View Full Version : Свършваме даскало!
Искам да ви питам дали искате да свършвате у-ще. Всички от нашето даскало са мн тъжни от този факт,защото 7 клас си тръгват, а те са най-шантавите и луди глави. И в даскало е мн забавно. Хипер готино. И любовта е там :-D
sLaDk0 b0nb0n4e
06-10-2008, 17:29
Мн ясно че не искам.В даскало е хипер якооо.А и тия от 7 клас някой са мн печени,мн си ги лоф и не искам да си отиват ;(;(;(
А и аз не искам да свършвам защото до година 7 клас (ужасссс) само ще учим за изпитите.
Faraonqbg
06-10-2008, 17:37
Излизам с вратата :oops: - Иначе казано ДА :-P
ПП; Аз съм 9 клас, и хич не ми дреме кой ще излиза, и на кой ще му влиза :D
haterkata
06-10-2008, 17:43
Faraonbg само така бро и аз съм на тва мение въпреки че не съм 9ти клас! :D
Nen0RmalniK
06-10-2008, 17:44
da iskam da zavar6a
[quote="Faraonqbg"]Излизам с вратата :oops: - Иначе казано ДА :-P
Охх, и аз искам да свършвам, щото тия от моя клас меко казано вече не мога да ги дишам...Боже как попаднах в такъв клас??? Е за мой късмет само една година бях с тях! :) Сега съм седми клас, ще кандидатствам, и много се надявам да ги изкарам тия проклети изпити...Казват, че не са трудни, ама ще видим.. :)
П.П. Ходих на пробен изпит по математика и имам 34 от 100 точки. Това каква оценка трябва да е?
Faraonqbg
06-10-2008, 17:54
Охх, и аз искам да свършвам, щото тия от моя клас меко казано вече не мога да ги дишам...Боже как попаднах в такъв клас??? Е за мой късмет само една година бях с тях! :) Сега съм седми клас, ще кандидатствам, и много се надявам да ги изкарам тия проклети изпити...Казват, че не са трудни, ама ще видим.. :)
П.П. Ходих на пробен изпит по математика и имам 34 от 100 точки. Това каква оценка трябва да е?
Въй , да съм ходил да ти кажа :razz:
А за класа ти - повярвай ми , ще става по-зле :D :D :D
valentinka_1990
06-10-2008, 17:55
Аз съм 11 клас и 12 клас си тръгнаха вече :-# Гадно ми е,защото до един са ного готини хора и много ги харесвам,с доста от тях се познавам.А иначе ми всъщност всяка година не ми се завършва,но защото нищо не ми предстои за лятото,а сега ще отивам да работя на морето и хем ми се завършва,хем не.
само чакам да стане 30 юни да си взема бележника и се измитам от даскалото за два месеца и половина,ебаси кефа :grin:
много ми дойде нещо тая година и съм доволен ,че идва ваканцията да си почина малко,
VerryBerry
06-10-2008, 18:07
Искам да свършвам вече..да си почина от цялото това учене..и евентуално да си изкарам едно незабравимо лято :grin: :grin: :grin:
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-11-2008, 02:21
аз вече свърших .. тук в Канада училището няма нищо общо с българското .. голяма СКУКА . . . така че да ! :) мн се кефя че свършихме ! :)
Абе школото е хубаво,ама 9 месеца вече изкуфяваш! :shock:
glupacheE
06-11-2008, 05:55
[quote=Faraonqbg]Излизам с вратата :oops: - Иначе казано ДА :-P
spored men 34 to4ki sa 2 ili 3
ПП; Аз съм 9 клас, и хич не ми дреме кой ще излиза, и на кой ще му влиза :D
Същото е при мене само чакам да доиде 30 :D
miss_asi
06-11-2008, 08:09
С нетърпение чакам 30 юни
unfaithful1234
06-11-2008, 08:12
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!Гномчетаааа аа...обичам гиии! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Muse_of_Madness
06-11-2008, 08:49
Гимназия > ALL
Аз свърших още на 7 :grin: :grin: тук в Италия независимо кой клас си на 7-ми се свършва :---) обичам лятотоооооооо 8-)
bloodfrozen
06-11-2008, 10:30
Според скромните ми изчисления оценката е 3.36 .
