Bcu4ko_ko3
06-13-2008, 16:32
Аз някъде да съм упоменавал, че ще ми се ражда дъщеричка :shock: А и е добре да се почва именно от тази възраст, както вече казах :)
Е да права си ... вече се обедих колко си умна ( тей де проста ) Laughing Laughing Laughing Laughing
Убеждавай си се, убеждавай, няма да ти преча :razz:
Така като ги гледаш,дали тая тема ще повлияе на някое 13годишно курвенце?
Аз някъде да съм упоменавал, че ще ми се ражда дъщеричка :shock: А и е добре да се почва именно от тази възраст, както вече казах :)
Е да права си ... вече се обедих колко си умна ( тей де проста ) Laughing Laughing Laughing Laughing
ООООООООО ЯСНООООО . Чак сега забелязах снимката ти .Ясно защо за теб е нормалко толкова рано ... Все пак вашия ЕТНОС !!!!!! - вече на тая възраст стават баби !!!!!
firesnow
06-13-2008, 22:52
..2...
Bcu4ko_ko3
06-14-2008, 05:37
ООООООООО ЯСНООООО . Чак сега забелязах снимката ти .Ясно защо за теб е нормалко толкова рано ... Все пак вашия ЕТНОС !!!!!! - вече на тая възраст стават баби !!!!!
Единственото, което мога да направя в случая, е да те съжалявам, приятелю. Много се излагаш и ако беше малко по-умен, нямаше да си правиш толкова светкавични изводи. :)
I az ta obicham mda :P
Bcu4ko_ko3 ti normaaalna li si ? :shock: v pone edna tema shte izkajesh li real mnenie bez da se praish na interesna shtoto bezsmislenite ti postove nema progresirat dosta :] tui za 9 - 10 godishnite sled kat go mislish begai da praish sex shtot na tolkos mqzash na pica :o
Bcu4ko_ko3
06-14-2008, 10:16
Bcu4ko_ko3 ti normaaalna li si ? :shock: v pone edna tema shte izkajesh li real mnenie bez da se praish na interesna shtoto bezsmislenite ti postove nema progresirat dosta :] tui za 9 - 10 godishnite sled kat go mislish begai da praish sex shtot na tolkos mqzash na pica :o
Ти и без това си доста непрогресивна, ако съдя по ника ти и по симпатииите ти към брат ти по акъл...Сега времената са други и е добре от рано младите да са запознати с тялото си...
Ти и без това си доста непрогресивна, ако съдя по ника ти и по симпатииите ти към брат ти по акъл...Сега времената са други и е добре от рано младите да са запознати с тялото си...
ЛЕЛЕЕЕЕ хааххаха вари си в гетото и се шибай по 20 пути на ден , прави каквото искаш , раждай 20 пъти ако трябва ...ама само изчезни от тоя форум , щото докато в началото си мислех че се правиш на интересна ...вече мистава ясно ,че наистина не си в ред ....напраи си 10 деца ( то така и ще стане де , при вас и повече правят ) .. и като станат на по 8-9 ги пусни да се ебат ....... Ако беше някаде около мен до ся да си с дупка в главата !!!!!!!!!!!!!!!!!
merryweather_ricci
06-14-2008, 10:46
Вчера с една моя приятелка бяхме в едно кафе и на съседната маса имаше едно момиче на 14-15 години с бира в ръка и едвам гледаше! около нея имаше 5-6 строители и поръчваха още и още бира по-късно ония я завлякоха на някаде и не се знае кво е станало с нея!! Наблизо имаше училище и предполагам че е била от това училище майка й и баща й сигурно са я пратили да учи а тя кво прави!!Абе нямам думи просто точно това е-правят се на интересни и прекалено бързо искат да пораснат!!
Bcu4ko_ko3
06-14-2008, 10:46
ЛЕЛЕЕЕЕ хааххаха вари си в гетото и се шибай по 20 пути на ден , прави каквото искаш , раждай 20 пъти ако трябва ...ама само изчезни от тоя форум , щото докато в началото си мислех че се правиш на интересна ...вече мистава ясно ,че наистина не си в ред ....напраи си 10 дена ( то така и ще стане де , при вас и повече правят ) .. и като станат на по 8-9 ги пусни да се ебат ....... Ако беше някаде около мен до ся да си с дупка в главата !!!!!!!!!!!!!!!!!
Обаче си надъхан ей...Я се усмихни и не ми обръщай внимание най-добре. Старая се да запазим добрия тон уж пък то...сега и пистолет у челото :razz:
ЛЕЛЕЕЕЕ хааххаха вари си в гетото и се шибай по 20 пути на ден , прави каквото искаш , раждай 20 пъти ако трябва ...ама само изчезни от тоя форум , щото докато в началото си мислех че се правиш на интересна ...вече мистава ясно ,че наистина не си в ред ....напраи си 10 дена ( то така и ще стане де , при вас и повече правят ) .. и като станат на по 8-9 ги пусни да се ебат ....... Ако беше някаде около мен до ся да си с дупка в главата !!!!!!!!!!!!!!!!!
Обаче си надъхан ей...Я се усмихни и не ми обръщай внимание най-добре. Старая се да запазим добрия тон уж пък то...сега и пистолет у челото :razz:
Хахахах не ти ли стига ,че за 2-3 дена стана за смях на целия форум . И продължаваш да се излагаш ...... вашия манталитет е различен от този на Българите , така че вари www-getoteenproblem-com ... там пишат и 3-4-5 годишни !!!!!
Bcu4ko_ko3
06-14-2008, 10:58
Хахахах не ти ли стига ,че за 2-3 дена стана за смях на целия форум . И продължаваш да се излагаш ...... вашия манталитет е различен от този на Българите , така че вари www-getoteenproblem-com ... там пишат и 3-4-5 годишни !!!!!
Дори не знаеш каква ми е етническата принадлежност :-D
Подскажи ми . Турция , Цигани ( роми) , Арабските стани , Либия , Египед ..... ВСЕ ЕДНО !!!!!!!!!!!!!!!
Подскажи ми . Турция , Цигани ( роми) , Арабските стани , Либия , Египед ..... ВСЕ ЕДНО !!!!!!!!!!!!!!!
скоро 6а се избиете ! (Мене ми викат баба Ванга :) )
скоро 6а се избиете ! (Мене ми викат баба Ванга :) )
Да е .... да не казвам на какво средство за миене на чинии треа да ги напраят !
"...а вий, вий сте идиоти..." :D
Bcu4ko_ko3
06-14-2008, 11:28
Знай, о млади Заблудени сине, аз пропътувах по пътя на сумрака между звездите и планетите, концентрирайки в себе си Матрицата и Празнотата до едно по-високо съзнание, което никой тук никога не ще да проумее и дори беглите опити ще бъдат просто прах и кръв и сълзи...Аз се молих и бях обект на молене, борих се и падах в борбата, рових се в себеопознаването и познанието на другите като в едно цяло и пропилях на стотици пъти съдбата си, а друг път я изпреварвах. Ето го моето амплоа, до което едва ли ще се докоснеш и разбереш, докато си жив...
http://www.battle.net/images/broodwar/pix/wall/fenixprev.jpg
http://www.battle.net/images/broodwar/pix/wall/zeraprev.jpg
http://www.sc2blog.com/wp-content/uploads/2007/07/archonconcept.jpg
OMFG az si misleh che se bazikash za tova s decata a ti naistina go mislish maikoooo :D :D :D e ot tebe she stane mnoo qka razporena kofa do sled dve tri godini ha ha ha
Bcu4ko_ko3
06-14-2008, 11:35
OMFG az si misleh che se bazikash za tova s decata a ti naistina go mislish maikoooo :D :D :D e ot tebe she stane mnoo qka razporena kofa do sled dve tri godini ha ha ha
Не забравяй, че на 10 и чурките на момченцата не са големи и няма как да се разпорят децата толкоз лесно...
