View Full Version : Искам да чуя вашето мнение
Love_me_
06-09-2008, 20:32
Zdraveite,
Eto go i moqtproblem,iskam da kajite kakvo mislite,no bez ebavki i rogatni,MOLQ!! S priqtelqt mi hodim ot pochti 6 meseca i super mnogo go obicham-toi syshto.No kato izliza s priqtelite si i se vijdat s dr momicheta ei taka sluchaino naprimer ako se vidqt i vse si mislq,che shte se zaribqva s nqkoi neznam zashto taka vse edno ne mu vqrvam...super typo mi stava i na nego i se karame...Znam ,che naistina me obicha ,noo neznam zashto taka.. :( vse si mislq,che shte mi izneveri.. ponqkoga naistina revnuvam bez prichina..i ne moga da go promenq i na men ne mi haresva...Kajete kakvo mislite PLS [/img][/url]
Love_me_
06-09-2008, 20:35
mi da revniva sam naistina .. i znam ,che ne mu haresva..na nikoi ne mu haresva,no ne moga da go promenq.. ;( Pf...
Love_me_
06-09-2008, 20:41
miii nee ddz..nqkolko patio se zasicha s bivshata si i na mene mi stava typo neznam zashto...i nqmam predvit tova smisal.. te vsichki momcheta sa taka kato vidqt nqkoq gotina macka ii "oo bahti qkiq zadnik deto ima" i zakvo moje da si mislqt...of abe ne moga da go obqsnq tochnoo...of nz;[
FreeSpirit
06-09-2008, 20:44
Ако вярвам в чувствата му няма смисъл да го ревнуваш..... според мен човек не ревнува,защото обича, а защото го е страх да не изгуби любовта на човека до себе си ;)
вярвай му повече и поговорете, това ще се успокои :))
Love_me_
06-09-2008, 20:46
:) Mi govori li sme mnogo vinagi mi kazvala ,4e me obicha mnogo,samo mene i az znam,4e e taka,no na sledvashtiq pyt otnovo e taka... inache FreeSpirit do nqkade si prav/a
ludisuvurshen
06-09-2008, 21:01
Издебни го, както в прелюбодейци :D
Ами може да е въз основа на това, че да речем изпитваш такова голямо щастие за 1-ви път в живота си. Това те кара да си недоверчива - "Възможно ли е да се случи на мен?" и просто започваш да се съмняваш... Погледни от тази гледна точка, мисля, че дава решение :)
който ревнува-не заслужава.страх те е да не го изгубиш,но ако продължаваш така,може и това да се случи
Айде бе.. то никой не заслужава. Всички ревнуваме малко или много, когато сме в тийнски връзки. Не всички го показваме, защото често е дразнещо. Зарежи притеснението,момиче.. И да тръгне да се зарибява като излиза с приятели (съмнява ме доста..) , то все пак е избрал теб и шанса за онова, най-вероятно не съществуващо момиче с него, да ти стане конкуренция е 1 на... е не мога да броя до толкова.
който ревнува-не заслужава.страх те е да не го изгубиш,но ако продължаваш така,може и това да се случи
точно.
ако продъжаваш така най много найстина да ти изневери в една връзка няма ли доверие няма и бъдеще пък той като излиза със преятели излизай и ти със твойте приятелки какво толкоз. :)
Pagan_man
06-09-2008, 23:18
ми заключи го у вас да не бяга. :P
сега сериозно иа з съм малко така, не много ревнин нос е пак си имам малко притеснение и съмнения.
MoonAngel
06-10-2008, 04:19
Ако наистина те обича няма да ти изневери. А като го ревнуваш толкова ти го задушаваш и малко или много по подтикваш да направи точно това, което не искаш. Остави го да диша. Ако те излъже значи не е за теб....
miss_asi
06-10-2008, 05:02
При мен се случи същото но щом казваш че се обичате взаимно значи няма място за притеснения
Wrathchild
06-10-2008, 05:29
О я стига, ревността съпътства любовта, разбира се ако е в малки количества, а не да се превърне в мания за преследване и да се звъни по телефона през 5 минути за разпит. Нормално е и да те е страх да не го загубиш, никой не е чак толкова уверен.
Както ти казах, ти си ревнувай, но не му вдигай скандали и не му се сърди за това, че е излязъл с приятели примерно. Всяко нещо трябва да е в границите на нормалното.
