.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 211

13/14 GODIШНИ СЕКС МАНИАЧКИ

Истисно желание за секс или просто подражание как мислите...
    Моето виждане е че вскички малки "кукли" искат да са по интересни и да "пораснат" по-бързо от възможното

срещу тея малки кукли не трябва да се злобее, а по-скоро да им се помогне, защото в повечето случаи те са наивни и някойе момче ги манипулира... или пък търсят внимание, защото са самотни.

абе на 13 да праиш секс ...може би ше е прес сила за постигане на нещо знам ли...

но след 14-15 натам според мен е нормално
    това си е лично мое мнение !
    I"m Lonely ...

Град
    Велико Търново
    abe tva dne6no vreme sa pove4eto -kurvolqk. abe hora sprete se malko be na 11 godini si provalqt jivota.za vsi4ko si ima vreme,no vse pak vseki sam si re6ava s koi ,koga i kade da pravi ne6to.a ina4e pove4eto se mislqt za interesni iza golqmata rabota,sqka6 kato sa go napravili ve4e znaqt vsi4ko za jivota.pomislete malko predi da deistvate,4e posle moje da ima mn lo6i posledstviq i decata 6te vzemat da razjdat deca ve4e leleeee kade otidoha razumnite ...
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    срещу тея малки кукли не трябва да се злобее, а по-скоро да им се помогне, защото в повечето случаи те са наивни и някойе момче ги манипулира... или пък търсят внимание, защото са самотни.
    злоба определено не е .... но присмех по може

Цитирай Първоначално написано от Drebnoto_f
    и какво като си девствена? И аз гледах лошо на тия дето го бяха правили и им се чудех, но после открих момче с което ми е добре и и аз го направих.. не е толкова лошо и не е нещо ужасно стига да е с точния човек! За тея кукли точния човек е тоя в когото са влюбени! Те са дребни и наивни! Може да си сигурна че после съжа;яват, но просто не го показват!

Re: 13/14 GODIШНИ СЕКС МАНИАЧКИ

Моето виждане е че вскички малки "кукли" искат да са по интересни и да "пораснат" по-бързо от възможното
    of kvo si misli6 4e 6te promeni6 s taq tema seki go prai na kolkoto si iska i kogato si iska.
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

и какво като си девствена? И аз гледах лошо на тия дето го бяха правили и им се чудех, но после открих момче с което ми е добре и и аз го направих.. не е толкова лошо и не е нещо ужасно стига да е с точния човек! За тея кукли точния човек е тоя в когото са влюбени! Те са дребни и наивни! Може да си сигурна че после съжа;яват, но просто не го показват!
    ne ne sam devstvena.... a tazi tema q napravih prosto da vidq vijdaniqta na drugite,S nikakvo lo6o 4uvstvo apak i mislq 4e nqma podobna....

Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    of kvo si misli6 4e 6te promeni6 s taq tema seki go prai na kolkoto si iska i kogato si iska.
    ne mi e celta da promenqm,prosto tema s mneniq....

абе ма хиляди такива теми за "малките куржи" за "секс на 13" за всякакви подобни... но както и да е!
    извода е че трябва да правиш секс, когато си готов, но не и на 12-13, защото тогава мисленето ти все още не е достатъчно реално и си въобразяваш глупости за принцове и т.н. просто хормоните на тая възраст ти объркват мозъка. Та... внимавайте.. дори и д аго правите голяма работа само поне да сте информирани както трябва

абе ма хиляди такива теми за "малките куржи" за "секс на 13" за всякакви подобни... но както и да е!
    извода е че трябва да правиш секс, когато си готов, но не и на 12-13, защото тогава мисленето ти все още не е достатъчно реално и си въобразяваш глупости за принцове и т.н. просто хормоните на тая възраст ти объркват мозъка. Та... внимавайте.. дори и д аго правите голяма работа само поне да сте информирани както трябва
    dobre np izvinqvam se togava... moje da prekratim temata

Podkrepqm tvoeto vijdane ... taka si e!!!

Град
    ... Some happy place ...
    Veche stavate super banalni s teq temichki ... Ostavete horata da jiveqt , gledaite si vashiq seir ! Vseki she si go prai na kolkoto si iska i nqma da my pyka kvo misli sulio i pulio za sexa na neznam si kolko ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Veche stavate super banalni s teq temichki ... Ostavete horata da jiveqt , gledaite si vashiq seir ! Vseki she si go prai na kolkoto si iska i nqma da my pyka kvo misli sulio i pulio za sexa na neznam si kolko ...

okei ve4e se izvinih za temata nemoje li prosto da se spre........

Ами аз съм на 14, и не съм девствен, но когато го направих за първи път го осъзнавах...Може би гледната точка ми е различна, но така виждам аз нещата .

hottie
    Guest
    подражание много ясно. Какво удоволствие на 13/14? Глупости. Те гащите едва си вдигат секс ще ми правят

Az se radvam da kaja che vse oshte sam devstvenna , i na tezi koito barzat da porasnat iskam da kaja che ispuskate vajni momenti ot jivota , a vie vmesto tova se trevojite dali ste zabremeneli ili ot kogo e bilo ..
    ChuDq se na Kade ....?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    13-14 мисля че е още рано но около 16 вече си е нормално
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

дай да ги опрааа

Град
    София
    Де ги намирате тия 13-14 курви.Дайте ги насам ще ги изпапкам. :P

Нещо аз момиче под 16 да го е правила не познавам,а Вие тук все говорите за 12-13 годишни.Давайте ги насам де.

Цитирай Първоначално написано от Wind_of_change
    Де ги намирате тия 13-14 курви.Дайте ги насам ще ги изпапкам. :P

Нещо аз момиче под 16 да го е правила не познавам,а Вие тук все говорите за 12-13 годишни.Давайте ги насам де.
    и аз това казваам

Голям фен Аватара на Remini

Къде отидхоте детски спомени.....
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от SexOnTheBeach
    абе на 13 да праиш секс ...може би ше е прес сила за постигане на нещо знам ли...

но след 14-15 натам според мен е нормално
    това си е лично мое мнение !
    И кое му е нормалното едно дете на 14 да я клатят през ден различни момчета пфф аман от такива криворазбрани мнения..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Много си тъпа ма пикло! по твойта логика не трябва да има форум, щото не трябва нищо да се обсъжда! Ти като не искаш не взимай отношения, обаче няма да казваш какво да коментирам аз и какво не!

Темата е много интересна и различна от другите, защото аз също мисля, че 14 годишните пикли правят секс точно за подражание. Щото гледат от интернет, слушат от приятелки и съученички. И го правят само за да не останат по-назад. А не щото им се иска самия секс. Правят се на интересни просто.

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    тук не сме за да променяме света, а за да изразим лично мнение

по темата-аз съм твърдо против сексът в ранна възраст и както казаха преди мен, тва са си чисто курвенски истории.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си