абе на 13 да праиш секс ...
след 14-15 натам според мен е нормално
И си напълно прав. 13 години е доста тъпичко да правиш секс. Още не ти се настроило как трябва тялото. Нямаш нужните характеристики. След 15 може би си е чудно. Тъй като става дума за дамите, предполагам всички искат да го направят с голям "батко", който да ги разхвърля като парцал в кревата :o
Не забравяй, че на 10 и чурките на момченцата не са големи и няма как да се разпорят децата толкоз лесно...
Aко си беше направила труда да прочетеш заглавната тема , щеше да знаеш че става въпрос за 13/14 годишни които правтсекс с гоеми " батковци " ..... а ти го изби на 10 годишни ....... Разкарай се , и не ми цитирай израци от "The matrix " и да ми слагаш клартинки от некви игри ............. !!!
+1 dam taka i tva e ne6to za koeto ima adski mn temi pak i kakvo ima za obsajdane kolko zle trqbva da si za da go napraai6 s takova mislene za ne6tata ... :? :? :? :?
PeopleAlwaysLeave
06-14-2008, 15:15
Според мен е чисто подражание - "Понеже другите го правят и аз ще го направя". На тая възраст все още не ти се е развил напълно организма (специално при момичетата - яйчниците). На мен на 13 ми дойде за първи път, а най-лошото е, че има такива, който все още нямат цикъл, но вече практикуват секса. Това говори много зле за психиката и мисленето на младото поколение. По мои наблюдения повечето 13-14 годишни момичета си мислят, че с колкото повече преспиш, толкова по-добре и после задават въпроси "ама те ме мислят за курва,защо?". Ами логично. Нали знаете максимата каква е - момче, което спи с много момичета е гъзар, момиче, което спи с много момчета е курва.
macka123
06-14-2008, 17:34
Значи аз съм 92 набор и имам момичета от бившия ми кла които просто както казва един познат "Те не се ебат - те се порят".Казваха ми за случаи с по 3-4 човека за 1 вечер....Нз просто на къде е тръгнал този свят....
cute_like_hell
06-14-2008, 19:45
еми като искат и като се чустват готови може и на 10 да го правят . Всеки си решава кога :?
чудесно мислиш ;) имай в предвид и кухите им лейки и ... комбинацията е перфектна 8-)
aplodismenti za momi4eto koeto kaza ne sym devstvena na 13 :grin:
didomido
06-15-2008, 17:31
Според мен е чисто подражание - "Понеже другите го правят и аз ще го направя". На тая възраст все още не ти се е развил напълно организма (специално при момичетата - яйчниците). На мен на 13 ми дойде за първи път, а най-лошото е, че има такива, който все още нямат цикъл, но вече практикуват секса. Това говори много зле за психиката и мисленето на младото поколение. По мои наблюдения повечето 13-14 годишни момичета си мислят, че с колкото повече преспиш, толкова по-добре и после задават въпроси "ама те ме мислят за курва,защо?". Ами логично. Нали знаете максимата каква е - момче, което спи с много момичета е гъзар, момиче, което спи с много момчета е курва.
+99999999
cool_girl_9103
06-21-2008, 07:37
ne mislq 4e tolko malki tree da pravqt sex 6toto nqma smisal....ne vervam da sa tolko zagoreli :o
amm ot 15 natatak mislq 4e e normalno nali ? :D 6toto az sam na tolkova i si imam jelanieto i privli4aneto ama e hubavo da si go pravq i s edin 4ovek na koito si imam doverie i taka. nikoi ne e kazal 4e trqbva da si zagorql 4e da go pravi6 na tazi vazrast :-o
ForgetMeNot
06-24-2008, 15:19
Абе хора, осъзнайте се... Аз на 13-14 още играех на ''Стражари и апаши" пред блока, на ластика, на народна топка... А лапетата сега на 14 бременни и с незнайни бройки зад гърба си :shock: И после ми разправяйте, че е нормално :D Светът се е сбъркал тотално и това си е една много сериозна тема, защото момичетата и момчетата на тази възраст пропускат най-хубавото от живота - детството. Секс ще правите цял живот. И тези приказки за хормоните са пълни глупости, просто живеем в такова безумно общество, където всеки гледа сеира на другия и не казва : "Не го прави, грешно е" :-x :-x :-x :-x
абсолютно.
и аз бях "пикла" на 13 с 19 годишен :shock:
Отвратително, а?!
Викате си някоя тъпа курва, но той нито беше богат, нито не знам си къв...
Не бях с него за да се правя на интересна а бях наивна романтичка, страшно наивна...
и кво 3 месеца ходихме, какво ли не правихме.. и досега твърдя че си беше от любов, не да се правя на инт. на никго не съм се хвалила с "ебанЬето ми" и т.н
че има позьорки има, но в не малко случаи страдат наивни пишлеменца, вярващи в любовта, приемайки най-сериозно всичко, докато младеж, който мисли само с долната ги манипулира и те за да му засвидетелстват любов правят какво ли не..
друг е въпроса че на мен секса ми допадна, исках дда му доставям удоволствие.. за мен беше ТОЙ. нищо че ми разби сърцето...
sweatkiss
06-24-2008, 16:16
Хора наистина има много такива теми ,но все пак ще си кажа мнението...Аз мисля ,че годините не са най-важното стига да си намерил човека и да си готов...Дори да си на 14 няма лошо да го направиш стига да не е с различни момчета през ден...Да малко е раничко,но всеки си избира сам... :)
abe 4ak sex mania4ki .. tva ve4e e presileno :-D
S_L_A_D_U_R_K_A
06-24-2008, 17:50
Опитват се грешно да подражават на момичетата по филмите или кварталните им идолки :D За съжаление, не е за смях :lol:
GabisiTa
06-24-2008, 18:16
Повечето го правят само за да бъдат по-интересни ... :?
laila_94
06-24-2008, 18:26
Повечето го правят само за да бъдат по-интересни ...
+1
Ако не са напраили сефтето до 7 годишна възраст, то ще си умрат стари, консервативни и самотни моми... :smt064
Ch0c0la73
06-24-2008, 18:56
аз не искам да се имам за по голяма или интересна просто понякога ми се ебе .. ама с това ест не парадирам
miss_ludataa
06-24-2008, 18:57
ami takiva momi4eta naistina se nujdaqt ot pomo6t moje bi k at se izebut s kvartala sa golemi geroi ,no tuk nie ne moej mda promenim ni6to moejem samo da im se 4udim kak moje po takuf ''izrodski'' na4in da se prai6 na mackata na koqto vsi4ki 6te vurjat!/ mai nqq mn smisu v possta mi ,no 6ans/ :(
според мен за да правиш секс няма значение на колко си а да си правилният човек ии все пак на 13 не може да си готов. 16-17 може ноо 13 това си престъпление според мен.момичетата искаме да порастнем о бързо и за а докажем че сме големи сме склонни на всичко дори и да правим секс!!!
