View Full Version : Който може да дава савети ...
така ... има едно моми4е коетоо супер много я оби4ам (не си мислите 4е съм някво лапе дет незнае кво е да обича6 и тн .. ) тя също ме оби4а но ... ето тук идва но-то :Д но наскоро заминах за Ирландия ... и така сега сме разделени от достаа километри ... та това за което искам да ме посаветвате е : да прод. ли напред тоест да я забравя( бтв аз се връщам в бг почти всеки месец за по седмица 2 ако това променя нещо от вси4ко това ) та , има ли смисал с нея да продължаваме така или връзката по интернат и "4естото връщане" може да не променят много нещата ут преди ... давайте вашите мнения ... :(
Спорет мен недей къса със нея щом си идваш толкоз честно не виждам смисал да късате пък и щом се обичате не виждам що си се настройл за раздяла.не прави пребързани действия после да не съжеляваш със времето ще разберете дали ще издържите или не
щом като 1/2 от времето си в БГ, за какво да късате?
Ou7taControL
06-10-2008, 03:50
щом като 1/2 от времето си в БГ, за какво да късате? напълно съгласна..
MoonAngel
06-10-2008, 04:14
Това няма да е пълноценна връзка според мен, но както си решиш.
amour4eto
06-10-2008, 04:36
Недейте да късате обичайте сее :grin: пък и щом една,две седмици си си в България,все пак ще се виждате
miss_asi
06-10-2008, 04:58
Недейте да късате обичайте сее :grin: пък и щом една,две седмици си си в България,все пак ще се виждате
100% съм съгласна :) Да живее любовта!
Wrathchild
06-10-2008, 05:32
Няма смисъл да се разделяте. Все пак се виждате сравнително често.
natalia_91
06-10-2008, 05:46
не я оставяй :-) дори и така пак важното е че се обичате може тя да е твоето щастие жената на животати не я изпускай така мисля аз :-) :-) :-) Успех!
Постави въпроса, дали в бъдеще ще живеете заедно. Ако още не сте на този етап, да говорите за това, тогава ходи още малко с нея, докато вече може да я попиташ. 10 Клас съм, един приятел замина за Канада от класа ми, а имаше гадже тук. 2 години ходиха, доста зряла двойка са и сега приятеля, понеже има дооста добре платена работа е решил, че ще и плати билета до Канада и ще живеят заедно. Получават се нещата, просто трябва да имате силна връзка. Тя сигурно ще замине при него след 2 години, така че още има време. Знам, че и за миг си не е помислила, да му изневери.
ПП: Не си мисли, че всяко момиче е толкова лоялно. Може твоята половинка да е страхотен човек, но всеки си има нужди. Недай си боже, да се разделите, първо я разбери и второ - да не ти разбива сърцето това. Живота продължава, в Ирландия си, човече..
Ай със здраве :)
[/i]mnogoto kilometri vinagi sa problem, no ako smqta6 4e i dvamata se obi4ate dostata4no za da gi preodoleete togava moje bi e po-dobre da ostanete zaedno
ave ddz 6tom q obi4a6 s1rceto ti 6te kaje postepenno 6te razbere6 dali iska6 da si s neq ili ne
VerryBerry
06-10-2008, 08:33
Защо ние да ти казваме какво да правиш?Ти сам не можеш ли да прецениш?Ако действително толкоз я оообичаааш..остани с нея..ти си избираш :)
gothic_angel
06-10-2008, 09:21
щом като 1/2 от времето си в БГ, за какво да късате?
дам..
Спорет мен недей къса със нея щом си идваш толкоз честно не виждам смисал да късате пък и щом се обичате не виждам що си се настройл за раздяла.не прави пребързани действия после да не съжеляваш със времето ще разберете дали ще издържите или не aаз съм на същото мнение според мен разстоянието не е голяма пречка щом любовта е наистина силна
soul1199
06-10-2008, 14:30
emi,6om q obi4a6 i se vra6a6 v bg vseki mesec produlgavaite s vrazkata si,ne q ostavqi
vilinanova
06-10-2008, 14:35
Няма смисъл да късате, ако така сте щастливи...
PepElqShKaAa
06-10-2008, 16:54
ми и аз съм на мнение да си останете заедно..все пак тя може д те обича много и да не иска да късате,но ти си решаваш.
савети не давам но СЪВЕТИ давам :D
не ми обръщай внимание просто в момента съм изнервена.таа не късай с нея щом се обичате ти си идваш често ии за мен няма кой знае каъв проблем само да питам ти някога ще си дойдеш ли за постоянно в бг?
sladkoto8801
06-10-2008, 19:20
така е много кофти и за двамата :( :(
ако наистина се обичате ще издържите...и ще сте заедно
времето ще покаже
савети не давам но СЪВЕТИ давам :D
не ми обръщай внимание просто в момента съм изнервена.таа не късай с нея щом се обичате ти си идваш често ии за мен няма кой знае каъв проблем само да питам ти някога ще си дойдеш ли за постоянно в бг?
ем сиурно ще се върна след година 2 ... бтв с неч неска скъсахме :Д:Д:Д каза ми 4е съм бил станал мн самоуверен и тва не и харесвало , аз и казах ем сори ко не ти харесва 4ао :Д:Д:д и така бтвв тва се слу4ва ве4е зъ 6 или 7 пътт тъка 4е сиурно ще се сдубрим ма тоя пат беше доста по ядосана :( :( :( :(
daisybaby
06-10-2008, 20:09
Това няма да е пълноценна връзка според мен, но както си решиш.
+1
еее лошо че сте скъсали но пък и 1-2 години са си много въпреки че ти си идваш често.щом те мисли за самоуверен и то много добре сте приключили намери си нещо в чужбина,което няма да те мисли за самоуверен(естествено ако не си в повече)
еее лошо че сте скъсали но пък и 1-2 години са си много въпреки че ти си идваш често.щом те мисли за самоуверен и то много добре сте приключили намери си нещо в чужбина,което няма да те мисли за самоуверен(естествено ако не си в повече)
хахаха мм смятамм че тва наро4но го напрай щот знае мн дубре 4е така бих реагирал :Д:Д м не съм съмоуверенн явно искаше да скъсаме :?