Не го ревнувай :) Той когато поиска да го направи може да ти изневери. Просто вярвай в него , а ако ти изневери значи не заслужава да бъдете заедно :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
06-10-2008, 06:21
Ако му нямаш доверие и предполагаш, че ще предпочете друга, значи ти е позволено да го ревнуваш. Имаш ли му доверие? Или си просто с него ей така, да го наречеш "мой", без да има право дори да размени 1-2 приказки с друг/а? Недей така, контролирай се малко. Ако знаеш, че не те лъже, щом ти говори за чувствата, защо се шашкаш толкова?
VerryBerry
06-10-2008, 06:58
Радвай се,че е избрал теб..ако не те обичаше одтавна да те е зарязал..мисля ,че няма смисъл да му вдигаш скандали,без да си сигурна.Имайте си доверие,за да не се разделите
Love_me_
06-10-2008, 11:07
e az ne go revnuvam chaak tolkowa...ama kato znam kakvi kurvichki ima...ii...
blagodarq za otgovorite :)
cinderella_gugutka
06-10-2008, 14:38
ми и аз понякога съм така...но по принцип когато ревнуваш озна4ава 4е се съмняваш в себе си и в 4увствата на парктниора си-виж това може да ти помогне
http://intimno.rozali.com/revnost.html
moon_flower
06-10-2008, 14:43
На това му се вика ревност,както казаха хората. :) И аз съм същата. :D :D Нема оправия това.Колкото и да твърдиш,че ще се промениш,не става.Просто винаги отвътре нещо те човърка. :D
baby_lvA
06-10-2008, 20:38
DAA tochno...daje i az se draznq taka,no ne moga da go promenq...sigorno mi e gen :D
stealthyGirl
06-10-2008, 20:41
Продължавай така и ще имаш повод.
baby_lvA
06-10-2008, 20:47
ми и аз понякога съм така...но по принцип когато ревнуваш озна4ава 4е се съмняваш в себе си и в 4увствата на парктниора си-виж това може да ти помогне
http://intimno.rozali.com/revnost.html
mnogo e interesno i pravilno..pomogna mi donqkade da poosmislq neshtata Blagodarq ti :)
GregoryHouse
06-10-2008, 20:50
Разделете се.Това мисля. Ако му нямаш доверие и го ревнуваш без причина това съсипва не само връзката ви ами и вас...
Миии няма лошо да ревнуваш,но в умерени количества...Защото предполагам че няма да ти е хубаво един ден на него да му омръзне от твоята ревност и всичко да свърши....Имам предвид да се контролуираш до колкото е възможно
Mementomori
06-11-2008, 11:14
Не се притеснявай толкова,защото така само ще си съсипеш нервите за нищо.Нормално е да се вижда и с други момичета,особено ако са в една компания или нещо подобно,няма как да го затвориш в скафандър и да е само твой,не го задушавай!Имай му повече доверие,за да не стигнете до момента,в който той ще ти каже-"Прекалено много ме ограничаваш,не мога да продължавам така!"Не мисли толкова за другите момичета,радвай се на времето,което прекарваш с приятеля си!Успех!
Ако наистина е сериозен се замисли над това, защото никой не иска ревниви к*ч**.
PePeLePew
06-11-2008, 12:21
ревността и любовта вървят ръка за ръка даже без ревнест е скучно :) но в граници не е нужно да вдигаш скандали за всичко,защото ще дойде момент в който на приятеля ти ще му стане много и...... айде успех
Толкова пъти съм се разделяла заради ревността и прекалено богатата ми фантазия... Дай му свободата да си живее живота,а ти му бъди опора и подкрепа. Нека си излиза с който иска. Времето ще покаже дали сте един за друг и ако ти извърти номер с друга,поне ще знаеш,че ти си постъпвала правилно,като си му давала свободата,от която има нужда всеки мъж и жена, а той е пълния олигофрен
успех 8)
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-11-2008, 19:35
тази ревност.. ;) просто си такава .. гледаи да не го покаваш защото не мисля че му нямаш доверие че да се съмняваш в него ;) сдържаи се и нищо не казваи ... е каваи де ако видиш че има повод ;)
Love_me_
06-11-2008, 20:25
Vsichkite ste pravi...Znam go tova dori ponqkoga se useshtam i si vikam "abe q stigaa toi meobicha i nqma da mi izneveri,pak ako go napravi znachi,ne me zaslujava,nqma da go revnuvam i t.n..."no na dumi samo e taka inache pak si go revnuvam... no naistina me istrah da ne skusa s mene zaradi tova,zashtoto naistina shte mu pisne.Shte se opitam da se promenq...ii shte vidim kakvo shte stane.. :)
alex_devv
06-12-2008, 00:29
Това ви е масов проблем на момичетата, не е само твой :?