B.O.OM..
06-24-2008, 19:35
Бе май на секи когато му се иска чесно да си кажа и на мен сефтето ми беше 9ти клас и немисля че е ненормално.В смисъл когато един човек обича др ,мн я че ще иска да се .... с него :D .Но да ви кажа че имам адски мн приятелки които са вече с 2ри деца а са на моите години(18),което според мен е още по-откачено
emchetyyy
06-24-2008, 19:40
ахахахах боом ме разби да родят на тая възраст ужас :? :? :shock:
MakeMeLaugh
06-24-2008, 19:48
Човек винаги иска това, което няма.
Когато си на 13-14 искаш да си като големите и правиш неща, дето не ти отиват и когато вече си голям правиш неща като малките и пак правиш неща, дето не ти отиват..
elitssa_
06-24-2008, 19:51
xm az sm na 13 zatova moeto mnenie ne se za4ita...
Ama te go pravqt
-zaradi zaobikalq6tata gi sreda
-I kogato "im se do ebe" xormoni i t.n. i to otide...
Za6toto
-nie obvinqvame samo momi4etata no i mom4etata tam sa si vinovni no na mom4etata po moje.. ima natisk ot tqxna strana
-i o6te mnogo vliae6ti faktori
zabravana
06-24-2008, 20:14
gre6kata na mladoto pokolenie e v tova , 4e se sravnqvat s drugite , a nqmat sobstveno mnenie.lo6ata komoaniq i lipsata na roditelski kontrol i sobstveno mnenie pravi decata takiva.ako ima koi da naso4i deteto dokato e o6te malko ima 6ans da se opravi , no tazi vazrast e mn krexka i opasna.to4no togava moje da se slu4at mnogo lo6i ne6ta :x :(
zabravana
06-24-2008, 20:14
gre6kata na mladoto pokolenie e v tova , 4e se sravnqvat s drugite , a nqmat sobstveno mnenie.lo6ata komoaniq i lipsata na roditelski kontrol i sobstveno mnenie pravi decata takiva.ako ima koi da naso4i deteto dokato e o6te malko ima 6ans da se opravi , no tazi vazrast e mn krexka i opasna.to4no togava moje da se slu4at mnogo lo6i ne6ta :x :(
eveto_xx
06-24-2008, 20:16
На такива развратни наборки не съм попадала,но явно има :shock: Иииии всичко идва от родителите, защото не говорят на тази тема с децата си :(
al_bundy316
06-24-2008, 20:50
Абе сякви курви има. Аз познавам една от нашия квартал, дето един на 16 години (тогава) я отвори още на 12. Е по-голяма курва от това здраве му кажи... 8-[
miminkaa
06-25-2008, 10:48
За мен 13/14 годишна въжараст за секс не е особено нормална.. на 15 мисля че вече става но наистина повечето момичета горя от желание да го направят още на 13.. Но ако си имат гадже което обичат защо пък не.. :grin:
Terzerius
06-25-2008, 10:52
OMG!Човече,виж си заглавието :razz:
dj_big_m_Si
06-26-2008, 21:14
pfff...s izvinenie na neq oshte onaq raota ne i se e ravila za seks..i tq sh iska da mi stava jena ve4e...pff ama akto im e tolko akyla i se natiskat na golemite batkovci,kadeto i te nqmat gram mozak ..primerno nekaf 25-30god s nekfa 15god ...ebasii pornografiqta..abe ebete se shtom tolkova iskate.. :x :x
да им турат един к*р у устата и да им я затворят
Baby_bouce
06-26-2008, 21:27
be , da mu eba maikata vie druga rabota nqmate li si ??!! Kvo vi burka vas koi na kolko se ebe ? Vie ako iskate i do 50 si stoite devstveni i ne obsujdaite drugite !
Разбира се,че курви има и на 13 и на 18 но когато видиш 18 годишна курва не ти прави впечатление и си казваш ето я поредната мисс :-| докато е много по отвратително да видиш 13 годишно дете курва ,, А и не говорих за това,говорих че на 13 години е много много много голяма рядкост да срещнеш "любовта на живота си" или ако не,то поне човек на който можеш да се довериш, защото често на 13 гаджетата се сменят с дните от седмицата а с тях и сексуалния партньор :wink:
SMoKe_BoY
06-26-2008, 22:16
be , da mu e** maikata vie druga rabota nqmate li si ??!! Kvo vi burka vas koi na kolko se ebe ? Vie ako iskate i do 50 si stoite devstveni i ne obsujdaite drugite !
Демокрация е май .. и моем си обсъждам който си искам май .. и си мери езика ..
По вапроса: На 13 си мечтаех за момиче което да ми пусни но от гледна точка на брат на такова момиче немога да си помисля да прави секс
Baby_bouce
06-26-2008, 22:22
za6to koi si ti za da mi kazva6 kak da govorq ?
SMoKe_BoY
06-26-2008, 22:25
Аз ли .. ми аз съм човек който е прочел правилата на форума .. което те саветвам да направиш и ти ..
Baby_bouce
06-26-2008, 22:29
blagodarq za saveta ti , no ti vse o6te si nikoi za men za da mi kazva6 kak da pi6a ! Predi da spami6 moje6e da si pomisli6 4e ne vsi4ki v tozi moment sa v BG i ne vsi4ki imat Kirilica na kompiutrite si !
SMoKe_BoY
06-26-2008, 22:34
О да .. в чужбина неможеш да си дръпниш " FLex Type" убеден съм ..
crazy_style
06-27-2008, 14:32
of bojeee.. i kvo ste sednali da osbujdate seksualniq jivot na decata... i az sum na 14 i ako namerq to4niq 4ovek 6te go napravq, stiga da go re6a... ot teq va6te temi det samo mrunkate faida nikva... tva 4e vie kato ste bili po na 14 ste si igrali s kukli.. ne zna4i 4e i vsi4ki ostanali trqbva da sa taka... i ne vsi4ki na 13-14-15 god vuzrast sa deca... nqkoi razsujdavat,durjat se i se bli4at mn po-dobre ot nqkoi 18-19 godi6ni... ne vsi4ki koito pravqt sex sa kurvi.. vupreki 4e sa rqdkost.. no nemoje da obsujdate horata i nito da gi poznavate, nito da znaete kak razsujdavat i tn...
Ае пишете на кирилица. А ония да се кецат на колкот искат.
didi_baby
06-27-2008, 15:29
абе вижте кво като намериш точния човек и дори и на 14 да си ако разсъждаваш трезво защо да не спиш с него при мен стана така защото мисленето тогава ми беше много по различно от това на някои други 14 годишни "курвета"
да мислиш трезво е да осъзнаваш, че си на 13-14 и това да ти се вижда достатъчна причина да изчакаш малко...
започнахте да подхвърляте думичката курва доста често и то неправилно...
eveto_xx
06-27-2008, 16:20
да мислиш трезво е да осъзнаваш, че си на 13-14 и това да ти се вижда достатъчна причина да изчакаш малко...
започнахте да подхвърляте думичката курва доста често и то неправилно...
