View Full Version : Белег,Премахване?!
Здравейте , първо искам да попитам дамите дали се кефят на белези :)
Второ че имам белег , тоест 2 на рамената отзаде , но единия почти не се вижда! Белега е доста голям , от изгаряне доло горе диаметър 5 сантиметра , и не стои добре според мен :) Някой би ли ми казал възможности за премахване освен лазерно(бях чувал за някакви мазила) , и какви странични ефекти могат да възникват ако го премахна :)
Абе въобще има ли смисъл да се занимавам с него :P
Според мен, няма смисъл ;)
la4ezara
06-10-2008, 12:24
Контратубекс
amour4eto
06-10-2008, 18:01
a4ezara
МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 3:24 pm Заглавие:
Контратубекс
:) Да,даваха го по една реклама че заличава белези,пробвай,само че мисля че е скъпичък...
tedi_sunny
06-10-2008, 18:12
Контратубекс
ползвала съм и то няколко месеца.НЕ действа
la4ezara
06-11-2008, 10:50
хмм... аз пък го ползвам и белега ми на кръка, който е доста голям изчезва. струва към 4-5 лв. май. И малко информация - белегът всъщност е наслоена кожа, контратубекс изстънява слоевете на кожата и се получава нещо като обелване. Така че от време на време, примерно веднъж в седмицата, трябва да си потъркаш белега белега с ръце или гъба, за да паднат мъртвите клетки.
batkodoki
06-11-2008, 11:22
Здравейте , първо искам да попитам дамите дали се кефят на белези :)
Второ че имам белег , тоест 2 на рамената отзаде , но единия почти не се вижда! Белега е доста голям , от изгаряне доло горе диаметър 5 сантиметра , и не стои добре според мен :) Някой би ли ми казал възможности за премахване освен лазерно(бях чувал за някакви мазила) , и какви странични ефекти могат да възникват ако го премахна :)
Абе въобще има ли смисъл да се занимавам с него :P
здр:)
на първо място никакъв "контратубекс" (освен ако по мн спец причина не държите вашият фармацефт да почива пак на хаваите)- с парите за него можете да си купите два чувала лук/кромид, да цедите сока(което е и основната му съаставка) и една година да се налагате с него. вятър работа....!
ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!
каква е даваността на изгарянето?
степен?
топография/разположение на огнищните точки/?
с какво е лекувано?
изгаряне от/със какво? - течност, газ, плазма - контактни на дермата или не?
la4ezara
06-11-2008, 12:26
степен?
с какво е лекувано?
Надали някой си е правил труда да търси каква е даваността на изгарянето и степен :D и едва ли някой ще почне за изтисква кромид лук върху себе си - аз съм изключително доволна от контратубекса. От няколко месеца го ползвам и белегът значително е избелял. по-добре да чакаш 1 година, отколкото цяла вечност!
batkodoki
06-11-2008, 12:38
степен?
с какво е лекувано?
Надали някой си е правил труда да търси каква е даваността на изгарянето и степен :D и едва ли някой ще почне за изтисква кромид лук върху себе си - аз съм изключително доволна от контратубекса. От няколко месеца го ползвам и белегът значително е избелял. по-добре да чакаш 1 година, отколкото цяла вечност!
няма лошо мило Момиче:)
нали фармацията трябва да живее от нещо,
но спец в посочения препарат има следи от хепарин и вс останало със сок от кромид лук.
с калкулатор в ръка всеки би могъл да сравни кое му е икономически изгодно!
zorikost90
06-11-2008, 15:09
nz kakvo da kaja - no nai-dobre 6te e da se posavetstva6 s dermatolog uspeh! :)
май май :)
Gothique♫
06-11-2008, 20:46
Абе да ви кажа зависи от човека,аз неска 2 пъти се намазах на 1 много стар белег който ми е още от малка и сега забелязах,че започнал да изчезва тъй че купи си контратубекс и пробвай ;)
май май :)
Добре, бе.. Най-запознатия в тази област от всички във форума, а именно Баткодоки те пита нещо, а ти кво?! Все едно не го забелязваш.. Баси хората сте, честно..
na4i i az imam izgarqne ama e na kraka. maja se s" stqga6t losion protiv stareene na NIVEA S Q10plus" ,no otskoro i zatova ne se e mahnal celiq
la4ezara
06-13-2008, 15:17
Стягащ лосион против стареене??? С това белези премахват ли се?? :shock: :-o