А относно темата - много се радвам, че най-накрая дойде края на учебната година - доста дългоочакван момент. И аз имам известни оплаквания от класа.. това завършване ще е голямо събитие за мен.
slun4ice_90
06-11-2008, 10:37
ИСКАМ :(
кушиите са в даскалото :grin: ... иначе , ДА искам да свърши колкото се може по скоро
summer16
06-11-2008, 11:24
oh o6te 3 dena i svur6vame :grin: :grin: oba4e idvat izpitii :?
Разбира се, че искам да свършим !!
sLaDk0 b0nb0n4e
06-11-2008, 19:12
Много се кефите че свършвате даскало,а аз изобщо не защото там е щур купон.А и тия от седми клас,които ще кандидатстват мн ще ми липсват.Още не мога да свикна че до година няма да ги виждам.Мн са щури-най-лудите глави и мн си ги лоф (с някой малки изключения)
Много ми е гадно,че си отиват :(
пфф като Ви чета мненият 7 клас си тръгват и оле ужас тцтц...след някоя година като станете 9-10 клас и като си тръгнат 12 клас тогава е мн кофти,дори и да не ги познаваш всички всеки ден като си свикнал да ги гледаш и е едно мн кофти като ги няма.А имаче по-темата ако завърша е не остана на изпит,дам радвам се,че свършихме :) вече не съм заек 8) :lol:
радвайте се аз съм на работа :-x ама ще взема около 1к лева за тея 3 месеца :grin:
sLaDk0 b0nb0n4e
06-12-2008, 07:27
пфф като Ви чета мненият 7 клас си тръгват и оле ужас тцтц...след някоя година като станете 9-10 клас и като си тръгнат 12 клас тогава е мн кофти,дори и да не ги познаваш всички всеки ден като си свикнал да ги гледаш и е едно мн кофти като ги няма.А имаче по-темата ако завърша е не остана на изпит,дам радвам се,че свършихме :) вече не съм заек 8) :lol:
Ми същото е и със 7 клас,както и с 12,само че тия от 12 клас не ги познавам,а и не сме в една смяна и за тях не ми е кофти.
victoriq
06-12-2008, 09:21
[quote=Faraonqbg]Излизам с вратата :oops: - Иначе казано ДА :-P
Аз пък имах 29т :-D И беше 3-ка...Ама просто предишната вечер ми беше рождения ден и ми беше само до задачи...Затова си играх на онче-бонче :-D
Колкото до завършването... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Вчера беше мн тегаво,защото някои момичета се разплакаха...И утре представям си какво ще е...7 години и сега всеки по своя път,мн кофти :cry:
Ооо направо нямам търпение да си почина, писна ми от тва тъпо даскало... :x
Ами да свършва пък! Купони и сериозни ангажименти бол - без значение дали съм на даскало или съм ваканция... Никога не е скучно! http://cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/c020.gif
valentinka_1990
06-12-2008, 13:36
пфф като Ви чета мненият 7 клас си тръгват и оле ужас тцтц...след някоя година като станете 9-10 клас и като си тръгнат 12 клас тогава е мн кофти,дори и да не ги познаваш всички всеки ден като си свикнал да ги гледаш и е едно мн кофти като ги няма.А имаче по-темата ако завърша е не остана на изпит,дам радвам се,че свършихме вече не съм заек
Много точно казано.Има огромна разлика между 7 и 12 клас.Била съм от тези,които изпращат 7 клас и си мислех,че едва ли не най-яките хора си тръгват...но повярвай ми след 7 клас са най-хубавите години,тогава малко или много си се осъзнал и простотиите,които правиш са по-интелигентно направени :-D
12 клас вече са хора,ама в истинския смисъл на думата и наистина ти е мъчно за тях,докато скоро едни съседчета разправяха за изпращането на 7 клас и като ги слушам,те изобщо не ги харесват,защото са нещо повече от другите,а защото са "готини".
hrisence
06-12-2008, 14:07
Искам, естествено.Искам почивка и сън....