Защо , да не би на като сме на 13-14 да сме по-малко информирани?Малко ли са мацките на по 17-18, които пишат, че са го правили без презерватив, и питат дали са бременни?Или пък не сме зряли физически? При положение, че преди всички са съзрявали към 14-15, а сега при повечето момичета(мои наборки де) цикълът им е дошъл на 11-12.Или да не би случайно да има значение това, какво ще кажат мама,тате и прочие?Ами мама и тате няма къде да бягат, трябва да го приемат.Аз лично от моята майка нищо не съм скрила, тя ми е най-близката приятелка, мога да говоря с нея за АБСОЛЮТНО всичко.Или пък не сме умствено съзряли още? Ами дали не сме по зряли от онези глезли, дето до 18-17 си живеят при мама и тате, и се интересуват от това кога ще ходят на дискотека, каква прическа да си направят, на кой да пуснат и прочие.Около мен има много зряли момичета , около моята възраст, които си гледат и ученето, и живота, живея в общежитие, където повечето ми съученици са на по 200км от домовете си.Научили са се да живеят сами и да се справят сами с проблемите си.Може би такива хора решават, че ще се справят и със секса, и се отнасят към него отговорно, както със другите неща в живота.
Много се дразня, като отворите тема за това, как 14 годишните сме "курвички" и прочие...Ами такъв е живота, всеки има право да прави каквото поиска, стига да не пречи на околоните.И на малко хора им пука от мнението на околните.Аз лично данък "обществено мнение" гледам си себе си, уча, помагам на нашите, другата седмица започвам работа, не пия, не пуша , общо взето се старая да оправдая доверието на нашите, и мнението им, че съм достатъчно отговорна , за да имам право на тази свобода, която ми дават :) Но колко хора ще го разберат това...
@eveto_xx
ок...
1. нормално е да си на 17-18 и да живееш при вашите или поне докато не завършиш гимназия.
2. тези 17-18 годиши, които са правили секс без презерватив, са, точно като вас, започнали на 13-14 и си мислят, че след 4 години опит могат да си позволят да нарушат някои правила.
3. няма значение кога ти идва цикъла... това, че ползваш превръзки не те прави айнщайн.
4. ДА! има значение какво ще кажат мама и тате... до 18 годишна възраст трябва да ги слушаш... това, че повечето не го правят не значи нищо...
Майка ти е разбрана, за което те поздравявам. Но се съмнявам, че е искала момиченцето и да загуби девствеността си на 13-14... съмнявам се и че те е хванала под ръка на 13ти рожден ден с думите "хайде на дискотека ще ти изберем някого"...
5. за тези, които били далеч от дома си... браво, че се оправят сами. но виж, това да се оправяш самичък(а) трябва да го можеш и когато си си вкъщи и определено не те прави достатъчно зрял(а) за секс(прави те по-зрял(а) от връсниците ти последно време, което е жалко...)
за това с курвичките си права както вече писах в предишното си мнение
MiSs_DioR_CheRiE
06-27-2008, 21:47
Az zagubih devstvenostta si na 14 ... ne se gordeq , nito se sramuvam ot tova! Napravih go , zashtoto smqtah , che tova e tochniq chovek . Bqh sigurna , che nqma da me zareje ako neshto se sluchi , ne sum za ednoto e*ane , a i hodehme dosta dulgo predi da go napravim. I oshte sme zaedno ... I izobshto ne se smqtam za nqkva nedorasla pikla deto pravi sex samo , za da e interesna v ochite na drugite . Az izobshto ne sum takuv chovek , nikoga ne mi e pukalo kakvo mislqt drugite , vinagi sum se stremqla da sum razlichna , a ne da sum kato tulpata. No sexa e neshto dalech po-razlichno. To ne e merilo za tova dali si interesen v dadena sreda - ne e kakto kakva muzika slushash , metal li si , rapur , chalgar ili vse 1 . Sexa si e lichno udovolstvie mejdu dvama dushi ne e vseobshto merilo za tova dali si gotin! I vuprosa ne opira do mama i tati , a do lichna precenka! Ne opravdavam 13 godishnite praveshti sex vsqka sedmica s razlichno momche , no te ne sa kurvi kakto gi narichate , te sa prosto deca s greshna precenka za jivota i v krai na kraishtata razbirat kolko sa sgreshili , no ne smqtat , che momiche izgubilo devstvenostta si naprimer na 14 i v posledstvie ne hodi da spi , s koito i da e , e kurva ili neshto podobno ...
eveto_xx
06-27-2008, 23:00
@eveto_xx
ок...
1. нормално е да си на 17-18 и да живееш при вашите или поне докато не завършиш гимназия.
2. тези 17-18 годиши, които са правили секс без презерватив, са, точно като вас, започнали на 13-14 и си мислят, че след 4 години опит могат да си позволят да нарушат някои правила.
3. няма значение кога ти идва цикъла... това, че ползваш превръзки не те прави айнщайн.
4. ДА! има значение какво ще кажат мама и тате... до 18 годишна възраст трябва да ги слушаш... това, че повечето не го правят не значи нищо...
Майка ти е разбрана, за което те поздравявам. Но се съмнявам, че е искала момиченцето и да загуби девствеността си на 13-14... съмнявам се и че те е хванала под ръка на 13ти рожден ден с думите "хайде на дискотека ще ти изберем някого"...
5. за тези, които били далеч от дома си... браво, че се оправят сами. но виж, това да се оправяш самичък(а) трябва да го можеш и когато си си вкъщи и определено не те прави достатъчно зрял(а) за секс(прави те по-зрял(а) от връсниците ти последно време, което е жалко...)
за това с курвичките си права както вече писах в предишното си мнение
5. за тези, които били далеч от дома си... браво, че се оправят сами. но виж, това да се оправяш самичък(а) трябва да го можеш и когато си си вкъщи и определено не те прави достатъчно зрял(а) за секс(прави те по-зрял(а) от връсниците ти последно време
И какво те прави зряло за секс? При положение, че съм решила да покажа чувствата си към приятеля ми по друг начин, и че общо взето имам по-богата сексуална култура от доста от батковците и каките ,които се чудят и се маят, дали ще забременеят от водорасли, от свирки, или дали от френска любов на проститутка ще хванат нещо, и при положение че съм обсъдила нещата със възрастен човек, който ме подкрепя,мисля че няма проблем в това да правя секс.Не казвам, че съм достатъчно зряла за това.Все пак всеки го прави,когато прецени, че е намерил подходящия човек.Аз мисля, че приятелят ми е подходящ, по много причини-не само доверито, които имат родителите ми на него, и не само това, че никога не ми е намекнал за секс.Просто нещата започнаха да се насочват натам лека полека.Знаеш ли, може наистина да е грешка , че съм го нправила на 14. Но ,по дяволите, по някога забравям че съм на толкова.Никой никога не се е държал с мен , като с дете,нямала съм възможност да общувам с много връстници като по-малка.Никой от близките ми никога не се е сещал, че съм на 14, и че не е нормално да говоря с дядо ми за политика.
Никой не се е сещал, че може би на 11 не трябва да знам, че мама и тате живеят заедно, но имат свой собствен личен живот.Никой не се е сетил, че ще ми е трудно на 13 едновременно да уча за изпити, и да се боря с алкохолизма на баща ми , който го е докарвал два пъти до пред церозно състояние и 3 пъти до превъртане, и може би една - две водки може да го убият.Господ съм го пратила по дяволите отдавна.Поела съм нещата ,които се изискват от мен- не правя глупости,имам успех 5.50, не пич, не пуша , това се изисква от всички общо взето . Само че от мен изискват и да съм психолог на нашите понякога. И всичко това не ме прави кой знае колко зряла, нито готова за секс, както се изразявате.Но факт, е че съм се почувствала така.Преди да го направя, в период на година сигурно съм изчела този форум, всичката информация в гугъл ,и дори една книжка, която ми подхвърлиха нашите, със такава информация.И заради това не задавам тъпи въпроси от рода на-бременна ли съм, направих това и това,или пък- има ли вероятност да съм болна , направих това и това...
Може малко неадекватно да звуча, обаче все пак е 2 часа, и ми се спи... :)
И какво те прави зряло за секс?
Годините. Повярвай ще имаш съвсем друга преспектива след няколко години... не знам защо тръгнах да споря по темата... след като и аз имах същото мислене преди 6-7 години...
шапка ти свалям, че си стойш здраво на крата след тези неща, които описа... но отново... не те прави достатъчно зряла за някои неща :)
съжялявам за краткото отговорче... имам доста да кажа по темата... но не мисля, че си заслужава... не ме разбирай грешно, но на 14 години сме като коне с капаци и си мислим, че никой не ни разбира :)
eveto_xx
06-28-2008, 08:38
И какво те прави зряло за секс?
Годините. Повярвай ще имаш съвсем друга преспектива след няколко години... не знам защо тръгнах да споря по темата... след като и аз имах същото мислене преди 6-7 години...
шапка ти свалям, че си стойш здраво на крата след тези неща, които описа... но отново... не те прави достатъчно зряла за някои неща :)
съжялявам за краткото отговорче... имам доста да кажа по темата... но не мисля, че си заслужава... не ме разбирай грешно, но на 14 години сме като коне с капаци и си мислим, че никой не ни разбира :)
Е, въпрос на мнение :) При мен просто така се получиха нещата, няма връщане назад...Не съжалявам, знам и че няма да съжалявам след време.
SpOrTs_GiRl
06-28-2008, 08:42
Не се става жена като те изч*кат, а като започнеш да се държиш като такава. А държанието на жената не се изчерпва със секса.. : )
borovinka
06-28-2008, 10:33
Chestno kazano za men ne e osobeno normalno da pravi6 sex na 13 primerno,no vseki si re6ava sam.Az sam na 17 i mislq 4e sam dosta zrqla za vyzrasta si,daje prekaleno.moqt pyrvi pyt be6e na 16,no be6e s 4ovek na koito vqrvah ,kogoto obi4ah i vse o6te obi4am.Predi tova imah mn vyzmojnosti da go napravq s nqkoi-prosto ei taka-za sporta,ama ne sam go napravila.Smqtam 4e za da pravi6 sex(imam predvid ka4estven,a ne nqkakvo si vkarvane i izkarvqne ili rygane) trqbva da si dostaty4no zrql fizi4eski i po-vajno psihi4eski.Ne siakm da davam syveti na nikogo -vse pak ne sam tolkova kompetenta v taq oblast,pyk i vsi4ki imame glavi na ramenete si za da mislim s tqh :) :)
Не съм съгласна с тебе, повечето нито са наивни нито нищо, просто са достатъчно глупави за да подражават на приятелките си.. за повечето това да си девствен е болест....
Те просто сами правят така че да са подложени на присмех и т.н.
Не съм съгласна с тебе, повечето нито са наивни нито нищо, просто са достатъчно глупави за да подражават на приятелките си.. за повечето това да си девствен е болест....
Те просто сами правят така че да са подложени на присмех и т.н.
границата м/у наивен и глупав е по-тънка от колкото си мислиш ;)
ПС: всички се мислим за по-зрели за годините си... така че нека не спекулираме с това :)
Точно и ясно - Шибат се за гъзария... :( Тва е единя случай,тругия-просто са страшно доверчиви и смятат,че големия готин батко мн ги обича и за това иска да правят секс.... :-o пф...
Защо за бога си мислите че ние го прайм е така просто що сме малки и се прайм на голямата рабора :smt017 ,вижте сега...СТОП! Ет ще ви дам за пример себе си, начи аз съм на 13 и от1-2 харесвам едно момче което е с 2 год. по-голямо от мен и с тва момче на скоро си признахме че се харесваме и той иска да го направим , но аз съм твордо решена да не го правя сега пък дори и да ме зареже ако го направи извода...е извадите си извод. Но има момичета които ОБИЧАТ или си МИСЛАТ че обичат дадено момче и заради тва момче се сагласяват да го направят и после кво? този така наречен "батко" я е вкарал вече в леглото и после за кво му е тази лигла.Аз съм в една такава ситуация и до скоро се колебаех мислех си че нали ми е казал че ме харесва а и ми го е "покалал", но после се осазнах чакай, спри се... струва ли си да си съсипваш живота заради тоя (се пак не знаеш дали ще е както трябва за теб) ако наистина ме харесжаше той нямаше да иска тва от мен нали...?Но се пак има мн момичета които се жертват не от интерес а от това да задаржат момчето до себе си!Но има и такива които с аси курвички! Но не бива никои да се сади прибарзано!!!!!!!!!! :wink: ;-)
pfff...s izvinenie na neq oshte onaq raota ne i se e ravila za seks..i tq sh iska da mi stava jena ve4e...pff ama akto im e tolko akyla i se natiskat na golemite batkovci,kadeto i te nqmat gram mozak ..primerno nekaf 25-30god s nekfa 15god ...ebasii pornografiqta..abe ebete se shtom tolkova iskate.. :x :x
Izvinqvai ama nqkoi sme po razviti na 13 okolko drugi na 14-15 (vklu4vam se v tva 4islo) nema kazvam sa tuka kvo mi se e razvilo i kvo ne e koit me poznava znae go kolko (to se vijda i po qsno ) :oops:
SpOrTs_GiRl
06-28-2008, 22:52
Защо за бога си мислите че ние го прайм е така просто що сме малки и се прайм на голямата рабора :smt017 ,вижте сега...СТОП! Ет ще ви дам за пример себе си, начи аз съм на 13 и от1-2 харесвам едно момче което е с 2 год. по-голямо от мен и с тва момче на скоро си признахме че се харесваме и той иска да го направим , но аз съм твордо решена да не го правя сега пък дори и да ме зареже ако го направи извода...е извадите си извод. Но има момичета които ОБИЧАТ или си МИСЛАТ че обичат дадено момче и заради тва момче се сагласяват да го направят и после кво? този така наречен "батко" я е вкарал вече в леглото и после за кво му е тази лигла.Аз съм в една такава ситуация и до скоро се колебаех мислех си че нали ми е казал че ме харесва а и ми го е "покалал", но после се осазнах чакай, спри се... струва ли си да си съсипваш живота заради тоя (се пак не знаеш дали ще е както трябва за теб) ако наистина ме харесжаше той нямаше да иска тва от мен нали...?Но се пак има мн момичета които се жертват не от интерес а от това да задаржат момчето до себе си!Но има и такива които с аси курвички! Но не бива никои да се сади прибарзано!!!!!!!!!! :wink: ;-)
Пиле, думата "обичам" е прекалено силна .. На тази възраст не можеш да осъзнаеш какво говориш, камо ли какво чувстваш. Човек не обича 47 пъти в живота си ..