LovePoisoned
06-12-2008, 16:47
Аз сметнах, че е 3,64 (приблизително).
Абе на мен най-много ще ми липсва забавлението, прекарано с тях.. Дори и да не спирам връзките си с повечето от тях, никога няма да се съберем отново в класната стая, никога няма да е същото.. Няма през часа по математика да играем карти. Аз имах идея да си правим периодично след завършването някакви събирания, но едно е да играеш на карти, тръпнейки в очакване на даскалицата по история, друго е да те викат на събиране извън училище, където надали повече от половината ще дойдат.
Тъжно е.
утре завършвам и меко казано скачам от радост. :grin: :grin: :grin: Повече няма да видя проклетите същества с които бях заедно от 4 до 7 клас. Дано да случа по-късно на готин клас. Че от моите съученици половината са готини, а другата половина - толкова непоносими, че не се усеща много да съществуват и яки хора.
LiLGrizzly
06-12-2008, 17:29
yeaahhh se nasera ot keff zavar6vam 7-mi klas samo da zema tapite izpiti.. i da doide nezabravimoto lqtooo :smt001 moq klas ne e 4ak tolkova gotin tey.. 4e nema mi lipsvat mnogo hora.. ;] nadevam sa novia klas da e mega qkk.. :P
FunkyFresh
06-12-2008, 17:34
А супер и никога повече (надявам се) няма да се видя с хората от тфа тъпо даскало :grin:
Еми...и да и не.Не,заради изпитите и да,заради това,че искам да се запозная с нови хора...Малко или много промяна в живота няма да е зле.
Не искам.
Цел ми беше да се запозная с много 7-мо класници,но така и не го сторих.
Тоя срам е ужасно нещо.
Та ми е тъжно,че свършва.Няма да ги видя тея хора,повече и си изпуснах възможността да ги познавам.
Не искам.
Цел ми беше да се запозная с много 7-мо класници,но така и не го сторих.
Тоя срам е ужасно нещо.
Та ми е тъжно,че свършва.Няма да ги видя тея хора,повече и си изпуснах възможността да ги познавам.
Мн ми е познато тва. :(
тея 2 седмици ще бъдат като два века :-D
Офф как искам да бъда аз 7 клас и да премина отново през всичко това в гимназията от 8 до 12 клас това са най-хубавите години през целият ми живот,никога няма да ги забравя :( И на бала и на изпращането не съм плакала толкова през живота си и сега много съжалявам,че някога сме "бягали" от часовете.... ОБИЧАМ ВИ 12 б клас :smt006
И според мен най-яките годинки са от 8-ми до 12-ти клас.
Тогава става най-голямо шоу.
Тези години в училище не могат да се заменят с ничий други .. !
LaSt KiSs []
06-16-2008, 10:32
Ние свършихме.^_^ Нз,от една страна ми се свършваше,`щото ми беше омръзнало от домашни,контролни,тестове и такива др. работи..От друга пък не исках да свършваме,защото с половиният клас няма да можеш да се виждаме..Всички са някъде..Винаги ги няма..Няма да мога да виждам някои специални хора..Но пъък..тази ваканция се отварят чудесни възможности и дано да е голяма веселба. =)
ама как нема да се радвам че даскалото е свършило аз цяла година се правя че ми има нещо за да мога да се накефя на малко свобода кък я мислите тъя работа +тва аз ся като избухна някъде по заведения и си ебало маиката