Пиле, думата "обичам" е прекалено силна .. На тази възраст не можеш да осъзнаеш какво говориш, камо ли какво чустваш. Човек не обича 47 пъти в живота си ..
Съгласна съм че на тази възраст ние си МИСЛИМ че обичаме някое момче, но въпроса е дали някои момичета забелязват разликата лично аз я видях и се отказах както казах по горе къв е смисала да си сасипваш живота заради един ...
SpOrTs_GiRl
06-29-2008, 11:10
Пиле, думата "обичам" е прекалено силна .. На тази възраст не можеш да осъзнаеш какво говориш, камо ли какво чустваш. Човек не обича 47 пъти в живота си ..
Съгласна съм че на тази възраст ние си МИСЛИМ че обичаме някое момче, но въпроса е дали някои момичета забелязват разликата лично аз я видях и се отказах както казах по горе къв е смисала да си сасипваш живота заради един ...
Хубаво е, че го осъзнаваш. :) .. Доста често и на доста зряла възраст хората се бъркат, че обичат ..
Хубаво е, че го осъзнаваш. :) .. Доста често и на доста зряла възраст хората се бъркат, че обичат ..
Не жинаги зависи от възрастта това до колко познаваш думата любов лично аз знам че съм си още малка и не мога да я свана изцяло въпреки купищата любовни романчета които съм чела, а веднъж бях мернала разказа на неква 33 годишна как се е оставила от найвност да я изнасилат , а е била детствена... :shock:
baby_inloff
06-30-2008, 11:28
Na brat4edka mi edna fr koqto ve43e e na 13 - na 11-12 go e pravila ama ne syvsem v tak1f smisal na basein prez banskiq :shock: kato razbrah 6tqh da padna !!! tova ne e normalno
crazy_teen1
07-02-2008, 09:23
Тия 12-13 годишните май доста напредват. Някой май им е казал, че идва края на света. Да си правил секс на 12 си е направо смешно. Вече май никой не спазва правилото да правиш секс над 18 години. :-D А иначе вече над 15 години според мен си е някак по-нормално. :oops:
SpOrTs_GiRl
07-02-2008, 11:33
Na brat4edka mi edna fr koqto ve43e e na 13 - na 11-12 go e pravila ama ne syvsem v tak1f smisal na basein prez banskiq :shock: kato razbrah 6tqh da padna !!! tova ne e normalno
Е да .. през банския брат .. за секс говорим ..
sexy&crazy
07-02-2008, 11:57
m da neshto takova
tianiira
07-02-2008, 22:28
Az se radvam da kaja che vse oshte sam devstvenna , i na tezi koito barzat da porasnat iskam da kaja che ispuskate vajni momenti ot jivota , a vie vmesto tova se trevojite dali ste zabremeneli ili ot kogo e bilo ..
и аз се радвам а вече сам на 17г. и 7м :grin: :grin: :grin:
Който е решил да са ебе на 10, 11, 12, 13, 14, 15 да си са ебе ние не можем да го спрем ама мога да кажа само че това няма да е секс... 8) 8) 8)
dorsichh
10-20-2008, 16:18
мии и аз смятам,че тфа е подражание..аз съм на 13 и не смятам да тръгвам сега да го правя..когато се почувствам готова,смятам че сега съм в крехка въздраст..абе когато му дойде времето :)
Abbie_Broken
10-20-2008, 16:26
Да, съгласна съм. А може би в последно време стана "модерно" да се прави секс на толкова ранна възраст и те не се усещат, че са малки и за тях тфа е съвсем нормално.
be kvo im stava na tezi deca be...az na 13 za purvi put celunah mom4e po buzata(ne broq detskata gradina),a na 14 za purvi put celunah mom4e s ezik :shock: ,mn sum izostanala,za sex da ne govorim-4ak na 16 bez 2 meseca!UJAS!!!!4ak sega razbiram,4e sum zadrustena spored suvremennite razbiraniq! :lol:
Тия 12-13 годишните май доста напредват. Някой май им е казал, че идва края на света. Да си правил секс на 12 си е направо смешно. Вече май никой не спазва правилото да правиш секс над 18 години. :-D А иначе вече над 15 години според мен си е някак по-нормално. :oops:
+1...15-16 за мен е напълно нормално :grin: ама ако кажеш на някой 12-годишен младеш,че си са **** на 16 ще ти са присмее :razz:
ае на 12 изобщо не можеш да проумееш какво е тва аджеба секс 8) трагично е
jambo_bs
10-20-2008, 16:57
Вече си е съвсем нормално да не си девствен на 14 15 години :) .Онзи ден видях две бивши съученички и вървяха хванати за ръце с някакви 20 21 годишни а те са на 15 .Голяма обич :razz:
therichbitch
10-20-2008, 17:01
za mene tva si e samo guzariq i gelanie da ne se rzli4ava6 ot tulpata :D
Escarina
10-20-2008, 17:51
Защо да е подражание? На 14 изпитвах същото удоволствие от секса, каквото и сега. Това че има момичета които се праскат просто за гъзария, не означава, че удоволствието от секса в по-ранна възраст го няма :)
fire_magic
10-20-2008, 18:58
То за 1 година се пораства за секс.Много логично мнение. :lol:
Ма кво ви пречат като на 13 решили да праат секс. Не им се играе вече на жмичка и на дама и ко да праат .Те си решават.Ако им харесва и на 9 да праат секс. 8) 8) 8) :P
fire_magic
10-20-2008, 19:04
Темата е много интересна и различна от другите, защото аз също мисля, че 14 годишните пикли правят секс точно за подражание. Щото гледат от интернет, слушат от приятелки и съученички. И го правят само за да не останат по-назад. А не щото им се иска самия секс. Правят се на интересни просто.
А ти пиклио вчерашен знаеш кой какво изпитва, О?
Аз намерих лек:
My huge black hairy dick 8-)
Ма кво ви пречат като на 13 решили да праат секс. Не им се играе вече на жмичка и на дама и ко да праат .Те си решават.Ако им харесва и на 9 да праат секс. 8) 8) 8) :P
Точно!А и вече е толкова разпуснат света...няма какво да се очудвате от тези факти :)
sssladuranka
10-21-2008, 14:42
+1
Miimiinka
10-21-2008, 16:02
Човек сам си приценява действията сгита да има акъл.Ама къв акъл на 12-13... ? Или искат да са интересни или да се правят на кой съм аз след,като и те правят секс.Ама по-добре е да изчакат малко.Аз се чуда как могат да дават на кой да е да им взима девствеността така да се каже.Аз дадох на едно момче,което с него имах връзка и ходехме сериозно.А не те сигурно тръгват с някого и след 3 дена е под ножа. :lol: Чуда им се как могат да дадът е така на некой...?
+1
Преди 18 - за момичетата.
и
Преди 19 - за момчетата.
Никакъв секс!
Все едно слушам някакъв дядо.Няма такъв филм вече пич...всеки го прави с който си иска, на колкото си години иска и когато си поиска.Аман вече изтъркахте се с подобни клишета...погледни календара виж коя година е и замълчи.Не сме 60-те...
Хаха +1 ... btw tqnko а бе ти в кой век или воабще в коя галактика живееш :razz:
Armani_P
10-21-2008, 19:08
^ Ти какво,след като си го направил по-рано,чувстваш ли се добре ? Знаеш ли кои са годините,през които една жена изпитва най-голямо удоволствие от секса,и знаеш ли този секс на 14 години какво им причинява ? Защото аз знам,ей такива малки курвички когато станат на 30,ще приличат на баби,и ако всичките са със това мнение,че колкото по рано толкова по добре,то тогава - желая ти късмет с намирането на хубава жена !Нормално за мен е 16/17 - ни повече ни по-малко !
alkobalko
10-21-2008, 19:37
Всичко е много относително и не всички трябва да се поставят под общ знаменател. Въпреки това не виждам как дете на 13 години може да изпита истинско удоволствие от секс. Ето защо лично за мен това е поредната прищяввка или опит за вписване в обкръжението.
Rebirthing
10-21-2008, 19:46
^ Ти какво,след като си го направил по-рано,чувстваш ли се добре ? Знаеш ли кои са годините,през които една жена изпитва най-голямо удоволствие от секса,и знаеш ли този секс на 14 години какво им причинява ? Защото аз знам,ей такива малки курвички когато станат на 30,ще приличат на баби,и ако всичките са със това мнение,че колкото по рано толкова по добре,то тогава - желая ти късмет с намирането на хубава жена !Нормално за мен е 16/17 - ни повече ни по-малко !
ДА - чувствам се по-добре.Защото докато аз съм в леглото с некоя мацка някои хора на мойте години са с отворен учебник по математика или гледат порно и лъскат бастуна като си мислят колко ще е хубаво като го направят след 20 години.И бате моля те не се изказвай неподготвен - момиче на 14 години може да изпита такъв оргазъм какъвто жена на 30 години ще си мечтае само! Този секс на 14 години какво им причинява я кажи като толкова си в час? По твоята логика момиче което го е направило на 14 на 30 трябва да изглежда като баба :razz: айде моля ти се...аман от разбирачи :razz:
Хах, този който е в леглото с някоя "мацка" като стане на 30 ще мете улиците, защото преди години не се е сетил да си отвори учебника .
blood_dodo
10-21-2008, 19:53
Е тука се изказа вече :D :grin: :razz: :shock:
Не винаги който учи ще сполучи това от мене да го знаеш девойче.По вероятно е да си останеш издухан цял живот само заради едното образование.Примери - колкото си щеш.Пари могат да се изкарат по много други начини.И едва ли някой би ти тръгнал да ти мете улиците само заради едната пара...това си е унижение.В България - да. Обаче я вземи един Люксембург, къде средната заплата е 4000 (4к) евро? Предполагам хигиенистите получават още повече.
Но за другото си прав.
Rebirthing
10-21-2008, 19:58
ДА - чувствам се по-добре.Защото докато аз съм в леглото с некоя мацка някои хора на мойте години са с отворен учебник по математика или гледат порно и лъскат бастуна като си мислят колко ще е хубаво като го направят след 20 години.И бате моля те не се изказвай неподготвен - момиче на 14 години може да изпита такъв оргазъм какъвто жена на 30 години ще си мечтае само! Този секс на 14 години какво им причинява я кажи като толкова си в час? По твоята логика момиче което го е направило на 14 на 30 трябва да изглежда като баба :razz: айде моля ти се...аман от разбирачи :razz:
Хах, този който е в леглото с някоя "мацка" като стане на 30 ще мете улиците, защото преди години не се е сетил да си отвори учебника .
Не винаги който учи ще сполучи това от мене да го знаеш девойче.По вероятно е да си останеш издухан цял живот само заради едното образование.Примери - колкото си щеш.Пари могат да се изкарат по много други начини.И едва ли някой би ти тръгнал да ти мете улиците само заради едната пара...това си е унижение.
Мда, някой хора и с две висши не могат да си намерят работа, но това се отнася почти и само за България.Човек нищо не губи ако прави секс по-късно, но ако няма поне едно средно образовение не знам какво ще прави.
vampire3
10-21-2008, 20:01
+1
Armani_P
10-21-2008, 20:21
Образованието в случая не е фактор,а простото нещо,че ако си учил биология,ще знаеш,че жена физически изпитва пълно удоволствие от секса когато е на 26 години и нагоре.Това,че ти си мислиш обратното на мен не ми пука,защото моята теза е потвърдена от доктори и специалисти,докато твоята от детските ти мисли.
Armani_P
10-21-2008, 20:32
Позовавам се на докторите,защото не съм спал с 30 годишни жени - плюс съм говорил с родителите си по тези въпроси :) Имам опит с малките,и мога да ти кажа,че половината е преструвка,а другото им е болка и много малко чисто удоволствие,така че не се напудряй от кеф ;) И все пак - зависи си от жената...
Не винаги който учи ще сполучи това от мене да го знаеш девойче.По вероятно е да си останеш издухан цял живот само заради едното образование.Примери - колкото си щеш.Пари могат да се изкарат по много други начини.И едва ли някой би ти тръгнал да ти мете улиците само заради едната пара...това си е унижение.В България - да. Обаче я вземи един Люксембург, къде средната заплата е 4000 (4к) евро? Предполагам хигиенистите получават още повече.
Но за другото си прав.
Де летиш с тая заплата 4к евро бе смешен :D :D :D Те значи сички треа ходим в Люксембург да чистим кенефи и лятото кат дойдем с 50 хиляди евро да си хупим ено БМВ и да шибаме по 30 курви вътре...Ненормалника мислиш като мен :) +1
Armani_P
10-21-2008, 20:48
Отказвам се от спор,нито имам нерви,нито искам негативно отношение към мен.Всеки има своето мнение,нека си остане негово. 8)
Armani_P
10-21-2008, 20:54
Работата е,че никой от нас не говори глупости,просто мислим различно.като теб мислят повечето мъже,като мен мислят по-малко мъже и повече жени.Кое е правилно - избора е на човека до теб.
Просто подражават - я на някоя своя "отворена" приятелка ( вече готова курва или подражателка като тях ) или на кака, позната или просто за да се харесат на момчетата, защото сега е модерно да си "кучка" и т.н.
Но просто сами не се усещат колко са жалки тези момиченца... но какво да се прави пропаднала работа!
ми мнението ми е че колкото и да се кометира тази тема си остава едно и също...не може да накараш никой да спре това нещо въпреки че за мен не е редно да се прави на по 12-13... :? секи си гледа живота и го живее така както намери за най-добре... :wink: моето лично мнение което в никакъв случай не налагам е че те са едни малки пикли без никаква отговорност за самите себе си...че те няма да се променят дори като пораснат защото нямат контрол пък и така е по лесно за тях... и че дори и като голям човек да се събереш с такава компания ще станеш същия ( има изключения разбира се ) ... това е!!! :?
Rebirthing
10-22-2008, 09:52
Отказвам се от спор,нито имам нерви,нито искам негативно отношение към мен.Всеки има своето мнение,нека си остане негово. 8)
Ем що бе аз мога по цяла нощ да споря?! Просто понякога е добре да си замълчиш вместо да се изказваш неподготвен и не на място.Затова възникна този спор.Негативно отношение към тебе нямам, просто ми стана смешно че говориш глупости.Жив и здрав бъди.
А не знаеш ли поговорката, че по умния винаги спира първи?Сам си прави изводите.
rozova_lady
10-22-2008, 11:39
Ем що бе аз мога по цяла нощ да споря?! Просто понякога е добре да си замълчиш вместо да се изказваш неподготвен и не на място.Затова възникна този спор.Негативно отношение към тебе нямам, просто ми стана смешно че говориш глупости.Жив и здрав бъди.
А не знаеш ли поговорката, че по умния винаги спира първи?Сам си прави изводите.
Тази поговорка няма никакъв смисъл.Отстъпва по-насрания и по-затапения ако питаш мене 8)
Евала 8)
Pliok0019
10-22-2008, 12:03
Това е право на избор. Един вид...живейски урок. Така или иначе повечето по-късно съжаляват
Това е право на избор. Един вид...живейски урок. Така или иначе повечето по-късно съжаляват
;-)
Съгласна.
никога не съм била "секс-маниачка", но съжалявам за ранното си сефте
TPAKTOPUCTA
10-22-2008, 15:33
мда :) много "куклички" по-скоро искат да пораснат по- бързо и да са "една" крачка пред приятелките си/съученицките си.
друг е въпроса, че има и изключения, срещат се такива секс маниачки, които имат желание за много, ама много секс и това е много гот за момчето на което се спрат :)
bqsna_teenagerka
10-22-2008, 15:36
Моето мнение е факт. Хормони..някои успяват да ги преодолеят..повечето-не. Безразборен..опасен секс с лоши последствие. Нямам нищо против ако някой дори на 13 да е ако има БОГАТА СЕКСУАЛНА КУЛТУРА да прави секс...но почти никога няма такива случаи
Всеки се стреми да подражава на по големите ... Както като малки момичетата сте си слагали грим червило и тем подобни така сегашното поколение еволюира...
който иска да го прави .. моето мнение е : аз съм на 14 не съв го правила още и за мене това е много тъпо да го правиш толкова рано .. трябва да намериш подходящия защото това не е шега .. и някои го прават да си задържат гаджето, ако е по голямо .. първо ако момчето те насилва нали хайде да го направим значи не държи на теб .. ако държи ще те изчака .. и второ това че много момичета са го правили по рано не си длъжен и ти да го направиш .. момчетата ако щат да го прават все пак те са по превъзбудени .. а има момчета които после до се хвалят е тая я отворих .. и следователно за теб ще тръгнат че си била курва .. затова е още рано .. нз за мене може да съм старомодна, но на 14 пък камо ли 13 да го правиш .. но в днешно време е така .. ама не знам за мене е тъпо .. леле хора има те време за къде бързате нз :( но аз не бих го направила сега .. ама всеки си има мнение ..
ami edno e malka kurva koqto se ebe s1s vseki koito podade pi6ka samo za da interesna i populqrna i kakvo li o6te ne no e s1vsem drugo e kogato dvama du6i na 15 16 17 18 ili tam kolkoto si re6at godini pravqt seks ot lubov za6toto smqtat 4e sa gotovi i sa dostat14no seksualno obrazovani za6to slagate vsi4i pod ob6t znamenatel ne mislq 4e e pravilno az pravih seks za p1rvi p1t na 15 i ne s1jelqvam 4oveka s kogoto go napravih sme zaedno i do sega i s1m mn 6tastliva ot fakta 4e ne6tata se polu4iha taka az kurva li s1m mi ok i vse pak pravete razlikata ima mn golqma ot 4ovek do 4ovek !!!!!!!!!
Stefchyy
11-20-2008, 17:46
Тфа е тъпо на по 13-14 години да праиш секс ..
Himikalka
11-20-2008, 18:04
о0ф тва че някое момиче е намерило чоовека на 13 не значи че позира или нещо такова много ви е лесно на вас обаче..някой позират но аз имам примери и за такива които НАИСТИНА са го искали а вие сте ограничени :x
о0ф тва че някое момиче е намерило чоовека на 13 не значи че позира или нещо такова много ви е лесно на вас обаче..някой позират но аз имам примери и за такива които НАИСТИНА са го искали а вие сте ограничени :x
absolutno sum suglasna osven ako ne govorite samo za kyrvite na taq vuzrast za6toto te ne sa samo takiva :?
Да ви имам мирогледа. Всеки да си гледа в паницата.
abe tva dne6no vreme sa pove4eto -kurvolqk. abe hora sprete se malko be na 11 godini si provalqt jivota.za vsi4ko si ima vreme,no vse pak vseki sam si re6ava s koi ,koga i kade da pravi ne6to.a ina4e pove4eto se mislqt za interesni iza golqmata rabota,sqka6 kato sa go napravili ve4e znaqt vsi4ko za jivota.pomislete malko predi da deistvate,4e posle moje da ima mn lo6i posledstviq i decata 6te vzemat da razjdat deca ve4e leleeee :( :o :-o kade otidoha razumnite ...
pravilno go kazvash \:D/ \:D/ :-s
Някой са ку**и,други смятат че момента е дошъл.Едни съзряват по-бързо,други на 13 още пазаруват от детския магазин.Разни хора,разни идеали 8)
срещу тея малки кукли не трябва да се злобее, а по-скоро да им се помогне, защото в повечето случаи те са наивни и някойе момче ги манипулира... или пък търсят внимание, защото са самотни. +1
Miimiinka
11-21-2008, 13:17
Неможе да се каже,че на 13-14 години може да си "сексманячка".
sssladuranka
11-21-2008, 14:49
аз пък мисля че не е толкова са порастването,колкото за популярността,за вниманието и за...за вниманието 8)
gPa3HuTeJl
11-21-2008, 17:38
малки нимфоманки... т'ва е...
тук свясно момиче се среща рядко а девствено на 16-17 че даже 18 е ебати рядкоста просто тва България сигорно е на 1во място по зборища на курвички и лапенца дето още с куклите си играят да ми се ебат на по 12-14г... трагедия просто
Е нека го правят, после сами ще съжеляват. :smt117
хора т'ва е ужасно.Една моя приятелка, която за съжаление я обичам е духала на нейн съученик, а той на нея й е "бъркал в путката" - така ми го каза нейнада бфф... (момчето води й се гадже)... ужасно е хора незнам к'во да права дайте некъв съвет отвратена съм, погнусена,ужасена.Бай да уей на 13 съм и тя е на 13 и той май е на 13 (7 клас). :shock: :-& :-& :-& :-& :-& :-& извратено е..и незнам и аз кво да мисля :?
sentient_
11-23-2008, 17:19
аз съм съгласна с тебе
My6mYLka
11-23-2008, 18:10
ей тфа без никой да се обижда наричм аз "курвички: е па то с тоя фон диотен приличат на 20г.горките момчета после как си патят :-o :lol: :lol:
Naughty_
11-23-2008, 18:13
АБЕ МОМЧЕТАТА СА ВИНОВНИ,как може да пускат на деца!!!???!!!?!?!
те че са малки,недорасли пикли - такива са,ама няма ли кой да ги спре?!?!?!??
Naughty_
11-23-2008, 18:14
АБЕ МОМЧЕТАТА СА ВИНОВНИ,как може да пускат на деца!!!???!!!?!?!
те че са малки,недорасли пикли - такива са,ама няма ли кой да ги спре?!?!?!??
ТО пък ебати кефа да правиш секс с дете, което даже тялото му не се е развило..лелее :-x :-x :-x